Written by AbangNara | January 17th, 2012

Selain daripada Neelofa dan Izara, Anzalna merupakan seorang lagi produk daripada Dewi Remaja 2011. Walaupun agak kurang popular berbanding 2 rakannya yang lain, Anzalna masih dihujani dengan pelbagai tawaran berlakon. Abang Nara pernah berjumpa face to face dengan Anzalna, memang cute orangnya (tapi wife Abang Nara tetap terpaling cute).

anzalna

Sekali imbas ada iras-iras Memey Suhaiza jugak kan si Anzalna nie? Lagi 7 gambar Anzalna dengan membaca entri ini sepenuhnya.

anzalna
anzalna

anzalna
anzalna
anzalna
anzalna
anzalna

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

150 responses to (8 GAMBAR)Anzalna, Heroin Filem Sepah The Movie

  1. ehem says:

    muka die ni kalo tk makeup sgt la truk kulitnye…mmg kene makeup tebal die ni…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 34 Thumb down 25
    • aku says:

      pandai nara cover line ‘tp wife abg nara terpaling cute’….kang ade yg tido atas sofa mlm ni…hihi

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 2
      • ampulakorg ni says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 59
        • rocky says:

          mcm memey pun ada gak dia ni.. ;)

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 11
        • aku hantu TV says:

          dia ni kan yg blakon jadi tasya lam gemersik kalbu..??
          em seyes sama dgn memey, masa tgk citer tu pun kena pkir dua tiga kali huhu

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
      • jojo says:

        muka dia sebijik mcm ayah dia….=)

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Aisyah says:

      Anzalna Cantik sangat! I like her..tapi dah berpunya…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 11
      • pabila cemburu menguasai diri, maka timbullah dialog “dia ni kalau tak mekap, muka macam pontianak harum sepap malang”.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 9
      • punya pasal aku says:

        wahai “en ampulakorg ni” punya pasal la abg nara nk puji bini dia…
        di mata dia hanya lah bini dia yg paling cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkk……
        walaupun ade pompuan yg paling cantik dr bini dia kt dunia nie…..
        ape punya bodo la….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 1
      • kerepotna muka dia says:

        buta ke apa biji mata ko!!!! mana ada cantiknya!!!!!!

        MUKA SI ANZALNA ni mcm pompuan sihir..tua sebelum waktunya…

        betullllllllllllllllll betulllllllll betulllllll

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 16
      • Unknown says:

        Candid sgt..anzaalna cantik walaupun gambr candid

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
      • midori says:

        uik.. ko ni.. suka sama species ke?? ha ha ha

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
    • Dahliateck says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 50
    • 2,3,4 says:

      wei ehemmm…mn ko tau dia kne make up tebal..ko pnh sbantal ke??hehehehe

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
    • yuni di sini says:

      Dia berlakon dalam gemersik kalbu sangatlah tak best. Bkn aku je rase tp housemates aku pun. Takpe lah, baru lagi berlakon kot. Ermm.. kalau boleh pasni kalau berlakon jgn control ayu sangat k..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 26 Thumb down 18
      • makcik k-pop says:

        a’ah..aku setuju… time dia blakon cerita gemersik kalbu tu…memang nmpak sgt dia berlakon… hehehe… xbrape real..baru lg kot…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 9
      • Lalalulu says:

        Anzalna comel sangatttttttt! suka dia tak pernah sombong

        Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 8
        • Superman says:

          Anzalna is the best! Tak makeup pun lagi cantik jgn jadi fake mcm neelofa!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 15
      • Hafiz says:

        Dia berlakon best ke tak best ke aku tetap suka kat Anzalna! I wanna marry anzallna

        Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 5
        • hothotheat says:

          yea la belum ngetop fofulernye mmg tak sombong. .nt dah maju. .jgn ngutuk die sombong plak. .ahaii. .

          Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
      • Money says:

        anzalna tngk mood kalau berlakon crita best dia berlakon ok..kalau crita mcm gemersik kalbu tu aku naik bosan tngk! Tak sama lgsg mcm novel! Bodoh la director ..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
      • fizo omar says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 12
    • Unknown says:

      Dia yg berlakon ajaibnya cinta kan? Aku ulang kali tngk sebab minah ni..muka tak jemu dipandang

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • Unknown says:

      Anzalna ni bagus jujur tak mcm retis lain menipu koja….ada bf bgtau satu dunia! Menyampah jugak baca tapi nak buat mcm mana dia pun manusia biasa nak berboyfren

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • apa pun tak bleh blah says:

      Nama dia cam teringat sesuatu Anzal *(Inzal) kui kui kui..
      Sori ekk..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • hehe says:

      cam ada iras dahlia teck, eh yeke..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
    • datin maimok says:

      eeeee menyampah pulak aku tgk dia posing ngan angle yang sama je. mcm rozita che wan pon hado

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
    • Suparman Martopo Bieber kembali !! says:

      die ni sangat x sesuai blakon jadik gadis kampung..
      nak2 dlm citer yg umie aida ngan johan kat tv3 baru2 ni..

      satu lagi,hanya watak penggoda sesuai dgn die..awwww

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • Wana says:

      Anzalna is da booommmm :)

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Khairul says:

      Beruntung siapa dpt Anzallna..aku jer bila ntah nak dpt pemgganti yg comel lote..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • Puan Taecyon says:

      Hahaha..statemen tajuk abg nara yg last cm takut2 nk ckp prpn lain kiut sbb isteri nara ade kt sblh ek…Kiut apenya a.nara,,,muke die CAM PONTIANAK aje aku tgk dlm GEMERSIK KABLU tu..RAMBUT die tah ape2…tebal & keras cm boleh mop lantai aje..daHLAH MUKA bedak berkilo2,,,tak lawa mane pon…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  2. aku... says:

    biasa je aku tgk dia ni. xda la lwa mane pun…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 20
  3. loque says:

    rupa da cantik tp baju yg d pakai, sume x bjeniss….spoiled… lack of taste???

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 21
    • weeeee says:

      lack of taste ko cakap? cube ko tgk fb die… tgk gambar2 die dgn adik beradik die…. nti mesti ko kutuk cakap seksi la bajet omputih laa…. gambar2 ni mase penggambaran kot….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 4
      • loque says:

        yang ko sentap sgt ni pehal????? xyah nak backup retis sgt lahhh….aku komen pon depend ngn gambo2 kat atas 2 jek……xdek mase nk nyelak fesbuk kome aihh..fake!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 16
      • opopo says:

        anzalna ni baik klau ngn peminat2(harap2 ikhlas la) tp adik bradik dia especially yg nama afifah tu sangat2 berlagak. slalu update status yg ntah ape2 je.. mentang2 penah duk kat australia sane.. sikit2 kutuk malaysia.. ckp skola kat msia ni ntah ape2 je as compared to australia.. pastu klau panas je pun nak mengeluh ckp why la kat msia ni panas sngt.. pastu ckp rindu sngt nk balik australia.. dah tu pulak mase team msia lawan bole ngan team australia last year, si ipah ni ckp “msia vs australia.. australia blalalala bagus.. australia menang.. .. well its australia btw, what do u expected?” blagak giler minah ni.. klau dah x suke sngt duk sini blah la balik australia sane.. kahkahkah terhegeh2 nak jd omputeh..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
  4. anabobo says:

    nara xslsa la tgk blog nara lg. sbb aku on tgk blog ni pkai smrt phne.jd gmbr rozita tu wt semak la ikut ke mne2.pdm plez !!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
    • anabobo ngoi says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 23
      • nonanici says:

        buang2 pic rcw 2…
        memang semak je ltk kat c2…
        da r xxxx lbh beso dr muke die……..
        ntah pape je

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
      • Rossie says:

        Ramainya pendatang baru! Tapi dia ni ala2 rocita che wan pun hado

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • anabobo says:

        kau ni rti bce ke tak.ada aku ckp tak ske dia ke??aku cume tls pic dia tu wat semak kt tepi sbb klu on gne phne sush nk bce entry yg nara post..bengong

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  5. vanilla says:

    teruk sgt ke kulit die???

