Written by AbangNara | September 23rd, 2014

Pergh~~~~~ Jernih yang amat air laut di Maldives ini. Memang patutlah orang kata kalau berbulan madu di sini memang terasa macam di syurga. Lebih-lebih kalau anda minat ‘scuba diving’. Dapat tengok keindahan batu karang, ikan dan macam-macam lagi. Tentu Datin Paduka Eina Azman dan suami sedang menikmati saat indah berdua di sana. Seronoknya!!!

eina azman

Abang Nara suka melihat ke’sweet’an pasangan ini terutamanya di dalam satu video yang telah dikongsi oleh Eina Azman. Pengantin baru ini sempat memberikan satu ciuman ke pipi kepada suami tercinta. Sweet sangat-sangat!!! Semoga ia berkekalan sehingga bila-bila.

Semoga honeymoon Datin Paduka Eina Azman dan suami akan membuahkan hasil. Harap-harap balik nanti ada berita baik mengenai kehadiran orang ketiga. Lagi beberapa gambar romantik mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


eina azman

eina azman

eina azman
eina azman
eina azman
eina azman

90 responses to (8 GAMBAR)Datin Paduka Eina Azman & Suami Berbulan Madu Di Maldives

  1. APE DAA says:

    tak kenan tol si rambut kuning nie…

    0

    0
    • miss mong says:

      rambut dia mmg tk lawa.tp kulit dia cantik putih bersih je..

      0

      0
      • mekD says:

        Helloooo…she is datin ok?? Paduka lagi tu. Kalau kulit hitam berkerak cam nara (contoh jer lah) haruslah dia tidak dilantik menjawat position berkenaan.

        0

        0
        • miss dombol says:

          wahahaha……………………………

          0

          0
        • Anonymous says:

          Datin Paduka kauuuuu….. Ngko adoo???

          0

          0
        • kurlass kau jahh says:

          Yelah dah rezeki dia…ramai betul yg jeles…..ramai yg x suka dia ni kes afiq muiz dulu…tp bg aku, press conference utk melodi tu nmpak just utk pertahankan diri semata2. X nmpak pon dia menjawab secara over biadap walaupon dituduh jd penyebab afiq derhaka..yg patut dipersalahkan adalah afiq sendiri. Bukan org lain. Btw, nyampah actually tgok ina blakon cam mengada2, tp pujilah kulit dia mmg lawa oii haha

          0

          0
        • DingDong says:

          Title Datin lg tinggi dr Datin paduka, sama mcm title Prof. Title Professor lg tinggi dr Prof Madya

          0

          0
        • Bedah says:

          Yang penting HALAL… Sah laki bini…!! Tahniah Eina (^_^)

          Wahai retis2 mata duitan diluar sana… Sila contohi Eina Azman!!
          Dapat tangkap “jerung besar” terus kahwin uolsss!!!!
          Daripada sesetengah retis kehulu kehilir berkepit usung boipren ke sana-sini bercuti bersama tapi tak kahwin… opppsssss

          0

          0
        • mentor says:

          asal kan dia kawin and tak kacau laki orang. nak gedik tongeng terbalik biar dia lah. rezeki dia nak dpt laki kaya dan single. klau dia nk kikis pun biar dia lah laki dia sorang..bkn ada share dgn org lain pun.

          Lagi memalukan ada yg bajet baik bertutup litup tapi kemaruk laki org.. dah jumpa in real world bkn dlm drama and bukan artis.

          0

          0
      • amboi kauuuuuuu says:

        cantik nye kulit..dulu takde la putih mcm ni..skg ni dh putih melepak..pakai ape?? makanape?? share laa….

        0

        0
        • ewahhhh kauuuuuu says:

          macam id aku je…..by the way got money got everythg,,,

          0

          0
        • minah jambu idop umno ! merah biru says:

          dh tentu la puteh ngan aura whiteeeeeeee kalau tk caya cuba la tryyyyy ……..belom try belom tauuuuuu hehe…kalau nak tau rambot minah jambu lebih kurang macm dia lah cuma rambot minah jambu tkla kuning sangattttt kuning cikit cikit aje selamat mencobeeeee..

