Written by AbangNara | May 22nd, 2012

Lama rasanya tidak mendengar perkembangan terbaru Abby Abadi selepas dia mengambil keputusan untuk berhijrah memakai tudung. Pasti ramai peminat-peminat Abby yang merindukan kelibatnya. Selepas bertudung, rezeki Abby dilihat semakin murah apabila dilantik menjadi duta untuk sebuah syarikat tudung. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Abby.

abby abadi

Abby pun Abang Nara lihat semakin berseri dan tenang wajahnya. Tidak ada lagi cerita-cerita mengarut yang keluar di dada suratkhabar. Mungkin Abby sudah redha menerima dugaan yang menimpa hidupnya. Lagi 7 keping gambar terbaru Abby Abadi dengan membaca entri ini sepenuhnya.

abby abadi
abby abadi
abby abadi
abby abadi
abby abadi
abby abadi
abby abadi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

108 responses to (8 GAMBAR)Terbaru Abby Abadi Selepas Bertudung

  1. tercinta says:

    ayu….1st….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 10
    • ak yg comel suka nganpu kipas, anon dan yg sewaktu dengannya says:

      off topic : nara cepat ko post pasal neelofa ala bunny girl…seksi nak mampos! aku nk tgk apa komen2 kipas susah mati neelopak

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 5
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 84
      • ak yg comel suka ngampu kipas, anon bahlol says:

        yg ko sentap naper anon???!!…kalu kurus–>biar la seksi pun…kalu gemok–>nk muntah org tgk…apa la bahlol sgt ko nih…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 6
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 42
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 22
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 18
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 23
      • anak jawa says:

        alah… ni yg reply kat atas ni semua ko kan anon yg bongok? aku tau kat atas ni semua org yg sama..tak payah la nak menipu.. haha bongok betul anon pandir ni

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 10
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 16
      • anak minang says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 14
      • abg pandir says:

        dulu2 aku dh suruh pandir ni blaja sampai masuk u, tapi malangnya diaasik merempit dgn bohjan mana, menyebabkan dia jadi bodoh dan x lepas masuk u, maafkan la adik aku si pandir ni.. dia mmg dtg sini nak cari gaduh je ngan anon dan kaum kerabat sbb dia x belajar tinggi, kasihani la dia, jgn cerca dia lagi..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 10
      • anak jawa says:

        anak minang dgn anon sama2 bongok.. patut la org gelar ko pandir… mmg pandir lah sangat2..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
      • mak pandir says:

        jgn salahkan makcik sbb anak makcik ni begitu bodoh sekali.. jgn cerca dia lagi ye anak2.. nnt balik makcik sebat dia ngan penyapu.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 7
      • anak minang says:

        pandir gemokkkkkkk, pakai skinny lemak tersembolllllllllll..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 9
      • Anonymous says:

        baiklah makcik, kami xakan cerca dia lagi, tp adik beradik pandir yg lain ni anak makcik jugak ke??? tp jgn salahkan sy sbb anon ramai makcik, dia kutuk semua org yg xletak nama kat sini..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 10
      • Anonymous says:

        anak jawa dan kantoi sbb menyamar, sekejap pandir, sekejap anak jawa, klu x mana tau psl pandir. muahahahaah.. xyah susah payah nak check ip. ahahahaha..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
      • anak jawa says:

        apasal pulak aku nak menyamar? ko ingat aku tak pernah ke baca entri2 yg lepas2… brapa ramai org yg maki hamun ko… mcm2 nama ada… bongok betul ko ni? tak skolah ke?

