Written by AbangNara | April 29th, 2015

Bakal melahirkan bayi kembar pada bulan September ini, kehamilan Erin Malek sudah pun mencecah usia kira-kira 5 bulan. Menghadiri majlis Paranormal Studios semalam, baby bump Erin Malek makin jelas kelihatan. Malah seri ibu mengandung juga sangat jelas kelihatan di wajah Erin Malek. Makin cantik!!!

erin malek baby bump

Sama-samalah kita doakan agar segalanya berjalan lancar buat Erin Malek. Pasti Erin dan suami sudah tidak sabar lagi menunggu kehadiran cahaya mata yang bakal menyerikan kehidupan mereka. Semoga semuanya selamat sehingga hari kelahiran kelak. Lagi beberapa gambar baby bump Erin Malek yang semakin jelas kelihatan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Romantis sungguh abang bomba ini buat sesi fotografi bersama tunang di hospital

erin malek baby bump
erin malek baby bump
erin malek baby bump
erin malek baby bump
erin malek baby bump
erin malek baby bump
erin malek baby bump

[jetpack-related-posts]

33 responses to (8 GAMBAR)Baby Bump Erin Malek Makin Jelas Kelihatan

  1. joe says:

    cantik.

    0

    0
  2. jiran sebelah says:

    mom-to-be’s mojo

    0

    0
  3. Anonymous says:

    makin cerah la dia, dulu rasanya kulit dia gelap sikit..muka dia sweet..

    0

    0
  4. mizZy says:

    saya pon suka tengok muka dia. sweet je nak2 masa citer misiku kuza. suka tengok dia senyum..

    0

    0
  5. adudu says:

    comel. berseri seri :)

    0

    0
  6. erin cantik says:

    kesian laki nya kan ……………. syukur bapa dan adik beradik lelakinya terlepas

    0

    0
  7. Saya says:

    Jujur aku ckp mule2 aku jeles tgk dia tp bila fikir2 balik buat ape aku nk jeles..dia xtutup aurat,aku alhamdulillah parents mmg ajar dari kecik.. Kalau nk diikutkan aku ni dh cukup bersyukur xde cacat cela dan aurat pn jaga..ade yg mengata aku x? Anyone?

    0

    0
    • Anonymous says:

      Baguslah dapat pahala sebab menutup aurat. Harapnya jangan sebab riak pahala tu gugur ibarat air dicurah ke atas daun keladi :)

      0

      0
  8. Poppy says:

    Baby boy, maybe…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    terjojol sana sini..

    0

    0
  10. munah ezy says:

    baru je jmp dia kat pasar shah alam pagi td tgh shooting dgn jihan.. kecik molek je orang nya comel je.. perut?? mmg x nampak langsung macam org tgh mengandung..kecik sgtt

    0

    0
    • akusukadia says:

      tu la…aku pun rase perut dia kecik sangat….macam bukan pregnant 5bulan je…btw, take care ye erin…

      0

      0
  11. Anonymous says:

    mengadung pun pakai baju mcm nk gi clubbing lagi ke ha? hahahahhaaha

    0

    0
  12. harish says:

    tapi si “Saya” ni riak. dah tutup aurat tu tutup je takyah riak sgt. semua org ada cacat cela, jenis mengata org ko, stok nak org dgr citer dia jewwww

    0

    0
  13. PUAN DAYAH says:

    pelik betul aku dgn preggy mommy zaman skrg ni. kalau boleh baju nk seketat ketatnye biar nk nampakkan yg diri tu ngndung.. nyekse baby tu.. zaman dlu mak2 kite baju preggy longgar2..

    0

    0
  14. mrs pip says:

    cutenya erin … comel tingu dia dalam movie tentang bulan …. and now dah nak jadi mak mak orang … happy parenting :)

    0

    0
  15. Nonna says:

    Si Beautifulnara ni..tiap2 artis pregnant mesti cakap…bakal lahirkan anak KEMBAR..dari isteri fizz fairoz, fasha sandha, isteri black, sekarang ni pulak erin malik dan lisa surihani????aduh jangan lah memandai2 abang nara oi!!!

    0

    0
  16. sepakTiang says:

    i like preggy…mantap!!!

    0

    0
  17. NALIYA says:

    ISHHH….SWEETNYER…. SERI OWG NGANDUNG. CUME JGN PKAI KETAT SGT LER.. TERSEKSA NENGOK NYERR

    0

    0
  18. ek? says:

    bestnye erin..pregnant tapi x gemok pon..lengan pon maintain kecik je..

    0

    0
  19. she says:

    Mana x nmpk jelas baby bump nya kalau dah pakaian gitu…. oppss bkn ngata kay…
    utk Erin bertuah la dpt kembo… congrats

    0

    0
  20. intan nur azzura mohammad says:

    dia ni dahla ngada2,tgh ngandung ni,super duper ngada2 la kan….gedikk

    0

    0
  21. comel yea saya says:

    comel yea..suka kt tgk… :)

    0

    0