Written by AbangNara | December 10th, 2013

Hujung tahun sememangnya masa terbaik untuk bercuti bersama orang tercinta dan rakan-rakan rapat. Setelah terbang ke Eropah baru-baru ini, sekali lagi Nora Danish, Nadeem dan rakan-rakan mereka yang diberi nama “Dimorian Crew” melancong ke Thailand bersama-sama. Tentu havoc dan seronok sangat!!!

nora danish dan rakan rakan

Paling cool dan stylo apabila kesemua yang terlibat di dalam trip ini memakai baju T-shirt yang dicetak dengan wajah Nadeem. Memang sempoi habis. Nampak gaya perancangan untuk percutian ini telah dilakukan lama. Pasti seronok dapat berehat bersama rakan-rakan yang sekepala.

nora danish dan rakan rakan

Semoga Nora Danish, Nadeem dan Dimorian Crew selamat pulang ke Malaysia kelak. Jangan nakal-nakal sangat di negara orang. Keselamatan harus dijaga. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nora danish dan rakan rakan
nora danish dan rakan rakan
nora danish dan rakan rakan
nora danish dan rakan rakan
nora danish dan rakan rakan
nora danish dan rakan rakan

241 responses to (8 GAMBAR)Nora Danish, Nadeem & Rakan-Rakan Bercuti Di Thailand

  1. Anonymous says:

    Tak salah kalau pergi bercuti, tapi NORA ni macam dah xde anak. Xingat anak dah kOt, Asek upload Pic DRE ank NED.

    Gambar anak sendiri mak tiri yg upload, adohaiii nora nora.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ni la dia anak menteri yg suruh rakyat malaysia berusaha cari duit utk kaya mcm dia… puiiiiiiii

      0

      0
      • Mak Jemah says:

        rakyat Pahang, Terengganu dan Johor menderita banjir….anak2 menteri tak teringin nak tolong …asyik melancong je kerja…habiskan duit daddy…
        sedih korang…

        0

        0
        • you batak says:

          semua jadi macai si nedim..klau nedim suruh makan taik dia pun korg sanggup mkn..sbb si nedim ni suka tabur duit dekat korg kan..takde maruah ke haa pki tshirt mcm tu..gile macai cai cai caiiii…untung jd anak org kaya..banyak kuli batak..

          0

          0
        • One Direction says:

          mak jemah lupa mention Kelantan, Kelantan negeri miskin tu pun banjir, rumah semua kayu, nak speaking english tak reti, asyik makan budu24jam, biasalah Kelantan org kampung selalu ketinggalan di zaman moden

          0

          0
        • n says:

          baik diaorg simpan duit utk kawin..dari Ned tu usung sana sini ND ni pegi bercuti..

          0

          0
        • Toyol says:

          muka Nadeem sesuai berlakon iklan…..ubat cacing.
          sekian…hehehehehe

          0

          0
        • Neelofa says:

          ye lah, berseronok plak diorang,
          orang tengah menderita…klik me..

          0

          0
        • bongok says:

          One Direction gay, ko penah g kelantan tak? kesian ko kan. cube ko tgk rumah org kltn mcmna. at least org kltn takde sewa2 rumah mcm kt kl ni tak mampu nak beli.

          cuba ko g kl skrg, berapa ramai rakyat kelantan dtg bercuti musim sekolah ni?

          aku org kedah.

          bangang tak bertempat ko ni.

          0

          0
        • Anonymous says:

          One Direction : mulut kau jgn jahat ye. Aku kalau dapat kau ni, memang berdarah muka kau aku lempang.

          0

          0
        • One Direction says:

          @bongok . yes aku pernah pergi Kelantan, semua bangunan n rumah buruk dan lusuh. alah kau org Kelantan mengaku Kedah. puuih !
          @Anonymous . org kelantan memag kuat mengamuk, runtuh stadium bukit jalil

          0

          0
        • Neeolga says:

          Sudi-sudikan…

          0

          0
        • pin jamal bajet best says:

          kronologi Dimeroyan Crew bercuti di Thailand

          – Terdiri dari jantan2 dayus yang rela memakai baju bercetakkan lelaki pondan. (tahap layak diletakkan depan bilik air rumah aku buat lap kaki)
          – Terdiri dari golongan wanita ‘pisau cukur’ dan bajet hot..terutama betty.muka kampung habis doww..
          – Terdiri dari golongan yang suka menempel pd anak org kaya..Duit bapak..Duit kita..
          – Terdiri dari mak janda dan duda tak sedor diri.
          – DiSponsor penuh oleh NADEEM..sebab tu kena pakai baju hodoh ni.

          *Aidil Dayus Zafuan xikot ke? mcm xde je..mcm xde je..

          *dulu aku benci jejai.skrg aku faham mengapa.jejai bertindak demikian..
          dah bahagia jejai skrg..

          *penjilat bonto ND sama jela dgn penjilat bontot PINJAMAL (yg ni mst ramai unlike.kakakaka)

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          1) Nora takyah bajet muda laa..nak layan nedim yang ala2 sosial orang muda..ko tu janda ada anak, bawak2 laa mengucap..apa ke bangang laa mak orang ni…

          2) Kawan2 laki nedim pakai baju muka nedim???wadahek??????????macai selamanya ker??????bodo gilaaaaa..serius…~

          0

          0
        • narareader says:

          Nasib baik keluar perut ibu berlaki menteri. Muka tak hensem pun ramai kuli. Kalo keluar perut ibu bersuami pesawah macam kita ni, ingat Nora dan Dimorian ‘screw’ nak pandang kau ke Nedim. uwek.

          0

          0
        • zombi says:

          pakai tshirt gambar nadeem?????.. eeuuuwww tak geli dada ker? wekk.
          kata tgh promosi tahun melawat malaysia.. apesal asyik duk melancong keluar negara jerr..
          nadeem keje ape?body guard nora ke? mcm kaya jer.. mcm mewah jer..

          0

          0
        • Janda Gersang says:

          Asyik berkepit gi holiday ngan boyfriend. Dah main ke belum dengan boyfriend atau dah main banyak kali dengan boyfriend hehehehehe.Kat luar nogori boleh tido satu bilik tak kena tangkap khalwat aper.Jangan marah artis…………………….

          0

          0
        • nonamanes says:

          Opkos la pakai baju nedim. Dah nedim sponsor depa p melancong huhuhu

          0

          0
        • Islam cuma 3kali says:

          Biasa orang mcam ni, mengaku Islam cuma 3 kali dalam hidupnya;
          1- ketika dilahirkan
          2- ketika kahwin
          3- ketika meninggal

          0

          0
        • tony says:

          nie laa perangai tak senonoh anak menteri mcm si nadim nie. dah tau bapak tu menteri, jager laa akhlak, perangai kau tu! perhabeh kan duit bapak kau a.k.a duit rakyat jer!! duit rakyat berjuta2 bapak kau samun, kau gune duit bapak kau tu kat si nora danish n geng2 boyan nie! ape ker bangang laa si nadim nie. takde pon aku nak jealous, tp meluat tgk anak menteri tak guner mcm kau ni! bangang bertingkek-tingkek!! pppuuiiiiiiiiiii

          0

          0
        • Anonymous says:

          busuk2 kelantan, busuk lagi jdt ! haha..

          one direction jdt emo siot!! ahaha

          0

          0
      • Lola says:

        Kelakar dow pakai baju muke Nedim.

        Aku kalau bg free bju tu pn aku tak nak.

        Geli dow. Amik gmbr muke nk ketat. Sikat tepi.

        Bajet hensem. LOL!!!

        0

        0
        • Ini Semua Poyo says:

          muka macam Jawa naik tongkang..ada hati nak buat t-shirt…eueeeewww…..geliiii…

          0

          0
        • Aaron Aziz says:

          bajet hensem,,
          nasib baik aku ni memang dah hensem..huhhu..

          0

          0
        • One Direction says:

          asian bukan handsome pun, semua hodoh hitam lagi, sebab tu lah aku minat One Direction, dorang semua ada style dan moden, tak main lah asian berlagak omputih, benci betul aku tgk asian x sedar diri terutama Kelantan kampung tu

          0

          0
        • hahhahah says:

          hahhahahah… ni bagus kalau hensem.. perasan gila mamat ni…. sedih dow,dia memang tau muka dia tak layak jadi model terus buat baju tempek muka dia, bagi kawan ramai2 pakai baju dia.. just lika a boss la kononnya… piiirahhhh…. tapi besala muka tak hensom,perangai pun tak hensom.. YANG PENTING POKET MESTI MAU HENSSOOMMM..!!

          0

          0
        • zz says:

          An an. motif pakai baju ada muka gitu? lulz

          0

          0
      • Fahrin Ahmad says:

        cam setan je pakaian kau…
        klik me pliss..

        0

        0
      • komander miu brutal says:

        .kalau bukan bapa ko tu menteri tk kau merasa senang mcm tu..dan kalau bukan kerana rakyat tak bapa ko tu jadi menteri..sudahnya duit rakyat yg korang cekik…kalau bukan rakyat korang tk akan senang lenang mcm ni..sial…puiiii..!!

        0

        0
      • 4tahunlagi says:

        Setahun berapa kali derang bercuti?
        Hari tu bali..
        Europe..
        Thailand…
        Bila masa dia ni bekerja gigih dan kuat? Memanjang bercuti…
        Yg untung nora…belah ex mentua pun boleh mencelah bercuti jugak…

        0

        0
    • kikilala says:

      bila tengok semua pakat pakai baju gambar Nedim tu mesti la dia yang sponsor percutian ni kan? untung la kawan ngn anak menteri..
      Nedim hang takmo kawan dengan aku ka? aku pun nak merasa percutian orang-orang kaya ni..

