Written by AbangNara | October 11th, 2013

Tertanya-tanya juga Abang Nara apabila mendapat kiriman gambar seorang wanita yang sering kelihatan bergambar dengan Shah Iskandar ini. Apakah statusnya kepada pelakon yang sedang meningkat naik? Adik? Kakak? Kawan? Peminat? Kekasih? Pengurus? Macam-macam persoalan bermain di kepala Abang Nara.

kekasih shah iskandar

Sekali pandang, nampak macam pengurus pun ada. Pengurus kan perlu berada di setiap tempat untuk menguruskan artis mereka. Nak kata kekasih, mungkin tidak sebab kebanyakan gambar adalah pose biasa dan bukannya pose mesra seperti sering dilakukan artis lain. Mungkin mereka berdua kawan baik.

kekasih shah iskandar

Sebenarnya tak kisahlah sesiapa pun wanita ini kepada Shah Iskandar. Asalkan hubungan mereka baik, tidak menjurus kepada perbuatan yang tidak manis dipandang orang dan menjaga tatatertib ia sudah cukup. Lagipun mereka berdua nampak sepadan kan? Apa kata anda? Lagi beberapa keping gambar gadis misteri bersama Shah Iskandar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

kekasih shah iskandar

P.S: Jangan lepaskan peluang untuk membaca majalah KELUARGA edisi terkini di smartphone dan tablet anda dengan harga yang jauh lebih MURAH. Dapatkannya hanya di Emall Karangkraf.

kekasih shah iskandar
kekasih shah iskandar
kekasih shah iskandar
kekasih shah iskandar
kekasih shah iskandar
kekasih shah iskandar

66 responses to (8 GAMBAR)Siapakah Wanita Yang Sering Bersama Shah Iskandar Ini?

  1. Dupa Cendana says:

    cari la pakwe lain akak oi.. x sesuai lah ngan akak… ewww shah iskandar ni ker yg nk che ta dulu… x lalu la kalau bg dupa pon..

    0

    0
    • amin says:

      Makcik die kot?

      0

      0
      • K.A.A says:

        gf dia pon ok wat… nampak x de la over sgt…

        0

        0
      • olga olgi says:

        puiii sape kate die tak mekap jemah2 sekalian..tak nmpk ke sume gmbr kening jd kelabu..tu kesan bedak la jemah2 oii…hahaha.. pakai bedak pn tak lawa, klu pki lagi tebal 3inci lg la tak lawa. ye dak? hehehe

        cam bibik jiran sebelah rmh aku je…alahaii…byk lg pmpuan yg comel2..mcm ainan tasneem ke… kan…aduyaii..mohon shah pertimbangkan semula..huhuhuhuhu… ni stok2 dh nk menepos nih…

        0

        0
        • saje says:

          Jeles lew tewww. Sbb ko xde or nak. Die putih gebu kot. Ko tah2 ketiak hitam. Hahahahahahahahaha

          0

          0
        • Si Mulut Laser says:

          Sebok dok kutuk muka orang konon. Kang kejap lagi Allah balas, dok carik muka hang kat jalan highway sampai tak dapat cam baru hang tau. Bukan takat hodoh, jalan tar pun lagi cantik menawan dari hang. Stok menopos konon, dah tu hang dok period sampai 100taun ka? Pppuuiihh la kat hang.

          0

          0
    • Yatie says:

      dupa cendana oii…biaq p kat depa lah… hg x tau ka ajal maut jodoh tu suma keja sapa??? ka hg jeles kot…

      0

      0
    • rupawankah aku.. says:

      Bersangka baikla kita sesama manusia…

      0

      0
    • narareader says:

      9×7 = 63

      Tak kisah la sapa pompuan nih, yang penting bukan artis + sejuk mata memandang..

      Haih.

      0

      0
  2. dol says:

    muka perempuan ni mcm dah pangkat mak-mak org.. ko jadi anak ikan ke shah?

