Written by AbangNara | November 13th, 2011

Orang kata memang sesuai sangatlah Fazura dinobatkan sebagai cover girl pertama untuk majalah Lisa ini. Walaupun mungkin ada orang beranggapan Lisa Surihani lebih sesuai (kerana faktor nama), tapi di mata Abang Nara, Fazura mempunyai daya tarikan yang tersendiri sehingga terpilih untuk menghiasi cover pertama majalah Lisa. Tak gitu?

fazura majalah lisa

Lagi beberapa keping gambar Fazura ketika menghadiri pelancaran majalah Lisa dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Facebook Fazura.


fazura majalah lisa

fazura majalah lisa

fazura majalah lisa

fazura majalah lisa

fazura majalah lisa

fazura majalah lisa
fazura majalah lisa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 responses to (8 GAMBAR)Fazura Jadi Cover Girl Pertama Untuk Majalah Lisa

  1. mira says:

    1st!!

    0

    0
  2. Hantu kak limah says:

    kata hari tu janji nak pakai tudung lps habis tahajud cinta..apa dah jadi ni kak fazura..janji tu..janji tu..janji tu..3x aku repeat coz dia pki kasut Stella mc carteney yg sama dgn mjlh In trend..

    0

    0
    • hothotheat says:

      takde market nanti. .
      tak merase lah nak jadi cover magazine baru. .
      kekdahnye gitu le. .janji artis memang tak bole pakai. .lol !
      same je insan yg lemah lagi kerdil mcm kite² nh. .huhuu

      0

      0
    • saya suka gosip says:

      @hantu kak limah…kasut ko, ko pakai sekali je ke??

      0

      0
  3. taktau says:

    mesti kena ade yang ketat2..yang nampak lurah2

    0

    0
  4. moon says:

    mcm majalah seventeen plak.

    0

    0
  5. Zee says:

    bertuahnyaa Fazura dapat anak Sultan Johor :)

    0

    0
  6. hazamon says:

    kan mansi bila bertudung…pakai ketat2 nampak lurah dendam..gua mana bole tahan beb….kan dah dpt dosa….haha..

    0

    0
  7. pot pet says:

    cun doe…

    0

    0
  8. zaza says:

    Faz nampak sedikit berisi la, tapi saya suke tgk makin cantik pula dia berisi sikit ni…Faz mmg cantik sedap je mata tgk kn

    0

    0
  9. dem says:

    nak buat perubahan kena perlahan lahan. bagi dia sedikit masa okey?

    0

    0
  10. jamkayu says:

    padan doh kerabat pahang vs kerabat johor

    0

    0
  11. fazura lg lawa dari lisa says:

    fazura lg cantik dr lisa……senyuman die lebih menawan..
    lisa tembam…..takder lawa sangattt..belakon kaku gilerrr….camne lah leh blakon ombak rindu…

    0

    0
  12. suehada says:

    suke gile kt fazura….sesuai dh jadi bakal permaisuri…he3..

    0

    0
  13. riss says:

    nape entry dia dgn TMJ dah takde? nara kena delete ke

    0

    0
  14. Mama says:

    Dressing fazura 10x better than fasha sendu… Simple is better…. Still can attract VVIP kan???

    0

    0
  15. manjabulu says:

    tiap kali ak tgk cermin msti trgt fazura..sbb fazura iras ak..ad sape2 nk no phone ak?nk no akaun bank ak x?

    0

    0
  16. Sweet Lolipop says:

    rindu nak tengok fazura berpakaian dan berpesonaliti macam citra tahajjud cinta..nampak sgt manis dan cantk… semoga allah memberi hidayah kpada fazura untuk bertudung nanti… anyway, fazura memang cantik…

    0

    0
  17. RIMAS says:

    kasut dia cun!! i like!!! baju dia design agak merimaskas..kaler dull sket.. seb muka cun! :D

    0

    0
  18. maria sindabela says:

    luv faz!

    0

    0
  19. Bawang Bakong says:

    ala nape dlm pic ni faz nmpak tua ek?? cpt2 kawen lah fazura hehe…kang hilang seri nnt..

    0

    0
  20. REZ says:

    majalah ni kurang menarik perhatian…nampak semak. nampak murah…..

    0

    0
  21. Saya cantik says:

    i love u fazura.

    0

    0
  22. n says:

    covergirl g majlis pelancaran biase je.yg x de kne mengena pulak melaram habis smpai berbareback bagai..

    0

    0
  23. Reena says:

    Simple yet adorable..keep it up faz! Fasha tu lupa, dia ingat muka dia yg jadi cover..tu yg dressing bagai nak rak sampai tersembul sakneka bonjol..termasukler lemak perut..yg tetamu lak over..yg dah sah2 cover girl relax jer. Relax2 pun dpt TMJ! Padan muka fasha! Meroyan tak sudah!

    0

    0
  24. Menci Fasha Sendat says:

    good looking! cantik fazura neh.. dh la jadi 1st caver LISA xperlu nk pkai baju xckup kain utk raih popularity. Ini org ckp beauty with brains. not beauty but wear like *sLu******!

    0

    0
  25. meeradriana says:

    Aq lagi suka fazura drpd fasha sendat..

    0

    0
  26. awatif says:

    beli harakah lg baguss….

    0

    0
  27. Zahar says:

    SWEET..One word to describe her:)

    0

    0
  28. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    fazura ni jambu sebenar nye manis ayu cuma hidong dia je yg kembang yg lain semua ok tip top………….peminat2 fzura jangan marah minah jambu ok minah jambu tk bersalah……………

    0

    0
  29. Gorgon says:

    better than fasha sandal!

    0

    0
  30. miko says:

    kasut dia same ngan kasut aku!!!!

    0

    0
  31. deana says:

    faz!!i like…so sweet !!

    0

    0
  32. Anonymous says:

    nape tetek die nmpak bengkak semacam je..baru pas bersalin ke?

    0

    0