Written by AbangNara | January 17th, 2012

Selain daripada Neelofa dan Izara, Anzalna merupakan seorang lagi produk daripada Dewi Remaja 2011. Walaupun agak kurang popular berbanding 2 rakannya yang lain, Anzalna masih dihujani dengan pelbagai tawaran berlakon. Abang Nara pernah berjumpa face to face dengan Anzalna, memang cute orangnya (tapi wife Abang Nara tetap terpaling cute).

anzalna

Sekali imbas ada iras-iras Memey Suhaiza jugak kan si Anzalna nie? Lagi 7 gambar Anzalna dengan membaca entri ini sepenuhnya.

anzalna
anzalna

anzalna
anzalna
anzalna
anzalna
anzalna

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

150 responses to (8 GAMBAR)Anzalna, Heroin Filem Sepah The Movie

  1. ehem says:

    muka die ni kalo tk makeup sgt la truk kulitnye…mmg kene makeup tebal die ni…

  2. aku... says:

    biasa je aku tgk dia ni. xda la lwa mane pun…

  3. loque says:

    rupa da cantik tp baju yg d pakai, sume x bjeniss….spoiled… lack of taste???

    • weeeee says:

      lack of taste ko cakap? cube ko tgk fb die… tgk gambar2 die dgn adik beradik die…. nti mesti ko kutuk cakap seksi la bajet omputih laa…. gambar2 ni mase penggambaran kot….

      • loque says:

        yang ko sentap sgt ni pehal????? xyah nak backup retis sgt lahhh….aku komen pon depend ngn gambo2 kat atas 2 jek……xdek mase nk nyelak fesbuk kome aihh..fake!

      • opopo says:

        anzalna ni baik klau ngn peminat2(harap2 ikhlas la) tp adik bradik dia especially yg nama afifah tu sangat2 berlagak. slalu update status yg ntah ape2 je.. mentang2 penah duk kat australia sane.. sikit2 kutuk malaysia.. ckp skola kat msia ni ntah ape2 je as compared to australia.. pastu klau panas je pun nak mengeluh ckp why la kat msia ni panas sngt.. pastu ckp rindu sngt nk balik australia.. dah tu pulak mase team msia lawan bole ngan team australia last year, si ipah ni ckp “msia vs australia.. australia blalalala bagus.. australia menang.. .. well its australia btw, what do u expected?” blagak giler minah ni.. klau dah x suke sngt duk sini blah la balik australia sane.. kahkahkah terhegeh2 nak jd omputeh..

  4. anabobo says:

    nara xslsa la tgk blog nara lg. sbb aku on tgk blog ni pkai smrt phne.jd gmbr rozita tu wt semak la ikut ke mne2.pdm plez !!

    • anabobo ngoi says:

      Nara dpt duit la buat iklan nih… yg ko sibuk2 suruh buang buat apa ? kan lawa si RCW nih… aku suka dia kat situ….

      Nara… biorkan iklan RCW kat situ…. ko jgn ngengada nak buang plak….

  5. vanilla says:

    teruk sgt ke kulit die???

  6. Miszninah says:

    Lagi cantik tak makeup…. Natural beauty…rambut cantik!

  7. dayahdayah says:

    macam muka memey.

  8. Maisarah says:

    Cantik ……

  9. lucifer says:

    lawa…. bakal pengganti Tiz dgn Lisa….

    p/s: luv u Anzalna…. ;p

  10. nananana says:

    aku lagi suke izara. x mekap muka comel, kalu mekap muka gojez. neelofa pun cun. yg ni muka x cun pon? x nmpk commercial pun?

  11. Kepek Ubi says:

    sama kata ada iras ngan memey.. dia ni lagi cute kot dr memey..

  12. nur arin says:

    Sorry kalu ty soalan cam dah lapuk sbb x bukak kerap…semalam amazingnara..arini beutifunara balik…dah tukar ke asal ke?

  13. Milo says:

    Cantik je aku jumpa dia kat one utama dgn boypren.

