Written by AbangNara | July 10th, 2015

Nabil Ahmad kini berada di kota Mekah untuk menunaikan ibadah di bulan Ramadhan yang mulia ini. Tidak ditemani oleh isteri dan anak-anaknya, Nabil kelihatan ceria dan bersemangat menjalankan umrah. Kalau tak silap ini adalah kali pertama Nabil berada di sana. Alhamdulillah. Bukan senang dimurahkan rezeki dan dijemput untuk hadir ke rumahNya.

nabil

Semoga ibadah Nabil Ahmad diterima olehNya sepanjang berada di sana. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Abam sado jual sayur pula jadi kegilaan

nabil

nabil

nabil

nabil

nabil
nabil

nabil

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 responses to (8 GAMBAR)Nabil Ahmad Tunaikan Ibadah Umrah

  1. Irfan says:

    Selamat menyambut harijadi yg ke 90 Tun Dr Mahathir…semoga Allah memberkati Tun sekeluarga. Seorang ..bukan saja PM malah pemimpin yg berjiwa rakyat. Saya sayang Tun.

    0

    0
  2. jabar nur says:

    selamat hari jadi utk aku jugak hari nih :)
    gaduh dengan wife semalam..dia tak wish langsung sedey huhu..

    0

    0
    • ... says:

      terasa aku , sbb dulu buz day laki aku pon aku buat tak tau jaa.. sbb tgh gaduh .. mesti time tu dia sedih jgk

      0

      0
    • Jabal rahmah ... says:

      Keras nya hati wife abg … gaduh2 lah jugak .. takkan wish pun susah sngt .. abg buat skandal ke ? Sampai bini hati koreh gitu. Klu kite gaduh dgn hubby klu kite kawinlah … wish dia n bg hadiah tp muncung sedepa gak … tngklah keadaan aper salah dia. Tak yah ler sedih2 abg … burok ler laki2 nangis tak macho … Cuba abg happy jer gadoh2 ni dan buat mcm tak tau jer wlpn dlm hati sendu sedan sure wife bengang. Nanti bufday dia … pun bende same tak yah wish dia … huhuhu tp abg buat acah2 jer bukan betol2. Abg belikn dia hadiah lps tu perli skali … hahaha

      0

      0
    • cantik says:

      selamat hari lahir untuk kau..walo aku xkenal!!!

      0

      0
  3. anonym says:

    riak

    0

    0
  4. arianna says:

    abg nara, tlg la remove advertisment gsc tu, cam semak je setiap kali click next page.

    0

    0