          0

          0
      • KayHepChiiiii says:

        AMBOI KAU MEK D……. JAHAT NYE KAUUU.. CONTOH KAN NARA ITAM BERKERAK???? TAPI MEMG YE PON.. NARA KAN MMG HITAM.. TAK HENSEM PLAK TUU.. KAHKAHKAH

        0

        0
    • aq pn xde la suke sgt dgn eina nie tp da rezeki die..at least die kwen dr ke hulu ke hilir tanpa ikatan or rmpas suami org..hidup die slagi xkacau org bg aq xde mslh laa..pasal agama ke umhtga die ke aq xnk msuk cmpur itu antara die dgn suami n Allah..urusan Allah siapa kite nk msuk cmpur..mybe die bahagia dgn cara mcm tu..

      0

      0
      • Peanut says:

        baca comment ni trus x jadi nak kutuk.. btl juga tu. dia x kacau laki org. pastu da kawin plak tu.. bukan kapel mengapel macam retis len.. gud 4 u eina

        0

        0
    • LESONG says:

      yg tukang tolak troli beg pun ntah² meluat tgk dorang. hahaha!!

      0

      0
    • kek span says:

      Pe kejadah kehulu kehilir bawak bantal merah tu…npk sgt perangai budak2

      0

      0
    • cekodok labu says:

      Macam bapak dengan anak je pun aku tengok…

      0

      0
  2. miss n says:

    dunia je semua ni eina oiii

    0

    0
    • refelsia says:

      biarlah…..dah rezeki dia ko ado….mcm.dia….sebab tak ado kau cakap gini

      0

      0
    • Anonymous says:

      so maksud kau, kena duduk rumah dendiam je. tak boleh nak jalan jalan, travel semua tu? dia dah kahwin pun, dah halal. nak travel ke bulan pun boleh. tak payah le dengki. kalau nak tegur bab aurat.

      0

      0
  3. markonah says:

    eina ni putih sangat la dah mcm michael jackson aku tgk.. dgn rambut nya.. ops. Happy honeymoon.

    0

    0
    • klcc says:

      rasa dia xdelah putih sgt. masa berlakon cite ratu. species adira gak la ni kekeke.. btw, dia nampak putih sgt n kening looks fake. cuba natural sket..

      0

      0
  4. poyos la says:

    smga korg hidup bahagia didunia & diakhirat (mendalam maksud ni) hehehehehe.. umor 19 taun ak masih kt kolej pastu tgk citer kartun jepun .. rugi ko eina xrse mcm ak rse bestttttttttttttttttttt .. ko plk da kena layan somi umor 19 tp xpe la somi ko kn kaya sume bnda ko just order je kn..cume berak kencing je ko kena wt sndri ..okeh baiiii

    0

    0
    • der says:

      Rugi kah??? I repeat. Rugi kah??? Eina tidak rugi kalau anda boleh menerima hakikat bahawa dia lebih bernasib baik dari kebanyakan org lain seusianya malah yg lebih tua. N jgn cuba ckp ttg kemungkinan masa akn datang. Suami anda kaya atau miskin tiada jaminan anda bahagia bersama ke akhir hayat.

      0

      0
    • wawa says:

      rugi sebab tak ikut standard u umor 19 and tgk citer jepun?? u sangat penjelas. rezeki kahwin, harta, belajar itu bukan kite yang catu k. kahwin tu elak dosa maksiat. sape yang rugi sekrg ni?

      0

      0
    • Akula says:

      Eina 19thn da dpt btg halal.ko 19thn br terhegeh2 tgk hentai jepun.ambik komen aku ni.ko la yg rugi

      0

      0
    • ko yang bodoh says:

      aku pun kurang minat kat eina ni tapi statement ko ni bodoh nokrom..dah memang jodoh dia datang awal, rugi pebendanye entah.

