Written by AbangNara | January 2nd, 2014

Jelesnya Abang Nara melihat gambar-gambar Nur Fazura menyambut tahun baru 2014 di Las Vegas. Untuk makluman, Fazura sudah berada di Amerika Syarikat sejak 24 Disember yang lalu. Seronok sungguh melihat keriangan di wajah Fazura bersama “crown Happy New Year” di kepalanya. Comel sangat-sangat.

fazura sambut tahun baru 2014

Fazura tidak berseorangan menyambut tahun baru di Las Vegas sebaliknya ditemani oleh 2 orang rakan berkulit putih. Melalui caption yang ditulis di akaun Instagramnya, hubungan mereka bertiga diklasifikasikan sebagai “bestfriend”.

We’re the 3 best friends that anybody could have..???? Love u both so much!???? @jeffn31l @randyseidman #TheGoodGuys #Celebrations #Friends #GreatTimes #FazbulousInLasVegas

fazura sambut tahun baru 2014

Abang Nara yakin sambutan tahun baru di Las Vegas lebih meriah berbanding di Kuala Lumpur. Apa pun, semoga tahun 2014 akan membawa seribu sinar buat Fazura. Mungkin sudah mula boleh fikirkan mengenai mendirikan rumahtangga. Abang Nara pasti banyak peminat Fazura yang tak sabar mahu melihatnya di atas pelamin. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Tata Nano berenjin diesel bakal diperkenal bulan hadapan

fazura sambut tahun baru 2014
fazura sambut tahun baru 2014
fazura sambut tahun baru 2014
fazura sambut tahun baru 2014
fazura sambut tahun baru 2014
fazura sambut tahun baru 2014

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

100 responses to (8 GAMBAR)Nur Fazura Sambut Tahun Baru 2014 Di Las Vegas

  1. chantique says:

    she got everything that I have to live without…
    but its okay, Alhamdulillah :)

    0

    0
  2. paperklip says:

    ooo ok

    0

    0
  3. nuri says:

    seksinyer ko kat tempat org.. kalo kat malaysia reti plak nak cover2.. bajet cun konon phuiii

    0

    0
    • nobody says:

      betul kata nuri

      Pertanyaan: panas ker kat negara org? selama ni kat negara sendiri tutup sampai ujung kaki… kat las vegas, bole nampak celah peha bagai walaupun ditutupi dengan pantyhose (bkn legging tau) ….. it’s ok, artis katakan. Kpd die hard fan, maaf klu terkomen artis pujaan anda. terpanggil nak komen sebab xpernah pun tgk retis ni pakai baju, skit, gaun atas dr paras lutut… So kecian dgn retis yg fake2 gini…. Retis double standard…

      0

      0
      • pemerhati says:

        belah la fazura….konon dulu beria-ia cakap nak belajar jadi muslimah and nak pakai tudung bagai…
        ha kat las vegas ngan mat saleh tu………”muslimah” la sangat
        Fake and poyo!

        0

        0
  4. botingkek tingkek says:

    faz,mudah mudahan anda membaca ini…semoga anda akan berjumpa dgn seorang yg dpt membimbing kamu dunia dan akhirat..jadikan pengalaman lalu iktibar xkira samada dari segi percintaan mahupun peribadi anda..hope jgn la seksi balik..sebelum ni tgok simple ja pon da cantik..skrg mcm dah mcm dlu balik kat oversea…sekadar memberi pendapat..sbb sy seorang peminat fazura juga=)

    0

    0
  5. areliss says:

    Suka tgk fazura…wanita melayu tercantik….:D

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Threesome

    0

    0
  7. nikhirim says:

    Bukan dia kata tak nak pakai seksi ke tak nak pakai skirt ke hari tu? Kekelinganmu sudah terserlah pajura

    0

    0
  8. jiji says:

    i like her very much but bila dia suka tunjuk perasaan dengki kat neelofa n some artists, i hate n lose respect. really.

    0

    0
  9. sue says:

    fazura ni nampak elegan…
    tapi sayang..jodoh lambat..
    kalau ade anak sah comel momel ni..

    0

    0
    • dugong says:

      fakezura kalau ada anak belum tentu secantik fakezura. yg pasti anak nya tidak akan mewarisi keputihan, kegebuan kulitnya, kemancungan hidungnya. sah2 hidung fakezura ni kembang setaman. kulit pun biasa- biasa aja. kecuali kalau suaminya mat salleh.

      0

      0
  10. Cantik says:

    Fazura she’s so beautiful. Cantik sangat sangat dan menawan.

    0

    0
  11. axx says:

    daripada missfazura,aku lagi suke mizznina!..berparty je kan keje ko..