      0

      0
    • Baby AA says:

      Dato’ Siti Bersama Mangsa Banjir VS Nora Danish Bercuti Bersama Nadim?

      0

      0
    • Olga says:

      DARIPADA KO MELANCONG HABIS DUIT TU BAIK SEDEKAH KAT MANGSA BANJIR LAGI BAGUS DAPAT PAHALA

      0

      0
    • Olga says:

      AKU MELUAT TGOK SI NADEEM NI,MUKA MACAM NAK MINTAK KAKI

      0

      0
    • aa says:

      Selain itu, beliau menarik perhatian bahawa kini berlaku gelombang yang menyaksikan orang muda dekat kepada agama dan orang yang sudah bersara mula berjinak dengan surau dan masjid. “Justeru, anggota UMNO rajin-rajinlah mendekati golongan ini. Eloklah juga ramai-ramai memakmurkan masjid dan surau,” katanya.- presiden umno

      0

      0
    • baju says:

      baju semua sama , tapi gambar lain seluar lain. syarat nak ikut rombongan ni, hari hari kena pakai baju nedim. bususk busuk pun takpo ah. asal nedim tanggung. hahaha

      0

      0
      • mak temah says:

        mana ada seluar lain ..kan sama je tu..jgn ko kompius lak yg pakai skirt pendek tu bukan nora. nora pakai jeans. kot ye pon tgk peha pompuan, terus kelabu mata ko tgk muka ye.

        0

        0
    • mamasempoi says:

      betoi le cara Nora tu, dia hormati privacy anak kandung. cuma org lain aje akan advertise hal anak2. jgn masuk campur org lain punya family-matters, boleh?

      0

      0
    • ntahpape says:

      nora..cari la lelaki yang boleh mbimbing..jgn la cari yang mhancur kan.. seksaan kubur tu nyata…

      0

      0
    • sandrianasiska says:

      Mengampu la ..tu pasal dia cakap mak Nadeem punya mee soto the best in the world. Dia gila ke apa…macam dah travel the whole world to make such statement…Nora kalau nak ampu pun agak2 la….Nampak la hardup sangat…Kalau mak Nadeem suka sangat kat dia kenapa tak bergambar sama semasa birthday Dre tu…..Si Sally talib tak malu pun terhegeh hegeh …. longkang punya family la..free loader

      0

      0
    • MamboDeMambo says:

      “Semoga Nora Danish, Nadeem dan Dimorian Crew selamat pulang ke Malaysia kelak” Pehhh~~Dah mcm pegi perang

      0

      0
    • faxx says:

      MASUK LA IG @adizahanuar – tgk la sendiri sape yg berbikini.. puiii.. afizah n nadia danish

      0

      0
    • Anak Pak Menteri says:

      Tu yang pakai t-shirt muka Nadeem semua kuli-kuli Nadeem. Kuli-lah bab Nadeem yang sponsor their trip to Thailand.Tanggung beres.Nora & Nadeem tidur satu bilik tak???? Kuli batak dia semua-kan open minded.Best eh dalam 1 tahun asyik pergi holiday. Boyrfriend sponsor lagi. Gi Europe, gi Bali, gi Thailand cuma belum balik kampung ajer.Asyik gi holiday and berkepit ngan boyfriend, anak suruh mak or maid jagalah aper susah.Artis-lah namakan. Nora kalau ada jodoh dgn Nadeem jangan kena cerai masa sarat mengandung lagi ok.

      0

      0
    • omei says:

      ND busuk punya orang. kejap pakai mini skirt macam pelacur. kejap pakai jeans panjang. tapi baju tak tukar. geli geleman. dah lah muker makin sembab. jangkit kehodohan dengan nadeem muka cacing tuh

      0

      0
  2. miss mong says:

    seronok agaknya nora kna angkut pi sana sini

    0

    0
  3. wannabe says:

    pre honeymoon

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Geliiiiii

    0

    0
  5. ANAKKU GHAZALI says:

    tak habis2 jande kayo dengan ‘anakku sazali’ pi bercuti..rakyat lain duk menderita dengan kenaikan demi kenaikan oleh gomen..

    0

    0
  6. adaakukesah says:

    wowwww. frozen jap masa mula2 tengok…
    errr ni semua islam ke ?
    sapekah gerangan yang pakai short pants tu ???
    dasat gila korang nih…

    0

    0
    • jas says:

      mintak maaf byk2..setakat short pant biasa di kalangan artis..last week aku gi byr bil maxis kat kiosk @e-curve..rupa2nya aku queue up belakang artis..bila dia toleh rupa2nya sherry ibrahim..2-3 kali gak aku toleh takut silap org..dlm cuaca musim tengkujuh+air cond yg kuat sanggup pakai short pant..nampak bersopan santun hu3..

      0

      0
      • adaakukesah says:

        haha takpe. saje bertanya sbb tgk dia sorg je yg pakai camtu.
        tp xpe la benda camni mmg bese kan pd dorg. no offense yaa. hehe

        0

        0
  7. nlmr says:

    ok gossip mcm ni la baru best na kutuk..
    hmm udah2 la dgn D’meroyan group ni..
    baik korang g tlg mangsa banjir tu kalau byk sgt duitnya..
    nd da da la tu malukan diri sendri kne angkut jantan kehulu hilir.. malu la sikit kat anak tu..
    nedim udah2 la tu kalau byk sgt duit baik cpt masuk meminang..
    meluat pulak aku ngn korang ni..kalah teenagers lagaknya padahal semua da tua Bangka..

    0

    0
  8. ehh says:

    rambut belah tepi!..hakhakhak

    0

    0
  9. palak sakit says:

    giler enjoy korang ni…sembahyang x ingt…

    0

    0
  10. aku says:

    alahai…tak terkata mak, nyah..huhu…indahnya hidup diaorang kat dunia ni ekk..

    0

    0
  11. selena gomez says:

    dulu aku nie minat giler ngn ko nora tpy sejak2 ko nie asik ke hulu ke hilir ngn si nedim nie aku naik meluat plak…ank ko tbiar je mcm xde kasih syg..ksian aku tg0k..mak terlalu sosial..knon nk bergeng bagai ko tuh dh tua buknnye mude lgy..memalukan!!

    0

    0
  12. Ms Hello says:

    Nora ni tiru Marion Counter, Masa bday Naza hari tu Marion bwk all her friends buat surprise party kat Nasa, tapi at least diorang dah kawen, ni..kawen pon tak lagi..dah over!

    0

    0
    • Pemerhati says:

      yelah.. bila tgk je mmg pn dia nk tiru style marion. tapi marion takpe la mcm yang kite sme dh tau laki dia mmg dh millionaire ke billionaire.. yang ni?? hahaha poyo lebih. baik yg pompuan mahupun laki.. attention seeker

      0

      0
    • omg says:

      Haha tau takpe,kalau tgk kat ig nora dia buat hashtag pun tiru marion caunter.dulu masa birthday nasa marion buat kat koh samui kengkawan diorang buat hashtag #nn30samui si nora dgn dimorian crew ni pun buatlah hashtag #nnpimpin30 poyo je lebih puihhhhhh

      0

      0
      • nednedned says:

        poyo sangat dmeroyan crew ni! EEEEEEeiiiiiiiiiiiiii…copycat lak tu. bluekkk nak muntah tgk nowa sekarang

        0

        0
  13. nura denish says:

    sosial.mohon nikah segera bagi mengelakkan fitnah

    0

    0
  14. helo helo says:

    lol… poyo arr dorang ni…

    0

    0
  15. zorro says:

    satu ayat je yg leh aku cakap
    yg pkai baju muke si nadim ni sume pengampu anak org kaya…
    sian kau ND….aku xtaw knpe tp yg pasti aku ksian kt kau….anak kau ?? lg lah aku kesian…

    0

    0
    • mizz cerry says:

      @zorro:-
      Aku pun setuju ngan ko, kesian kat anak dia dapat mak suka enjoy (emmm xtau la dia bwk anak sekali ke x) + suka ikot BONTOT JANTAN DAYUS NIH!!!
      Please la nora tolong ja jangan hancurkan nama baik Janda2 kat Malaysia ni tolong la berperangai elok sikit nampak sangat semua geng2 dia kaki ampu jantan ni. xsalah pun kalau diakhiri dengan perkahwinan pas 2 kalo ko nak g honeymoon 1 dunia pun lantak ko la ni belum nikah honeymoon merata dunia dah, aku xjeles dengan kekayaan si jantan ni tetapi xperlu la nak tunjuk kaya dengan pakai t.shirt gambar muka ko geli aih tengok….

      0

      0
  16. damai says:

    tak faham dgn ND nie. kita tahu awak banyak duit tapi dgn keadaan darurat yg melanda dimalaysia banjir sana sini, kan lebih baik tumpukan masa menolong mangsa banjir dan sedekah. mmg awak berhak nak kemana tapi time upload photo suka ria bila ramai org sdg dilanda musibah, mmg tak sesuai ND. prihatin sikit dgn perasaan org lain skg. hope better stop enjoying. now btr berjimat sedikit kerana ekonomi x begitu baik sekarang, renung2kan lah

    0

    0
    • BOLA MANISS says:

      Hope En. Nara take note dgn komen damai ni. ND ni kene tegur skit. X sensitif langsung. Kesian la kat org yang sedang dilanda musibah. apa perasaan dorang tgk anak menteri dok sbok buang duit bcuti dikala artis2 lain mcm Dato’ CT n Mawi tolong golongan yang memerlukan. Jgn salah faham, takde unsur2 jeles pun di sni.

      0

      0
  17. BUNA says:

    ape nk jdy ler dgn ko ni nora..buat org mengate ko jer..udah2 lah dgn lifestyle ko yg mcm xde pnduan hidop nie..ke hulu ke hilir dgn jntan yg xde ikatan lgsung dgn ko..dri aku minat tros dh xminat ko..anak ko ntah sihat ke x,rasenye kurang ksih syg ank ko tuh..kesian kan??mak giler blagak mude knon dgn geng ntah pape nie..ko dh tue oi..sedau dri cket…malu lahh malu!!!