      0

      0
  5. bilakakjemahmenulis says:

    semoga berbahagia hingga ke jannah ye. semoga sama sama menuju ke jalan yang lebih diredhai Allah swt. Aminnn

    0

    0
  6. Lara Alana says:

    Popular ke awak tu??
    tahniah la dpt lelaki kaya yang boleh senangkan hidup awak,,diri sendiri dah la jahil agama,,pastu pilih pula suami yang jahil agama..sapa yang nak bimbing siapa ni?jangan seronok sgt dgn tipu daya dunia ni smpai lupa akhirat dan abaikan yg wajib..solat ntah ke mana..mandi wajib sah ke x ntah ko ni ina oiii,,

    0

    0
    • kona baring says:

      doakan yg baik2 je laa..jgn suka2 nak jahilkan org..dgn ilmu kita yg sgt sedikit tak perlu nak tengok keburukan org..kalau Allah tutup hati kita @ nak uji kita anytime aje..dan Allah boleh membuatkan Eina ni dan suaminya kejalan Allah pula..masa tu kita malu sendiri? so, doakan diri kita sendiri dulu supaya kita tak tertipu daya oleh syaitan/iblis/jin, then doakan org2 Islam yg lain (kulluhum) untuk sama2 ke jalanNya..

      0

      0
    • middlefinger says:

      I can hear jealousy over there…

      0

      0
    • wawa says:

      amboi suka hati je nak jahilkan orang lain. awak yg duk fikir buruk sampai mandi wajib orang tu cukup maksum ke kak???

      0

      0
      • aku says:

        cik wawa…..klu dh rambut kuning cmtu…sah2 la mandi wajib dia x sah… solat pun x sah… adoii..basic tu basic… tanya bbdk sek rndh pun diorg tau…

        btol la apa yg lara alana ckp kn tu… sama2 la kita fikir… jgn la jd org negative sgt.. bila org tegur sal agama2 ni..pakat2 hentam dia lak..sdgkn apa yg dia tu btol… akhir zaman..akhir zaman….

        0

        0
        • wawa says:

          oh en/cik aku.

          sorry ya my bad saya lupa rambut color tak sah ambil air sembahyang. dan maaf lagi sekali im not being negative. tapi kalau nak tegur pun jangan la senang-senang tgk luaran orang terus “jahil”kan orang. tak silap saya bukan tugas kita yang menilai?

          im totally agree cara “kona baring” tegur.

          kalau tegur pun macam ajak bergaduh, macam tu ke cara kita yang beragama Islam ni tegur orang?

          0

          0
    • lilin says:

      Jahil agama?
      Wow..kompem ke diorg jahil agama?
      Mcm mn plak dengan org yg sedap menfitnah diorg ni? Tu tak jahil agama ke? Kan dalam Islam perbuatan tu haram????

      0

      0
  7. mia says:

    mmm…baju sopan…bagus2…

    0

    0
  8. mimi says:

    Mcm bagus je si Lara Alana mengomen kat sini… ingat…sape2 leh berubah…doakan yg terbaik utk dia lg bgus…dpt gak secubit pahala…

    0

    0
  9. aku says:

    dia makan apa putih sgt nie?
    boleh sapa2 bg tau..nak jgk la

    0

    0
  10. think says:

    Yg komen dlm konteks agama kena hati2..kadang2 komen anda boleh jatuh fitnah :)

    0

    0
  11. Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Harden says:

    betolla org kata… klu da ________ tak kemana….
    A bodoh
    B hodoh
    C jodoh
    D kesemua diatas

    0

    0
  12. LALA says:

    Rileks je dia. Walaupun putih melepak, xde nak pkai seksi2. x mcm setengah artis, ketiak hitam pun nak pkai sleeveless.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    I just would like to say one thing .. WAIT n SEE

    0

    0
  14. lulu says:

    assalamualaikum,
    maaf juz nk perbetulkan..pada pegetahuan saya, bila seseorg yg bergelar Datuk paduka berkahwin, isterinya akan bergelar Datin sahaja, bkn Datin paduka. Sbb gelaran Datin paduka diberikan khas kpd perempuan yg layak mndpt gelaran ini manakala bagi lelaki gelarannya adalah Datuk paduka. ini ape yg sy pelajari melalui kursus protokol dan etiket sosial.maaf jika sy trsilap..tq

    0

    0
    • Anonymous says:

      perkara ni dah byk kali pembaca BN tegur tp nara ni bebal tahap apa ntah. tak buat research sbm post artikel

      0

      0
  15. MENGANAGIDOP HAKU says:

    LAKI DIA KEJE APE EK…DIE NI CANTIK SBNYE..KEKADANG DENGO SUARA DIE JE ASE NK TAMPAR DIE LAJU2

    0

    0
  16. ex Afiq says:

    Laki Eina ni ada iras2 Afiq Muiz kan tapi versi tak hensem. Yang penting makcik kayo!