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        so?? whats ur point here?? btw ure talking about which anon? there’s too many anon here. kau yg x skolah, masuk u pun x lepas.. ahahah..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
      • anak minang says:

        anak jawa ni baru masuk darjah satu ke kenapa dia cakap mcm budak bodoh?? yang ko cerita pasal maki dah kenapa? buat malu anak jawa je.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
      • Anonymous says:

        entah la anak minang, setau aku yg cerita psl maki2 ni donat kat bawah.. dah sah laaa donat, anak jawa ngan pandir org yg sama.. aku pun xtau kenapa dia bodoh, mungkin dia x amik spm pun lagi, sbb tu dia berkata2 seperti org x sekolah. siap maki2 org, cerca2 org.. kesian mak dia, susah payah mak dia sekolahkan dia, tapi xnak belajar betul2.. if ure smart enough, lets talk smarter way, what’s ur grudge towards me, why u bashed me without any particular reason? just because i make frens with kipas and ak ak?? and u dun have any frens here?? or ur heart was filled with hatred came out of nowhere that makes u feel intimidated? if that is so, im so sorry for u for having that kind of attitude, ur heartache is killing u softly, trust me kid. btw so what if kipas loves neelofa, and why do u have to call her neelopak? what she has done to u? why u have to give petnames to ppl? why ure so jealous of her?? tell me why???

        Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
      • anon the pandir also bahalol says:

        kesian korang…penat menaip!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
      • cute awek aku sorang ni

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • cutenya aby!
        i <3 YOU!!!
        Muah!

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • this getting old lah, cerita anon orang sama tukar nama ni. korang takde hujah yang berguna ke?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • marie says:

        xpyh nk jd bodo sgt la~komen nk gaduh sesame sendri..berbalik pd tajuk jela~ni la org kate out of topic

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        laaaa penat aku tggu, si pandir xjwb soalan aku, x paham base omputih agaknye la tuu…tula lenkali masuk sekolah, klu x dah bodoh.. heeee maluuuuuuuuuuuuuu

        hi fahrin tetes, ingat ko merajuk aku sakat, x merajuk kan kan kan…

        laaa kan dh awal2 si pandir kata out of topic, so mmg komen out of topic la ni…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • eleh eleh says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 31
      • icha says:

        xyah nk compare2 la..semua makhluk ALLAH ni cantik n ensem..tp sygnya,ramai yg ‘menghodohkan’ diri mereka sendiri

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
    • TIQ says:

      sgt tau…cantik! ^__^

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
      • Pondan Sepi says:

        HARAP KENING TU PUN X PAYAH LA NAK CUKUR2 SANGAT!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
      • Bekas Pondan Sepi says:

        ASSALAMUALAIKUM…
        SAYA INGIN MEMINTA MAAF KEPADA PEMILIK BLOG INI, SEMUA PENGUNJUNG BLOG BEAUTIFULNARA, ARTIS2 DAN INDIVIDU YANG PERNAH BERKECIL HATI ATAU TERASA DENGAN PERBUATAN KEJI SAYA SELAMA INI DI BLOG INI. SAYA SGT MENYESAL DGN PERILAKU & TUTUR BAHASA SY SELAMA INI & BERTAUBAT TIDAK AKN MENGULANGINYA LAGI. SAYA BERHARAP ANDA DPT DOAKAN SAYA KE ARAH KEBAIKAN. DAN BEGITU JUGA DGN SAYA MENDOAKAN ANDA SEMUA SENTIASA DI LINDUNGI ALLAH S.W.T. AMIN.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • ye la,.. sekali dah la. orang dah tau dah.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kangkung says:

      Alhamdulillah.. Harap artis-artis lain dan peminat-peminat di luar sana dapat mencontohi perubahan Abby kearah positif.. sama-sama kita membina sebuah negara islam maju…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
    • pape jelah says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 16
      • Anonymous says:

        Habis tu ko nak artis yg pakau tudung ni jadi agent apa?agent spender dgn bra?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        muahaha terbaik anon di atas komen. muahaha.. tp pandir pggl ko bahlol. kuang ajaq kan dia..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • abadi lah sgt!!! says:

      alamak abby….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  2. ayu says:

    cantik!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
    • cella says:

      manis kak abby…
      wanita solehah dapat membantu suami jalan ke syurga..
      kenape para lelaki/suami perlu korbankan syurganya hanya utk wanita yg cantik duniawi..carikla wanita yg boleh mbantu anda ke syurga..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  3. Alahai says:

    Alhamdulillah… Cantik sgguh Abby biler menutup aurat…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Minta maaf kpd ‘Alahai’. Kita kena faham sebenarnya.Bertudung N menutup aurat. Bertudung x semestinya menutup aurat.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  4. haramjadah says:

    manis gitu..Alhamdulillah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  5. jijah says:

    Alhamdullilah…cantik abby bertudung.. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
  6. LOVE wearing Hijab says:

    Abby meme cantik pakai tudung. dari dulu lagi aku da tao dah. btw. baju ala2 kain jeans tu pon cantik la….berkenang sunggoh!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
  7. mpule says:

    cantik dan manis bertudung =]

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  8. kiah buah says:

    cantikk..sejuk mate memandang …

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  9. sarah says:

    cantiknya abby

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  10. Beutifolnora says:

    Yeahh 3rd.. Alhamdulillah.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 15
  11. babypolkamolie says:

    wanita akan lebih cantik apabila bertudung…
    itu yang lebih penting dari ingin seksi semata2 untuk merasa diri nampak cantik…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
  12. Zara says:

    Chantek.. !!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  13. chentalove says:

    cantek + ayu + sopan +lembut = mcam2 ada…
    suka tngok kak abby…wjah pn mkin ceria…
    x mcm Memeng,srabut n prsan cntik…what u think u all????????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 3
    • sara says:

      mari kita sm2 doakan memey terbuka hati utk menutup aurat…..amin

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
      • babypolkamolie says:

        wanita akan lagi cantek + ayu + sopan +lembut kalau xbersangka buruk dengan org laen…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
  14. saya says:

    wah..bagus la tu abby..makin lawa..semoga dimurahkan rezeki. Fokus untuk membesarkan anak2,jadikan dorang berjaya dunia dan akhirat..abby memang sangat tabah..! Tabik spring…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
  15. rin says:

    cantik sangat k. abby…..tapi sebenarnye mane2 wanita yg bertudung akan terserlah berkali ganda kecantikan & keayuan nye

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  16. […] semakin murah apabila dilantik menjadi duta untuk sebuah syarikat tudung. Tahniah Abang … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Abadi, Abby, bertudung, GAMBARTerbaru, Selepas by […]

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  17. Ros Putih says:

    cantik sungguh abby bla brtudung..sejuk jer mata memandang..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  18. mamee monster says:

    alallaaa….kak abby…cantiknya…manis sangat…harap kak rita ikut jejak langkah kak abby…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  19. embok ketum says:

    Cantik n ayu..m

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  20. sekalisekalajekomen says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 43
    • Sepanbob, Sindi dan Petrik Menentang Encik Kreb Yang Kedekut says:

      Sempat lagi ko. Org cerita pasal tudung dia la wei. Sudah2 la tu dok tilik kesalahan org. Apadaaaa

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      muka nenek ko kene suntik x?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  21. sara says:

    Assalamualaikum…. x kisah cun ke x….x pyh la nk compare sesama artis…paling penting nawaitu kna betul….syukur kalau hati betul2 trbuka n ikhlas nk bertudung….

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  22. Kurus says:

    tudung2 sgt cantik corak/cetaknya
    di mana atau mcmana nk mendapatkannya?
    kt butik nara ada tak?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      ape mende la komen ko ni kurusss… tu tudung al humaira contemporary. sila cari di fb.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
    • Kurus says:

      oh betul lah ko ni kerja kt sini eh anon..
      butik2 melalui blog nara yg jual2 tudung dulu tu dah tk ada ke?
      aku pernah order dulu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        motip aku keje sini?? xtau la aku psl butik nara, tp tudung yg abby ni pakai tudung ahc, cuba ko cari kat fb, lawa seh tudung2 dia.. eh tetibe aku berbaik ngan ko plak.. hehe..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  23. wosemah ohsem says:

    pic no dua tu cam jue aziz ski

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  24. my name is sheema :)) says:

    ayu.. lawala abby pkai tudung.. moga berkekalan.
    aminnn.. :))