  14. coklat says:

    btul tu abg nara..cm memey….xminat la dia..hehe

  15. Milo says:

    Aku bru jumpa dia last week kat OU ngan boypren… Hottt syiallll

  16. appleijau says:

    gmbar 1st tu mcm hantu sket

  17. Khaira says:

    dia nih org mana abg nara?
    gaya dia ckp dlm citer ptg2 (yg aqasha blakon) tu pelik benor…. mcm susah sgt nak ckp satu2 perkataan… abes dia telan2, bergulung2 lidah dia nak nyebut…. kalo speak in english, lagi la… anyway rambut dia cantik! :) sama mcm memey??? salah la.. memey tu sama mcm tapak kaki dia… :P

    • aaa says:

      Anzalna ni duk canada dari kecik..dulu die 1 sekolah dengan saya time sekolah rendah..mmg nmpak mcm anak orang putih la..kiut aje…so, no wonder lidah die mcm tergeliat2 ckit time ckp bm…

  18. bunga ogos says:

    tak lawa mana pun. kenapa memey yang disebut? memey lagi lawa lah dari perempuan ni. mulut tebal=kuat seks

  19. tengku says:

    kalau seksi korang kutuk, kalau pakai tertutup korang kata kampung , tak der taste…mcm2 …

  20. slave of Allah says:

    comment drpd pembaca ni kalo x kutuk xsah agknya. fikir2lah dosa. org yg kamu kutuk tu dpt pahala, kamu tu sndiri yg tmbah saham dosa.

  21. miss cute says:

    x cute pon….muke macam belagak je adela….

  22. izyan says:

    xsuke..adik beradik die seksi2..kardashian malaysia kot..tah pape je..

    • omomo says:

      especially yg name afifah tu.. bontot besar ade hati nk pakai legging sampai nampak garisan spender ngan baju pendek. apekah??

      • Unknown says:

        Ko ni mesti pernah gaduh ngan adik dia atau jelous itu yg kutuk dia kaw kaw ….

      • Anonymous says:

        kau jeles dengan afifah ke? tak baik korang smua ni kutuk. diorg keluarga yg cantik and friendly. aku rasa kau xdilayan. eyh jap kau msti prmpuan kan. prmpuan yg jeles.

      • Anonymous says:

        kalau korang tengok opopo ngan omomo ni org yg sama. kesiannya jeles lettew bontot tak besar mcm afifah nasir.

      • omomo says:

        jeles?? hmmm.. mmg tak lah.. aku cakap ni bukan sebab jeles ke ape.. bukan jugak sbb aku tak dilayan.. aku ade je dlm fb dia.. cume perangai afifah tu kadang2 melampau.. nak hina org sesuka hati.. banyakcontoh aku bole bagi. klau korang nak tau afifah ni penah tulis status yg berbaur kenegerian.. dia benci giler org kelantan.. tu dah satu.. lagi satu dia ckp girlsyg ade dlm fb niyg dok ambik2 gambar sendiri ni smua bajet kim kardashian la ape bagai,body kurus tak cantik mcm kim.. tapi klau upload gambar dia sendiri bukan main tonggek sane tonggek sini.. buat ape aku nak jeles ngn orang macam ni.. menghina negara sendiri sesuka hati.. siap ckp kat adik dia nanti klau umur dah 18 tahun and diberi pilihan nak jd warganegara msia ke canada, pliz pilih canada klau tak adik dia akan menyesal seumur hidup mcm dia. ohh paling tak sangak bile dorang sambut cristmas.. aku jeles ke? mcm klakar je nak jeles..

      • Anonymous says:

        omomo maknanya kau slalu stalk dia la? klau tak suka dia delete jela dia. xpayah nak kutuk2 dia,. facebook dia. suka hati dia la nak tulis apa.. aku kenal afifah tu . dia baik orgnya. aku rasa kau sah2 jeles ngan dia ni. dah stalk dia habistu nak jeles2. kesian . agak muka kau mcm beruk kot. jangan maree.

        • Anonymous says:

          dah dah….omomo ni cume bg pendapat je, mungkin ape yang dia cakap tu nampak sinis.. yang korang berapi-api dah knape? ke korang yang sebenarnye afifah? pening aku dengan korang ni.. nak baca komen2 pon dah tak seronok. puki semua kluar.. BN suruh gosip secara berhemahkan? bukan memaki hamun macam orang tak ade akal. nak gaduh tempat len lah. kalau aku panggil sekor2 bahlol jangan marah ehh. dari bahasa pun dah tau perangai macam mane

      • onoyo says:

        kalau kau tak suka dia kenapa tak terus terang jer kat facebook? kenapa nak kutuk dia kat sini? kau xde puki? kesian betul lah manusia zaman skrang.. mengutuk jer kerja.

        • Anonymous says:

          yang ckp puki tu ade puki tak? jangan pandai nasihat orang je dik sedangkan diri sendiri pun buat benda yang sama.

  23. Cute lah sangat.. says:

    Memang Nara sangat pandai dan terlebih pandai…sokong Nara…..0001%,hehehehe jng marahhhh Nara….

  24. ahkak puaka says:

    NAK LAWA PAKAI AJELAH BULU MATA PALSU TEBAL SEJENGKAL MCM SI ALZALNA & RCW TU.. TRS NMPK LAIN BIJIK MATA TU!