    0

    0
  17. spongebob says:

    kenapa macam nenek2 je aku tgk si eina ni huh?? kalau melayu buat la cara melayu der,tak da nya mat saleh tu nak tiru2 kita jadi melayu pon….

    0

    0
  18. Marie says:

    Please do some research,Datin Paduka is not simply given.Bukan mcm datuk wife dpt datin..

    0

    0
    • lebihkurangje says:

      Setau aku dato’paduka ni..sama je level dgn dato’ biasa.
      Cuma pingat dari negeri selangor gelaran dato’ dia lain skit.. dipggl as “dato’ paduka”. So, bini dia datin paduka lah.. kau tu buat research dulu!!

      0

      0
    • lebihkurangje says:

      Ehh..betul2 kau cakap.aku yg salah..gelaran dia datin aje.. bukan ada paduka. (Malu plk den!)

      0

      0
  19. MEK TI says:

    Datin Paduka uolsssssssssssss… korg ade?? hihi
    Tgk muka eina.. Mek Ti trus teringat Datin DukaLara kat The Ship.. Muahahahhaaaha

    0

    0
  20. nana kerrr says:

    urmmm..rambut dia tu xsesuai la..kalu hitam lagi lawa…kan melayu..urmmpphhhh

    0

    0
  21. aku says:

    tolong betulkan, dia bukan datin paduka, cuma datin.

    datin paduka darjah kebesaran diberikan oleh negeri selangor. macam dato’ or datuk dari negeri lain.

    cth: datin paduka marina mahathir. dia dianugerahkan datin paduka dr selangor, bukan sbb suami dia dato’

    0

    0
  22. senah kepoh says:

    No money, No talk
    FULLSTOP.

    0

    0
  23. joyah says:

    Aku tengah banyangkan kalau muke die x make up..
    kening xde..
    bibir pucat..

    hantu kak limah!!!

    0

    0
  24. joyah kepochi says:

    aku tengah bayangkan kalau muke die x makeup

    kulit putih
    kening xde
    bibir pucat
    rambut gerbang

    hantu kak limah!!!

    0

    0
  25. Anonymous says:

    cantik..share lah pakai produk apa muka putih melepak..

    0

    0
  26. mawar putih says:

    Teringat drama slmt pengantin madu… agak3 eina ni gedik btol x mcm dlm drama tu. Haha terbyg3 lakonan gedik itu. Rase mk tampor3 je.

    0

    0
  27. datinpetaka says:

    peliknya warna putih kulit muka kau ni…

    0

    0
  28. shin_chan says:

    kiter mampu ke langkawi je..tu pun penginapan percuma (balik kg sendiri)..
    maldives ni mmg x kan smpi le..baik simpan duit pegi mekaj

    0

    0
  29. Right now it looks like WordPress is the
    preferred blogging platform out there right now.
    (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

    0

    0
  30. cemburu bodoh says:

    alahai korangggg xpayah laa nak kutuk rambut dia berkarat laa… blonde sgt laaa… klit mcm michael jackson bagai,,,!! korang pon klau ade dato paduka nak kawen ngan korang mesti laju je dok menadah jari mintak disarungkan cincin! xpayah nak berlagak suci sgt!! nak muntah baca coment orang yg kutuk tah pape.. rambut laa…kulit laaa.. biaq pi dia laaa… rezeki Allah bg utk setiap umat lain2.lebih tang ni kurang tang tuu.. lebih tang tu xckup tang ni… xyah dok kalut nk baca hal orang menyibuk xtentu pasai… nampak kebangangan anda disitu… pui! (cer check mak,adik,kakak,sepupu sepapat ikan sepat) dah abis sempurna ttup dah? dia dah ade laki biaq pi dia nak telanjang bogel pon laki dia p tanggung. hangpa xpyh nak tambah dosa..

    0

    0
  31. Anonymous says:

    putihnya kulit dia..share la pakai apa..

    0

    0
  32. Coleanse says:

    Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve truly loved
    surfing around your weblog posts. After all I will be subscribing in your rss feed and I am hoping you write again soon!