    0

    0
  18. mizz says:

    nak disponsor kenala pakai tshirt muka dia…
    kang blik dari bercuti sponsor lah sikit utk mangsa banjir ye nadeem..

    0

    0
  19. BUNKFACE NO.2 says:

    kompom semayang bang ntah ke mana ni..

    0

    0
  20. hemm says:

    Haha…untung la org kaya dunia kan..ALLAH tgh beri nikmat..dah kena tarik baru ada akal nanti.I’m not haters tp ak benci org yg berlagak atas kesusahan org lain..sebab ayah dia ada jawatan je..kalo x blh dia mcm ni?

    0

    0
  21. bosan xde keje says:

    Cptlah korg komen bebyk.. aku nk baca..

    0

    0
  22. velagak diba says:

    HAI UOLS., SORRY TO SAY WALAUPON DALAM IG C NEDIM NIH NAMPAK MCM BELIAU NIH BAIK, NAIVE,BERIMAN,ETC. BILE KUPANDANG TIAP WAJAH ITEWW BAGAIKAN ADA SESUATU YG X KENA ERM., MUKA MCM PENUH KEPURA PURAAN GITEWW., SORY JUST SAYING.

    0

    0
  23. cik ta says:

    Nak kawan ngan anak menteri gak la, boleh holiday free baju pom bisa ditanggung

    0

    0
  24. Pemerhati says:

    yelah.. bila tgk je mmg nmpk pn dia nk tiru style marion. tapi marion takpe la mcm yang kite sme dh tau laki dia mmg dh millionaire ke billionaire.. yang ni?? hahaha poyo lebih. baik yg pompuan mahupun laki.. INI SEMUA POYO!!

    0

    0
  25. jelekkkkkk says:

    yg pakai skirt tu kakak si nora tu lah..hoi x sedar diri sume..tuhan nak laknat sekejap jer oii..org sume dok susah hati dok tlg org banjir..menyampah aku tgk ahli2 neraka setakat ni..huhu..(xtau aa dieorg tobat nasuha lps ni kann..huhu)

    0

    0
  26. moo says:

    hei uols..kan ND ckp kt MELODI yg boipren dia ni suka buat amal jariah tanpa pablisti..tu kire salah salah satu amal jariah dia dengan mengangkut janda2 yang agrhhhhh..kehulu kehilir..
    xgitu ND..al fatehah tu arwah bapak u ND..

    0

    0
  27. Quolop says:

    Dulu aku minat gila si nora ni. lagi masa kes dia dgn fasha. skrg ni dh terbalik plak. fasha plak yg dh ok, dia plak mcm batak dapat anak menteri. dpt plak mat poyo. mmg padan sgt lah mat dan minah poyo..

    0

    0
    • janda cantik says:

      bukan mat poyo la.. dia tu mat yo.. mcm muka mat yo kan??? hahha

      0

      0
    • nia says:

      betul tu, setuju sangat. Fasha dengan jejai takde lah mcm ni sangat dulu sebelum dorang kawen, ni belum kawen lagi dah macam ni. Nora dulu dulu ngan jejai tanak lak wat camni en oh maybe bb nedim lagi kaya kan dri jejai. Dulu aku benci sangat fasha, tp skrg bru aku tahuuuu nape jejai ceraikan nora. Moga happy fasha and jejai. and nora ingat ah kau tu dah tu nak monopos dah ok

      0

      0
  28. lalala says:

    ooo gaya baru ambik pic ttp mulut…kamera tak boleh bau wei mulut ko klau busuk pun….ahahaha mcm2 hal

    0

    0
  29. ct juga nama nyer says:

    ish..loaded gak dorang ni cuti merata jer..banyak untung dr jualan “hayam” ni…untung la…
    kan elok upload gambar tolong mangsa banjir time banjir2 gini..tak la i makan hati nak tengok gambar yg dok cuti merata atas keuntungan jualan hayam2

    0

    0
  30. baju nedim tak basuh says:

    baju same, seluar lain lain.. syarat nak ikut rombongan ni.. hari hari kena pakai baju nedim

    0

    0
  31. kelisa says:

    sume dh barai dh pompuan ni…bcuti dgn jantan…nauzubillah..

    0

    0
  32. ND lentoqqqq says:

    Teringat plk ceramah UAI dalam youtube yang mengatakan pemakaian yng ketat dan menampakkan bentuk badan tue mmg sah2 haram…kalau tengok pic dorang nie, agaknya apalah hukumnyer ea???? ingatlah dunia nie xsemuanya indah…setiap seorang msti akan dihitung kelak…(sama2 beringat)

    0

    0
  33. MAT TAJAM says:

    bestnya hidup wanita cute yang bergelar janda ND ni..jalan sana jalan sini..meriah nya hidup..ye la sekali berlakon riban-riban ko dapat..apa ada kes kalau nk holiday pun..bukan minta duit orang lain..kannnnn
    tapi rasanya lagi mulia kalu duit riban-riban tu ko g bantu orang pantai timur yang musnah harta benda dek banjir tu

    0

    0
  34. ebi ebi dabi says:

    sebenarnya nola denis ngan nadim dah booking cuti ni setahun yang lalu iaitu selepas banjir tahun lepas….ahahahha..lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0

    0
  35. layann aje la.. says:

    untungnye dh la holiday org sponsor.. pas2 xyah pening2 kpla pk nk pki bju ape time holiday.. sume dh ciap.. wahhhhh!!

    0

    0
  36. samsul says:

    ni ler contoh manusia2 yg menghabiskan duit melancong ngan org yg x muhrim..seronok nya mereka2 ni becmpr gaul p melancong..masa kaya ni mmg x terfikir nk bersedekah ngan duit korang yg bejuta2 tuh kan…

    0

    0
  37. Anggerik Biru says:

    This guy is so into himself.. Sick of him!

    0

    0
  38. Aku says:

    ND ni x sdh2 ngan enjoyyyyyyyy j…asyk berkepit ngan nedim jer…kawin jer la….kita org pn dh naik muak dgr cite pasal ko org ni…..
    sape y pakai skirt pendek tu..pakai la lagi pendek bio leh nmpk spender…( hnya mampu mengeleng kepala jer bila tengok pic dia org )…

    0

    0
  39. comey says:

    jgn la na menghukum org jewk…jge kain sendiri sudah.. xpayah na meluat n keji org lain.. tgok diri sendiri sblom na keji org.. xley bla la komen segelintir pengunjung beutifulnara nie.. mengeji jewk.. nsht sudh .. ~peace n cool

    0

    0
  40. Anonymous says:

    aku tengok nedim ni bukanya ensem pn…ohhhh…mgkn wit dia ensem ye Nora…berkepuk2…ND ni dia punya selera mesti x ensem tpi wit mesti berkepuk2…

    0

    0
  41. pah bedah says:

    gmbo bikini bang nara x hupload lg ke
    muahahahahah

    0

    0
  42. Anonymous says:

    aku mnat gler kat nora dlu..tpi skrg meluat gler tngok..sbbnye aku bnci prngai ank nazri ni..

    0

    0
  43. miss gucci says:

    alahai ND anak si penjual nasi lemak berangan nk lifestyle mcm marion caunter. Sah2 ko tiru marion ari tu celeb besdey nasa kt thailand dgn crew2 marion yg rata2 sume golongan high end, socialites & educated. Bukan mcm ko dgn crew ko yg ke laut tu. Dgn kakak ko yg x bekerja, pegi interview asyik kena reject. Marion buat tshirt besdey Nasa, ko pon nk buat sama utk si nedim tu. Nasa g thailand naik private jet, sponsor sume geng2 diaorg. Tp ko nie ND yg hado. Wake up la ND. Ko x mampu nk hidup mcm Marion. Lagi satu Marion & Nasa nie sgt humble & Marion post gambar nie semua lepas sah2 Nasa jadi suami dia. Bukan mcm ko janda bohsia tua.

    0

    0
    • Anonymous says:

      2 la aku tgk asal marion gi holiday ke nk wat ape pon mesti si nd nie pn wat same…baru ari 2 tgk IG marion gi holiday dgn geng die tiba2 si ND nie pn nk buat same gak…

      0

      0
    • fairus sulaiman says:

      janda bohsia tua ? hahahaha

      0

      0
    • cermin diri says:

      Buat apalah kutuk melampau2 sgt.skrg aku tgk bkn ND yg low class..tp kau yg very low class.dari pertuturan kau aja dah bole agk kau dari kasta mana.sekian.

      0

      0
    • Awekbulu says:

      Naifnya komen mu ..Before mu nk membohsiakan orang..Tlg check diri mu dalam2 iye..

      0

      0
  44. o0o says:

    nedim ni keje ape eh?asyik enjoy, party, g holiday…

    0

    0
  45. stoberi says:

    nak tanyer nak tanyer yg suar coklat tu zareema ker???

    0

    0
  46. versace says:

    janda tua perasan hot ni. asyik tggl anak nak enjoy dgn jantan aja. bertaubat lah nora. tanpa camera 360 muka ko tua kelaut. kalau aku jd fasha mau aku sepak si rayqal tu menyebok aje. org pun ada baby nak jaga. maknya enjoy aje. nora kaki maksiat gila tote dan duit nedim.

    0

    0
    • chanel says:

      nasib baik fasha pon tak mcm kau…sanggup sepak bdk kecik… malu lah sket ngan statement kau.

