Written by AbangNara | January 9th, 2015

Pejam celik pejam celik anak hasil perkahwinan Nora Danish dan Jejai iaitu Putra Rayqal sudah pun mencecah usia 6 tahun. Baru-baru ini satu kenduri doa selamat telah diadakan sempena hari kelahiran si comel ini. Amat meriah sekali kenduri yang diadakan. Turut menghadirkan diri ialah Fasha Sandha serta keluarga terdekat. Seronok Abang Nara melihat kebahagiaan mereka sekeluarga.

nora danish fahs

Semoga Putra Rayqal membesar dengan sihat dan menjadi anak soleh di masa hadapan. Lagi beberapa gambar sekitar kenduri tersebut dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


nora danish fahs
nora danish fahs
nora danish fahs
nora danish fahs
nora danish fahs
nora danish fahs
nora danish fahs

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

76 responses to (8 GAMBAR)Nora Danish & Fasha Sandha Sambut Hari Jadi Putra Rayqal Bersama-Sama

  1. Kak Abby says:

    kalau kita redha…hidup akan jadi tenang dan aman.

    0

    0
    • Olga says:

      MALAS NAK KOMEN PASAL NI CUMA NAK TANYA BILA PERAGUT WAN MAIMUNAH NAK KENA TANGKAP??????

      0

      0
    • Neraca Hidup says:

      ****Hanis Suraya segera mencari kertas dan pen***

      0

      0
    • tipah vavavom says:

      yang gambar no 4, baju pink tudung kuning tu fesyen tudung apa tu?

      0

      0
    • poyos la says:

      ank fasha mmg sokmo muke tperanjat ok bai

      0

      0
    • milah jenguk says:

      ksian jendul burma tpaksa mkn hati dgn kbahagiaan fs..oi jendul,x letih ke hipokrit tu? hahahaha…ksian aku tngok jendul,dh laki kena rampas,tpaksa blakon coz hadap dgn fmily org kaya…phuiiiiiiii…

      0

      0
      • anon says:

        Ni mesti jemah perkasam menyamar jadi milah….. Sebenarnya dia ni hatijah teh man.
        Bertaubatlah, duk asek meghina ciptaan tuhan. Kamu tu dah sempurna ke? Jendul2 dia pun cantek… Hmm….tak sangka ade jugak manusia berhati jahat mcm ni kat atas dunia ni… Takde kerje lain duk asek mengutuk org je…

        0

        0
        • milah vs anon batak says:

          aku tngok komen ko pom mcm taik je busuk anon..mmg fan nd la anon batak ni..haha..ko pom xde kerja lain asyik kutuk org..jentik jendul sikit dh mroyan lpas tu like komen sndiri..sape jemah pkasam? aku x knal pom..phuiii atas pepek ko anon batak

          0

          0
        • PEMERHATI says:

          SAH! SI MILAH VS ANON BATAK INI IALAH SI MILAH DAN DIA JUGA JEMAH PEKASAM. SELAIN TIBA2 MENGUTUK NORA YG MERUPAKAN HABIT SI JEMAH, CARA KOMEN DIA JUGA SAMA MALAHAN POM POM DIA JUGAK. ORG LAIN TERSILAP SKLI TAIP TKPE, TP KLU DISENGAJAKN BERKALI2 SUDAH PASTI SI JEMAH ORGNYA. TIGA PERSAMAAN SKLIGUS. DITMBH PULA HT BUSUK YG SAMA BOLEH DINMPK. SAH!MMG INILAH DIA SI JEMAH!

          0

          0
        • Anonymous says:

          anonsays:
          January 9, 2015 at 1:11 pm
          Wat ape nak jemput minah meroyan tu, wat rosak majlis org je. Dulu kita semua duk kutuk2 mimi ni pd hal abby tu yg perangai teruk mulut puaka. Mmg pernah baca dulu yg abby selalu memaki hamun si norman ni masa dia org masih bersama, sb tu norman tak nak balek rumah. Tak heran, tengok muka ustazah jadian tu pun nampak mcm bukan org baik2……neway, congrats mimi & norman.//anon bila masa hati ko baik sgt? kalau pasal nd,manis sgt..hahaha..aku dh lama tngok komen ko..kah3.. nk tuduh aku jemah pkasam,bukti la..jemah ntah mana tatau..pmerhati n name lain ade la anon logo ungu..suku sakat janda jendul

          0

          0
        • Anonymous says:

          pmerhati nmpak sgt anon purple,cam jemah pkasam..hahaha..

