Written by AbangNara | June 15th, 2015

Pastinya ramai yang sudah tidak sabar untuk menunggu kelahiran cahaya mata sulung Lisa Surihani dan Yusry. Kalau tak silap, kehamilan Lisa sudah pun masuk trimester terakhir. Namun tidaklah diketahui bilakah tarikh kelahiran kerana pasangan ini masih belum bersedia untuk berkongsi saat itu dengan para peminat. Apa pun Lisa kelihatan semakin comel dan berseri-seri.

gambar lisa surihani mengandung

Semoga segalanya berjalan lancar buat Lisa Surihani sehingga hari kelahiran kelak. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar lisa surihani mengandung
gambar lisa surihani mengandung
gambar lisa surihani mengandung
gambar lisa surihani mengandung
gambar lisa surihani mengandung

gambar lisa surihani mengandung
gambar lisa surihani mengandung

66 responses to (8 GAMBAR)Lisa Surihani Yang Semakin Berseri-Seri Sejak Hamil

  1. Anonymous says:

    Nara, jgn la ckp pompuan ngandung tu bambam, sensitif la sket!! Tak bambam pun lisa tu, biasa je..

    0

    0
    • propaganda says:

      Ko pulak yg terasa…bambam tu kan comel…usahla di pk negatif je

      0

      0
      • Anonymous says:

        TMJ mana….TMJ???

        0

        0
        • Senah says:

          Ni mesti anak perempuan…muka Lisa x keras. Mcm Ning Baizura mmg tahu anak jantan. Badan kembang gila!

          0

          0
        • Kak Nam says:

          Late August kot due date dia. Sebab January dia umum. Selalunya awal2 retis tak umum takut tak lekat. Awal lagi…

          0

          0
        • Anonymous says:

          kan yusry dah bagitau due die sept lar..

          0

          0
      • melati says:

        Ni lagi satu species dgn Nora Danish. Depan reporter nampak sweet2 je. Bila jumpa kat luar sombong teramat. Macam mencuka. Eee…nyampah retis hipokrit!

        0

        0
        • Anonymous says:

          Dia ni sombong ke??

          0

          0
        • Kak Nam says:

          Fasha Sandha pun sama gak! Jenis perasan diva dan suka tarik muka kat public. Artis talam 2 muka!

          0

          0
        • Betty says:

          x sombong cuma tak approachable. poyo sikit minah ni. perasan best aktres.

          0

          0
        • kasar bahasa says:

          Awak dan @Betty,

          diorang tu walaupun figura awam, takdelah manjang kena happy je layan orang. Kalau korang tengah makan orang pandang, sakit perut nak pergi toilet orang nak tegur, tengah dating ada orang mengintai, tengah lepak dengan kawan orang curi ambik gambar, tak ke fed up? Diorang pun manusia jugak. Ada mood. Tambah tambah lagi perempuan, takkan korang je PMS? Artis Malaysia tak sama lagi level kena stalk mcm artis orang putih, tapi jangan sampai diorang snap sebab orang ramai tak pandai jaga diri.

          0

          0
        • kasar bahasa says:

          Betty,

          Memang dia ni pandai berlakon pun. Part dia berlakon kena pukul dengan Que Haidar dalam Lagenda Budak Setan tu gempak gila kot. Memang layak pun dapat. Que pun sama, tapi dia memang pandai berlakon dari dulu. Ellie Suriaty pun sama. Jangan la jealous orang lain happy dengan hidup diorang, kau doa je yang baik baik, insyaAllah tempias dia kena kat kau jugak.

          0

          0
        • Anonymous says:

          dia mmg pandai berlakon….depan wartawan2 je lah. kalau kt public, haram nak senyum. podaaaahhh, berambus la. dah la ketot.

          0

          0
        • Mr G says:

          aku terserempak dengan lisa kat luar okay je. tak sombong pun. eh come on la lisa tu manusia biasa je k? sama je macam kita semua ada hangin, ada masa happy ada masa berduka. korang ni komen macam good good je.

          0

          0
        • anonra says:

          yup. pnh jmp kt istana budaya..ya Allah, nk salam ngn die ni..ketatnyee muke… pastu salam mcm tak ikhlas je..haish..sabo jela.. dh knpe die gitu ek? igtkan aku sorg je prasan die sombong..rupanya rmi lg ek? hmm artis2 mmg gitu kot..sblm jd artis popular..wah..kemain jge hati peminat..bile dh popular.. lupe diri.. sama la ngn fatin liyana tu..tu blm jd artis tv..bru artis blogger dh kekwat..