    0

    0
    • aku says:

      same jer..dah namanayer artis..mesti la retis.
      takde artis yg baik doh..kalau dah artis tu gitu ler
      ada aku kesah..janji lakonan/ nyanyian mantop! tak ler membazir bil astro akuu doh

      0

      0
  12. peminat tegar says:

    seksinya.. sebelum2 ni bole je simple dan xlah seksi sgt.. melayu mudah lupa

    0

    0
  13. Rebecca says:

    Berlakon tak seberapa…..cerita dan gossip je lebih.

    0

    0
  14. happy me says:

    kayanya fazura…

    0

    0
  15. saya hanya manusia says:

    Sahabat berparti dia dahulu sudah berhijrah..cuma tinggal dia sahaja kini masih belum berjumpa cahaya di penghujung jalan..
    Sama2 kita doakan untuk dia..

    0

    0
  16. yaya says:

    KALIAN2 SEMUA TAK PAYAH NAK AMPU PUJI MISS FAKE NI BERTONG-TONG SGT,MAKIN BONGKAK KEMBANG LA DIA..

    AKU NI BARU JE FEELING2 NAK MINAT MISS FAKE/FAZURA NI..SEBAB SUKA TGK RAMBUT DIA,AKU BARU BERAPA MINGGU FOLLOW IG DIA,TIBA2 MALAM TADI SEBAB 1 HAL DIA BLOCK AKU TERUS

    NAK TAHU KENAPA?
    DIA ADA POS GAMBAR BUTIK KASUT LABOUTIN KAT LAS VEGAS TU,AKU KOMEN “FAZ,BELILAH KASUT BANYAK2 LAGI DARI LOFA”
    KORANG TAHU KAN YG FAKE NI BERANGAN DIALAH TRENDSETTER LABOUTIN KAT MSIA,SO XDE ORG LAIN LEH PAKAI LABOUTIN SELAIN DIA..BILA LOFA PAKAI LABOUTIN DIA KATA PALSU LA APA LA PDHL YG TU LIMITED EDITION PUNYA.
    AKU GAK KOMEN KAT IG HANEZ SURAYA,SEBAB HANEZ ADA POS PIC BARU,CANTIK ..AKU KATA “HANEZ,TAKNAK LETAK CROWN KAT KEPALA MCM FAZURA KE?BARU FEELING PRINCESS…”

    PASTU LG 1 PIC FAKE,ORG DUK PUJI MELANGIT DIA GOJEZ BAGAI,AKU KOMENLAH “PUJI-PUJIAN HNYA UTK ALLAH”

    AKU RASA FAKE BACA KOMEN2 AKU,TERUS BLOCK AKU
    BETOL KATA BLOGGERS HOUSE OF FAKE,CER KORANG GOOGLE BR KO TAHU KEBUSUKAN HATINYA…AKU MEMULA X PERCAYA DORG KATA FAKE NI AKAN BLOCK/DEL KOMEN ORG YG DIA RASA TERGUGAT ATAU RASA TAK PUJI2 LAMBUNG2 DIA..AKU X PERCAYA,SEKALI AKU DH TERKENA,SIALLL

    MMG FAKE,MISS FAKE!

    0

    0
    • cek ta says:

      apa blog house of fake tu? google tak kuar pun…

      0

      0
      • yaya says:

        ko type je…fazurafake,kua satu forum enjin carian perenggan kedua,semua psl fazura,tajuk utama HOUSE OF FAKE.

        0

        0
    • cikmunge says:

      Saya pun telah di blocked dr IG dia hanya kerana sy komen… ” Gud nite princess wanna be…. ” . Mane lah sy tahu dia da clash dgn TMJ… mula2 sgt adore.. bila dia blocked sy.. terus x minat…. ntahpapentah….

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        padan muka lu huh !

        0

        0
      • flora dan fauna says:

        english kau pun tak betul, wannabe tu maksud nya orang yang poyo tak menjadi…so bila kau tulis tu dia ingat kau cakap dia puteri poyo tak menjadi

        0

        0
      • kak anon says:

        boleh paham rasanya kalu dia marah.
        perkataan “princess wanna be” tu sangat insulting.
        be it dia still couple or not.
        sebab maksud kata kata awak kat dia tu ialah berangan nak jadi princess.
        so maaf tau,
        bukan nak sebelahkan dia.
        tp dlm kes ni awak yg salah.

        0

        0
      • anti-meroyan says:

        no wonder kena block. Ko komen gitu dah menghina namanya.