          0

          0
        • PEMERHATI says:

          WAHAI ANON. SNG JE. SKG KO CHECK IP AKU SAMA KE TK NGN ANON WRNA PURPLE TU. LPS TU TOLONG GELAKKAN DIRI SENDIRI. SORRYLA..AKU TK KAN BUAT NAMA LAIN DGN TUJUAN BEKAP DIRI SENDIRI. KOMEN YG BUSUK, KLU HNYA SORANG YG TK SUKA MMG MSLH NGRA. MCMMNA KO BOLEH EXPECT HNYA SEORANG DUA YG TK BERKENAN KOMEN MILAH AKA JEMAH KAT ATS TU. HOPEFULLY BKN SBB HT KO PN BUSUK SAMA OK

          0

          0
        • Anonymous says:

          Salam … knapa ada perang saraf ni ?. Td google baru tahu. MasyaAllah nama Hatijah teh man tu adalh ibu kpd fasha. Kak anon sy minta minta maaf bertnya. Knapa kak anon paparkn nama aunty tu dlm BN ni. Tdk perlu mention nama sebenar seseorg di sini. Jk benar atau bukan orgnya ttp anon klu blh jgnlh mention nama tu. Kak anon komen balas shjlh komen milah. Wlbgmnpun Syukur bnyk2 Alhamdulillah bila tngk FS dn ND msg2 dah move on spt ni. Smoga kita smua dpt lupakn kisah silam kita dn mendpt Husnul Khotimah. Luv you anon , milah dn Pemerhati smua. K

          0

          0
        • Anonymous says:

          ko ckp jemah hatijah,ko salimah taik..fair kan? bukan pminat nora tp keheranan konon…phuiiiiiii

          0

          0
        • Anon like says:

          anon ungu..aku tolong like komen ko tu,msti letih khenn nk like komen sndiri..hahaha..kat entri lain hancing nya komen ko..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Salah orang kau beb. Aku yg ‘bukan peminat nora tp keheranan’ tu.
          Kenapa. Kau nak buktikan hanya anon saja yg meluat dengan komen kau dulu? Silap. Ya mungkin anon tak suka kau @ dia peminat nd, tapi aku cuma meluat komen kau yg dulu. Kenapa kau masih ingat aku, kau merana hingga ke hari ini? Bila kau mention di sini, terserlah kau menyerlahkan lg yang memang kau la jemah pekasam dan kau juga la orang yg bergaduh dgn anon,josh,kekatu bagai kat atas. Sudah2 la jemah, macam bodoh pulak aku tengok kau gigih sampai macam ni. Kenapa dulu kau tak check BknPmntNoraTp Keheranan dan Anon tu sama atau tidak. Sekarang meroyan pula.

          0

          0
        • Anonymous says:

          xyah la,kompem ko anon batak..aku pun mluat dgn ko,mcm la bagus sgt,kat tmpat lain duk kutuk org juga…phuiiii

          0

          0
        • Anonymous says:

          salah org beb,aku bukan jemah pkasam..bukan jp je yg mluat kat nora,org lain blambak lagi..aku rasa komen ko bodoh sgt nk bela nd..anon ungu..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Konpem2 sendiri tak main la. Buktikan la kalau aku ni anon tu. Ip anon tu berapa, ip aku berapa? Aku tak gigih kutuk orang macam mulut kau serupa najis tu. Paling teruk pun hanya Hanez tu tapi masih tak senajis mulut kau. Kau ni tak dapat terima kenyataan bahawa ada orang lain yang meluat dengan komen kau. Cerita dulu habis dulu la. Kau gaduh dengan anon, kau bawak2 aku masuk sekali apahal. Kau ni psiko jemah.Seriously! Seriau aku. Gila ek kau? Layan minah gila ni takkan habis punya. Hahahaha Gudbye

