Written by AbangNara | November 30th, 2012

Lama tak mendengar cerita terbaru angkasawan negara kita ini. Yang terbaru, Sheikh Muszaphar, Dr Halina dan anak mereka, Bella telah pun pergi menunaikan umrah. Seronok Abang Nara melihat gelak si cilik Bella menerusi gambar yang telah dikongsikan oleh Dr Halina di blognya, Barelysupermommy.

dr halina

Untuk anda yang tidak tahu, Dr Halina kini sedang mengandung anak kedua hasil perkahwinannya dengan Sheikh Muszaphar. Semoga kandungan tersebut akan membesar dengan sihat dan dipermudahkan ketika kelahiran nanti. Harap-harap dapat anak lelaki untuk melengkapkan keluarga mereka.

dr halina

Lagi 6 keping gambar Sheikh Muszaphar dan keluarga menunaikan umrah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

dr halina

dr halina
dr halina
dr halina
dr halina
dr halina

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to (8 GAMBAR)Sheikh Muszaphar Sekeluarga Tunaikan Umrah

  1. Zida says:

    Comelnya Bella! :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 90 Thumb down 2
    • nazrul natasha baiduri says:

      bila la dpt ke sna.. nk bhijrah ke arah berhijab giteww!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 21
      • jiha says:

        xpergi sana pun boleh kalau nak berhijab..sebab kita umat islam ni wajib tutup aurat :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 211 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          suke gambar bella bediri atas unta tu.. so adorable.. budak ni nmpak cerdik. untuk badan dilahirkan dalam family yg hampir sempurna…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 0
      • pizza says:

        Berhijab dulu, itu wajib. Disamping tu, jgn berhenti berharap utk jadi tetamu ALLAH disana.

        *juga sdg bercakap dgn diri sendiri*

        Ya ALLAH, sudilah kiranya KAU menerimaku sebagai tetamuMU di tanah yang KAU taburkan sejuta rahmatMU sblm aku menutup mata.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 0
      • abc says:

        tak payah nak tunggu umrah nak berhijab. itu dah satu kewajipan kita sebagai muslimah. fikir2 kan lah ye :)

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      comel kan? nampak cerdik budak ni

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 0
    • Aku says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 15
    • zifi says:

      haaaa, sape yg sibuk sangat dulu dok kata sheikh muszaphar ni gay?? see, dah nak masuk anak yg kedua dah. org melayu oh org melayu.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 0
    • haha says:

      comelnye anak anak diorang..
      suka sangat, mmg nmpk bijak..

      **nara tak mau buat entri pasal 3 trofi ft trjual rm80,000 untuk bantu palestin tu ke?
      sebab ramai gak mulut2 yang mengata ft macam2 yg kata trofi dia tu takde nilai la, kenapa tak derma gunba duit sendiri la..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Olga says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 65
      • hoi says:

        lorh.anak die kecik lg kot.tak mumaiyiz lg.takkan nak paksa.slow2 la.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • sha says:

        eii apela sengal nye ko ni olga…bdk umur cmtu blom wajib pkai tudung….len la klu dada da tersembul,…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
      • zifi says:

        cakap pakai laa otak, jgn guna lutut. budak2 mana wajib pakai tdung lg. biarlah mak bapak dia yg ajar masa dia besar sket. awk tu jaga anak sendiri je lah. jgn sibuk hal anak org laen.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • cik kiah says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 15
        • Anonymous says:

          pendapat aku pulak lain…biarlah budak tu merasa dulu pakai seksi masa kecik..idok ler bile besar nnt kejutan budaya….dh byk aku jumpe bile masuk u jauh dr mak ayah tudung sume tah ke mana…padahal dh dididik dr kecik utk tutup aurat..tp kebyknnya belom puas merasa pakai seksi…tu yg jd bile dh besa br nk tayang semua…lg parah kot…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • cik kiah says:

          dats y la aku ckp zaman skrg ni lain….pape pun, mmg kena didik dr awl bab agama ni….kalau nk tggu depa besar, mmg pyh….xrugi didik ank dr kecik, bila dh besar, depa taw cmne nk pk….jgn ikut sgt dunia moden ni…..cube tgk bdk2 even skolah rendah pun dh pndai bab 18sx ni…..hurmm

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 33
  2. syikin says:

    cilok gmbar dri blog Dr Halina la nie..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 6
    • Mek Cempaka says:

      bgos la jugak dia cilok dr sana..xpasal2 dia da promote blog dr. halina…rmai la yg blokwalking kt blog dr.halina nti…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
      • wonderella says:

        Blog dr.halina best.cra dia tulis mcm tgh bckap bcerita dgn kita..terasa kelakar nye plus byk info bguna utk ibu2 dia share

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
    • mak jah says:

      kan abg nara dah kata amik dr blog dr halina.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
    • shiha says:

      hekelleh..kan dia dah gtaw dia ambik dari blog Dr. Halina..baca dulu sebelum nk judge org ye :p

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  3. Menyampah says:

    bang nara…kan seronok baca blog y mcm ni d hari jumaat y mulia ni..bella masa kecil x comei..tpi bila dh bsr nmpk comei skt…harap2 y kedua ni dpt anak lelaki n mesti ensem cam dr muzafar kan …

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 5
    • Anonymous says:

      sesuka ati je ckp anak org x comel..ciptaan Allah, semua sempurna

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
  4. Menyampah says:

    bang nara..kan seronok d hari jumaat y mulia ni keluarkan cite cam ni..anak dia masa kecil x comei..tpi bila dh besar nmpk comeiii…harap2 nti anak y kedua lelaki n mesti ensem gila mcm dr muzaffar kan…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  5. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    semoga allah lindungi keluarga ini amin….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  6. abdullah says:

    ya Allah comelnya keluarga ni….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  7. Anonymous says:

    tenang hati tgk gmbr2 ni..suke tgk last pic…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  8. berlari says:

    bertuah bella kecik2 dapat gi Mekah :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  9. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 24
  10. Anonymous says:

    abg nara curi gosip cari forum

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  11. Prince Noob says:

    tahniah dato angkasawan

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  12. bella cute says:

    belllaaaaaaaaa!!!!awat hang cute sgt!!!ak bace blog si dr halina nie..gmbr btol gmbr si bella ni…rse cm cubit2 pipi dia tu..gigi dia senum yg buat dia cute..dia xdelah putih..sawo matg..tapi..cute!!!!!mix muke bpk n mak..tu hasilnye.hah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. ana sofia says:

    besh nyerrr cik hajjah bella neh kecik2 dah pg umrah yer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  14. cput says:

    pic no 4 tu..pas smpai lutut….hihihi…comelll sgt….eiii geram den

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  15. wanayu says:

    ALHAMDULILLAH.. LEPAS NI HAJI LA PLAK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. hazanis says:

    cutenya bella. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Din says:

    semuga keluarga ini bahagia didunia & akhirat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0