Written by AbangNara | January 16th, 2014

Dilahirkan pada 11 Januari 1979, Datuk Siti Nurhaliza adalah salah seorang diva, lagenda dan penyanyi terhebat pernah ada di Malaysia. Suaranya gemersik, vokalnya yang memukau dan penampilannya yang sentiasa menawan menyebabkan jutaan rakyat Malaysia jatuh cinta kepadanya. 11 Januari 2014 yang lalu, genaplah umur beliau 35 tahun. Selamat hari jadi Datuk Siti Nurhaliza!!!

hari jadi siti nurhaliza

Semoga hidup Datuk Siti Nurhaliza semakin diberkati, dirahmati dan dipenuhi dengan limpahan kasih sayang daripada keluarga, sahabat handai dan para peminat. Insya Allah tahun 2014 ini akan menjadi tahun yang terbaik buat Datuk Siti daripada segala segi. Abang Nara paling suka melihat video romantis Datuk Siti menari dengan Datuk K ketika majlis sambutan hari jadinya.

Romantik bukan? Lagi beberapa keping gambar sekitar sambutan hari jadi penyanyi nombor 1 Malaysia dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

hari jadi siti nurhaliza

hari jadi siti nurhaliza
hari jadi siti nurhaliza
hari jadi siti nurhaliza

hari jadi siti nurhaliza
hari jadi siti nurhaliza
hari jadi siti nurhaliza

82 responses to (8 GAMBAR)Sambutan Hari Jadi Siti Nurhaliza Yang Ke 35

  1. JambuSangat says:

    Perghh Datuk Siti ni mantain muda la even da 35..Datuk K pon makin segak..pe rahsia ye??anyway semoga panjang umur dan semakin dilimpahkan lagi rezeki..amin aminn..

    0

    0
  2. sofea jane says:

    aku sian dgn dato ct nih…idup2 kena tipu ngan dato k…hurm…pompuan cantek dan kaya tak semestinye bahagia….

    0

    0
    • teddy bear says:

      apa ko merepek ni?

      0

      0
    • ashahidash says:

      Mana ko tau??ko dok serumah ngan dia ke??

      0

      0
    • tong says:

      kenapa wei, tp aku prnh dgr jgk la desas desus ni hoho

      0

      0
    • lihat says:

      hek elehh. memandai aje “sofea jane wanna be”. . memang kau satu rumahlah kan dengan siti. siti mmg citer semua story kat kau sorang aje. puiiii!!! mulut loji!

      0

      0
    • Marr says:

      Lagi kesian dekat awak. Hidup hanya tahu sebarkan fitnah, percaya pada cerita orang dan yang paling penting berhati busuk. Sudah-sudahlah fitnah Siti dan DK. Mereka dah bahagia. Cara kau cakap mcm kau kawan baik DK. Macam la kau tu perfect sgt! Cara kau cakap mcam kau tu serumah dgn mereka. Paling kesian, CT and DK tak kenal pun awak, tp awak kemain dengki dgn dorang.

      0

      0
    • azreen says:

      aku lagi kesian tengok ko sofia jane…

      0

      0
  3. sotong hitam says:

    walaupun blum dikurniakan cahaya mata, namun masih nampak meriah sambutan hari jadi…. alhamdulilah

    0

    0
  4. abg kuat says:

    orang kaya, sambut bday kek nak besar gedabak…untunglah

    0

    0
  5. tudung manik kacamata says:

    Subhanallah.. cantiknye..
    semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. Ameen..
    Love u siti :)

    0

    0
  6. muja says:

    cantik sungguh,, nampak perubahan usia tapi masih cantik juga

    0

    0
  7. hunny says:

    rasanya anak dato K ni nanti ada yang couple dgn shila ni. Sejak anugerah ape ntah hari tu lagi dia dok usha shila.