        0

        0
      • haha says:

        Princess wannabe? Hahahha princess to be lah! Padan kena block. Lol

        0

        0
    • .. says:

      patut lah fazura block kau..hodoh sgt perangai dan budi bahasa kau..mcm baru keluar gua aje..tak pernah bercampur dgn manusia ke? binatang pun rasanya tak suka org2 mcm kau ni..hadap sgt dgn artist..perangai hodoh..sesiapa pun akan benci..

      0

      0
      • HAHA says:

        ni fazura ke? haha. kemain terasa nau padahal benda tu takde mende pun. bahasa mu pun macam org tak bertamadun. kesian. mohon munasabah diri

        0

        0
        • muggle says:

          HAHA… dia ni sgt rajin mngomen kat NB ni.. guna mcam2 nickname bagai.. mecam mental pun ada gak aku rasa dia ni.. apa tak nya, kejap dia sokong, kejap g dia bangkang.. kjap jd antagonis, jap g jd protagonis lak.. memang mental.. heran gak, dia ni x keja ke? atau keja dia ngadap pc 24jam.. pelik..

          0

          0
    • liana says:

      dah ternyata kau provoke dia mestila dia marah….kau ni pun dari ig hanez ke sini kau jaja copy paste cerita ni…kesian…

      0

      0
    • sendu says:

      aku lagi best takde angin takde ribut kena block. vonggok betul betina ni. aku rasa mental dia problem lah tiga suku. aku kata muka dia dgn hanez sama. takkan itu pun kena block. fakezura perangai GRO

      0

      0
    • FUNNY says:

      lucu la kau. ke fake kan ko pun apa kurangnya…mesti komen2 gitew kat IG artis pun guna FAKE IG account. bagus la kena block. Menyemak je

      0

      0
  17. yaya says:

    MISS FAKE,HADAP PUJIAN,KOMEN SIKIT SENTAP-BLOCK IG AKU,HAKPUIII

    0

    0
  18. jasmine says:

    huh!!! dia ni mmg dr dlu lg terkenal ngan sosial.. dlu pernah tersebar rakaman seks dgn beberapa jantan mat salleh…mcm kenduri. jelas2 muka dan suara dia tp bkn main dinafikan. mmg jenis jalang dia ni!

    0

    0
  19. hani madu says:

    dlu mse tgh becinta ngan kerabat nmpak perubahan dan dah tak seksi, seriously igt dah berubah tapi bila dah putus hampeh toll.. berubah sbb org, baik xpayah! puiii laaa… muke mmg cantik xleh nk nafi… bru nk minat ..aku dah cancel minat

    0

    0
  20. Kepohci says:

    MissFake… Bajet Diva sgt..

    0

    0
  21. Anonymous says:

    ala da kene dump ngan putera johor, terus nak seksi balik. hak puih

    0

    0
  22. ariana says:

    Amboiiii ramainya ustazah kat sini memberi nasihat tak kurang juga mencerca…xsangka ustazah pun suka me’lagha’kan diri di blog hiburan yer…

    0

    0
  23. ABC says:

    ariana,
    tak semestinya ustazah jer yg boleh bg nasihat kat org..

    0

    0
  24. bell says:

    threesome eh fazura???

    0

    0
  25. Nona says:

    adoyai…

    tak payah la lawat page2 cam ni kalau lepas tu nak condemn org seksi ler.. kurang iman ler.. yang visit page2 cam ni means sukakan hiburan..fun..(macam saya) . Tak pasti le kalau lawat2 page ni boleh datangkan dosa.. but bila lepas baca pas tu pakat kutuk..confirm2 la dapat dosa free.. siap nak benci2 n judge others as if u all tau macam mana life dia yang sebenar… Get a Life!!

    0

    0
  26. mak jemah says:

    ingat kan fazura tak pakai yang paras peha ni. Tapi hmmm.
    Fazura oh fazura

    0

    0
  27. pajura says:

    fazura : Ada juga yang pertikai kenapa saya tiba-tiba berpegang dengan pendirian itu, jawapannya itu antara saya dan Allah. “Masa pasti akan mematangkan manusia dan pada usia begini saya mula rasa segan jika aksi bersentuhan dalam drama dan filem ditonton ramai. Untuk pakai seksi pun saya rasa malu. Saya tidak boleh jelaskan mengapa kerana gerak rasa itu hadir atas kesedaran sendiri,” katanya yang menjadikan bidang perniagaan sebagai keutamaan manakala lakonan pula hanya minat.

    puihhhhh

    0

    0
  28. mak jemah says:

    brani sorg pmpuan kuar ngn 2 jantan…kne rogol baru tau..