      0

      0
      • versace says:

        sorry chanel bukan sepak rayqal. tertinggal mama rayqal. takkan lah nak sepak budak kecik tang tahu apa tu. aku suka tgk rayqal dan rayfal akrab. cuba sedih dgn perangai mama nya. i suka tengok u Nora walaupun berlakon tak best. tolonglah berubah. jangan ikut perangai bf u tu.

        0

        0
    • anon says:

      Padan la dengan muke Pasha Sendat ko tu. Ambik laki orang, jage la laki ngan anak 2 dia sekali. HAHAHAHAHA

      0

      0
  47. mana anak nora??kenapa tak bawak sekali??kesian die…

    0

    0
  48. ct juga nama nyer says:

    Hai Nora..
    kak Ti ni..jom la turun sama tolong mangsa banjir. kita main masak2, eh! pas banjir, boleh la ko p suka suki sini sana..time ni jom la tolong yg memerlukan..Nadiem tu tak memerlukan u sangat, sekdar jadi selimut ko waktu malam jer..x kesian ke ngan dorang2 mangsa banjir? sedih akak tau, ngan Nora, tak jadi akak nk proposed nama Nora utk dapat Dato’next year

    0

    0
  49. aissshhhh says:

    dlu suka nora skg x dah..rasa geli pon ada..dulu sebelum kawan ngan mamat neh nmpk baik je..skg mcm hampeh..huhu

    0

    0
  50. LOLA says:

    yg suar coklat tu cousin nedim…afizahanuar

    0

    0
  51. Anonymous says:

    Sejak ND couple dengan Nadim ni, asyik gi holiday je. Dia orang ni tak kerja ke? Dulu Nora rajin upload gambar dengan anak sekarang anak pun entah ke mana. Asyik berkepit dengan Nadim je. Fasha pulak yang jadi babysitter dia. Jangan nanti bila hak penjagaan anak diserahkan sepenuhnya pada Jejai , jangan pulak menyesal. Daripada diangkut ke hulu ke hilir, kawin je la. Kan senang. Apa nak buat, mana nak pergi tak de sape nak gosip.

    0

    0
  52. Datin Hangit says:

    iols mmg tk suke die ni. Hipokrit sgt..lepas tu show off gile..i ols ni nk update status mkn pavlova pun iols pk byk2 kali..kesian kat mangsa2 banjir tu. Kalau kite tak dapat membantu takpayahlah menunjukkan pulak yang kite tgh bergembira bagai. Huhhh dimeroyan sgt!

    0

    0
  53. mona says:

    Haiiiii…..agak2nye org dah boleh agak kot mcm mn ko boleh jd janda ND……dr kesian org boleh ckp….mgkn ada hikmahnye….wallahualam…

    0

    0
  54. kertu says:

    kesian, mangse banjir ade yg xmakan 3 hari , tido x berselimot, baju yg same berhari pakai , ade yg tido atas tangge, tapi ade jugak org len berseronok, wahai dimoriancrew sekalian, better korg p turun pahang , kuantan dah surut siket, tolong r siket2 , aku ni makan pon cukop2 makan , kalaw aku ade duet lebey lame dah aku p sane, tapi dapatlah sumbangkan siket2 mane yg mampu, bagila ape yg patot, aku percaye, kalaw artis ade name2 besa dapat kerjasama tolong , insyaallah , dapat meringankan beban mangsa… amiin2 doakan ..

    0

    0
  55. cekedis says:

    i follow salah sorg member nedim punyer IG
    gila kau,,,pakai bigini mcm tu je..
    dok terbaring sebelah jantan…puihhh

    0

    0
  56. Mia says:

    kalau ikutkan ex-wife Nadeem si Bee Khan lg lawa dr ND..dorang bercerai awal tahun ni jugak..xtahula sebab ape..harap not because of Norala..coz dulu Fasha rampas suami dia..kesian jugak..tp harap ND x buatla mcm tu..if not mmg x sedar diri la ND ni..karma nnt..haha

    0

    0
    • BeLLa says:

      lawa pun xde beza je dgn nowa…..besday bash dre hari tu pakai baju nmpak bra….bukan nmpak sikit2 ye….bra hitam dipakaikn dgn baju jrang kaler hitam jgk….fasha pun dgan muka sengkuangnya mula la rapat2 dgan ex wife nedim ni yg konon2 tranaiyaaa ni……

      0

      0
  57. loli says:

    demeroyan ni mana blh di tegur…kalo di tegur kata org jeles..padahal sikit pon org tak jeles..cume org meluat geng meroyan ni…ape kejadah pakai baju gambo muke si ned tu..oohh..xkesa la pakai bj muke si ned ni asal holiday kne sponsor gitu..naek biz class lg uollz..si nd ni mmg pmpuan hipokrit besar pakai sexy2 pandai plak nk cover dgn badan n rambut kawan dia ms kat pic..siap berbikini lg si jongang betty.geng meroyan ni geng orang tua xsedar diri..masing2 umo da tua bangka tp terperangkap dlm badan remaja 15 tahun..hr tu nd kata nk bawak qal holiday??? xde pon..dia pegi meroyan dgn gang nye ade la…dulu aku ksian n minat nd..skrg meluat giler..blagak nak mampos..kalo org tgur trus melenting..sejaka dapat bf yg perahsan mcm nigga hiphop americano ni trus lupe daratan..semoga ko kena tinggal dgn nedim wahai nora danish..good luck!!

    0

    0
    • Datin Hangit says:

      ngetop statement uols. iols suke gittew

      0

      0
    • BeLLa says:

      loli……kau tgok gelang yg minah bikini tu pakai dulu ngok….bukan nora yg baring berlindung kat kawan dia tu…..tp kakak ke adik nd yg nama nadya danish tu….lol…..tgok pic lain yg ada adik nd tu tgnnya gelang tu sama….elok2 nak jd mak jemah penyebar berita…..last2 jd penyebar fitnah je kau ni la g fitnah nd…..

      0

      0
  58. putri cantek jelita says:

    Nora dan Nadem….mmg hak korang nak bercuti bagai…tapi ada tak korang pikir??

    1.) bagaimana perasaan mangsa banjir sekarang? Atau korang tak baca paper?
    2.) dosa pahala korang tahu ker tidak? Bercampur gaul lelaki perempuan tanpa batasan?
    3.) ini nak bagi contoh ker kat anak anak nanti ker?
    4.) tak pikir ke tanggapan orang politik bapa nadeem nanti?? Menghabiskan duit rakyat
    5.) kalau tak jadi kawin? Habis dah semua ko serah kot? Macam mana tu?

    0

    0
  59. mayaluna says:

    At least org klantan xde kutuk negeri semalaysia sendiri.ish3

    0

    0
    • mek budu wekk says:

      sape ckap owg kelantan takde kutuk negeri lain…..hahahaha….kau ni katak ke…..kelantan lg kuat brpuak2……lg berani kutuk agong,,,,sultan n etc……naik muak baca page budu yg bahasa mcam haramjadah…….paling dia anti kat negeri yg kaya tu…..johor……negeri termaju selapas kl, selangor……sikit2 petik tmj…..politik, bola, artis semua dia dah campur…..

      0

      0
  60. nora dimeroyan says:

    yang penting kite enjoy. korang jeles kan.

    0

    0
  61. geram i nyah says:

    sejak i kene block dengan nd dalam stegrem teros i naek meluat . i tegor bukan ngutok, tegor baek2 pon kene block, dahtu followers dalam stegrem smue pakat sokong nd, macam la nd tu korg komen die balas, ade die bawak korg p bercuti.. last2 kene banjir ade die nolong ????????????? haa tula pakat sayang sgt nd dalam stegrem , hampeh! xde gune korg backup si nd tu sgt !!!!

    0

    0
    • WTF says:

      Samela nasib kita ni haaaaa……. kenaa block ….. hahhahahahhahaa … i pon gewam nyah!!!!!!!!!!! hahahhahahahahhahahaa

      0

      0
    • loli says:

      i plg mluat dgn penjilat bontot n pengampu nd…siket2 ensem nye ned,cntik nye nd,best nye holiday sm2..da tu bl org tgur idola depa kmain kipas n marah2 mcm org kencing kt muke diaorg..bile i tegur kt org jeles.,tp mmg mkin lm bnyk pminat nd ni da lari..psal nd skrg blgak nk mampos…mklom la bf dia somebody kn..

      0

      0
    • Datin Hangit says:

      aah tu…. skg org komen yg negetif je nk block bagai..tah ppe terima je la ape org komen..klu tak, takpyah lah jd public figure. bodoh punye nora, smlm siap upload plak app bru yg die ni boleh cr fakers and haters die smpai ke lubang cacing..puiii…nak gelak je aku iols tgk die ni. Berlagak betul mentang2 la skg dgn somebody..so die rse die boleh buat ape sje..yg peminat die pun bodoh sgup bergaduh2 nk bckup nd..agk2nye dieorg ni subuk duk mengharap nk pakai t-shirt nedim kot..bolehlah ikut gi rombongan sekali.haha

      0

      0
      • sandrianasiska says:

        Oh ya i saw that…cakap macam real je si otak lembu ND…..kesian only recently she realised that with modern technology u can easily trace using IP address.. Before kenal si mat kental buah lychee tu she tak tau ah… Dia baru belajar nak step pandai.

        0

        0
      • nora dimeroyan says:

        enjoy tau….! enjoy sgt kite gegirls dapat tayang body kt jejaka2 dimeroyan. ape i kisah dengan anak i tu..mak tiri die kan ade..mak tiri die kan loving mother gitu..so ape adehal tgal kat die sekejap..okey la i nk sedap2 ni..yg pting kite enjoy okey!

        0

        0
  62. ikan says:

    ala.. kawan2 sekepala boleh beli kalau kaya. pakai tshirt buruk boria reramai pun sanggup as long as FOC.

    0

    0
  63. ikan says:

    ala.. kawan2 sekepala boleh beli kalau kaya. pakai tshirt buruk boria reramai pun sanggup as long as FOC.