  25. abc says:

    akan lagi cantik kalau bertudung…

    ayu dan muslimah…

  26. abc says:

    ni abc malas nak drop komen ni…

    asyik diperatikan oleh rozita che wan je kat sebelah kanan tu…

    adeehhh… lemah smgt…

  27. ohh ni ke anzalna…yg blakon gemersik kalbu tu ek? mcm acik memey la muka dia

  28. noname lah aku says:

    cume nak tanye lah kan . sekarang mmg style rambut camni ke ? byk yang lahir dr dewi remaja mesti rambut cmni . rimas pun ada kdg kdg tgk . oh ye, RCW dgn adik kesayangan dy tu pun style rambut camni . ala ala pontianak pasan cun .

    *ok aku mmg tak suka makcik kat sblh ni dgn adik dy . pakai baju sume stock susah benapas*

  29. hazlen says:

    biasa je. mcm muke memey bini norman. average.. bkn katogeri gojes la. komen ikhlas drkuwhh

  30. juli says:

    lagi lawa izara aishah…berlakon pn best tapi si anzalna very da kayu dalam gemersik kalbu. aku tengok, susah btl nak lontarkan skrip..konon, cam tak brp nak fasih melayu la. muka lgsg takde impression. aku tak ske lopa tapi aku rasa lopa berlakon ok skit dari dia kut….

    • Jeleslatu says:

      Jelous la tu….. Manusia ni kalau tak mengutuk tak boleh ke..dunia ni dah nak kiamat apa la nak berbusuk hati dgn org..masyaAllah…

  31. jojokeys says:

    tak kenal die tp suker rambut die

  32. Pala says:

    Izara bila berlakon aku tak paham apa dia ckp….suara dia semacam and mata dia kecik benor..pelik pun ada

  33. aku says:

    neelofa lagi lawa 5kali ganda

    • Nelopak says:

      Nelopak tu fake la…rambut extension,tetek sponge bontot sponge bulu mata tanam..kalau mati tak sempat nak buang

      • mimi says:

        kalau ape yg ko cakap ni sume fitnah…ko tanggu la dosa…fitnah org,dosa besar ko tau…astafirullah al-azim

      • wah2 says:

        ko tahu cane neelofa tanam bulu mata?ko knal die ke?atau ko pun pernah tanam bulu mata mcm dia?tak baik wat fitnah kat sni..kalau ko ada bukti..konfom aku cye..buktikan.jgn ckp xserupa bikin suda…

    • Scrummy says:

      Sumpah Neelofa takde makeup buruk! Lawa lagi anzalna natural beauty

      • alias says:

        lofa cantek tak mekap..izara pun cantik tak mekap..aku follow rancangan dewi remaja dulu.pernah satu program yg diorang xboleh mekap langsung.aku tgk 2,3 org je cantik..anzalna ni biasa2 je..tp dia ada rupa..kalau nak kira cantik..lofa ngn izara lg cantik..try ko add fb diorng.tgk gmbar tak mekap..lofa n izara serius cantik!

  34. aisyah says:

    cantiknyaaa anzalna niii. sumpah cantik. aku nak muka mcm diiaaa. :(

  35. tetek cantik says:

    neelofaaa makan budu bagi tetek besar eyh? yum yummm

  36. siaz says:

    babi mana kata anzalna xlawa klau cpkai makeup? aku penah nampak dia dkt pavilion dngn adik beradik dia. ya alllhhhh cantik sngt2. can die you know huhu. cantik. korang jealous sbb muka korang mcm taik? ke sampah?

  37. ixara mata tenggelam says:

    ixara tak cantik langsung. muka tembam , mata tenggelam. korang kata cantik? gila ke hapa? anzalna xde mcm muka memey la. muka dia mcm rozita che wann. atau yg berlakon citer filiphine tu. apaaa yg berlakon pangako sak yoo. cantik siot.

    • Lopak says:

      Izara muka pelik,suara pelik
      Neelofa badan gemuk, mulut busuk
      Anzalna no comment…nanti aku kena bantai ngan peminat dia

  38. aku benci awek kelate says:

    neelofa cantik? celah mana? dia tu dah xde dara. kwn2 aku kenal diaaa. dngn smua jantan dia penah tido. aku xtipu.

    • mimi says:

      kalau betul die macm tu,itu antara die dengan ALLAH,kalau benda tu tak betul..ko tanggung dosa memfitnah….