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          nama pon retis…jangan impikan kehidupan seperti orang biasa laa…mmg lumrah nak hidup macam orang biasa, tp mana mungkin tambah2 ko artis yang femes dan cantik….tanpa penyokong2, fans2 ni…diorang takkan mampu berdiri sendiri tau…canner nak survive kalau takder fans? so nak tak nak, sblm dia nak mulakan kehidupan dia sbg artis, dia kena amik tahu dan terima semua risiko yang bakal ditanggung…nak berak ker, nak kentut sgt ker, nak apa sekali pon, adab dgn orang kena jaga laaa…muka takyah sombong…bg bontot nak?

          0

          0
        • Amina says:

          haah mmg dia ni sombong!!! jumpa masa lunch kat ROA Bangsar. Nak ambil gambar dengan dia. masa tu dia dukung anak kawan dia. Kiteorg kata “Lisa nak ambil gambar sama boleh?” Dia buat muka terpaksa sambil hulur baby tu kat kawan dia. Kiteorg kata thanks pon dia tak jawab ape. senyum pon tidak. nak kata tak sihat. tapi kemain terbahak bahak kat dlm tu mcm dia sorg aje ada kat situ. Start from that day.. mmg aku tak hadap la dgn dia ni….. jgn la hipokrit n sombong lisa oiii… sekali Allah tarik nikmat yg ada kat awak baru awak tahu. tak salah pon kita ni senyum. klu tak nak d ganggu.. jgn jd public figure. klu tak pon g makan kat rmh tak payah g memana.

          0

          0
    • Anonymous says:

      Ada harapan nk jd gemok!

      0

      0
  2. anon says:

    Tembamnya, hidung pun dah kembang sikit. Tapi org mengandung mmg selalu mcm tu kan…..takpe lah, asal dpt baby. Tapi si norman tu kesian, bini dia dah tua, so mmg takleh beranak dah. Hmm….org laki blh kawin lbh kan. Yelah sape tak nak anak dari darah daging sendiri kan…

    0

    0
  3. minah jambu terlajak habis says:

    tk sabar minah jambu nk tengok anak lisa mesti comel macm lisa kan ..

    0

    0
  4. Couple suweet says:

    Shes still pretty.moga d prmudahkn suma nya.hepi 4 u lisa.

    0

    0
  5. tijah says:

    ooo spesies menyombong gak k????? patotla mia sara terikuttt… wkakakakakakakakkaka

    0

    0
    • mila says:

      so pengajarannye ialah klau jumpa artis jgn buat selak sgt.. buat biasa jer..
      tak yah nk terkinja2 nk bergambar bgai.. jaga maruah sendiri

      0

      0
      • CC says:

        Entah.. Yang kemaruk sangat nak berposing dengan aftis buat apa? Tak paham aku.. Pastu bila org tu buat muka komplen.. Kalau aku tak kuasa nak pandang artis nih.. Pi jalan laa.. Semua pun sama jer..

        0

        0
    • Anonymous says:

      takat kat luar tuu kesahhhh ke nak senyummmm jekkkk?

      uols pon kat luar kalo bole tanak jumpa lansung kan dgn org opis?? sama la dengan deolsssss

      mendeeeee laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      0

      0
  6. Teddy Bear says:

    bertambah seri

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Knp rmai ckp lisa sombong?? Nampak macam baik sweet je..ermmm

    0

    0
  8. Anonymous says:

    semua nya lakonan. pernah terserempak dgn mak dia dulu sebelum kawin yusry…ketat muka. please…sejak dari hari tu x berkenan.

    0

    0
  9. Tak puas hati says:

    Untung yusry dapat main ngan lisa sma nengok lisa telanjang. . Taklah macam kami ne bayang kan lisa telanjang ngan tetek dia.. pastu onani.. Dari dulu dah stim nengok lisa sebelum dia kawenn. Skrng ne mani yusry gak yang masuk kat lubang lisa huhuhu

    0

    0
    • doodle says:

      Beautifulnara, boleh tak tapis komen2 yang lucah macam ni? Adakah komen2 lucah macam ni diperlukan dalam ruangan komen untuk tatapan umum? Kalau komen2 negative, boleh terima lagi lah. Ini lucah! Awak ni tahu nak kumpul readers je ke? Hanya nak naikkan trafik blog je ke?