    0

    0
  33. Kanji says:

    Peh…dia punya kulit…putih licin habis!

    0

    0
  34. huha says:

    one thing aku respect dia ni. baju sopan jeeeee.

    0

    0
  35. Joyah spot says:

    Cinta itu buta…..kahkahkah

    0

    0
  36. qwerty says:

    Muka dia nampak lebih tua dari usia. Terutamanya bila dia senyum dan pipinya tertarik semacam. Sekarang dah dapat laki kaya bolehlah buat plastic surgery kasi nampak sesuai dengan usia. Ok.

    0

    0
  37. Reen says:

    Kenapa ya, diakan 19thn tapi dia nampak tua sebelum masanya…hai tak makan gambar agaknya… semoga berbahagialah adek.

    0

    0
  38. Ana says:

    Eeeii ramainya pendengki… berdoalah agar dapat rezeki jodoh yang baik.. Kalau kaya lagi bagus

    0

    0
  39. Now, riad marrakech booking it’s a criminal offense to leave the city.
    One could reasonably argue that it had come under rocket fire.
    It’s got a distinct vegetal herbal flavor to it that is very low cost and served by single dishes.
    I told Altman it was impossible for me; because I was interested
    in hearing their stories too,” explains Adams. And Street riad marrakech booking View clones are popping up in wealthy areas, the Model X reservations will be even delighted to see her as self-aggrandizing.

    0

    0
  40. Anonymous says:

    laki dia tak menyampah ke dengar suara dia yg serak tu? lubang hidung bsr blh tadah air

    0

    0
  41. rara melayu tulen says:

    jodoh di tangan tuhan…tp dalam mencari jodoh pun ade syarat2nya.tapi apabila dah jodoh…sama2lah mencari keredhaan Allah.kembali kepangkal jalan e2 (jalan Allah)adalah jalan terbaik.

    0

    0
  42. Anon says:

    tak kesah la kawen org kaya ke apa ke, dh jodoh. 1 benda je nk puji Datin n suami ni takda gambar seksi meksi berbikini bagai, mgkin ada tp tak di upload..biasa retis lain g pantai msti tayang body, berbikini bagai siap upload lagi nk bagi orang puji.

    0

    0
  43. nana lazat says:

    muka bimbo

    0

    0
  44. spyJB says:

    btul tu.. FAZURA bile lg ngn Tmj??

    0

    0
  45. keep it up eina says:

    ONE THING yg aku noticed kat sini..walopun aku xpnah minat budak eina ni..tp cuba korang tgk gamba2 hanimun diaa..mana ada pakaian dia yg mengundang kutukan umat islam.dia pakai elok jerr..walopun dia mampu utk pakai dedah2 sbb g maldives tp dia tak.takkan korang lupa dgn gambar2 artis yg pnah jejakkan kaki ke maldives dan tmpt2 yg berpulau ni..eina azman lebih reti hormat sensitiviti peminat dan jaga nama keluarga.respek jgk la kat dia nk banding dgn retis2 yg perasan matang tp pakaian yang hadooo..

    0

    0
  46. jojo says:

    Husband dia mamak ke…mcm mamak jer

    0

    0
    • ikan says:

      husband die india la.. elok je die honeymoon takde pun pakai baju dedah2. klu ade pakai pun takde upload. ade jugak bagusnye die ni. tak mcm setengah2 retis tu, pegi siam pun nak bikini bagai..

      0

      0
  47. yaya says:

    laki dia ade macam laki akak blogger elly in wonderland plak en win tu

    0

    0
  48. Keina says:

    Die operate idung ke? mulut cam payah je nak senyum. Die cucuk vitamin C kot, tu yang putih melepak tuh

    0

    0
  49. If you want to obtain a good deal from this
    article then you have to apply these strategies to your won weblog.

    0

    0
  50. Anonymous says:

    baru2 nie dia ada p msjis kahwin erin.. org ckp dia pakai seksi.. mmg seksi pun… skrt pendek tooo.. dia jawab, seagi x nampak dada x seksi.. suami dia x kisah pun… hahaha artis malaysia nie… kaau jwb soklan mmg bdh bertgkt2 betul laaa

    0

    0
  51. nasirwannabe says:

    Aku ingat ke laki Eina ni pelakon Nasir Ali tu

    0

    0