    0

    0
  8. sarah says:

    kenape xboleh tengok video tu

    0

    0
  9. melati says:

    Bila kalanya dia ni penyanyi no 1 Malaysia? perampas no 1 ader lah…tapi yg dirampas tu Hampeh …ingat kaya tapi tak pernah dgr pun namer com D.K….itu lah hakikat nya.

    0

    0
    • Marr says:

      Sebelum Siti kahwin dengan DK, beliau sudah pun disenaraikan sebagai salah satu artis paling kaya di asia tenggara. Sebuah akhbar pd tahun 2004 melaporkan siti bayar cukai pendapatan sbyk Rm1Juta setiap tahun. Kalau ada yg rasa CT kahwin dgn DK sbb harta, korang mmg seakal dengan lembu dan keldai.

      0

      0
      • melati says:

        Marr…cuba ko baca dulu ? aku maksudkan bukan Siti tak kaya ,kalau Siti kawin dgn org yg lebih muda dan kacak macam Shanaz aku sokong lah , ni kawin gan org yg bermisai dan tak seberapa kaya ….ni bukan jodoh tapi bodoh….

        0

        0
        • c says:

          jodoh ditentukan Tuhan..ada sebab kenapa Tuhan jodohkan mereka..kamu bukan Tuhan utk pertikai jodoh mereka..pada sesetengah manusia, duit bukan ukuran..yg penting bahagia..kalau mereka bahagia, siapa kita nak pertikaikan apa yg patut mereka jadikan ukuran sebelum kawin? jodoh kamu sendiri yg patut kamu fikirkan, bukan org lain..lain kali berfikir sebelum menulis disini, jgn banyakkan dosa dgn tulisan yang sebegini..

          0

          0
        • Melati Pun Bodoh says:

          Mel.. kau tu bangang jugak eh. dia ni dh lme dpt gelaran penyanyi no 1 ni.. shanaz tu kacak ke? kau jgn nk memilih sgt. 1 hari nnti allah bls blik ape kau kata kt org ni. kau bnci dct knp? dia mngumpat kau ke? x bukan?

          0

          0
        • akutakisah says:

          Nak buat macam mana, pada mata dct,dk tu muda, kacak dan kaya. Kan cinta tu buat orang jadi buta segala-galanya.

          0

          0
      • Unknown says:

        Harta Dato Siti telah di anggarkan melebihi 500 juta pada tahun 2009 tak silap aku… sekarang dah berapa trillion entah

        0

        0
    • org kg duk obesi says:

      kepada melati Jan 16 11.42 am

      jika anda seorang Muslim, anda tidak akan menggelar seseorang dengan gelaran yang kurang menyenangkan. Nabi Muhammad berkahwin 4 …adakah isteri isterinya perampas? Adakah anda seorang Muslim yang percaya ke pada rezki, ajal, jodoh adalah ketentuan Illahi?

      jika anda non muslim…saya no problem tetapi jika anda seorang Muslim, you have a BIG PROBLEM!

      0

      0
    • murai says:

      Org mcm kau ni mana tahu apa2 yg berfakta. yg kau tahu fitnah. tu pandai. fyi, dato k ni byk buat projek pembinaan. kau tahu maktab polis cheras? kat situ je dato k buat projek rm berjuta. fitnah org pandai je kau ni. bekas wife dato k pun dah move on kawen lain, xd pun dia kecoh canang siti perampas. kau je yg kecoh. kesian

      0

      0
  10. melati says:

    Kalau keturunan melayu , mesti tunjuk kekayaan tapi Dato K …tak tunjuk pun bisnes aper? saya berani kalau petir panah saya kalau Dato K ni low profile…kalau bisnes besar dia mesti bagitahu 1 dunia , itu lah kelebihan orang melayu.

    0

    0
    • Sukasuki says:

      Jangan celupar sangat bila berkata2. Kena panah petir betul2 baru tau.

