Written by AbangNara | June 21st, 2012

Bagi Abang Nara, Harith Iskandar ialah seorang comedian yang sangat superb. Beberapa bulan yang lepas, Abang Nara melanggan program Lawak Ke Der di Astro dan terus jatuh cinta dengan lawak-lawak pandai yang dilakukan oleh Harith. Memang sangat berbeza dengan apa yang cuba diketengahkan oleh pelawak-pelawak lain. Abang Nara pasti ramai yang bersetuju dengan pendapat Abang Nara ini.

harith iskandar

Dan baru-baru ini, Harith Iskandar telah berkongsi gambar-gambar keluarganya yang kini telah diserikan dengan kehadiran anak sulungnya, Zander Xayne Iskander. Serius mereka nampak sangat-sangat bahagia. Zander pun semakin lama semakin comel. Semoga kebahagiaan Harith Iskandar dan keluarga akan berkekalan selama-lamanya.

Lagi 7 keping gambar Harith Iskandar dan keluarga dengan membaca entri ini sepenuhnya.

harith iskandar
harith iskandar
harith iskandar
harith iskandar
harith iskandar
harith iskandar
harith iskandar

47 responses to (8 GAMBAR)Harith Iskandar Dan Keluarga, Terserlah Kebahagiaan

  1. saya ok jer! says:

    ANAK BERANAK, HAAAAAALUSSSS. COMELNYE. TAHNIAH. KEKALKAN KEBAHAGIAAN INI HINGGA KE AKHIR HAYAT YE :)

    0

    0
  2. ano says:

    comelnyee….

    0

    0
    • erin says:

      comelnya… geram sgt3 ni… adoiyai! nak cubit2, peluk2, cium2 je rasa ni… geram3… harith bak pinjam anak ko jap… haha

      0

      0
  3. sue says:

    so cute…

    0

    0
  4. Kim Kadeshen M'sia says:

    gerammmnyerrrr tgkkk!!!~~~

    0

    0
  5. lady says:

    Tak kisahlah ape org yg kemudian2 nak kate…tp mmg cute & happy sgt tgk family harith nie:) baby boy dia sebiji copy paste muka harith tp lg comel anknya lah kan:Dheheh serious geram tgk ank dia, klu blh pinjam jap kan best!ape2 pun tak kire lah mix or x…biar dia org didik & bentuk ank dia org sendiri sebab memasing dah dewasa blh beza baik brk so yg lain tak yah komen negatif sgt lah yerk!

    0

    0
  6. lila says:

    so cute…

    0

    0
  7. Beautifulnala says:

    Islam ke mamat ni, seumur hidup aku tak pernah tengok dia ucap Salam. Selamba katak minum beer kat The Curve, Kota Damansara

    0

    0
    • Anonymous says:

      ramai je org islam yg minum. x heran. lg heran kalo org bagi salam n mulut bau beer. is that what u want, dude?

      0

      0
  8. Sshh says:

    comel n cutenyaaaaaaa anak dia..geram bila tengok..sebiji muka papa dia..abg nara..kluarkan la cite eizlan yusof n family dia..wife eizlan pn cantik gileee..ank dia pn bukan main comel lagi..suka tengok..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    mak nyer
    bergambar mcm posing sorang2..

    0

    0
  10. chentalove says:

    so sweetnyeee…cute tol…
    smoga kbhgian kekal smpai bla2…

    0

    0
  11. saya bkn awak says:

    comelnya anak diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. grm…
    nk cubit2.hehe

    botak sma ngn ayah dieee..omel2

    0

    0
  12. wiDuri says:

    wei…comelnyer anak dia.
    n ada unsur2 lawak cm ayahnye.
    sure meriah keluarga

    0

    0
  13. ding dong dantes says:

    gerammmmnyerrr aku tgk budak botak comel tuh, cubit kang…

    0

    0
  14. mami jarum says:

    isteri die asik nk tujuk badan je…bogel jela trus.berpakaian tp berbogel…hek lu

    0

    0
    • Anonymous says:

      dosa dia,harith yang tanggung..
      harith x kisah yg ko sibuk asal ?
      ko laki dia ke,harith laki dia ?

      0

      0
  15. Nylea says:

    Haha aku setuju dgn abg nara. Sumpah lawak ke der part harith sgt awesome okay. Parents aku tgk nk ulang2 shj. He is very good in presenting what M’sia should be looking for in a COMEDIAN :) GO HARITH GO GO

    0

    0
    • Nek Wan says:

      pasal dia wat lawak memang superb! tapi pasal life as muslim ..sorryyy!

      Tapi anak dia cutenya…geram, mudah2han jadi seorang muslim yang baik. Amin

      0

      0
  16. biolerrweii says:

    Ala somi dia xksh bini tayang perot ke tetes ke. .. Ntah2 karang bogel pn xpewwwww

    0

    0
  17. cha says:

    muke baby neh sama ngan dad dia..tengok gambar first same giler..hahah..

    0

    0
  18. Reena says:

    Anak bapak sungguh! Comel sangat! Harus digomol setiap hari.

    0

    0
  19. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    nasib baik ank dia ikot muka bapak hensem……kalau ikot muka mak dia rabak jugak !!!!!

    0

    0
  20. aku la says:

    Lagi comel anak eizlan yusof. Bini dia da la cantik, elok je berhijab. Tak caye soh abg nara post psl baby girl dia…

    0

    0
    • Nek Wan says:

      setuju…takyah lah nak gemar sgt org macam harith sekeluarga ni…walau hot camna pun. Takut nanti kita pun nak hot juga..!!
      Tahniah ezlan pandai didik isteri sejuk mata memandang.

      0

      0
  21. hot wife there, hehe….

    0

    0
  22. aku suka baby says:

    inilah baby boy yg paling cute sekali…eee geram tgok..rasa nak cium jer

    0

    0
  23. lily says:

    tomeynyee…cam ank patung,.

    0

    0
  24. aku semut merah says:

    giler comey anak die.. wife pon sangat cantek kot..

    0

    0
  25. lili layu says:

    tengok pic 1st tu.. aku ingatkan naked.. hehehee.. blue otakku

    0

    0
  26. Popular instagram tags!
    Get Free Likes!

    0

    0