Written by AbangNara | July 24th, 2012

Semenjak sudah berkahwin ini, semakin kurang berita yang Abang Nara dengar tentang Ana Raffali. Mungkin Ana sedang mengurangkan aktiviti nyanyianya untuk memberikan lebih tumpuan kepada kehidupan sebagai seorang isteri. Itu sebenarnya satu langkah yang amat bagus. Lagi-lagi ini adalah kali pertama Ana Raffali berpuasa dengan seorang suami.

ana rafali baru

Rasanya ramai peminat Ana Raffali yang rindukan buah tangan terbaru daripadanya. Kemungkinan besar Ana sedang sibuk mencari material baru untuk album barunya nanti. Sama-samalah kita nantikan. Selain itu Abang Nara doakan agar Ana dimurahkan rezeki dan dikurniakan cahaya mata secepat mungkin. Pasti Ana pun dah tak sabar-sabar untuk bergelar seorang ibu kan?

ana rafali baru

6 lagi gambar Ana Raffali yang diambil daripada Twitter Ana Raffali dengan membaca entri ini sepenuhnya.

ana rafali

P.S: Teringin nak buat website tapi tak berapa pandai? Teringin nak ada website tapi harga pasaran terlalu mahal? Jangan risau sebab Abang Nara telah wujudkan perkhidmatan membuat website dengan harga yang sangat berpatutan. Namun promosi ini hanya untuk bulan Ramadhan ini. Tempah sekarang di www.cara.com.my/beautifulnara untuk kepuasan yang dijamin 100%.

ana rafali baru

ana rafali baru
ana rafali baru
ana rafali baru
ana rafali baru
ana rafali baru
ana rafali baru

35 responses to (8 GAMBAR)Ana Raffali Yang Nampak Semakin Bahagia Di Samping Suami Tercinta

  1. aku says:

    Cantik dan ayu.. :)

    0

    0
  2. oh diaaa ni kaa says:

    canteks…fesyen tudung pon x bukan2…heeeee :D

    0

    0
  3. cicakiut says:

    Sejuk mata memandang….

    0

    0
  4. oh diaaa ni kaa says:

    canteks…fesyen tudung pon x bukan2…heeeee :D

    0

    0
  5. cicakiut says:

    Sejuk mata memandang….

    0

    0
  6. Anonymous says:

    canteks……fesyen tudung sedap mata memandang je :D

    0

    0
  7. adaakukisah says:

    nice.. :)

    0

    0
  8. Anonymous says:

    komen byk sangat oii…tahu dah cantekk

    0

    0
  9. qomaron.blogspot.com says:

    cube korang try usha2 blog niee>> qomaron.blogspot.com

    0

    0
  10. sutera pelangi says:

    cantik sgt2 ana rafali semoga bahagia selalu…

    0

    0
  11. si papan says:

    kate bahagia di samping suami.. tapi gambar suami sekeping pon tak hado.. -__-
    btw, die sgt cantik. :))

    0

    0
  12. si papan says:

    kate bahagia di samping suami.. tapi gambar suami sekeping pon tak hado.. -__-
    btw, die sgt cantik. :))

    0

    0
  13. si papan says:

    kate bahagia di samping suami.. tapi gambar suami sekeping pon tak hado.. -__-
    btw, die sgt cantik. :))

    0

    0
  14. ana halia says:

    ana anak solehah…semuga jadi isteri solehah dan cepat timang cahayamata…

    0

    0
  15. Amier says:

    Cantik iras wanita timur tengah, muka bulat dan jari-jemari agak berisi.
    Baik..memang baik..ada makna tu…..

    0

    0
  16. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Ai maseh nk pegang mikrofon lagi !

    0

    0
  17. ........... says:

    ana semenjak memakai tudung n selepas kawin semakin ctk..

    0

    0
  18. B3LLA says:

    Abang Nara, Ana Raffali dan preggy la tak silap saya lah… masa dia diundang suami isteri dalam rancangan Semanis Kurma… #Update

    0

    0