    0

    0
  29. KAK YONG says:

    crennbeeriieee bokaa kee redhhh wennn tuu kakk….hew hew hew hewww :O

    0

    0
  30. yaya says:

    aku komen pic ig dia yg ada pic butik kasut laboutin tu gini
    “faz,beli kasut banyak2 tau dari neelofa”

    dlm bape minit cmtu komen aku di delete,hr ni aku nak search IG dia,x kua sebab dh kena block.

    Mmg minah ni hadap pujian,kalau jentik sikit,delete komen,block.
    Aku akui aku minat fazura baru nak feeling2 rambut cm dia,x sgka gurauan aku akhirnya dibalas dgn BLOCK

    0

    0
    • anti-meroyan says:

      yg ko sebut nama neelofa apasal? padan lah muka kena block. pastu meroyan sampai kat BN

      0

      0
      • kannn says:

        Kannn sendiri kasi statement provokasi sebut2 nama lofa nak meroyan plak kena block.memang patut pun kena block.

        0

        0
  31. fakezura says:

    bekas GRO macam gini lah selamanya. dah makeover muka hidung semua fake.

    0

    0
    • faker says:

      AKU PUN PERASAN DULU MUKA DIE MULA MELAYU LEPER JE, KULIT COKLAT MELAYU KAMPUNG, HIDUNG KEMEK JE .. TUP2 SEKARANG NI KEMAIN LG, DH MACAM MAT SALLEH DH MUKA.. INI BETOL2 FAKEZURA!!!

      0

      0
      • amoi cantek says:

        hisy… tapi hakikatnya dia tetap cantik dari dulu lg.. takyah la busuk ati sangat.. mghina mcm tu skali.. Fazura tak de utang pa pe pon kat kau kn.. ;-)

        0

        0
        • minah jambu merah biru says:

          yg komen busok hati ni mesti kaom puak haniz suraya…babtu banyak pengomen kt sini semua Nye komen jahat n mengutok n menghina fazura…

          0

          0
      • bbbbbbbbb says:

        muka dia leper ke lonjong ke, yg kamu hina adalah Allah sebagai pencipta kita semua dilangit dan dibumi..kamu sendiri ciptaan Dia..apa kuasa kamu nak menghina benda lain yg diciptaNya? kamu perasan kamu Tuhan ke? istighfar ye..

        0

        0
    • minah jambu merah biru says:

      helo ! kalau dia fake skali pon kau peduli happe ! kau pon nk fake jugak ?????? cakap macm kiwak pundek …..asek cakap pasal fazura fake fake fake apesal ? ape yg korang tk puas hati sangat ni ! pasal dia jambu sweet looking good tu pasal korang semua tk puas hatiiiii n nk hentam diaaaa aje….muka dia fake yg korang susahkn tu apesal ??? kalau puki dia skali fake pon korang ape peduli ! badan dia ! diri ! dia biar la dia nk fake rabak cmana pon ! komen macm kerbau kena sondol huh !! helo fazura ! u sabar ye banyak yg jeles u jambu tinggi sweet …lov u fazuraaaaa..

      0

      0
  32. Norfa says:

    Yeahhhhh …. Panjang mulut omputih tu…
    Eh pendek nya skirt Fazura.
    Besar nya size om putih tu .
    Tinggi pulak tu..
    Awww

    0

    0
  33. Z says:

    Is barang baik is barang baik~ xD cari barang baik dkt luar negera la.

    0

    0
  34. devil wears prada says:

    citer gol & gincu… tu yg mngikat minat aku kat Fazura ni..

    Tuhan tolong bagi hidayah kpd Fazura & artis2 lain yg masih mempamerkan aurat mereka.. campakkanlah rasa malu itu ke muka mereka & kepada sesiapa sahaja di luar sana yg masih lena diulit dunia yg penuh kepalsuan ni.

    *maaf, tp ini mmg komen ikhlas*

    0

    0
  35. Miss Z says:

    peha dia berkerak atau pencahayaan yg buat peha dia cm berkerak

    0

    0
  36. saya says:

    Fazura nie lawa dia subgguh gojes saya suka tgk muka dia… luv u fazura… cuma saya tgk fazura cite pisau cukur tu jer lain tk tk hehehe….