    0

    0
  3. […] naik Adik Kakak Kawan Peminat Kekasih Pengurus Macam macam persoalan bermain di kepala Abang Nara Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Bersama, GAMBARSiapakah, Iskandar, Sering, […]

    0

    0
  4. no name says:

    Apa salahnya kalau dia GF pun kan…dia jg adab tertib..artis lain tu yg x jg adab..n kalau dia cm mak org tu la bgus…sejuk mata memandang ada aura seorg ibu ~

    0

    0
    • izzy says:

      iyelah, takkan nk kena gambo berkepit2 baru sesuai ngan status gf.
      dah jd bini nanti bolehlah kepit x hengat.

      0

      0
  5. gadisbahagia says:

    jodoh x kira paras rupa..x pyh nk judge org mcm tu..
    doakan yang baik2 je..:)

    0

    0
  6. Anonymous says:

    aduhaiii…dh mcm mak cik j aku tengok…x kn selera ko mcm ni kot shah iskandar…mcm mak ngan anak le…pic wife adi tu gemoknya..tembam…jaga la skt penampilan tu….aku tengok pn x semengah le…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ko ni mesti perasan ko cantik, body bagus sangat kan..choyyy! Diorg macam tu pun dpt gak retis ensem la jugak..kau hadooo??? nan hadoo~

      0

      0
    • ika says:

      kau ni mesti perasan cantik, body mantap kan…chooyy! At least gemuk2 pun dpt gak si adi tu…kau hadoo? nan hadoo! Pathetic!

      0

      0
    • suparjo.. says:

      wahhh seronoknya mengutuk ciptaan Allah.. diri sendiri sudah habis sempurna ke? jangan mengutuk sebarangan. tak baik

      0

      0
    • wanita ini says:

      aku ni tengok pempuan ni cantik je..takde makeup pun still masih cantik dipandang..yang kau nampak awek2 artis tu cantik cube kau ukur berapa inci makeup dorang tu

      0

      0
    • ungu violet says:

      Tembam, Kurus, gemuk, hitam atau putih seseorang tu..itu rezeki dia yang ALLAH beri. Kalau pun Slim, cantik dan up to date, tapi berpenyakit tak guna juga kan..

      0

      0
  7. lia says:

    xdela nampak mcm makcik2 pun,bagi aku dia nampak matang n aku guess dalam lingkungan 26-28 cmtu..soal rupa jangan dipertikaikan kerana ciptaan Allah adalah paling indah.

    Mari berselawat sementara masih ada hayat

    “Subhanallah wa bihamdihi”
    (Maha Suci Allah dan segala pujian untuk-Nya)

    Rasulullah s.a.w. berpesan, : “Sesiapa yang pada sebelah pagi dan petang membaca Subhanallah wa bihamdihi sebanyak 100 kali, dihapuskan kesalahan-kesalahannya walaupun sebanyak buih di lautan. (Hadith Riwayat Bukhari dan Muslim)

    0

    0
  8. ok la tu.. says:

    ermm.. gmbr2 kat ats mcm nmpak berumur sikit, tapi yg lain2 nmpk ok je..mcm serasi gitew.. ok la tu..hihi

    0

    0
  9. lia says:

    Bagi saya,wanita ini nampak matang,xdela nampak mcm makcik pun..maybe umur dlm 26-28 (agak je) kalo salah jgn marah hehehe
    Sape la kita nk mempertikaikan soal rupa kerana ciptaan Allah sumenyer indah2 belaka.
    Yang penting kita ni kena bersyukur kerana dilahirkan dalam keadaan cukup sifat berbanding orang2 istimewa.

    ”Kwn sume mari berselawat”
    “Subhanallah wa bihamdihi”
    (Maha Suci Allah dan segala pujian untuk-Nya)

    Rasulullah s.a.w. berpesan, : “Sesiapa yang pada sebelah pagi dan petang membaca Subhanallah wa bihamdihi sebanyak 100 kali, dihapuskan kesalahan-kesalahannya walaupun sebanyak buih di lautan. (Hadith Riwayat Bukhari dan Muslim)

    0

    0
  10. Dayang Bulat says:

    wawa zainal aeril zafril.