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 9
    • Noni says:

      Anzalna tak makeup lagi ok macam dlm crita dia berlakon ajaibnya cinta..natural beauty!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • stealth says:

        itu lama… lately kulit dier teruk naik jerawat…sama jugak dgn ramona zam2…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  6. Miszninah says:

    Lagi cantik tak makeup…. Natural beauty…rambut cantik!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  7. dayahdayah says:

    macam muka memey.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
  8. Maisarah says:

    Cantik ……

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  9. lucifer says:

    lawa…. bakal pengganti Tiz dgn Lisa….

    p/s: luv u Anzalna…. ;p

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 12
  10. nananana says:

    aku lagi suke izara. x mekap muka comel, kalu mekap muka gojez. neelofa pun cun. yg ni muka x cun pon? x nmpk commercial pun?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 22 Thumb down 21
  11. Kepek Ubi says:

    sama kata ada iras ngan memey.. dia ni lagi cute kot dr memey..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  12. nur arin says:

    Sorry kalu ty soalan cam dah lapuk sbb x bukak kerap…semalam amazingnara..arini beutifunara balik…dah tukar ke asal ke?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  13. Milo says:

    Cantik je aku jumpa dia kat one utama dgn boypren.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  14. coklat says:

    btul tu abg nara..cm memey….xminat la dia..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  15. Milo says:

    Aku bru jumpa dia last week kat OU ngan boypren… Hottt syiallll

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  16. appleijau says:

    gmbar 1st tu mcm hantu sket

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  17. Khaira says:

    dia nih org mana abg nara?
    gaya dia ckp dlm citer ptg2 (yg aqasha blakon) tu pelik benor…. mcm susah sgt nak ckp satu2 perkataan… abes dia telan2, bergulung2 lidah dia nak nyebut…. kalo speak in english, lagi la… anyway rambut dia cantik! :) sama mcm memey??? salah la.. memey tu sama mcm tapak kaki dia… :P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • aaa says:

      Anzalna ni duk canada dari kecik..dulu die 1 sekolah dengan saya time sekolah rendah..mmg nmpak mcm anak orang putih la..kiut aje…so, no wonder lidah die mcm tergeliat2 ckit time ckp bm…

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  18. bunga ogos says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 15
  19. tengku says:

    kalau seksi korang kutuk, kalau pakai tertutup korang kata kampung , tak der taste…mcm2 …

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  20. slave of Allah says:

    comment drpd pembaca ni kalo x kutuk xsah agknya. fikir2lah dosa. org yg kamu kutuk tu dpt pahala, kamu tu sndiri yg tmbah saham dosa.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  21. miss cute says:

    x cute pon….muke macam belagak je adela….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
  22. izyan says:

    xsuke..adik beradik die seksi2..kardashian malaysia kot..tah pape je..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
    • omomo says:

      especially yg name afifah tu.. bontot besar ade hati nk pakai legging sampai nampak garisan spender ngan baju pendek. apekah??

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
      • Unknown says:

        Ko ni mesti pernah gaduh ngan adik dia atau jelous itu yg kutuk dia kaw kaw ….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
      • Anonymous says:

        kau jeles dengan afifah ke? tak baik korang smua ni kutuk. diorg keluarga yg cantik and friendly. aku rasa kau xdilayan. eyh jap kau msti prmpuan kan. prmpuan yg jeles.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        kalau korang tengok opopo ngan omomo ni org yg sama. kesiannya jeles lettew bontot tak besar mcm afifah nasir.