    0

    0
  37. somebody says:

    saya ingat dia tidak lagi mahu berpakaian sexy…

    0

    0
  38. mummy che ta says:

    Amboi cheQ…macam mak hayam ja…dgn 2 gay boy dkt vegas…Choi

    0

    0
  39. anon says:

    Majority of women atas dunia ni, tak kira lah di mana2 pun mmg busuk hati. Pantang tengok perempuan cantek, mesti nak mengutuk. Aku baca Daily Mail pun british women duk mengutuk2 yg cantek mcm Cheryl Cole, Tulisa, Helen Flanagan…etc. Tapi kalau yg terang2an tak cantek dia org, puji, mcm si Jennifer Aniston, Nicole Scherzinger…etc Samalah jgk kat sini, kalau yg cantek puteh gebu mesti ada yg dengki. Tak paham aku dgn org islam yg mcm ni. Jadilah org baik2. Dah tuhan jadikan dia org cantek & kamu tak cantek, nak wat camne. Kenapa kene marah pd org cantek, gihlah marah tuhan, kenapa jadikan kamu org tak cantek. Selalunya org tak cantek ni, bukan luar je tak cantek dalam pun tak cantek…

    0

    0
    • WartawanNo1 says:

      Takda maknanya nak dengki! Bukannya cantik mcm grace kelly pun minah fake ni! Lainla penah menang miss world ke hape! Aku jumpa in person kulit pun berkerak oi! Serius muka biasa saja, harap mekap,hidung bg mancung! Umat manusia meluat sebab perangai bimbo hipokrit perasan bagus dia ni! Kalau tak bimbo, tak bitchy takde org nak benci! Hanya org dlm industri je tau perangai minah sewel ni! Dhla pernah buat video seks, satu malaysia tau la kau tu porno!

      0

      0
      • Mak makeup says:

        Betul ke ?
        Dia buat porno ?
        Tak baik la kau tuduh dia, lagipun takkan la org Muslim berani buat cam tu…
        Tapi gaji org buat porno ni berjuta tau..
        Tak mcm nyah nyah merata KL tu.

        0

        0
    • nikhirim says:

      betul, aku sokong, macam ex skandal adi putra, orang ngutuk dia, ah korang pun tengah cakap apa saja yang boleh sedapkan hati korang dengan kata dorang hidung kembang la, kulit hitam coklat la, kulit berkerak la atau bitch sebagainya, hakikatnya, diorang memang cantik okay? korang memang dengki. ketik dislike komen aku ni berjemaah meh

      0

      0
  40. Linzy Longkang says:

    best nyer Fazurek gi Vegas, dress pun class, tak jumpa Kak Nita ker? Kalo tau bole join NYE party kat Venetian ekk?

    0

    0
  41. nonamanes says:

    Dia still dgn TMJ ke?

    0

    0
    • Hidung buatan says:

      TMJ dah lama buang dia ni dalam tong sampah. Siap bagi penampar sebijik sbg tanda perpisahan, katanya. Sesuai sgtlah ngan perangai jalang dia ni

      0

      0
  42. ffyu says:

    dah dye rambot sah sah x solat.. bangga la sgt buka aurat.. yg terbuka aurat lg mundur.. artis mesia klo g oversea bgga sgt..

    0

    0
  43. what the? says:

    dia memang cantik tapi sayang tak kemana .. dulu pun suka juga dia, sebab memang cantik dan fashionable, kemudian, gaduh dengan neelofa .. hmmm, no no no .. lofa nampak sangat brain than her ..

    0

    0
  44. MAXMORA says:

    eei..orang putih duk ikut je .kang kot dia orang nak try orang muslim pulak…nak rase..kan boleh caye kafir2 ni..

    0

    0
  45. yayaya says:

    biarlah wei si MissF ni,aku minat juga kat dia sebenarnya,maybe dia jenis cepat sentap…Baik Liyana Jasmay pula,fans komen apa-pun x kesah,lofa pun sama org komen hazabb wei…

    Biarlah,maafkan kami faz kalau kami di blok kerana mulut kami.sekian

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Nadiya Nisaa jauh lbh cantik lbh jelita drp Fazura……..

    0

    0
  47. Lola says:

    Aah.. Dia nk mcm gundik.. Time lelaki nak, dorg pggil la dia dtg.. Xcaya? Ramai dh yg nampak.. Heeehee

    0

    0
  48. ana says:

    fazura nie org pekan sama mcm aku. dia nie dr zaman sekolah mmg perangai hodoh. dia nie stok2 bohsia ms zaman2 sekolah dulu. ingatkan semakin tua semakin matang. tapi rupa2nya sama jer. dr zaman sekolah ke zaman tua still bajet2 mcm tu gak perangainya.

    0

    0
  49. […] (8 GAMBAR)Nur Fazura Sambut Tahun Baru 2014 Di Las Vegas (98) […]

    0

    0
  50. […] (8 GAMBAR)Nur Fazura Sambut Tahun Baru 2014 Di Las Vegas (99) […]

    0

    0