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  25. meeradriana says:

    cantik gak anak tudung merah dia..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      perangai ko x cantik, pakai ape pun x cantik!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
      • donat says:

        perangai ko cantik sgt ke anon 2:02? aku tgk hari ada je org nak maki hamun ko..tu maknanya perangai ko pun tak cantik

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        check ip tgk aku org yg sama ke x?? lain la ko, asik ngumpat org je!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        donat org yg sama dgn pandir. sekian.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
      • anak jawa aka pandir says:

        org maki hamun org lain, org yg kene maki perangai dia yg x cantik, tu ajaran mak donat ye kwn2. mak die kata kene maki2 org, sbb klu kita maki org, kita perangai elok, klu kita kene maki perangai kita la yg burok. ajaran mak donat!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        laaa aku salah baca, aku ingat dia nak kata aku yg memaki hamun org so perangai aku x cantik.. rupa2nye terbalik… muahaha…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • Karipole says:

      Heran aku bila anon cakap perangai ko x cantik.skali aku tengok nama… Meeradriana…
      Haha…patut la.kesian ko.asyik kena je.nak buat camne,komen ko masih segar diingatan.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  26. kucinghitamkakipanjang says:

    tapi kening dia…………………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • rara says:

      alaaa die kan baru pakai tudung..kening tu dh mcm tu before die pakai tudung..so nak buat mcm mne..lain la pakai2 tudung, kening trus tumbuh dengan banyaknyee….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      ko xde kening?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
  27. NenekBurberry says:

    orang tu dah bertudung tu kira alhamdulillah laa..
    tak payahlah sibuk dgn kening dia pulak…
    hai tu pun nak amik kira… artis lain yang bertudung pun selambak kening mcm tu… termasuk i ler..bhahaha
    tak kan bila pakai tudng semua nak kena ubah serta merta..pelan2 laaa wey…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • anak jawa aka pandir says:

      betullll….betull….betulll….orang tu dah bertudung daripada si mandul memey tu….seksi macam orang bodoh….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  28. Anonymous says:

    jangan si norman tu giler balik kt janda dia sudah…
    cantik abby bertudung… alhamdullilah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      norman x minat org bertudung, die suka yg seksi2 je..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      anon, pandir kat atas pggl ko bodoh, bkn aku..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
      • anonymous says:

        ko jgn nak perasan… dia panggil ko yg bodoh, bukan aku..ko ni ramai musuh.. tu pasal org panggil ko anon yg berlagak pandai tapi sebenarnya pandir… sedar la diri tu sikit… bodoh punya anon

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        eh anon mana ko tau dia pggl anon mana pandir, dia x ckp pun anon mana? lenkali jgn bodoh kan dah kantoiiiiiiiii. muahaha.. tp kenapa ko kene taip anonymous kat column name bila ko letak komen?? ko bodoh xtau eh dia boleh auto keluar klu x letak ape? sahhh ko pandir.. muahaha

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • anak jawa aka pandir says:

      semua pakai nama Anonymous memang bodohhhh..salah aku ka???

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  29. tahniah abby says:

    tahniah. pilihan yang baik. teruskan perjuangan. dampingi mereka yang sama berjuang.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  30. sha says:

    Allahuakbar….betapa cantiknya ciptaan Allah swt. Sesungguhnya setiap musibah yang berlaku pasti ada hikmah yang besar ingin Allah hadiahkan, cuma kita sebagai manusia biasa, kene redha dengan setiap dugaanNya dengan sentiasa mendekatkan diri kepadaNya.

    Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmatNya kepada kak Abby. Ameen

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  31. YUYU says:

    alhamdulillah, pic. no3 ade cket iras jue aziz lah kak abby

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  32. cyg abby says:

    yupp cntik sgt2..wnita yg mnutup aurat akn lbih dpndg mulia…mgkin lps ni kak abby akn dpt some1 yg lg elok dr yg sblumnya yg mmpu bhgiekn die..sy doakn k.abby dpt jdoh dr kalangan org baek2..lupekn sgala cter2 lme yg mbuatkn akak down..kebahagiaan ttp dtg pd mereka yg tabah..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  33. cik_kipas says:

    semakin ramai artis bertudung. tahniah abby! just live ur life..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  34. tulip says:

    Alhamdullilah, hati abby dah terbuka untuk menutup aurat…pesanan saya buat abby, jadilah role model kepada anak-anak..insyallah abby mampu mendidik anak-anak abby..yang penting semangat kental dan redha, pasrah serta tawakal dan doa dalam membimbing mereka kerana anak-anak adalah harta yang tiada nilainya..semoga Abby menjadi seorang Ibu yang cemerlang dunia dah akhirat…Aminyarrabbalalamin

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  35. kimie says:

    sejuk mata memandang..izinkan aku menjadi suamimu abby…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  36. kak Nera says:

    Cantik! Background pun cantik!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. aku says:

    Syukur alhamdulilah…Dan siapalah kita yang boleh mengatakan wanita yang menutup aurat itu tidak cantik sedangkan Allah sendiri memuliakan mereka yang menjaga auratnya.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. didi says:

    alhamdulilah…
    kalau boleh jgn pakai ikut bdn sangat2..pakai biarlah menutup dada..
    semoga berkekalan ye abby

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Hafizul says:

    Wahh ada kemajuan..cantik la kalau pakai tudung..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Anonymous says:

    Lawak le engkorang ni bile komen pasal “ANONYMOUS” atau “ORANG YANG SAMA”.
    Haloo budak2 yang tak sekolah yang tak reti internet tu, meh sini aku explain:

    ANONYMOUS tu is the adjective form of anonymity, the state of an individual’s personal identity, or personally identifiable information, being publicly unknown.
    Unknown faham tak, kalau tak letak nama, automatic system alam maya ni tulis nama kita anonymous.

    ORANG YANG SAMA yang korang ingat orang sama tu sebenarnya orang berlainan, tapi bila tak letak email, semua avatar jadi sama.

    Pi belajar internet sebelum nak mengomen kat blog2!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Baby says:

    Lawak le engkorang ni bile komen pasal “ANONYMOUS” atau “ORANG YANG SAMA”.
    Haloo budak2 yang tak sekolah yang tak reti internet tu, meh sini aku explain:

    ANONYMOUS tu is the adjective form of anonymity, the state of an individual’s personal identity, or personally identifiable information, being publicly unknown.
    Unknown faham tak, kalau tak letak nama, automatic system alam maya ni tulis nama kita anonymous.

    ORANG YANG SAMA yang korang ingat orang sama tu sebenarnya orang berlainan, tapi bila tak letak email, semua avatar jadi sama.

    Pi belajar internet sebelum nak mengomen kat blog2!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. ct says:

    cantik !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. peminat dari brunei says:

    I used to like abby… tapi pernah bila jumpa abby, oklah maybe dia bz shooting masa tu tapi macam tak nak layan je bila nak minta ambil gambar, gambar pun cam tak ikhlas je.. tapi semasa bergambar senyum plak, pas tu jadi serius balik. jadi now saya dah kurang suka.. maybe lah saya ni sensitif ke apa tapi at least ramah2lah sikit ye abby dengan peminat, dengan artis lain pernah juga saya ni tegur nak bergambar, ok je diorang layan.. saya jauh hati lah dengan layanan abby tu. dia memang macamtu ke? atau wrong timing ke saya tegur dia tu?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. mmmm says:

    kelakarrrr bc komen-komen kat atas hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Wonderful material and I actually loved reading it. The other opinions
    tend to be helpful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0