    0

    0
  64. ndngokngek says:

    seriously baju muke nedim?????????????????????????? hahahahaa. sumpah nak terciret.. kakakakaka.. weh bagi aku free2 pon aku buat kaen lap je……………….wakakkaaka

    0

    0
  65. Kawan2 enjoy nadem la nie….org kaya..rmi la kwn dekat…org berduit…

    dunia….dunia….

    moga diturunkan hidayah pada semua umat islam..amin..:)

    0

    0
  66. Wuhuuuu says:

    Aku tak suka nora danish jadi juri maharaja lawak mega 2013. Sebab aku rasa komen-komen dia macam orang yang tidak berpendidikan. Please chef wan, come back!

    0

    0
    • keyra says:

      ingatkan aku je yg pikir gitu rupenye betolla andaian aku nih, yerp betol , mmg macam ape tah komen , kak shiela rusly, chef wan the best jadi juri :):)

      0

      0
      • ratu gossip says:

        memang pun.. komen mcm org bodoh x reti nilai… bangang… pastu buat muka kiut.. cam haram…

        0

        0
  67. hasya salfareena says:

    Ko bangang ke apa tak psl2 kutuk n mention negeri kelantan pahal? Ko kalo benci sgt kat kelantan, tak pyh hidup dlm malaysia la g dok lombok!! Nak org hormat ngri ko, bljr hormat ngri org la samdol! Xde sbb nak kutuk kelantan. Mmg dasar pendengki! Geli ar weiiii… !!!

    0

    0
  68. koyamung says:

    hakhak lawakla bace statement nd maksud “dimoriancrew” yg dimaksudkan ialah setiap org dlm group die ada kemahiran tersendiri ….. hakhakhak..wait , kemahiran ape tuh???? ade kuase 10 org lelaki?? kuasa ironman?? perabes duet?? adeh, gelak guling2

    0

    0
    • nenans says:

      hahaha, ni aku setuju, dia kata dimioncrew ada kemahiran sendiri insyaALLAH.
      hadoi kita tunggu jela apa hasil dia. 1 lagi. english nd pun biasa je, byk je grammar mistake, so jgnla rasa bagus sgt, hope nd berubah. aminn

      0

      0
  69. nora jalang says:

    nora jalang tak sedar diri bercuti dengan jantan. sukalah tu kena panjat. janda lobos tak sedar diri. muka macam penyu nak bertelur aku nengok. cun lagi beekhan. peminat nya pun sama bodoh banggang penyokong maksiat. pakai tudung naive perosak bangsa. sokong maksiat yucksss!!!. kakak dia tu takde keje ke. stok mengangkang dekat jantan aje ke. bertaubatlah sebelum malaikat maut tarik nyawa korang.

    0

    0
    • loya says:

      Skrg ni aku tgk bkn si nora yg jalang.tp kau.tgk aja lah kata2 kau.mmg taraf pprt.nk mengata org biarlah kita tu dah terdidik cara baik.ini tak..”tepuk air,trpercik muka sendiri”.nmpak sgt mak bapak tak ajar adab bertutur.mmg pprt!

      0

      0
      • mat sentul says:

        kau tak payah nak sokong sgt si nora ni lah. apa nak jadi dgn peminat kat maaysia ni. artis buat maksiat pergi bercuti dgn bukan mukhrim dipuja-puja. jangan Allah turunkan bala sudah.

        0

        0
      • Ned bukan nedim says:

        Adoi tolong lah..nak kutuk pun tgk keliling.. Ape hak ko nak hina org yg duduk kat pprt? Bangsat sangat ke?
        Ni lah manusia.. Bila kita nasihat sume kata “kolot”
        Takpe..nnt kite tgk sapa yg kolot okeh?? Ikut lah budaya barat ????????????

        0

        0
  70. huhu says:

    Aku pn lelama jadik menyampah tgk peel si ND ni…mak janda yg asik nk himpit anak menteri jer. Dulu punye la org benci kt FS sbb konon rampas jejai dr ND…tp dr dulu lg even ramai org benci FS tp aku tetap suka FS, dia bukan shja berbakat besar dlm lakonan tp aku rs FS tu baik.mmgla sume retis ni sosial..tp bg aku FS ni ada limit lg la compare dgn ND. Dan aku rs FS lg cantik dr ND yg harapkn muke putih melepak je, tu yg nmpk comel pdhl biasa je. Mmg org kesian pd ND sbb cerai berai ms mengandung tp masa tu aku cuma pikir, x semua yg kte nmpk jahat tu sbnrnye jahat. Dgr citer sbnrnye FS yg kapel gn jejai dlu tup2 jejai kawen gn ND. Bg aku ND la yg rampas jejai dlu then patut la pun FS rampas blk. Dlm hal ni jejai ada slh gak la sbb jd buaya. Tp kalau nk compare ND and FS ms jd isteri dlu..aku tgk FS lbh bagus dlm menjaga suami,keluarga dan anak dia. ND dulu…??? entah aku x nmpk ape kebaikan dia sbg isteri. Bagi aku la kan…xsemua org yg sosial dan nmpk buruk perangai tu akan jd buruk dlm rumahtangga dia.terpulang mcmna dia mbentuk keluarga tu. Who knows FS yg dulu kaki Clubbing tp bole jd isteri yg pandai jaga suami. Dan ada jugak pompuan yg akn tetap begitu, dah kawen pn tp msh lg pegi Club,lepak dgn kwn2 overnite.seolah2 x sedar status tu isteri/suami org. Ada plk yg lakibini sesama bole pegi Club..pdhl anak dh 2,3..mcm x sedar diri je..cer teka sape..haha.
    Mcm tu jgk la hal yg blaku pd JOHAN & LANA, aku pn x suka gn lana nordin tu sbb bad attitude dia yg menyeksi x hengat neraka tu tp siapa tahu kalau dalaman dia bole berubah kalau kena dgn suami yg elok.Mgkn seseorg tu buruk perangai atau sgt sosial tp x mustahil dia bole berubah dan pandai jaga rumahtangga. Dan x mustahil pompuan yg kte nmpk elok baik, bagus kerjaya, kaya, dan mcm2 lg yg hebat ttg diri dia akan mampu jd isteri yg taat dan b’tggjwb pd kuage.
    Ingat lah bhwa ketentuan allah tu adil, kte dah dapat segala2 nikmat yg dia bagi,tapi kte jgn tamak! Kte msh lg rasa x puas hati dgn pencapaian kte, kte nk lagi..nak lagi…ape yg kte nk lawan sbnrnye? ape lagi yg kte mahu sbnrye? Kerna hebatnye pencapaian tu la mgkn allah tarik balik nikmat yg lain tanpa kte sedari. Kte mmg hebat dlm kerjaya, kte hebat dlm mengumpul harta dunia..tp kte gagal mengejar kebahagiaan. Tak semua yg kte mahu akan kte dapat. Pikir positif dan ambil la iktibar dr ape yg aku cakap ni.Sekadar pendapat aku shja.

    0

    0
  71. Anonymous says:

    tapi tak paham motip nak pakai tshirt muka dia tu.
    perlakuan ini adalah mcm.
    yeah.
    tau sama tau la kan.

    0

    0
  72. ikhlas says:

    Sedih..inikah lifestyle kita sebagai pewaris nabi..marilah sama2 muhasabah diri dan kembalikan kegemilangan Islam..

    0

    0
  73. anakmalaysia says:

    Heran…..pengomen2 kat sini kdg2 tunjuk baik, suroh artis bertudung. Kdg2 hati teramat busuk, dengki duk mengata2 kat org. Kalau dah tak suka kat seseorg, kan lebih baik jgn baca kisah2 dia org or berdiam diri je. Mcm aku, bkn baik sngt pun, tapi takdelah nak mengutuk2 sape2 yg aku kurang suka. Kalau ade kisah2 neelopak, Apek penjaga gol or abby abadi, aku tak buka and baca pun kisah2 dia org ni, sb tak minat nak amik tau…..Duk mengutuk2 org tu dpt pahala ke. Duit dia org, lantaklah dia nak buat ape pun. Dengki dengki dengki…..tak habis2.

    0

    0
    • bukan sape2.. says:

      anakmalaysia: dah name nye ruangan komen haruslaa pengomen2 tu komen..klu xnak komen suh nara ttp ruangan ni..bkn salahkan pengomen2 ni..semua ade pndapat pe yg di post kan..mcm ko..kate xnak komen tp masuk gak ruangan ni..apaalaa…

      0

      0
  74. pppp says:

    diorang g sambut birthday si nedim ni la

    0

    0
  75. lepatpisang says:

    Mak dah muak la dgn cita ND ni…thp muntah loya mengantuk ….next story pls…

    0

    0
  76. Ish…tak habis2 nak enjoy habiskan duit rkyat jer….cb pegi tlg mangsa banjir kat 4 negeri tu….semoga mangsa banjir di 4 negeri bersabar dgn dugaan ini…emm…dhla hrga brg byk naik,subsidi pula dkurangkan,banjir pula yg terburuk thn ni…klu Ada seratus lagi ank mentor perangai mcm nedim ni…tak tau lah nak ckp aperrr….

    0

    0
  77. Buasir bengkak says:

    Tak kira la asal mana pun.
    Yg penting kita samA2 bantu membantu . Bila dalam kesusahan, atau bencana.

    Bab gambar retis ni biasa la ..
    Da nama pun retis , mmg la resmi suka tayang gambar kalau melancong.
    Da rezki dia .