  39. not comment says:

    forgettable face~

  40. siti nurleha. says:

    anzalna nasir. sedapnya nama diaa. orgnya pun cantik. korang kata dia xpndai berlakon? dalam gemersik kalbu jer sbb 1st drama dia. cuba korang tngk dia berlakon ajaibnya cinta. pandai gila dia berlakon. comel jer. natural beauty..

    • Guicera says:

      Kalau yer pun minat kat anzalna jangan la sampai mcm ni….comment tak boleh bla..tapi minah ni hot! Satu skolah ngan aku kat melaka

  41. One drop perfume says:

    Adik rozita che wan ….

  42. One drop perfume says:

    Adik rozita che wan ….Cuba korang bandingkan muka che ta and anzalna ta

  43. sakaidude says:

    anzalna nasir antara pelakon baru yg hebat . gua xtipu punyaa.

  44. mak jem... says:

    bler kter mcm muke memey….putus selera aku….

  45. antirasuah says:

    aku dislike sume komen :)

  46. saya peduli ape says:

    ada imbas2 rossa la.. memey jauh sekali

  47. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    sape pompan ni jambu nye ! minah jambu ingat kn si sape tu yg bapak dia nama bakarin tu minah jambu tengok macm dia aje…….muka anzalna ni cute cantek god bless..

  48. hasrulhassan says:

    memang lawa … macam rozita che wan, anzalza cukup suka pakai bulu mata palsu … ada beberapa gambar di blog aku … yang ada gambar Anzalza di awal2 pembabitan dalam dunia seni ni, selepas Dewi Remaja ..

  49. kitty says:

    banyak komplen jer korang ni.. korang tu lawa sgt ker… cermin dri dlu bru komplen org.

  50. MIA says:

    WAH…..ni kalau berlakon ngan NORMAN HAKIM….ada can jadi adik angkat lagi…..maklumlah norman kan suka sangat tolong pelakon yg baru nak naik ni….alasan nanti terlalu naif dlm dunia seni….Emmmmmmmmm……

  51. Reena says:

    Aku rasa better lagi anzalna drpd lopak..yg penting anzalna bukan penipu mcm lopak tu..meluat aku.

  52. melah says:

    adik perempuan anzalna ni bercouple dengan anak datuk K.

  53. Paris hiltoN says:

    woot woot!tu bukan adik la tp kakak diew..!ape laa

  54. Miaw says:

    alahai.. nara kan dah sediakan button ‘x’ kat situ.. tak suka iklan tu.. pangkah je..
    anyway neelofa cantik.. sayangnye pakaian.. mak aih.. semakin rendah lurah baju.. huiiii kat mrsm dulu aku rasa ustaz ustazah ada jelaskan kot akibat pamer2 ni..

  55. ada aku kisah says:

    muka dia sama dengan zila bakarin laa…putih sama, bibir sama, mata sama, bentuk muka pun sama. tp nama pelik ekk anzalna.. mcm anzal ni ada mksud apa ekk….huhu

  56. gigi says:

    Rambut dia hitam menawan..hehe

  57. kiyoko says:

    rasanya cntik byk lagi anzalna dr si memey tu…

  58. Rose says:

    “Abang Nara pernah berjumpa face to face dengan Anzalna, memang cute orangnya (tapi wife Abang Nara tetap terpaling cute)’……. ayat cover line hehehehehe

  59. tinmun says:

    alah…dia nie x cantik mana pun..harapkan fotogenik je lebih..

  60. Eddy says:

    Dari dia kat Tazamania lagi dia tempat lelaki buang air.Anzalna paling suka BJ pastu depan belakang dia dah kena tebuk,keinginan seks dia mmg melampau2 kira untung la kepada sesapa yg dapat mendayung Anzalna.Dulu dia tinggal dgn xbf dia kat area KL aku pun selalu jugak lepak rumah xbf dia,dia selalu pakai pakaian singkat setiap kali aku kat situ,mencacak jugak batang aku dibuatnya tapi time tu member punya gf so kira respect laaa tapi kalau sekarang mmg aku belasah.Pastu lepas dia dah brk up dgn member aku ni dia belasah tido dgn Aeriel pelakon baru tu pulak utk sebulan mcm tu dapat la pulak batang si Aeriel tu merasa pantat Anzalna tu.But seriously Anzalna dah ramai guys yg dah buang air kat minah ni dari dia ngan member aku lagi(makan luar) body Anzalna pun petite mmg sedap la kalau lambung…. :)

  61. cute sngt anzalna love u so m,uch

  62. Anonymous says:

    dia cntik dari memey tu dan lofa fhm comel anzalna

  63. anzalna says:

    dia cntik dari lofa tpi bukan……zara zara n anzalna cntik sama ..lofa mulut busuk sngt benci…lofa to bodoh