          Paling2 banyak aku buat ialah reply komen najis macam kau

          0

          0
        • Anonymous says:

          kau lagi psiko,mulut najis bela nd jendul…tmpt lain guna nama lain kutuk org..ko sentap dgn aku knpa? dasar bapuk xde pelir..hahaha

          0

          0
        • Anonymous says:

          Bela nd dan anon? Taksubnya kau kat nd dan anon ye?
          Kau yg ungkit2 nama aku, skg kau nak heran pula aku muncul sini, kau jugak yg seru aku. Kih3. Aku lebih kpd meluat komen kau yg dulu jemah. Kalau anon itu yg komen, aku tuju kat dia la. Kalau fasha yg kena, aku tetap komen benda yg sama. Elelele, nak ikut2 aku pula. Aku tau kau la c jemah.
          K la jemah, malas dah aku nak berbalas. Buang yg keruh.
          Usah berdendam pada ku. Hehehe.

          0

          0
        • Anonymous says:

          hahaha…ok pondan..lpas ni tukar nama lain ye,wat ayat konon suci tp najis smpai ke burma bau..welll..aku bukan jemah..ececehhh..tksub ko dgn jemah pkasam,padahal si dia tu lama dh xde,dia logo ijau la pondan..try ko check balik komen dia..kikiki

          0

          0
      • josh says:

        Milah/jemah…..kamu ni org islam ke?? Agaknya kafir ni, kalau islam takkan mengutuk kejadian allah … Org kafir mcm kamu ni takyah baca lah blog gosip melayu ni, gih kat blog agama kamu. Menyemak je kat sini….

        0

        0
        • Anonymous says:

          puki ayam ko josh anon org yg sama .. x payah mngkafirkan org la klu diri tu komen kutuk org kat entri lain..bodo pminat nd tegar

          0

          0
        • Anonymous says:

          Habis kafir tu semua mengutuk kejadian Allah? Kau ni kalau nak kutuk orang pun takpayah la libatkan agama dan bangsa lain

          0

          0
      • kelkatu says:

        milah…..sepatutnya kamu kesian dekat nora ty sb kebahagiaan dia dirampas, bukan semakin mencerca dia. Ape jenis manusia kamu ni?? Perampas dipuji, yg kene rampas disakiti pulak hati dia. Dunia dah terbalek. Tuhan maha besar maha adil, harap2 satu hari perampas merasa ape yg dirasai oleh insan yg pernah dianiaya.

        0

        0
        • jeni says:

          Bukan rampas merampas.akuntak tahulah korang ni kahwin ke belum….ada sesetengah perempuan memang tak boleh bagi kebahagian kepada suami walau cantik mcmana pun….sudah jodoh dia setakat tu jer.dia boleh terima korang bergadub pasal apa? Aku teringat kes jeniffer aniston dengan brab pitt dengan angeljna jolie…..mcm kes nora danish jejai fasha…cuma jejai 3 batu jauhlah rupanyer dengan brad pitt.
          aku kesianlah kat korang rasa suami milik abadi….sedanbkan ibu dia lagi berhak…
          please thumb down aku tahu ramai pompuan jenis tak boleh terima hakikat darjat mak mentua korang lagi tinggi dari korang!

          0

          0
        • NIL says:

          Hello. Kalau masih suami orang isteri orang, boleh dikira kau merampas sayang oi. Perhubungan yg problem bertambah problem bila orang lain meneguk di air keruh. Perhubungan yg tak problem boleh jadi problem bila kau menggedik nak bercinta dengan suami@isteri orang. Itu pasal orang kata rampas merampas. Melainkan pasangan itu telah bercerai @ kau berkahwin cara baik dan menjadi madu yang baik(jika kau perempuan).

          0

          0
      • kak hazab says:

        haah la dah lama x nampak jemah pekasam..mana die…hakak rindu lah…ke ko pegi sambut harijadi sekali pekasam oooiiii

        0

        0
        • bini muda nara says:

          kak hazab bertobat la sbelom dibaham api neraka..rampas merampas tu xde hokay,dh jodoh x kmana..anon batak,josh kak hazab anon berlogo ungu org yg sama..aku x payah check ip,aku dh lama bc komen anon batak nd jendul fan…klou jemah tu mama fasha,ko ami nd khen? aku ponnmm lama x tngok jemah pkasam,yg logo ijau tu..geng dia zairin,bedah,tipah kurma,mr.roger..bla2..

