Written by AbangNara | October 13th, 2015

Lama tidak mendengar perkembangan terkini Diana Danielle. Ramai tumpang gembira apabila Farid Kamil mengesahkan yang isterinya itu sedang hamil anak kedua. Hanya tinggal kira-kira sebulan sahaja lagi sebelum Farid Kamil dan Diana Danielle menerima kelahiran cahaya mata kedua mereka ini. Kalau dapat ‘baby girl’ maka lengkaplah sepasang.

diana danielle

Semoga segalanya berjalan lancar buat Diana Danielle sehingga hari kelahiran kelak. Tak sabar rasanya nak melihat wajah si comel itu nanti. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

diana danielleP.S: Panas, panas, panas!!! Koleksi terbaru Maleena sudah tiba. Banyak pilihan terkini dress dan blouse mampu milik. Lagi terbaik penghantaran adalah PERCUMA sepanjang bulan Oktober ini, termasuk Sabah dan Sarawak. Nak tunggu apa lagi? Jangan lepaskan peluang ini. Ikuti Facebook Maleena & juga Instagram MaleenaOfficial untuk lebih informasi.

diana danielle

<br diana danielle“diana danielle” />
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

26 responses to (8 GAMBAR)Diana Danielle Semakin Berseri-Seri Sejak Hamil Anak Kedua

  1. melati says:

    Diana kalau dibandingkan gan Che Ta….Che Ta jauh lebih buruk 100 x ganda…

    0

    0
    • Melati SUNDAL says:

      macam lah kau tu cantik Melati oiii..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Aku heranlah…apa yg org ckp kau balas balik…itukan komen dia.sukati dialah nk ckp apa..takkan nak sama macm kau..lain org lain pendapat..sukati dialah..kau pun punya pendapat sendiri..ada org lain kisah? So mind your own business k..

        0

        0
        • SENTAP KE? LOL says:

          aku pon tak kisah komen ko noks! and suka hati org tu jgk la nk komen apa pun dkt sini. lain la klu bn ni ko punya, kan! hahahaha

          0

          0
      • message for melati sundal says:

        Habis tu.yang Kau pulak Cantik Bodoh.Tolol Bahalol Jolol kau

        0

        0
  2. Kismah says:

    Mmg nampak bseri. Semoga D & baby sihat sentiasa.

    0

    0
  3. Pekerja Gomen says:

    Aku ingat berseri2 tu nampak suci dan ayu…
    Puas aku cari imej yang suci dan ayu…
    Tak kesampaian..

    0

    0
  4. nok gebuzzz says:

    mmg cantik berseri2,sbb diana mmg pandai mengawal semua kontroversi & emosi….ape org nak ckp lantak la janji dia bahagia n happy,semoga selamat hingga bersalin nnty…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    melati yang ko kutuk tu ciptaan allah….

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Ngandung yg ni universiti luar negar tutup ke?

    0

    0
    • Anonymous says:

      Dia mengandung sekarang ni & university luar negara tutup takde maknanya. Sekurang kurangnya walaupun dia dulu termengandung baru nikah anak tu tak diabaikan. Masih punya mak bapak sempurna. Tidak digugurkan. Tidak dijadikan anak yatim & tak sah taraf seumur hidup.
      Siapalah kita sebagai org luar a.k.a sekadar peminat sahaja hendak mengadili keseluruhan setiap langkah hidup artis???

      0

      0
      • Anonymous says:

        Tentulah dia tak abaikan pasal dah plan dok jauh2..yg aku heran..macm mana kau tahu dia termengandung dulu..aku pun tak ckp..aku agak je..so kau terconfess lah ye on behalf of her.baru semua org tahu…kisahnya….

        0

        0
    • Hehehe says:

      Mmg win comment ko…??
      Aku pon ada terpikir jgk camtu td so aku cr komen yg camni n aku jmpa…??

      0

      0
  7. intan kembong says:

    kali ni punya pregnant tak sorok pulak..yg first arito tnjuk picture muka je..bukan mengutuk tp mcm pelik pulak..arito belajar dah abis ke?

    0

    0
  8. Anonymous says:

    masuk iniversiti ke..cuma book nak masuk hosptal kat situ..yg universiti tu smua entah benar ntah tidak..tunjuk bukti pun..nampak gambar badge je..tarikh tak tunjuk..aku pun boleh buat
    .

    0

    0
  9. komarad says:

    i like preggy….

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Sorry x Nampak tang mana berseri Nye… betul x berseri aku tgk….

    0

    0
  11. kuikui says:

    model jubah kat bawah tu gaya gengster

    0

    0
  12. Latin says:

    Klu pki tdung sure nmpk ayu dlm erti kte sbnr lh.cbe test try lh Diana..

    0

    0
  13. zul tak arip says:

    seri seperti seri mersing..hhahahaa

    0

    0
  14. berkkkkk says:

    Hemmm….Bukannye kacak si farid kamil nii.hidung Dah besar..mcm akar pokok..si
    Perompuan gila menibuk aje…. Berkkkkkk

    0

    0
  15. ?????????? says:

    FARID KAMIL.MUKA MACAM CARTTON MIKIEY MOUSE

    0

    0
  16. Liveroool says:

    FARID KAMIL.MUKA MACAM CARTTON MIKIEY MOUSE

    0

    0
  17. C-Mart says:

    Tak sangka betul ternampak DD dan anaknya MUhammad di C-Mart Changlun! Lawa tapi seluar ketat lah. Dah tu pakai pulak sunglasses. Oh please… Changlun je kot.

    0

    0