    0

    0
  78. Biskut says:

    aku tergelak je tgk gmbr dorg2 yg rasa dorg la yg plg best dan stylo. siap pakai baju yg ada muka ketua dorg. baju si ketua dan assistant (ND) ada badges pangkat US army. perlu ke? bukan dengki tp sgt la perasan dan POYO!! memalukan US army jer…ketua komunis yg betul2 pegi bperang lagi tak buat tshirt letak muka sendiri….wakakakaka…

    0

    0
    • Miss Dee says:

      biskut kau jealous ea tak pernah dpt baju sponsor mcm tu ke utk hal2 tertentu….cousin aku kawen dia sponsor baju t-shirt gambar dia tau pakai masa sehari sebelum dia nikah…..adik aku celebrate bufday, bapak aku pun ada bg baju sorang selai utk kwn2 n sedara mara gamba muka adik aku lg…..dlm hal ni nedim nak raikan besday dia dgn kwn2 dia dgn cara dia bg baju gamba muka dia la suka dia la nak buat apa pun…..kelakar la komen yg pedengki pasal baju tu…..malu je….nampak kekampungannya…….mesti tak pernah dpt kan baju sponsor utk majlis tertentu…bapak aku buat family day g holiday bg baju sorang satu gambar kteorg satu family bg kat semua yg join family day tu pakai masa ikut holiday trip…..kau ni suka2 je kutuk t-shirt org yg letak muka sendiri kan…..kalau jakun n kekampungan tu jgn tunjuk sgt la…..org kampung skrg pun lg havoc…..

      0

      0
      • miss ding dong says:

        miss dee yg ank branak sepupu sepapat ko buat baju tu phtu dorg ad sponsor ko g mane2 ke,phtu ko kne pkai bju tu 3d2n tp suar je yg kne tkr ke..

        0

        0
      • keymon la says:

        Miss Dee, aku rase yg kampung tu kola. zaman skrg xpakai da baju muke org laen, ko tu sah2 datang dari hulu :):)

        0

        0
  79. ella says:

    paling xtahan tgk muka betty ugly…bajet lawa sgt ngan gigi besar jongang dia tu..wkwkwk..

    0

    0
  80. mai says:

    sponsor oh sponsor…masih blurr ada jgk org giler glamor tabur duit, buat t shirt muka sendiri, lps tu suruh ramai2 pakai baju tu. utk tayang kt sapa??…apakah arah tujuannya masih jgk saya xpaham..
    sekian trimas kasih

    0

    0
  81. Norabimbo says:

    Nora nora…makin hari makin jelas perangai busuk kau. td tgk IG dia siap nak check2 ip bagai..kengkonon nak trace manusia yang maki dia atau kengkonon jeles and fitnah dia. Podahhhh. Ingatla sekarang ni kau diatas, satu hari bila jatuh terjelepuk, baru kau tau! Please la stop nak act like an angel okay, people know who you are!

    0

    0
    • amboi says:

      Amboi kalah Perdana Menteri, Dr M. Kemain lagi berlagak nya nak trace2 bagai. baru kawan dengan anak menteri kalau dengan menteri camane lah agaknya berlagaknya. poyo. Allah is great.

      0

      0
      • kertu says:

        biaselah, org kampung mmg macam tu , baru dapat trace dah jadi batak hulu, y not die trace yg comment kat beautifulnara nih, setaw aku dalam ig tu 1,2 je berani ngutok, ni haaaa, commenter beautifulnara ni bersepah ngutok die, silelah trace wahai nd :)

        0

        0
  82. Ned bukan nedim says:

    UNTUK abg nara:

    Hujung tahun sememangnya masa terbaik untuk bercuti bersama orang tercinta dan rakan-rakan rapat. Setelah terbang ke Eropah baru-baru ini, sekali lagi Nora Danish, Nadeem dan rakan-rakan mereka yang diberi nama “Dimorian Crew” melancong ke Thailand bersama-sama. Tentu havoc dan seronok sangat!!!

    Abg nara kalau nak mengampu ada tempatnya.. Bukan semua betul. Kalau yg havoc ni psgn suami isteri mungkin boleh di rai-raikan.. Klu yg berseronok ni meraikan wedding anniversary pun bgus..
    Abg nara ade anak, dan satu hari maybe ade anak perempuan..
    Ingt.. Klu sorg bercakap pasal anak abg nara dan meraikan perangai yg kurang sopan abg nara jgn marah
    Sebab abg nara pun buat benda yang sama.. . Bukan kerana dia anak menteri, org berpengaruh.. Kita kena tulis yg elok elok.. Nora danish artis.. Tapi abg nara sbg blogger patutnya adil lah.. Jgn membenarkan perkara yang salah.. Artikel ni nampak sangat abg nara seakan akan menyokong tindakan pergi bercuti dgn yg bukan muhrim yang bercanggah dgn hukum agama islam..klu adik @ saudara mara abg nara buat begitu pun abg nara marahkan?

    To sally talib @ salimah talib..
    Mak nora danish..danish nadya danish rozi cathy danish ngn nora danish.. 4 org anak perempuan..
    Takkan makcik tak boleh nak melarang @ menasihatkan anak anak makcik … Saya pun seorang ibu., tapi adakah makcik tak rasa tindakan mereka seperti menconteng arang ke muka makcik.. Makcik tak marahkan orang mengata anak makcik? Takpe? Bukan tanggungjawab makcik lagi? Atau makcik tak kisah..’haters’ kan??
    Kenapa makcik tak larang mereka pergi bercuti bukan muhrim? Apa pendapatorg tentang didikan yg makcik berikan….
    Atau duit mengatasi segalanya..? Makcik tak malu ke dgn bekas besan makcik??
    Cucu makcik siapa jaga? Kalau maknya bercuti dgn bfnya??

    To hater/lover #neno neno #nnpipitcrew

    I learnt something today.. Pasal cintakan keduniaan/kemodenan/entertainment/artis hukum allah di ketepikan. Bukan semua yang menasihat itu haters kadang kadang lovers pun ade hak menasihat… Bukan kene pergi jumpa niora danish dan pegang tanganya dan ckp ” berubahlah”…menegur tak salah biar kene tempatnya…
    Bukan semua yg komen negatif tu haters.l fahamilah… Berbaloikah mereka disanjung? Berbaloikah meraikan(bersubahat ye kiranya) tindakan mereka bergaul lelaki perempuan tanpa halangan??
    Berbaloikah.. Dgn dosa kita.yg sedia ada.. Kita kene jawab pulak kat akhirat nnt kenapa kita tak tegah perlakuan mereka di dunia?? Artis pun manusia… Sama kaler kain kafannya nnt., jgn nak komen yg menarik je kat IG… Tak payah.. Sbb xmenjanjukan ape2

    Kepada yang nak bg “gifts” sbb nak promot brg mereka di IG… Tolonglah…
    Beribadah bg pd mereka yg memerlukan ok.. Bukan pada yg sememangnya mampu silap2 baju yg korang bagi pakai sekali je… Byk org yg kurang mampu kat malaysia ni

    To nd ned
    Inalillah …. Im not berballin nor swag neither im hatin im just tellin
    Change before its too late

    0

    0
    • chickendrummet says:

      mak oi panjangnya karangan kau..haha..aku tambah sikit eh..

      itu mentaliti most pembaca / pengomen nara..if ur comment sounds negative to them, u’ll automatically fall under haters category or other artistes/rivals fan..these people worship their idol as tho they have no sin..eh, u need not be haters to give advice laa..haters are those who comment w/out using their brain, dipanggil species ‘asal boleh’..when people did something wrong, correct them! but in the correct way laa..dont simply bash people like no brainer..so, aku agree la dgn kau Ned bukan Nedim :)

      0

      0
  83. Cru Cut says:

    What??? Dimorian Crew??? Ya, right,…..more like “DiKesian Crew”. Sbb syok sendiri, talking about glorifying oneself…ha..ha..ha. Uolls r nothing more than a bunch of egocentric maniacs.

    0

    0
    • barley oat says:

      eh, i oso wonder daa..what’s Dimorian crew all abt? Actually i read someone mentioned the word “The Meroyan Kru’ in a comment somewhere, probably here in nara’s website..I really wonder why did that person called nora danish and her friends ‘The Meroyan Kru’ (indirectly i wud understand why nora was categorized as meroyan)..was it because nora’s over exposed r/ship with rich guys? was it because the holidays which nora clearly couldn’t afford? but today ropa2nya mmg wujud Dimorian Crew ye..salah jangkaan pulak, haha..apapun, Dimorian Crew ke, Meroyan Kru ke, asal korg bahagia laa..tp tak payah la kejap2 nak share gambar2 korang pada semua..sesekali tgk ok la jugak..selalu sgt tgk, menyampah pulak rasa..##eh nadim, tak kerja ke asyik holiday aje?

      0

      0
  84. Anonymous says:

    ramainyee org jeles kat ND..

    0

    0
  85. chenta says:

    ada duit semua mariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!! #aptb #soSial

    0

    0
  86. Rim kereta says:

    Xfaham btl dgn mentaliti org2 kta ni, mengata org mcm mkn bertih jagung! Sblm mengata org tengok la diri kta sendiri, sempurna sgt ka kta ni??? Kalo menegur jgn smpi memfitnah n mencaci saudara sesama islam..Dosa n pahala hnya Allah yg berhak menentukan..

    0

    0
    • kak bedah says:

      kak bedah setuju dgn ko…time mengutuk kemain laju….kot2 tiba2 org tu dpt hidayah dialah dulu yg memuji…hilang ingatan kot dulu penah mengeji..
      bknlah nk bela sesiapa, jgn fitnah org xprihatin nasib mangsa banjir
      skrg kan ade maybank2u nk menderma, xkn nk screenshot transaction n upload kt IG cm sesetengah retis tu bantu mangsa banjir nk tunjuk gamba.
      lagipun klau tiket dh tempah awal, xkn suddenly nk cancel. yg byk mulut kt sini klau dh beli tiket awal pn kak bedah berani potong jari korg xkn cancel sbb pantai timur banjir.ckp lebih puii…
      kak bedah ni kerani je, tp alhamdulillah berkat keje keras dpt merasa pegi obersi sthn 2 kali.xkn nak cite susah payah kita cari side income kt org…
      sesungguhnya fitnah itu lebih besar dosa dari membunuh….harap yg memfitnah sempat mintak maaf sblm izrail dtg menjemput….