      0

      0
    • S says:

      Kau ni mmg bodoh. Jodoh kn rahsia Allah. Even Ct ade boyfren yg mmg perfect utk die muda, hensem, kaya raya. Kalau da Allah kate tu bukan jodoh die x jadik jugak. Sengal nk mampos. Hangin aku ngan org yg nk pertikaikan qada dan qadar ni !!

      0

      0
  11. Anonymous says:

    moga tok ti panjang umo…dia la antara retis y sopan bila berbicara…

    0

    0
  12. peanut says:

    anon, sopan ke? napa pakai tudung tapi nampak leher? nak jadi idola kenalah buat betul2..

    0

    0
  13. man says:

    ct 35
    dk 55
    dh level atuk klau dapat anak
    apapun rezeki di tangan Allah..

    0

    0
    • Kuntum says:

      Ramai org x tau feeling berkhwin dgn lelaki lebih usia…
      Hanya org yg berpengalaman shj yg leh beza lelaki spt Dato’ K @ lelaki ‘muda’…

      0

      0
  14. Cake birthday says:

    Dah semakin tua. Adat hidup…

    0

    0
  15. Jamal Pak Tongkol says:

    Patutla Datuk K pilih Siti dr ex-wife dia.
    Ex-wife yang lama x pandai melawa sangat, lagipun udah tua.
    Nasib orang cantek ramai yang ndak.

    0

    0
  16. Karly says:

    DK nampak lebih handsome & mengancam drpd jejai husband fasha, jejai mcm muka org tua jer, kesian FS…

    0

    0
    • tahik koching grp meroyan di BN says:

      aku lagi kesian tgk kau tak habis-habis nak sakit hati dengan fasha. entah-entah muka laki kau lagi macam haram.

      0

      0
    • jula juli bintang 3 says:

      kan karly sama lah dengan nora boypren dia rupa pecah rumah. kecian nora boypren kaya tapi muka tak boleh blah. maka ramailah peminat nora memuji kehandsoman boypren dia wlw pun sebenarnye hudus. tengok sazzy mantop aje.

      0

      0
  17. anti perempuan perampas... says:

    PENYANYI NO. 1 NEGARA @ PERAMPAS NO.1 NEGARA……….

    0

    0
  18. aku la.... says:

    wow.. ketat nyer skirt CT, seronok lah DK..

    0

    0
  19. anonymous says:

    Jamal Pak Tongkol…. ko ni bebal tau tak…even x wife x cantik tp ada 4 org anak tau, yg siti cantik jelita tp tak ada anak lagik

    0

    0
  20. Cheq Ti says:

    Errr…apsal Fafau nampak lagi tua dari Siti? Kan Siti tua setahun je dari Fafau. Nie mesti Fafau tak pakai Simply Siti nie…tgk pipi Siti…comel je..makin tinggi…

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Comelnyer muka mak siti… mcm comel jer.. mcm cute jer..

    0

    0
  22. malisa says:

    celebrate birthday jemput artis membazir duit je, nak celebrate dgn peminat , peminat kena bayar rm 100 utk raikan sitizoners la.. padahal yg bagi dia kaya peminat ..kasihan peminat diperbodohkan… cuba time nak raikan peminat bg makan free berkat la duit tu dah peminat yang sokong dgn beli album tgk show dsb.. ni dgn peminat hentak kuat2..dgn sesama artis berparty je.. btw tudung nampak leher balik tokti ni

    0

    0
    • malisot says:

      cik malisa oii,

      ko ni bebal sangat nampaknya.. kalau die nak buat event raikan peminat bg makan free2 tu, kang beribu2 org yg dtg mcm mane? mampos la sape nak buat free party bg berpuluh ribu org dtg, silap2 yg xminat die pun dtg sbb nak makan free.. lgpun die dah ade saluran lain utk die buat amal, bkn xde langsung..

      event sitizoners tu utk hargai peminat yg willing nak bayar lebih, baru la dpt exclusive moments dgn dct.. kalau kedekut diam2 sudah, xpayah nak bising dkt sini..