    0

    0
  11. Sirap Limau says:

    err… shah iskandar ni sape eh?… terkenal ke…

    0

    0
  12. tumapng_lalu says:

    muke dowank iras sket la…tang idong tu…muke pmpuan tu murched…just happy for them…

    0

    0
  13. keningcantas says:

    Allah melaknat perempuan yg bercukur kening.. ish kening tu…

    0

    0
    • rara says:

      kalau tak kenal individu tu jangan bercakap sebarangan…

      0

      0
    • wanita ini says:

      a’ah la..kalau kau tengok kening aku ni pun kau terus cakap Allah melaknat jugak kot.padahal kening aku ni semulajadi dah terbentuk dan halus..itu ciptaan semulajadi Allah tu,kau nak cakap camtu jugak ke?

      0

      0
  14. Ahkak dah buhsan says:

    hayoooo… di hari Jumaat yang mulia ni mulut-mulut korang, suka suki cakap macam tu kat dia, pompuan tu mana ada tua lagilah, shah tupun dah 31 tahun pun, bukannya muda lg.. biaqlah sapapun pompuan tu ngn dia… BN ni kepoh ja… hahahah

    0

    0
  15. rara says:

    ni kawan saya…takdelah makcik pon! muda lagi..baru 29.. rumours everywhere..dia berkawan dgn semua org..

    0

    0
  16. rainbow says:

    nak kena mesra tahap macam mana baru bole dikira bercinta??kalau pakat pikir nak kena berpeluk, berpegangan tangan baru dikira pasangan kekasih artis, mmg rosak la golongan artis yg beragama islam kt msia ni..

    0

    0
  17. lalalol says:

    ok je aku tengok pompuan tu..kan sopan..bergambar pon takde la nak pelok2 cam dah bertaraf laki bini..pompuan camni la elok dibuat bini

    0

    0
  18. fyzalovato says:

    kalau nara tak tulis nama dia shah iskandar. kompem aku ingat hero love you mr arrogant tu.
    pesal muka pelakon lelaki banyak sepesen je.

    0

    0
  19. zarina says:

    setuju ngan lalalol…… mereka menjaga tatasusila dlm mengenal hati budi memasing sblm melangkah ke alam rumahtangga….. tak kisah la rupa mak cik ke, adik manis ke etc….

    0

    0
  20. makcik ina says:

    Shah iskandar ni sape? X pernah tgk pn

    0

    0
  21. ok jer says:

    ok la tu … wanita tu pun cantik asli .. xmekap tebal2 …

    0

    0
  22. Kembar 8 says:

    Pompuan tu kembar tak seiras Shah Iskandar kot…

    0

    0
  23. layann aje la.. says:

    resenye awek la kot, bkn PA or manager.. sbb mcm ade bbrapa yg pki baju kaler same.. klu bkn awek, perlu ke nk pki sedondon u olls? mesti la awek real shah hangin (klu girl ni just manager).. lg pun klu bkn awek, npe time mkn ngn adi n wifey, shah x bwk awek, but bwk manager? pas2 brgambar nk rapat.. pdhal besar je ruang yg snap.. takut x msk dlm frame ke.. kihkih.. smga bhgia..

    0

    0
  24. tumpang_lalu says:

    TO ohmyBAHASA n NAZI EJAAN, korang xyah poyo sgt…cm xbase lak korang….klu nk btol2 ikot skema ejaan ko jgn msok blog hiburan…g msok blog pendidikan ker atau blog politik…okehhhh….idop jgn suke cari silap org…SENGALLLLL….

    0

    0
  25. cintaretro says:

    paras rupa dunia je…sesungguhye setiap ciptaan Allah di muka bumi ini ADALAH YG TERINDAH…

    0

    0
  26. Kiah says:

    korang yang cakap tak sesuai , tak padan . macam mak orang laa . korang dengki kan ? biar la kalau tu gf dia pon . ok je , elok muda je aku tengok ..

