Written by AbangNara | January 14th, 2015

Amboi-amboi macam pengantin baru pula Abang Nara tengok si Johan dan Ozlyn ini. Seronok tengok kegembiraan yang terpancar di wajah mereka. Dapat terasa kemeriahan sempena majlis akikah anak mereka yang baru lahir iaitu Nur Latifah Chantiq. Selain itu turut sama diadakan ialah majlis hari jadi untuk anak mereka Ahmad Haziq yang kini berusia 2 tahun.

gambar akikah johan ozlyn

Ozlyn juga telah berkongsi gambar Nur Chantik Latifah di majlis akikah tersebut. Walaupun di’blur’kan sedikit, Abang Nara dah nampak kecomelannya Chantik nie. Comel sangat-sangat.
gambar akikah johan ozlyn

Semoga kebahagiaan Johan dan Ozlyn sekeluarga akan terus berkekalan sehingga ke akhir hayat. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Jozlynnhanania.

gambar akikah johan ozlyn

gambar akikah johan ozlyn

gambar akikah johan ozlyn

gambar akikah johan ozlyn

gambar akikah johan ozlyn

gambar akikah johan ozlyn

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 responses to (8 GAMBAR)Sekitar Majlis Akikah Serta Hari Jadi Anak Johan & Ozlyn

  1. rorokan says:

    tukar tukar baju bagai

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Ozlyn ni dulu biasa2 je muka tp skrg cntik…. kulit tmbh putih…

    0

    0
  3. ina says:

    apa fesyen si bini johan pakai kt kpale tu..

    0

    0
  4. nok gebuzzz says:

    Johan paling low profile,pegi mana2 pun simple…x menunjuk kesenangan,semoga johan n wife sentiasa di limpahkan rezeki bersama anak2.

    0

    0
  5. sal?xpuas hati? says:

    ray tu dah brkahwin ke/dlm radio kemain gatal merenyam..

    0

    0
    • peq says:

      x tau ray dh kawen ke belum… tp gmbar perempuan dgn baby + budak kecik tu bini haniff era.fm. yg penting ray chomel…

      0

      0
  6. Anonymous says:

    ishh…serabut aku tengok muka n rambut johan…bagi potong la rambut tu n jambang d muka tu baru nmpk kemas…dh mcm david arumuggam jer aku nengok..dh mcm majlis nikah pn ad…tapi bini johan ttp cantik..

    0

    0
  7. Chipsmore says:

    gmbr baby tu mmg kabur atau lappy aku yg problem ni ?

    0

    0
  8. Anonymous says:

    mana zizan??

    0

    0
  9. BIBOO says:

    dh mcm bsanding bagai

    0

    0
  10. kemek says:

    membazir aje..gamba si rayqal sambut besday tak nak upload ke nara..da mcm org kawin dah ha..membazir je.

    0

    0
    • Anonymous says:

      dia ade duit ape yg mbazir nye.. ngko xde duit ye la mbazir. income dia 80 ribu, income ngko 800, jgn la samakan ngko dgn org lain.

      0

      0
      • Eh kau says:

        Sejak bila pulak banyak duit membazir takpe? Membazir amalan syaitorn

        0

        0
        • Anonymous says:

          Jangan cakap mcm tu nanti ko kena perli dgn bini johan.sebab bini johan tu mulut puaka.aku tanya dia suka buat collection handbag ke?dia boleh cakap :-)kenapa tak mampu ke?memang kurang adab.yang selalu diayas tak semestinya sentiasa diatas.

          0

          0
        • anon anon says:

          Dah dia ada duit, dia kerja keras untuk dapat duit dia, dia belanja la ikut kemampuan dia. Salah ke nak enjoy the money he earns?

          Mana kau tau dia belanja 300k, dia sedekah 500k. Dia dah buat amalan lain-lain. Tuhan takde suruh pun kau menyeksa diri. Ini konsep orang islam kena duduk dalam pondok je ke camne?

