Written by AbangNara | November 2nd, 2012

Esok, kira-kira jam 8 pagi, Farid Kamil dan Diana Danielle akan bergelar suami isteri. Pasti ramai yang tidak sabar untuk melihat detik bahagia pasangan yang telah bercinta lebih kurang 3 tahun ini. Majlis pernikahan akan dilangsungkan di Hotel Flamingo dengan konsep outdoor (di tepi tasik tanpa khemah).

farid dan diana danielle

Sama-samalah kita doakan agar majlis perkahwinan Diana Danielle dan Farid Kamil akan berjalan dengan lancar esok. Yang penting, semoga esok tidak hujan. 7 lagi gambar bakal pengantin baru ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Seni potongan kertas

farid dan diana danielle
farid dan diana danielle
farid dan diana danielle
farid dan diana danielle
farid dan diana danielle
farid dan diana danielle
farid dan diana danielle

65 responses to (8 GAMBAR)Diana Danielle & Farid Kamil, Bakal Pengantin Esok

  1. FazuraLOVER says:

    tahniah dd & fk.. doa yg terbaik mengiringi anda berdua :)

    0

    0
  2. zombies vs plant says:

    smoga semuanya berjalan lancar esok..insyaAllah…

    0

    0
  3. johnjeninz says:

    Nape la mekap over sangat…terus aku nak cakap tak brape cantik……pape pun ko memang cantik diana….

    0

    0
  4. zzz says:

    Terbaekkk cantik lahh..farid kamil hansem rambut dh potong..hahaha semoga berkekalan..amiiinn

    0

    0
  5. yUyU says:

    Tahniah F dan K… tapi apsal gmbar no 3 tu nampak macam gmbari pra hamil je.. ehh… mungkin cara duduk tak kena kot.. ke baju yg salah..huhuhu

    0

    0
  6. Anonymous says:

    cantik.nampak klasik je diana.tp kenapa tuttt kedepan sgt.

    0

    0
  7. Kepologi says:

    pic no 5 cantik…apa pn moga dia org bahagia…

    0

    0
  8. apa2 aje.. says:

    ha..tang kena FK n DD ni takder plak korang bising ea amik gambar peluk2 pegang2 bagai..menyampah plak ak..

    0

    0
    • apa2 aje.. says:

      ada jugak yang dislike komen aku nie ea..betul ape aku ckp..masa gambar tunang anak rosyam nor tuh kemain meroyan lagi korang(tak semua ler)..sapa yang makan cili tuh rasa pedas ea..tapi tang ni korang okeh jer..ape nie..jangan ler diskriminasi sangat kalau nak menyampaikan nasihat tuh..org ni boleh org tuh tak boleh..pk2 kan ler..

      0

      0
  9. mak jah says:

    semoga Farid dan diana memperolehi keberkataan perkahwinan dari Allah swt. tahniah in advance buat diana dan farid. moga dpt baby comel2 yeeee. hehehe. amin.

    udoh2 la komen pasal muka dia ke apa ke.
    dia mmg lawa. dia pun xbaca apa uolls komen buruk ke idok ghupe dia.
    yg pntg dia kawin esoooooooookkkkk

    0

    0
  10. noVak Jokovich says:

    tahniah Farid Kamil dan Diana Danielle….Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat… InsyaAllah…. antara pasangan artis yang aku suke selain Lisa ngan Yusry….hehehe….:D

    0

    0
  11. bungakejora :) says:

    tak minat langsung kat farid nie mamat b’lagak bagus je,,,:P
    apa2 pun aku doakan dowg b2 …:) sbb benda yg baik kita mesti doa kan utk mereka

    0

    0
  12. ok says:

    happynya tgk. smoga Allah panjangkan jodoh. masing2 nmpk makin matang. sepadan!

    0

    0
  13. aku komen tak pernah dipublish says:

    Kalau tak edit mesti lagi cantik dan natural.
    Apa2pun, tahniah ea

    0

    0
  14. jujun says:

    aku penah jumpa FK ni in person mase kat fakulti. Hensem weh!! time tu sama2 bertentang mata lak. Dia punya senyum. Nak terjatuh jantung. Putih, tinggi, muka ad bekas jrwat tp siyes still nmpk hensem. Ngn rambut paras bahu dia tu. Since tu aku jatuh cinta. Aku dpt rasa FK ni baik. N DD pun baik. Sbb tu sama2 low profile n tk menunjuk. Smoga bahagia sampai syurga FK & DD! amin. Keep being humble k.

    0

    0
  15. mamabosan says:

    baju diana buat badan die nampak cam mengandung especially yang duduk tu.. ke die memang dah gain weight ?

    0

    0
  16. miss propa says:

    apasal breast DD besar giler…buat surgery kot. takot FK x puas nnt gamaknya

    0

    0
    • miss uma uma says:

      gambar2 nih semua bertema kan klasik..n dorang plok bw watak saloma n p ramlee…..cuba perhatikan btul2

      0

      0
  17. ehh says:

    melampau gile push up bra dia..jurufoto ni xbpe pndai choose angle,smpai trjojol nmpk.yg xpregnant nmpk pregnant.sadis byr mhl2 utk editing je,tp angle shoot xbpe nk cantik

    0

    0
  18. Prince Noob says:

    semoga berbahagia lah ye…

    0

    0
  19. kakikucinghitam says:

    diana mmg lawa as usual.. tp muka farid kamil mcm terlebih photoshop laaaa… lelaki xyah photoshop sgt… pelek dah nmpknyee

    0

    0
  20. kaki kematu says:

    Tahniah DD & FK…anda berdua mmg sepadan…Pedulikan kata-kata kutukan…kebahgian milik anda yeahhh

    0

    0
  21. cik kembang sa-taman says:

    asal korg dengki sgt…cantek pe gmbr dorg ni..pkai songket mmg r cmtu…doakan yg baik2 tuk dorg k..tahniah

    0

    0
  22. zombies vs plant says:

    kn bju dd tu besar…mmgla gtu…otak kuning btol la..pkai bju besar pn salah..bju ketat gelemat tu bru kau pk positif kn..aiyya

    0

    0
  23. Anonymous says:

    tak sabar nak tengok tunggu apa berita terbaru lepas kahwin nanti hihi.. kita tungguuuuu….

    0

    0
  24. berita tergempar says:

    hehe tak sabar nak tunggu berita lepas kahwin nanti..kita tungguuuuu..

    0

    0
  25. PSY 1 Mesia says:

    Dorang nak buat ala2 Arwah Tan Sri Pramle dan Puan Sri Saloma ker, mmg klasik, abis FK dorang photoshop muker licin gilerrrr mcm PSY

    0

    0
  26. syu says:

    npe len sgt muke FK..da xcm rupe dia ga tgk…DD lak pnjg bebeno muka nyer…huhu:p

    0

    0
  27. limah says:

    huh!!

    0

    0
  28. Rosnaini suffian says:

    Tahniah Farid @Diana smga bahagia sellu dn diberkati Olh Allah dn murahkan rezeki!!!..Amin..3x.

    0

    0
  29. Rosnaini suffian says:

    Tahnia Farid dn diana smoga bahagia selalu di samping suami!!!!!!

    0

    0
  30. ANIS HANNANI says:

    selamat pengantin baru semoga bahagia selalu di samping suami,,,,tahhhhhhhhhhhnnnnnnnniiiiiiiiiiiiaaaaaaaahhhhhhh farid&diana .”””” -farid@diana-

    0

    0