    0

    0
  27. ilya says:

    kalau btul awek, pandai shah ni carik awek. dr awek2 dr kalangan artis yg dah kene pegang sana cni tu….cntik mcm mana pun tak ade maknanya. So shah ni dlm kategori lelaki normal la..carik bini nak pompuan baik2. kalau setakat stok geli2 mana2 pun bole dpt

    0

    0
    • leave a comment.. says:

      Ilya.. aku mntak maap.. aku nak like.. trtekan dislike plak.. aku bgii.. like.. like.. like 100x..

      0

      0
  28. adikabangayahatok says:

    taste MILF kot?

    0

    0
  29. adikabangayahatok says:

    taste M.I.L.F kot..? i like~

    0

    0
  30. iknowher says:

    ini GF shah..diorang kawan seblum shah popular, dan ini adik angkat adi putra gak..GF die org TM n very soft person..sesuai sangat mereka ni

    0

    0
  31. iknowher says:

    ini gf shah dan adik angkat adi putra..diorang dah lama kapel , sebelum shah popular lagi..very soft person

    0

    0
  32. tupai comel says:

    eh..siapa shah iskandar ni? xknal? bangla mana?

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      jangan nk eksen tk tau la ! kau ni tinggal kt benot ke ke !! mentang2 la si shah ni artis Singaporean kau nk eksen2 tk kenal dia pulak huh ! macm siak !! …eh tu mateair shah ke? tua Nye?? dh macm nenek shah pulak,,,,helo shah ! minah ni u punye nenek ke u punye mateair?? atau pon u punye kakak n atau pn u punye mak cik? atau pn u punye adek? u jangan sengaja nk kasi peminat2 semua kompius ok !! minah jambu suka muka macm shah hensem muah !! lov u ..

      0

      0
  33. zara says:

    kalo kekasih pon takpe asal bahagia .

    0

    0
  34. Kak Peah says:

    Nice. :) Siapa pun pilihan dia, tak payahlah nak cakap itu ini. Doakan yg baik2 saja sudahlah. Pelik, tak kutuk orang tak sah. Kalau part wajah dia yg kurang, mesti Allah lebihkan dia pada hati atau pekerti dia. Balance.

    Bagi aku, perempuan ni cantik. Cukup sifat pun kalau nak buat isteri. Berganda2 lagi elok daripada cantik tapi terdedah sana sini kan. Lagipun, Allah tak kata pun, kalau kau good looking, Dia akan padankan kau dengan yg good looking juga. Sedangkan manusia tu sendiri pun Allah nilai pada hati & amal, bukan pada wajah semata.

    0

    0
  35. pretty says:

    pandai shah cari girlfriend, sweet n simple.

    0

    0
  36. abang cute says:

    Untong nya Syah..not bad..kalau betul lah gadis ni buah hati dia…boleh nampak yang perempuan ni berpewatakan orang baik-baik…ape ape pon kalau ada berita gembira jangan disorok ye Syah…share lah dengan peminta..InsyaAllah niat yang baik, baik lah jadinya nanti….aminnnn…

    0

    0
  37. heloo says:

    mungkin sedare dia kot sbb si shah nie bercinta ngn akk anzalna..xpcya cer tgk insta akk anzalna..baby2 giteww

    0

    0
  38. reen says:

    bini dia kot….

    0

    0
  39. […] sebenarnya bertuah berjaya menjadi kekasih Shah Iskandar? Sebelum ini Abang Nara ada kongsikan satu artikel mengenai Shah Iskandar dengan seorang gadis bertudung. Namun membaca Kosmo Ahad baru-baru ini, wanita tersebut dikatakan peminat sahaja. Khabarnya Shah […]

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Lain kali kalau rindu-rinduan, tak payah nak tweet2 sangat lah. Hantar la text msg/ sms terus kat orang tu. Kau tu bercinta dengan artis. Cover line la sikit.

    0

    0
  41. pena says:

    pompuan ni org finance kat slh satu company swasta kot. agak berlagak laaa…moody ye jgk..sesuai la tu

    0

    0