          0

          0
  11. miss wanny says:

    Bang nara ni tulis nama baby tu elok2 la.. Btol2 sket, kejap chantik latifah.. Kejap latifah chantiq

    0

    0
  12. peq says:

    Sape2 pendengar era.fm mst tau zizan g mana…. x dpt dtg sbb jadi mc majlis siti nurhaliza. so xmo ada spekulasi please… i love JOZAN!!!!

    0

    0
  13. melati says:

    hmm.over pulak aku tgok.pelamin bagai.xpela.bak kate org dy mampu.kau sebok apsal

    0

    0
  14. Anon says:

    Canteknye Ozlyn..serious cantik!! I luv this couple.. sangat low profile & kelakar serta berprinsip.. takde la menggedik macam mak bapak si Baby Lara tu..

    0

    0
    • mawar says:

      low profile benda awak tada ig ker …tak habis habis menunjuk barang dia beli artis lain rilex jer tak menunjuk apa apa pun…

      0

      0
      • Anon says:

        Ye ke menunjuk?? ala…sedangkan kite pon kalo minum teh ais tunjok dalam FB @ IG..inikan pulak die yg beli handbag harga puloh2 ribu..saya rase die cume share je kot…die pon bukan aktif berlakon lagi kan?? so mane saluran die nak expose barang2 die kan..

        0

        0
  15. Anonymous says:

    ozlyn cantik…tapi johan cubalah jaga penampilan jugak…huhu serabut je aku nengok…dulu2 masa johan rambut pendek tu ok kemas je…bila dh start rambut kembang ni alahai…pastu dgn misai janggut segala mcm tak terurus plak…ikhlas teguran ni ye…bukan kutuk…peace :-)

    0

    0
  16. shimil says:

    dari pakai jaring or jala ikan kt atas kepala tu..lebih baik pakai tudung xpn pakai tudung..kalo xnk xyh pakai langsung..over plak aku tgk..anak x over..mak yg lebih over..

    0

    0
  17. binjai says:

    adoi jejai…x payah la nak berfesyen cam budak2 plak….kome tu dah la tua…x de ghope plak tu…so pakai smart2 kot jek…

    0

    0
  18. Kokis says:

    Kesian. Tak cukup puas nak bersanding tu yang enterframe bagai.

    0

    0
  19. damia says:

    Latifah….nama mcm org lama2 dulu2 je. Tapi suka nama chantiq, unik….harap2 bila nanti secantek namanya lah, kalau tak kesian kat budak tu. Rupa chantiq ni bulat mcm bapak dia. Tengok ozlynn wlpn dah anak 4 tapi maintain je kurus, tak mcm rozita dgn fasha…

    0

    0
  20. kat says:

    daripada letak jaring nyamuk kat kepala, letak selendang lagi anggun, kan majlis aqiqah

    0

    0
    • mawar says:

      btol btol … better pkai tudung pernah terserempak dgn ozlyn nie kat MLM tapi nampak org pkai tudung tgk atas bawah kau dah kenapa mak jemah… tapi ozlyn nie memilih kawan …

      0

      0
  21. Munah says:

    Cantiknya Ozlynn… mmg btol dulu2 dia biasa jer tp skang mmg cantik! Terserempak kt Pavi thn lepas mmg sangat2 cantik!!! mase tu tgh preggy… kulit dia mulus jer… x sombong langsung!

    0

    0
  22. anon nak nyibuk says:

    Deme dak kawin.. pe salah plak nak bersanding2 dah halal.. len laaa kalau mase tunang berpeluk sakan tu yelaa korg nak marah.. jeles lettew.. huhue

    0

    0
  23. IOLS PUN CHANTIQ JUGER says:

    WEY CANTIK WEHH OZLYN tapi macam majlis dia kawin semula ye dokk haha lepas beranak kurus seperti anak dara boleh kawin semula, adakah itu motifnya? jejejeng.. pape pon makeup and baju dia on point! majlis akikah zaman baru la kekdahnyer yalz

    0

    0