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
      • omomo says:

        jeles?? hmmm.. mmg tak lah.. aku cakap ni bukan sebab jeles ke ape.. bukan jugak sbb aku tak dilayan.. aku ade je dlm fb dia.. cume perangai afifah tu kadang2 melampau.. nak hina org sesuka hati.. banyakcontoh aku bole bagi. klau korang nak tau afifah ni penah tulis status yg berbaur kenegerian.. dia benci giler org kelantan.. tu dah satu.. lagi satu dia ckp girlsyg ade dlm fb niyg dok ambik2 gambar sendiri ni smua bajet kim kardashian la ape bagai,body kurus tak cantik mcm kim.. tapi klau upload gambar dia sendiri bukan main tonggek sane tonggek sini.. buat ape aku nak jeles ngn orang macam ni.. menghina negara sendiri sesuka hati.. siap ckp kat adik dia nanti klau umur dah 18 tahun and diberi pilihan nak jd warganegara msia ke canada, pliz pilih canada klau tak adik dia akan menyesal seumur hidup mcm dia. ohh paling tak sangak bile dorang sambut cristmas.. aku jeles ke? mcm klakar je nak jeles..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        omomo maknanya kau slalu stalk dia la? klau tak suka dia delete jela dia. xpayah nak kutuk2 dia,. facebook dia. suka hati dia la nak tulis apa.. aku kenal afifah tu . dia baik orgnya. aku rasa kau sah2 jeles ngan dia ni. dah stalk dia habistu nak jeles2. kesian . agak muka kau mcm beruk kot. jangan maree.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
        • Anonymous says:

          dah dah….omomo ni cume bg pendapat je, mungkin ape yang dia cakap tu nampak sinis.. yang korang berapi-api dah knape? ke korang yang sebenarnye afifah? pening aku dengan korang ni.. nak baca komen2 pon dah tak seronok. puki semua kluar.. BN suruh gosip secara berhemahkan? bukan memaki hamun macam orang tak ade akal. nak gaduh tempat len lah. kalau aku panggil sekor2 bahlol jangan marah ehh. dari bahasa pun dah tau perangai macam mane

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • onoyo says:

        kalau kau tak suka dia kenapa tak terus terang jer kat facebook? kenapa nak kutuk dia kat sini? kau xde puki? kesian betul lah manusia zaman skrang.. mengutuk jer kerja.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
        • Anonymous says:

          yang ckp puki tu ade puki tak? jangan pandai nasihat orang je dik sedangkan diri sendiri pun buat benda yang sama.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  23. Cute lah sangat.. says:

    Memang Nara sangat pandai dan terlebih pandai…sokong Nara…..0001%,hehehehe jng marahhhh Nara….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. ahkak puaka says:

    NAK LAWA PAKAI AJELAH BULU MATA PALSU TEBAL SEJENGKAL MCM SI ALZALNA & RCW TU.. TRS NMPK LAIN BIJIK MATA TU!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  25. abc says:

    akan lagi cantik kalau bertudung…

    ayu dan muslimah…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  26. abc says:

    ni abc malas nak drop komen ni…

    asyik diperatikan oleh rozita che wan je kat sebelah kanan tu…

    adeehhh… lemah smgt…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  27. ohh ni ke anzalna…yg blakon gemersik kalbu tu ek? mcm acik memey la muka dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. noname lah aku says:

    cume nak tanye lah kan . sekarang mmg style rambut camni ke ? byk yang lahir dr dewi remaja mesti rambut cmni . rimas pun ada kdg kdg tgk . oh ye, RCW dgn adik kesayangan dy tu pun style rambut camni . ala ala pontianak pasan cun .

    *ok aku mmg tak suka makcik kat sblh ni dgn adik dy . pakai baju sume stock susah benapas*

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  29. hazlen says:

    biasa je. mcm muke memey bini norman. average.. bkn katogeri gojes la. komen ikhlas drkuwhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  30. juli says:

    lagi lawa izara aishah…berlakon pn best tapi si anzalna very da kayu dalam gemersik kalbu. aku tengok, susah btl nak lontarkan skrip..konon, cam tak brp nak fasih melayu la. muka lgsg takde impression. aku tak ske lopa tapi aku rasa lopa berlakon ok skit dari dia kut….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 12
    • Jeleslatu says:

      Jelous la tu….. Manusia ni kalau tak mengutuk tak boleh ke..dunia ni dah nak kiamat apa la nak berbusuk hati dgn org..masyaAllah…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  31. jojokeys says:

    tak kenal die tp suker rambut die

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  32. Pala says:

    Izara bila berlakon aku tak paham apa dia ckp….suara dia semacam and mata dia kecik benor..pelik pun ada

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  33. aku says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 17
    • Nelopak says:

      Nelopak tu fake la…rambut extension,tetek sponge bontot sponge bulu mata tanam..kalau mati tak sempat nak buang

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
      • mimi says:

        kalau ape yg ko cakap ni sume fitnah…ko tanggu la dosa…fitnah org,dosa besar ko tau…astafirullah al-azim

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
      • wah2 says:

        ko tahu cane neelofa tanam bulu mata?ko knal die ke?atau ko pun pernah tanam bulu mata mcm dia?tak baik wat fitnah kat sni..kalau ko ada bukti..konfom aku cye..buktikan.jgn ckp xserupa bikin suda…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • Scrummy says:

      Sumpah Neelofa takde makeup buruk! Lawa lagi anzalna natural beauty

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
      • alias says:

        lofa cantek tak mekap..izara pun cantik tak mekap..aku follow rancangan dewi remaja dulu.pernah satu program yg diorang xboleh mekap langsung.aku tgk 2,3 org je cantik..anzalna ni biasa2 je..tp dia ada rupa..kalau nak kira cantik..lofa ngn izara lg cantik..try ko add fb diorng.tgk gmbar tak mekap..lofa n izara serius cantik!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  34. aisyah says:

    cantiknyaaa anzalna niii. sumpah cantik. aku nak muka mcm diiaaa. :(

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  35. tetek cantik says:

    neelofaaa makan budu bagi tetek besar eyh? yum yummm

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  36. siaz says:

    babi mana kata anzalna xlawa klau cpkai makeup? aku penah nampak dia dkt pavilion dngn adik beradik dia. ya alllhhhh cantik sngt2. can die you know huhu. cantik. korang jealous sbb muka korang mcm taik? ke sampah?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 9
  37. ixara mata tenggelam says:

    ixara tak cantik langsung. muka tembam , mata tenggelam. korang kata cantik? gila ke hapa? anzalna xde mcm muka memey la. muka dia mcm rozita che wann. atau yg berlakon citer filiphine tu. apaaa yg berlakon pangako sak yoo. cantik siot.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
    • Lopak says:

      Izara muka pelik,suara pelik
      Neelofa badan gemuk, mulut busuk
      Anzalna no comment…nanti aku kena bantai ngan peminat dia

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  38. aku benci awek kelate says:

    neelofa cantik? celah mana? dia tu dah xde dara. kwn2 aku kenal diaaa. dngn smua jantan dia penah tido. aku xtipu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 5
    • mimi says:

      kalau betul die macm tu,itu antara die dengan ALLAH,kalau benda tu tak betul..ko tanggung dosa memfitnah….

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  39. not comment says:

    forgettable face~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  40. siti nurleha. says:

    anzalna nasir. sedapnya nama diaa. orgnya pun cantik. korang kata dia xpndai berlakon? dalam gemersik kalbu jer sbb 1st drama dia. cuba korang tngk dia berlakon ajaibnya cinta. pandai gila dia berlakon. comel jer. natural beauty..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    • Guicera says:

      Kalau yer pun minat kat anzalna jangan la sampai mcm ni….comment tak boleh bla..tapi minah ni hot! Satu skolah ngan aku kat melaka

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  41. One drop perfume says:

    Adik rozita che wan ….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. One drop perfume says:

    Adik rozita che wan ….Cuba korang bandingkan muka che ta and anzalna ta

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  43. sakaidude says:

    anzalna nasir antara pelakon baru yg hebat . gua xtipu punyaa.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  44. mak jem... says:

    bler kter mcm muke memey….putus selera aku….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  45. antirasuah says:

    aku dislike sume komen :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  46. saya peduli ape says:

    ada imbas2 rossa la.. memey jauh sekali

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  47. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    sape pompan ni jambu nye ! minah jambu ingat kn si sape tu yg bapak dia nama bakarin tu minah jambu tengok macm dia aje…….muka anzalna ni cute cantek god bless..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • ada aku kisah says:

      haah…aku pun rasa muka dia macam zila bakarin..ada juga yang sama pendapat cam aku.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  48. hasrulhassan says:

    memang lawa … macam rozita che wan, anzalza cukup suka pakai bulu mata palsu … ada beberapa gambar di blog aku … yang ada gambar Anzalza di awal2 pembabitan dalam dunia seni ni, selepas Dewi Remaja ..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  49. kitty says:

    banyak komplen jer korang ni.. korang tu lawa sgt ker… cermin dri dlu bru komplen org.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  50. MIA says:

    WAH…..ni kalau berlakon ngan NORMAN HAKIM….ada can jadi adik angkat lagi…..maklumlah norman kan suka sangat tolong pelakon yg baru nak naik ni….alasan nanti terlalu naif dlm dunia seni….Emmmmmmmmm……

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  51. Reena says:

    Aku rasa better lagi anzalna drpd lopak..yg penting anzalna bukan penipu mcm lopak tu..meluat aku.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  52. melah says:

    adik perempuan anzalna ni bercouple dengan anak datuk K.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  53. Paris hiltoN says:

    woot woot!tu bukan adik la tp kakak diew..!ape laa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  54. Miaw says:

    alahai.. nara kan dah sediakan button ‘x’ kat situ.. tak suka iklan tu.. pangkah je..
    anyway neelofa cantik.. sayangnye pakaian.. mak aih.. semakin rendah lurah baju.. huiiii kat mrsm dulu aku rasa ustaz ustazah ada jelaskan kot akibat pamer2 ni..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  55. ada aku kisah says:

    muka dia sama dengan zila bakarin laa…putih sama, bibir sama, mata sama, bentuk muka pun sama. tp nama pelik ekk anzalna.. mcm anzal ni ada mksud apa ekk….huhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. gigi says:

    Rambut dia hitam menawan..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  57. kiyoko says:

    rasanya cntik byk lagi anzalna dr si memey tu…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  58. Rose says:

    “Abang Nara pernah berjumpa face to face dengan Anzalna, memang cute orangnya (tapi wife Abang Nara tetap terpaling cute)’……. ayat cover line hehehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. tinmun says:

    alah…dia nie x cantik mana pun..harapkan fotogenik je lebih..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  60. Eddy says:

    Dari dia kat Tazamania lagi dia tempat lelaki buang air.Anzalna paling suka BJ pastu depan belakang dia dah kena tebuk,keinginan seks dia mmg melampau2 kira untung la kepada sesapa yg dapat mendayung Anzalna.Dulu dia tinggal dgn xbf dia kat area KL aku pun selalu jugak lepak rumah xbf dia,dia selalu pakai pakaian singkat setiap kali aku kat situ,mencacak jugak batang aku dibuatnya tapi time tu member punya gf so kira respect laaa tapi kalau sekarang mmg aku belasah.Pastu lepas dia dah brk up dgn member aku ni dia belasah tido dgn Aeriel pelakon baru tu pulak utk sebulan mcm tu dapat la pulak batang si Aeriel tu merasa pantat Anzalna tu.But seriously Anzalna dah ramai guys yg dah buang air kat minah ni dari dia ngan member aku lagi(makan luar) body Anzalna pun petite mmg sedap la kalau lambung…. :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  61. cute sngt anzalna love u so m,uch

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Anonymous says:

    dia cntik dari memey tu dan lofa fhm comel anzalna

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. anzalna says:

    dia cntik dari lofa tpi bukan……zara zara n anzalna cntik sama ..lofa mulut busuk sngt benci…lofa to bodoh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0