      0

      0
      • kak kiah says:

        kak bedah keje memg kerani,tp laki kak bedah mesti bos besar kan,sy bukan kerani pun x bleh g obersi 2 kali sthun,kak bedah ni kerani kilang emas ke..or obersi kak bedah sungai golok je..atau stok2 mghabezkan duit rkyat cam nedimssssssssss

        0

        0
  87. MAXMORA says:

    nora saja nak tayang kat fasha dan bekas nya sebab masih mampu dapat anak menteri { anakku sazali} walau dah second hand..

    0

    0
  88. kak bedah says:

    kak bedah setuju dgn ko rim kereta.
    laju je bab mengata….tiba2 org tu dpt hidayah dia jugaklah yg laju memuji.hilang ingatan kot dulu penah mengeji…bkn kak bedah nk backup dorg ni atau artis mana2…
    tp yg fitnah kata dorg ni bersuka ria sedangkan mangsa banjir merana tu, korg tau ke dorg menderma ke tidak?skrg kan bleh tsfer derma via maybank2u, xkn nk screenshot n letak kt IG plak cm sesetengah retis tu nk tunjuk gamba dia tolong mangsa banjir?
    plus, mungkin tiket ke bangkok ni dh dibeli awal2…xkn nk bagitau naik AA ke, malindo ke, tiket murah2,dah book awal…siapa jangka banjir akan seteruk ni.xkn nk cancel tiket?lagi membazir kan?kang korg tuduh lagi dia guna duit kjaan.ishh…yg byk potpet tu kak bedah berani jamin korg pn xkn cancel tiket flight lah.ckp lebih!puiii

    0

    0
  89. Buntat says:

    psstt…korang nak tau satu bende tak? Aku pun tau dr org lain gak..tak tau lah sahih ke tak berita ni..namanya haters mmg org siasat sampai lubang cacing kan?Actually si Nedim ni pernah bunuh org tau..dah namanye title anak Menteri..lepass lerr..mmg private case punya..cuba suruh Zubir siasat…mmg blh jd hot story ni..tp ni mmg VVIp punye case..ssh sikit nak bocor..confirm case dah d lupuskan….rasuah ler….

    0

    0
    • nad says:

      Memang pernah keluar dulu kes dalam tv3,masa ni ayah si nedim ni belum pegang jwtn penting di Jpm lagi. Seingat aku kes ni mmg kes bunuh. Tajuk masa tu seorg anak datuk suspek kes pembunuhan tapi lepas tu kes tu ending dgn si mamat tu tak bersalah. So faham2 la bila dah anak org VIP confirm kes gugur mcm tu je. Apapun hope mereka ni mendapat hidayah utk berubah. Jika benar si MAMAT tu suka dan sayang nora, nikah terus xde lah mendatangkan fitnah. Org bercakap sebab sikap mereka juga. So fikir2kan lah.

      0

      0
      • ratu gossip says:

        yg kes bunuh tu bukan man datok ke?? yg anak vip tu? tp terlepas x bersalah katanye.. dah lama… tp si nedim ni aku xtau la plak penah bunuh org..

        0

        0
        • nad says:

          Bukan nedim bunuh org,dia hanya suspek je. Kes tu tahun 2004,dia dipanggil untuk soal siasat.Ada je dlm blog2 and blh search. Tapi dia dilepaskan,hanya berapa org pekerja restoran tu org thai dgn berapa org tempatan. Kes pukul smpi mati pemuda cina. Apa yg saya nak tekankan adalah bukan pasal kes ni tp boleh tgk la bila org tak suka habis semuanya dikorek. So apa salahnya si mamat nedim ni berkemampuan dan nora pun suka dia better kahwin terus elak fitnah tu. Kita sebagai peminat dan juga umat islam harus menegur if ada salah. Apa2 pun kita ramai2 doakan agar mereka berubah jd lebih baik serta hubungan berakhir dgn lafaz aku terima nikahnya. Kan lebih indah di mata masyarakat serta berkat dari NYA. Amin

          0

          0
        • nad says:

          Maksud sy bukan nedim pembunuh,tapi beliau adalah suspek pada kes tersebut. Dia ditahan dan disoal siasat,dibebaskan. Yg ditagkap berapa org pkerja restoran tsebut warga thai dan berapa org tempatan atas kes pukul dan bunuh seorg pemuda cina. Kes ada je dlm google dan blog2 blh search. Tapi apa yg saya nak tekankan disini bila org benci habis semua keburukan yg lalu dikorek walaupun org tu dah berubah. So pada mamat nedim tu jika benar di syg dan suka si nora tu baik la dia sudahkan hubungan tu dgn lafaz aku terima nikahnya kan elok,elak fitnah. Indah dimata kita sebagai umat manusia ni dan berkat pada NYA.

          0

          0
  90. kak bedah says:

    lagi satu nara, ko ni hari2 stalk IG nora n nedim, balik2 ko eja nama org tu nadeem
    oh ya ko kan blaja kt korea, hanya fhm hangeul je kot.

    0

    0
  91. oggy and the cockroach says:

    ELOKLAH TU PAKAI BAJU SERAGAM SEMUA SEBAB KORANG NI BAKAL JENAZAH, BAJU KORANG DAH TENTU SAMA JE.. YG BEST, PIHAK MASJID PUN BOLEH SPONSOR KALO KORG DAH HBIS DUIT AKIBAT CUTI SAKAN!!

    0

    0
  92. loli says:

    ape pon jgn pkai tulisan us army ok…mluat aku.laki aku us army xde pon aku n family gigih nk pkai mcm tu…very the poyo team ni..

    0

    0
  93. Buntat says:

    Tapi kan..kalau nak fikir secara logik..Si Nora ni payment takdela ribu2 belakon kan.dpt pulak pegi travelling dlm setaun 2 3 tempat yg mahal2..overseas..nanti kalau org ckp yg Nedim payung Nora sekali..tak nak ngaku lah pulak..asyik2 cakap dia ada duit sendiri..duit tak pandai habis ek??Tipu la Nora ni kan..hotel nak stay confirm Nedim bayar..mkn lagi..shopping sakan lagi..transport lagi..tipu lah…

    0

    0
  94. One Nation Jawa totok says:

    patut mampus je diaorang ni kat Thai.perabih duit rakyat
    Si One Nation Jawa Johorian..ko ni beriya je minat ON,padhal ko SPm xlepas .english tunggang langgang.org kelantan lagi mewah dari ko kot.hahhaa

    0

    0
  95. blakedexter says:

    Hmm.. Malas nak komen.. komen lebih2, kata kite x hormat privacy die, or kite ni fikir lapur.. dh kalo x nk org judge buat ape post gambar2 mcm ni IG? masyarakat kite rata2 skrg dh pandai dan boleh menilai baik buruk. nnt konpem pas kuar ni kuar lah statement dr ND yang akan menunjukkan lg kebodohan die.. sometimes personal thing are just personal.. once u post in on social network, it is social not private anymore.. i dont care just how much money you earned or u paid for u to enjoy urself, or how rich that guy are, but we are not in f*****g hollywood u morons!!

    0

    0
  96. kukubesi says:

    mat yo ni xde keje ke cuti je manjang…

    0

    0
  97. RCK kahwin ari ni says:

    bagus lagi si fasha sanda tu, lepas kwin, mcm tukar byk jugak perangai dia, jadi lebh baik, setakat yg aku mampu tgk nilah, lebih keibuan dan pentingkan famili n anak2. yang tang sorang ni mcm anak dara, byk joli sakan gak. taulah single parent and you deserve to be happy, but ader jer cara lain nak happi sesuai dengan status ibu skrg nih. anak tengok jer maknyer diusung ke sana ke mari oleh lelaki bukan muhrim pusing2 dunia. daripada perabih duit gitu, baiklah kahwin terus, lebih enjoy cutinyer. takder sekatan, takder halangan. ingatlah, jgn mentang2 muda ni sekali, kita punyer falsafah ialah “kita enjoysss!”. masa muda ni lah kita dah mendekatkan diri kepada Allah, takut2 tak sampai usia kita ke tua. ingatan aku saja utk diriku jugak.

    0

    0
    • lols says:

      Rita rudaini relaks je bercuti dengan kwn2 perempuan. Walaupun dah jadi single mother lama sebenarnya~

      0

      0
  98. Miroslava says:

    Eeeeewwwww menyampahnya tercirit aku tgk muka nedim nie. Lubang idung kembang dahi luas perasan mcm best je muka nak letak kat tshirt. Muka tak hensem tp humble takpe jugak. Henry Golding yg hensem giler tu pun takde nak print muka sendiri suruh kwn2 pakai… Tak pernah lagi aku jumpe geng poyo mcm nie. Banyak2 anak menteri ko lah yg paling org nak bagi kaki!!!

    0

    0
  99. nurul says:

    MENYAMPAH.TAK SUKE..MENYAMPAH.MELUAT..MELUAT..MELUAT

    0

    0
  100. Diyana says:

    Emo nyer org komen kat cni. Apa slh mereka pg bcuti. Bukan nya pakai duit korang pun. Yg korang dok komen kat cni tak tlg mangsa banjir ker? Sibuk je tambah dosa. Nora pg beramai pun kene kutuk. Berdua pun kene kutuk gak.. Siap Suruh kawen cpt ingat kawen tu sehari 2 je ke?! Korang pun dulu gerenti bercinta bagai nak rak sebelum
    Kawen kan?! So? Sudah2 la ye. Dah kawen nanti bercerai berai kene kutuk gak. Mlampau betol la pengkomen2 ni smua

    0

    0
  101. pa ku duli says:

    GAMBAR YANG NO.2 TU mcm sepasang lak muke si nedim n nora tu…mate sepet dgan hidung nye yg same2 kembang..n bibir yg rase cute..huhuh…pe jak lah..