          0

          0
      • hahaha says:

        cemburu ke…..
        dahlah laki kena rampas
        tak senang tengok mertua nora masih sayang pada nora
        hubungan mertua menantu pun nak diputuskan juga ke

        0

        0
      • peace yo.. says:

        hi mama JTM..tak gi jual laksa kee…:)

        0

        0
      • geburit says:

        Xksh la jendul ke hape yg pntg klu ati dh suka….mangAiiiii mmg tu lah jgk yg haku nk!!!! Cewaahhh~ klu nora xnk kt haku pn aku ttp nk dia kahkahkalawak~

        0

        0
    • murukuya sateri says:

      Satu jer nak cakap…fasha sandah nampak lebih cantik dan manis…

      0

      0
    • semoga berbahagia semua ya – kedaionlinemy.com

      0

      0
    • Anonymous says:

      btol! suka tgk fasha yg totally berubah. Nampak motherly sgt2.
      harap nora pon cepat2 nikah dan kembali bahagia. yg penting..aku salute dgn keluarga nie (fasha-jejai-nora) sbb tanggungjkawab pada anak2 tak terabai langsung.

      rita-aidil-bini aidil patut jadikan ni sbg contoh.
      sbb yg jg mangsa anak2 jgk.
      bila semua berdamai yang bahagia anda dan anak2 jgk.

      0

      0
    • aku says:

      btol. setuju sgt.
      fasha banyak berubah kepada kebaikan. motherly sgt.
      suka tgk keluarga ni (fasha-jejai-nora)..wpon pernah dilanda badai tp semua menerima dgn baik ..semua beralah demi perasaan anak2. tanggungjawab pada anak2 tak pernah terabai.

      aidil-rita -bini aidil patu jadikan ini sebagai contoh. jgn asyik bercakaran memantingkan diri sendir. sbb yang jadi magsa anak2 jgk. kalau korang berdamai, yg bahagian korang & anak2 jgk. fikir2 la.

      0

      0
  2. Cili Padi says:

    ini harus dipuji. jangan berselfie di kubur lagi ye, nora. tak elok la sis.

    0

    0
  3. Suckka says:

    Jejai, you are the man. Salute.

    0

    0
  4. Orang Gaji Fasha says:

    yg lepas jgn diungkitkan kembali. jodoh dan rezeki..semuanya dah tertulis. haterzzz, please get lost.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Adik c Rayqal tu asyik tenung kek. fokus. hahaha. Cian dia nak makan dah tu..Dorg asyik nak amek gmbr jee bila ntah nk potong kek. Budak tu dah terliuq takdak sapa yg tahu.

    0

    0
  6. damia says:

    Anak fasha yg besar tu nampak mcm perempuan je…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Makin cantiklah fashaaa

    0

    0
  8. Intan says:

    Salute to Nora! Ini lah kehebatan ciptaan Tuhan kepada Nora. Cantik, bijak, penyayang,ikhlas dan pemaaf. Teruskan Nora, gagal itu tidak bermakna awak akan gagal selamanya. Allah yang maha mengetahui apa2 yang terjadi, sebab itu awak dikurniakan sifat yang semulia ini. Allah akan sentiasa mencuba kita walau dalam bentuk apa pun. Teruskan bersifat sabar dan rendah diri, hikmah yang Allah akan beri setentunya akan lebih baik daripada sebelumnya. Happy Birthday Rayqal, jadilah anak yang soleh dan bertanggungjawab kepada ke dua ibubapa, tanpa mereka siapa lah kamu. Semoga Allah akan sentiasa memberi rahmat kepada Rayqal, kesihatan yang baik,kebahagiaan, kejayaan dan dilindungi dalam keadaan selamat sentiasa, Aamin Aamin Aamin Yarabalalamin.
    Nasihat saya kepada yang besifat negative belakangkan lah dosa. Life is short, susah nak memohon maaf nanti, bnyk2 lah cari pahala. Berilah ruang untuk mereka menikmati kebahagiaan masing-masing. Tidak ada ruginya membuat atau bercakap yang baik2, insaf lah. Allah sentiasa menerima taubat kita.