      0

      0
  10. Anonymous says:

    memg nmpk sweet…tpi nape aku x berapa minat sgt pasangan ni…

    0

    0
  11. fifi says:

    bini nara pn tembaaaaammmmmmm gakk,,,,,eh silap,,gemukkkkk,,,,,,,

    0

    0
  12. alamak…..muka lisa sebijik dh jd mcm muka mak dia…..

    0

    0
  13. kk says:

    kwn yg penah keje mase LS wat collaboration dgn Jovian dlu pon ckp LS ni xdelaa mcm yg org bg title Malaysia Sweetheart sgt, depan lain blkg lain. x friendly pon sebenarnye. and dgn Yusry pon xde laa sweet very the loving cmtu.

    0

    0
  14. alamanda says:

    mak yusry bila nk pakai tudung? just tanye je.. tudung & shawl instant dah byk skrg ni sarung je..

    0

    0
    • D says:

      mak dia dah slowly pakai kan walaupun tak tutup penuh but ada la ke arah tu. doakan je la

      0

      0
      • Anon says:

        Alamanda,Mak yusry dah fully hijab la. Nak kutuk ke kalau blom pakai.sibuk sgt nak tau mak org lain dh tutup aurat blom.

        0

        0
  15. Minah says:

    Sombong gila kot kat luar,senyum pun tak nak.buang masa je aku senyum.

    0

    0
  16. dah lama nak cakap... says:

    mak aku minat dia.
    pendek cerita, pernah jumpa masa dia nak kawen/kawen…
    tapi lisa sombong, muka ketat… (tapi yusry ok je, cool! )
    lepas tu terus aku tak berkenan lisa ni…

    nasihat:
    the more humble you are, the higher you will rise…jgn bajet sweet diabetes kat depan tv je okay!

    0

    0
  17. aku jarang jumpa retis says:

    Sombong rupanya…
    dia jenis yg tak friendly la tu..
    tak mcm ayda jebat…(yeke?)

    0

    0
  18. dah lama nak cakap... says:

    mak aku minat dia
    aku last jumpa masa dia nak kawen/kawen
    tapi sombong sangat dia ni, muka ketat …. (yusry ok, cool!)
    (bila dia buat muka annoy, tu yang paling aku ingat walaupun dah bertahun jadi sebab dia buat muka dengan mak aku sebab tu aku tak berkenan langsung lisa ni tapi mak aku still support dia sampai la sekarang…)

    nasihat:
    dengan ‘sedare mare’ tak perlu nak ‘bajet exclusive’ sangat ok!
    remember, the more humble you are, the higher you will rise..
    jangan bajet sweet diabetes depan tv je okay!

    end.

    0

    0
  19. semek says:

    dorang wat ivf sama hospital dengan kawan aku

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku dh agak dh ivf dorang ni…tp ok la ada usaha tak de la mcm era fazira terus mtk cerai.

      0

      0
    • Anonymous says:

      hospital mane..? please share. aku nak cuba.. dah 10 tahun kawin.. masih menanti

      0

      0
      • semek says:

        nanti aku tanyakan ok, my friend ni yang 3rd and last attempt .alhamdulillah..dorang pun kawen 10 tahun dah.

        0

        0
    • Anon says:

      Tau la lisa tu artis tapi perlu ke kau bgtau dia buat IVF kt sini? Maybe dia xnk org tau yg kau bukak mulut gi bgtau kt sini kenapa?kau ada tanya ke lisa personally boleh tak kau citer kt BN cemana dia dpt anak?benda2mcm ni sensitive kot.

      0

      0
      • semek says:

        errr buat ivf tu benda salah ke? haram ke? so shallow ko punya minda.get a life pls.

        0

        0
        • jaja says:

          Betul tu.. Ape salah share.. Ade gak org menanya dn bantu.. Artis pun manusia biasa dn sama mcm kita.. X de beza darjat depa tu.. Masuk gak kubur dgn 3amalan yg dibawa.. X de bawa duit and nama pun Anon ???? fikir dri sudut +ve ye Anon ????