    0

    0
  102. L says:

    Diorg pakai baju gambo nedim tu sebab diorg g bercuti sempena bday Nedim.. ngengggg.. baju pn jadi isu kaaaaaa? alahaii

    0

    0
  103. pakar matematik says:

    Pesal takde org komen gmbr yg ke 3 tu ek? Laki yg tgh minum tu mcm minum beer jer…hehe. kbai…

    0

    0
  104. mek budu wekk says:

    aku sokong komen one direction pasal kelantan tuuuu……..hahahaha…..sumpah aku pun taknak jejak kelantan lgi weii……aduhaiii….masih tknak ngaku negeri termiskin tu……siap komen dia org kedah plak tu…..setahu aku,,,,org kedah pun tak suka dgan org kelantan…..so org kedah takkan emo bila org lain kutuk kelantan…..lgi siap nak upkan kelantan cantik….setahu aku puak pemakan budu(org kelantan) je yg gigih backup kelantan ckp kelantan cantik……yg sebenarnya indah khabar dr rupa…..mmg sadis la…..bandar dah lusuh…..mcam zaman dulu2…..

    0

    0
    • Biskut says:

      Kalau ye pun negeri tu mundur dan serba serbi tak cukup, tak perlu kot ko nk kutuk. aku ni bukan org kelantan maupun org kedah. tp aku tetap tak setuju kalau sesebuah tmpt tu diperkecilkan. apa prasaan kau kalau tmpt kelahiran kau pun d kutuk?

      0

      0
  105. norah denis says:

    untungla jadi orang berharta… keje bercoti je menghabiskan duit… kita ni yang keje separuh mati nak pi bercuti setahun sekali belum tentu mampu…. mampu tengok gambo je lah….

    0

    0
  106. pa jak lah says:

    nora hidung besar n kembang..itu saje yg boleh aku kata..

    0

    0
  107. V says:

    bila masa agaknya si nadeem ni kerja kann…

    0

    0
  108. bobo says:

    nora blas komen pminat kat ig dia ckp yg dmorion ni bukan saja2 ditubuhkan..mereka msing2 ada skills..nnti korg taula..
    hehe, itu kata nora..dan disokong oleh nadim
    stakat ni tak nmpak apa2 lagi, yg aku nampak dorang g enjoy, siap bebikini lagi kwn n kakak nora tu masa percutian ni….emm aku pun bukan baik sgt, free hair lagi, tp takdela sanggup nak bebikini bercuti ramai2 ngan kwn lelaki.mcm omputeh sgt.ok, kalau ko tak bleh nak jd ISLAM sejati, at least ko jadilah MELAYU..yg sopan dan ada adat.

    0

    0
  109. O_o says:

    seronok nye jadi org kaya atau anak org kaya macam dorang ni.. tak perlu susah payah membanting tulang empat kerat cr rezeki.. syukurlaa rezeki dorang.. rezeki kawan2 dia.. orang lain kerja susah payah belum tentu senang2 dapat peluang macam ni.. Allah lebih mengetahui.. nedim tu byk duit.. di usungnye nora tu kehulu ke hilir.. suke same suke.. ape lagi yg di tunggu nikah jelaa cepat2.. mustahil plak masih nak kenal hati budi.. ruginye laa haii.. holiday sane sini tp masih x dapat nikmat suami isteri yang sah..

    0

    0
  110. MELUATDGNDIMEROYANCREWWWW says:

    slama nie aku suka gak la ngan nd nie…tapi sejak dia dengan bos bos bos ned, aku jadi bos bos bosan..meluat dan DIMEROYAN. nd, bf awak tu duit banyak kan, apa salahnya kalo bersedekah kepada yang lebih memerlukan..ramai yang tengah memerlukan bantuan tu nd.tlg la someone nasihatkan dia nie. apatahlagi dgn status bf anak pak menteri dia tu..kan lagi bagus kalo guna status n duit yang ada tu p tlg mereka yang memerlukan.n kalo tgk ig afizahanuar nie, sampai berbikini bagai…enjoyyyyy sakan…so sad so sad..marion caunter, jaga2, ada yang memerhati anda….

    0

    0
  111. leona says:

    aku rasa anak si ND ni lebih bahagia dengan mak tiri dia skrg

    0

    0
  112. aku says:

    aku ingatkan si bf nora ni kerja doktor ke, engineer ke, lawyer ker. pembantu peribadi papanya. ok faham-faham.

    0

    0
  113. SickofND says:

    Tunggu lagi 9 bulan lepas pi holiday ni. Mana tau keluar hasil tabur benih… jangan kmdn kata pelihara anak angkat sudah. ND ND kalo baca ni tolong lah ingat kat anak sikit. Anak membesar sekali sahaja. Ko gi holiday bagai ni dengan bukan muhrim sedangkan anak ko, ko tinggalkan kesepian tanpa kasih sayang. Banyaknya nikmat menjadi seorang ibu ko buang begitu sahaja ND…

    0

    0
  114. dimeroyanlaSHANGAT says:

    Sekarang aku lebih suka fasha… ND hipokrit je, dulu 1 malaysia kutuk fasha. skrg kebenaran dah nampak… shame on u ND

    0

    0
  115. tegur says:

    hai.. syeram tgk gambe dorang nihh.. rapat n jejalan sane sini.. xkn xbernafsu kot,, subhanallah.. ini ke orang islam,, esok kot2 mati cemane?? klu aku, baik bela anak aku bebetul,, esok2 anak tu ingat jugak yg mak die da keje susah2 bela dia,, xde merenyam ngn jantan..

    0

    0
  116. jururawat desa says:

    ok. i just gotta comment about this. tak tahan tgk. meluap ok!
    nedim bajet macam artis holliwood … print baju and suh all the frens pakai macam ala-ala entourage dia la..siap namakan demorian crew lagikk! gile geli dengan prangai perasan ni! ape dorang dpt jadi entourage si nedim ni? allowance?? duit rakyat again??

    0

    0
  117. Nadia says:

    Tengok muka ND nampak muka Nadeem. Tgk muka Nadeem nampak muka ND.

    Jodoh itu rahsia Allah.

    0

    0
  118. peah modern says:

    kalau korang tak berkenan elakkan dari baca n komen cerita2 dorang nie… aku sarankan forum2 n website2 agama n elakkan baca website gosip2 n hiburan… elak dosa…

    0

    0
  119. Tina turner says:

    Bagusnye Demoron crew ni sgt pencinta haiwan liar. Ramai2 pkai t-shirt gambar beruk

    0

    0
  120. NONE says:

    Dulu aku suka nora. tp sejak dia dgn nedim ni. aku dah unfollow insta dia disebabkan tiap hari muka dia dgn nedim je dia upload. kemesraan diorg, pembaziran duit ke sana sini mcm tunjuk kaya. Then dgn peminat diorg kt insta ayat sweet2 puji hubungan diorg yg tak halal lagi. mana yg tegur kene hentam teruk. peminat diorg tu mintak 5* ke puji melambung mcm tu? hanya pandangan. bosan tgk diorg. baik unfollow. dah kawen aku tak kesah. ni mcm dah laki bini.

    0

    0
  121. Dr Alipah says:

    Kepada Dr Alipah..fuck u..xde keje lain ke?asyik baca gosip je..gi jaga anak ko tu lg baikla

    0

    0
  122. Tudiaaaa wajah orang2 UMNO! haha

    0

    0
  123. cik gayah says:

    dulu masa ND bercerai dgn Jejai & kawen dgn FS, aku mmg kesian gila kat ND & menyampah gila kat FS sebab rampai Jejai. tp skang ni aku jadi menyampah gila dgn ND yg tak sedar diri. mana ko campak anak ko weh ND. terbalik pulak peel dgn FS yg very low profile

    0

    0
  124. Lola says:

    Fs ada letak video kt ig dia. Dlm video tu nd n nedim main sukaneka n at d end, dorg mcm berpeluk, nedim siap TERRRRpegang boobs nd! Cayalahhhhh

    0

    0
  125. tujuh says:

    gatal nd nie

    0

    0
  126. tax 15k says:

    wah-wah baru bayar tax rm15k nak hina orang peminat kipas mati si nora ni. geng-geng perasan kaya, bagus gigih mempertahankan nora. sanggup bergaduh bagai. rupa macam kerani cabuk ada hati nak gaji rm100ribu. ketawa terkentot-kentot aku ni ha. sorang kerani cabuk, sorang kerani travel agent. berangan nak jadi kaya jugak macam nora dan nedim. oi pompuan kalau gaji ko rm100k sebulan. takda nya ko nak mengadap beautifulnara ni 24jam. keje kau bergaduh aje dgn pengkomen bn ni macam korang tu betul sgt. macam setan perangai masing-masing. nak aku pijak aja geng kerani cabuk 100k ni. tercirit mak nyah. nak muntah darah perasaan nak mampos.

    0

    0
  127. barabaraboroborobongbong says:

    “Paling cool dan stylo apabila kesemua yang terlibat di dalam trip ini memakai baju T-shirt yang dicetak dengan wajah Nadeem”…WAKAKAKA

    0

    0
  128. […] (8 GAMBAR)Nora Danish, Nadeem & Rakan-Rakan Bercuti Di Thailand (239) […]

    0

    0
  129. […] (8 GAMBAR)Nora Danish, Nadeem & Rakan-Rakan Bercuti Di Thailand (239) […]

    0

    0