    0

    0
  9. sal?xpuas hati? says:

    alahai tudung makcik..

    0

    0
  10. nora pukis says:

    mana ned budak cacing tu?

    0

    0
    • siti sifir says:

      sapa nk bkas janda murahan mcm tu? ramai lagi hot ned boleh pilih..janda mcm tu bagi kat beruk pun kena reject..janda low classssssss..janda mabuk..janda clubbing..

      0

      0
      • janda hot says:

        kalau tak sebab fasah sendat menggatal kat Jejai, Nd tak jadi janda ooi
        janda janda Nora, ada juga peminat

        fasah lagi murahan , laki orang pun dihadap

        0

        0
        • Bonda says:

          sudah la bertekak,buang yg keruh ambik yg jernih nora fasha dh move on,korang gadoo mcm budak2,masing2 tak nak mngaku kalah x ada sudahnya ..kami yang pmbaca pun naik malu,sama je semua,bila bergaduh mcm2 keluar byk2 mngucap istighfar,sy trngok nora fasha pun dah makin matang,yang lepas lepas la jgn api2 jgn panaskan hati diaorang,kmungkinan besar diaorang baca apa yg kau orang tulis blog beautiful nara bukan tmpat bgado,kalau nk sgt bgado,kau orang pergi instagram fasha atau nora,kadang2 tu muak bila hari2 baca komen maki hamun masing2 ada group utk mmpertahankan artis masing2 sy doakan kalian berubah syg,jgn terlalu ikutkan perasaan semoga yang baik dijadikan teladan yg buruk dijadikan sempadan

          0

          0
  11. PE KENE LAH says:

    Elok2 nora n pasha dlm gmbo tu.Ada lg makhluk perosak pnskan keadaan n api2kan dlm ni.Bangsat ni lau aku dpt pecah ko.Mmg x leh tgok org bahagia n berbaik.

    0

    0
  12. llll says:

    cantik dan comelnya nora
    suka dengan sikap nora

    0

    0
    • Anonymous says:

      In person takde lah lawa nau biasa aje. Kulit pun biasa-biasa tak segebu dalam instagram. Dlm insta tu semua pic edit. Tapi memang tidak dinafikan nora memang comel badan kecik molek.

      0

      0
  13. hidup sihat says:

    gosip tu gosip jugak kesihatan jangan lupa dijaga. klik disini untuk sihat.

    http://drr-resources.blogspot.com/p/kencing-manis.html

    0

    0
  14. Rumah Shah alam says:

    Bodoh..semua

    0

    0
  15. Anonymous says:

    korang yang benggong. datuk dan nenek yang sayangkan cucu mmg la akan buat mcm tu. mana bolh pisahkan ksh sayang ibu kandung dgn anak. sbb tu la mereka ambik berat dan tidak membelakangkan ND. datuk dan nenek jg kena berlaku adil. takkan la nak sambut bday cucu tanpa ibu kandung dia sdgkan yg ssh2 melahirkan adalah ibu kandung. ND dan FS juga harus dipuji sbb demi kebahagiaan anak dan suami (FS) mereka perlu bersemuka. tak usah kecoh2 la hal rmhtangga org. tgk mana yg baik jadikan ikutan. mana yg buruk jdkan sempadan. pandai la mereka uruskan rumah tangga masing2 lg2 mak dan bapak jejai bukan jenis yg mentua rita. aysik nakkan si cucu tp sisihkan si ibu yang melahirkan.

    0

    0
  16. kamal says:

    Memang lawa semua eh nie.. Minat plak den tengok eh.. Hehehehe..

    0

    0
  17. berempat says:

    Ok pe klu bbtl dorg dh ok…semua blh untung maa~ lgpn threesome ni semmgnye good for all laa sng kire blikn ns lmk bos kau dh lapa der most wanted yoo Warih~

    0

    0
  18. berlima says:

    Byk3 btg, btg jjaiie jgk yg ketawa dpt menujah smbil creampie di kolam cetek…. hehehe syabas n puas to the guys!

    0

    0