      0

      0
    • Aku says:

      Betul cakap kau malisa.

      0

      0
    • me says:

      memandai aje. ko tahu tak peminat siti tuh bape ribu? ko nak laga2 kan manusia kan. ni mesti tak penah join friend club ni. aku da penah join byk fan club, semua peminat yang aturkan, da bayar sendirik… kalo free, ramai pulak yang serbu, hura2 hara pulak, .. free konon, ape laaa yang free kat dunia ni.. nak minum air masak pon berbayar okay!

      0

      0
  23. ida says:

    Hehehe, bnyk kali repeat video ni..comel tokti lari2 anak peluk datuk k..hehehe

    0

    0
  24. KS says:

    Yang komen pasal jodoh DS sbb DK tua tu aku pelik. Typical Melayu minded btoi.

    Beza umur aku dan my hubby 23 thn. Bahagia je. Alhamdulillah dan In Sha Allah akan terus berdoa semoga akan trus bahagia

    1

    0
  25. Atas sikit bawah sikit says:

    Makin cantik datuk Siti..
    Cool aje orgnya.

    0

    0
  26. Datuk K F C says:

    siti sudah pangkat nenek dah ada cucu pun..

    0

    0
  27. olga aku suka says:

    kpd budak2 yg sgt naif-kalau kamu ada kawan2 yg pernah jadi backup singer atau org2 yg keja blkg tabir, maka anda akan tahu serba sedikit kisah sebenar artis2 yg anda sgt puja ini. tgk gambar / berita di mag/tenet memanglah nampak cam ok saja kan-tapi kalau diceritakan pun kamu semua akan balik2 kata-jgn buka aib org…

    itu betul sehingga ke satu tahap, tapi kalau dah perkara terang2 salah-cthnya budak2 islam laki pompuan duduk sekali serumah(yg belum kahwin) anda diam saja? tak tegah langsung kemungkaran itu-biar, sebab JGN BUKA AIB org? itu saja anda boleh cakap?

    yg org kpg duduk obesi pulak boleh compare dgn kisah isteri nabi-sgtlah tak samanya dgn kisah budak ct ni..

    0

    0
  28. Nooney says:

    Happy Birthday Dato’ Ct. Semoga sentiasa dirahmati Allah.

    0

    0
  29. ermm says:

    Ct dah macam muka Kak Pah versi kurus la plak…
    gambar kecik2 tu skali dgn gambar tiup lilin tu, ada sorang budak laki cium tangan dia tu, masa tu nampak ct makin montel… moga berbahagia till jannah…

    0

    0
  30. kartika says:

    pakaian ct x lawa lalu…ntah mende2…..

    0

    0
  31. kartika says:

    buruknye baju…

    0

    0
  32. Akhak says:

    Buruknye gaya tudung Tokti nih…klu pkai tdung biasa kan lg lawa…

    0

    0
  33. […] (8 GAMBAR)Sambutan Hari Jadi Siti Nurhaliza Yang Ke 35 (75) […]

    0

    0
  34. Helene says:

    Good blog. Encourages me to want to get going producing content once again

    0

    0
  35. […] (8 GAMBAR)Sambutan Hari Jadi Siti Nurhaliza Yang Ke 35 (78) […]

    0

    0
  36. yuni says:

    Benda yang betul…..mengumpat nama nya
    Benda yang salah…fitnah nama nya…..
    Kedua2 nya dosa besar….takut lah dgn seksaan allah swt yang sangat pedih…

    0

    0
  37. ACIDBURN says:

    Buang lah sikap dengki sesama melayu. Biar lah dia hidup dengan pilihan dia. Kita tidak berhak untuk menilai kehidupan dia. Saya doakan Semoga kita semua di kurniakan apa yang kita idamkan selama ini.

    0

    0
  38. […] (8 GAMBAR)Sambutan Hari Jadi Siti Nurhaliza Yang Ke 35 (81) […]

    0

    0