          0

          0
  20. MIM says:

    pernah jumpak dekat ikea 2x.. tp x penah tegur.. aku pandang je aku x la senyum pon… nmpak mcm sweet dia ni.. nasib baik aku x tergedik senyum or ajak ambik gambar… kalau x merasa jugak la aku muka ketat dia.. huhu..

    0

    0
  21. ilya says:

    cume org yg muke ketat je paham perasaan org muke ketat. kitorg ni mmg sng di label sombong, berlagak etc. tp yg sebenonye rasa mcm dh seyum dah….tp senyum tu org x nmpk. kene mnyeringai baru le mcm senyum. …

    0

    0
    • Ketat says:

      Ya Allah, ada jgk mahlok sama perasaan mcm aku. Huhu. Serius wei, kita jenis muke kelat ketat mcm nk marah ni dah rasa buat muka paling sweet dah. No wonder takde org ngurat aku. Kah3.
      Penah ms tu g pasar, tak perasan pn muke ketat, ada uncle tegur, senyum sikit dikkkk. Terus aku senyum. Padahal aku rasa aku dah buat muke paling sweet cantik dah tu :(

      0

      0
      • ketat face group says:

        hahahah same like me la!! muka rasa dah snyum. tp bila jln kt mall tgk kt cermin kdi. mak aii pehal muka aku mcm ni. garang gler. kahkahh. maaf la mmg mcm ni muka. mmg rsa mcm snyum tp mcm tu jgk. mklum la bkn org yg sweet2. btw bkn org sombong insyallah :)

        0

        0
  22. Anonymous says:

    ye ke sombong? aku minat lisa ni tp tak penah jumpe lg…alahai klu sombong malas la aku nk minat..huahua

    0

    0
  23. PELAT R says:

    penah jumpa sekali masa kt pivilion…..nampak tergesa2 maybe dia ingat aku kelapaq nak bergambar dgn dia…sorry to say…keturunan KRU ataupun isteri2 yg ada kena mengena dgn kumpulan ni aku x hadap…….tapi sejujurnya karektar lisa tidak seperti digambarkan dalam lakonan atau pun dlm promosi apa2 plasik sampah semata2…..sebab itu aku gelarkan artis ni hipokrit……

    0

    0
    • Anonymous says:

      Tapi dah 2 kali saya jumpa Edry & Norman mereka baik je dan sporting bila ajak bergambar.. yusry dgn Lisa aje belim pernah jumpa. Tapi rata2 kat BN ni seme cakap sombong uhh, agak2nya letih mengandung kot?

      0

      0
      • Haah says:

        Saya pernah jumpa Edry dgn Norman jugak. Diorang baiklah! Diorang cool je, siap tanye khabar lagi. Tapi borak gitu2 jelah sebab masing2 pun ada hal.

        0

        0
  24. Lisa frozen says:

    Cekcinye part baju putih ats sekali tu ..

    0

    0
  25. lisa says:

    gemokkkk

    0

    0
  26. lisa says:

    gemokkkkk

    0

    0
  27. mak kuntum says:

    laaaa buat IVF rupanya..dah aku hagak dah..dato ct pun cuba banyak kali tapi x mnjadi..rezeki belum menyebelahi pihaknya

    0

    0
  28. Haha nak cerita says:

    Penah jumpa Norman somewhere, dia punya la peramah smpai dia yg approach anak sedara Haha nak amik gambar tau. Dia suka budak-budak. So, norman okay. Humble. Orait now talk bout Yusry. Yusry baik. Tak muka ketat pun. Biasa and cool je k! Tang bini diaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bukan main menjeling org baq hang! Ketat muka. Dah hg pi makan kat tempat public mesti la org pandang hg. Pastu nak jeling-jeling bajet takde privacy. Nyampah! #lisahipokrit

    0

    0
  29. Sendat says:

    Pasah sendat jugak best tak sombong langsung. Berkali-kali terserempak dia yang senyum kat aku dulu tapi biasa aje fasha ni cuma tinggi bumper jlo. Nora sombong muka comel & sweet tapi kulit muka tak lah sehebat insta edit aje tu live berbintik. Lisa sombong tapi lisa mukanya sweet sangat comel, tinggi kulit pun cantik.

    0

    0