Written by AbangNara | August 4th, 2012

Maafkan Abang Nara sekiranya terlalu banyak gambar selebriti yang dikongsikan sempena majlis berbuka puasa Astro baru-baru ini. Bukan apa, semua selebriti yang hebat-hebat turun padang. Jadi rugi rasanya kalau tak diuploadkan wajah terbaru mereka di sini. Aaron Aziz dan isteri turut hadir untuk menyerikan majlis berbuka puasa ini.

aaron dan isteri

Abang Nara suka sangat dengan pasangan suami isteri ini. Tiada cerita negatif tentang rumah tangga mereka. Sama-samalah kita doakan agar hubungan mereka berkekalan sehingga ke akhir hayat. Lagi 7 gambar Aaron Aziz dan isteri dengan membaca entri ini sepenuhnya.

aaron dan isteri
aaron dan isteri
aaron dan isteri
aaron dan isteri
aaron dan isteri
aaron dan isteri
aaron dan isteri

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

82 responses to (8 GAMBAR)Aaron Aziz Dan Isteri Di Majlis Berbuka Puasa Astro

  1. Amirah says:

    sweet!

    0

    0
  2. Saya peminat awk AA&D says:

    Sama cantik sama padan..
    Smoga rumah tangga mrk berkekalan hingga ke akhir hayat Aminnn!!!!

    0

    0
  3. Saya peminat awk (AA&D) says:

    Sama cantik Sama Padan..
    Semoga bahagia hingga keakhir hayat aminn!!!

    0

    0
  4. […] Maafkan Abang Nara sekiranya terlalu banyak gambar selebriti yang dikongsikan sempena majlis berbuka puasa Astro baru-baru ini. Bukan apa, semua selebriti yang hebat-hebat turun padang. Jadi rugi rasanya kalau tak diuploadkan wajah terbaru mereka di sini. Aaron Aziz dan isteri … Continue reading → […]

    0

    0
  5. Anonymous says:

    nyampah tol tgk pmpuan melayu rmbut karat mcm bohsia

    0

    0
    • Ambiga says:

      kau ni…tak puasa ka ha?

      0

      0
    • Anonymous says:

      nyampah tol aku tgk melayu mengumpat mcm pelacur!

      0

      0
    • roxannacash says:

      Suka hati diala dik bukan rambut u, dia nak colour apa pun suka hati dia la. beruntung Aaron dpt Diana understanding mantain wlaupun dah ramai anak…beruntung Diana dpt Aaron setia selalu acting pakai wedding ring, rajin …lakonan Aaron pun mankin bagus…I like Ombak Rindu ada chemistry betul ngan si cantik Maya Karin…i like…
      Semoga rumah tangga yg mereka bina bahagia selamanya, Amin.

      0

      0
    • oBey doll says:

      betul-2…melayu,,tp rambut karat !!

      0

      0
  6. lalala says:

    asyik bekepit jee..tau la suami nsem..

    0

    0
  7. christy says:

    loving couple…forever always!!

    0

    0
  8. mixgirl says:

    ensem encik hariz…

    0

    0
  9. Mak zaki says:

    Isteri dia memang lawa macam anak dara….kalau pakai tudung lagi bagus.

    0

    0
  10. Roses says:

    Awat kasut abg Aaron kotoq?

    0

    0
  11. Prince Noob says:

    ok aaron aziz… takde apa yg menarik here

    0

    0
  12. ayna qaisara says:

    Hensem.. Gagah.. Setia.. Ape lagi…

    0

    0
  13. Kak Limah says:

    En. Hariz.. boleh bagi duit tak untuk wife you pergi touch-up rambut dia tu.. separuh-separuh karat cam minah rempit

    0

    0
  14. silat gayong says:

    “Wan Aishah tu memang bukan rakyat kita tapi moyang dia Wan Mahsuri tu orang Langkawi, dia lambang aset bangsa kita. Berjuta-juta USD masuk ke kantung negeri Kedah setiap tahun datang dari poket pelbagai manusia dari pelusuk dunia” <—————————bahahahaaha! jubi kamu!

    jangan marah. bulan puasa

    0

    0
  15. aaron, buat la majlis berbuka dgn peminat. duit banyak apa guna. amal jariah sikit

    0

    0
  16. ira says:

    Awat aaron nmpk pnt je..posee a..

    0

    0
  17. […] Abang Nara suka sangat dengan pasangan suami isteri ini. Tiada cerita negatif tentang rumah tangga mereka. Sama-samalah kita doakan agar hubungan mereka berkekalan sehingga ke akhir hayat. Lagi 7 gambar Aaron Aziz dan isteri dengan membaca entri ini sepenuhnya. […]

    0

    0
  18. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ha cmgini lahhhhhhhh pakaian dayana bini Aaron yg tk terlalu berpesen sangat ………simple n nice n sweet …tkde la nk bersarban macm mamak jual rotiiiiiiii…..Aaron memang hensemmmmmmm !!

    0

    0
  19. Anggerik Biru says:

    macam budak tingkatan dua je bini dia..

    0

    0
  20. sasha grey says:

    muke aaron berseri sangat ;)

    0

    0
  21. nanu says:

    aaron jambuu

    0

    0
  22. Anonymous says:

    dosa seorang isteri ditanggung oleh suaminya….
    kesianlah kat aaron..redho je bini membuka aurat….
    yg paling penting ..bukan senyuman kat muka..tapi ketenangan dari hati yang mendapat petunjuk dan rahmat dari Ilahi..

    0

    0
  23. kartina says:

    mcm2 komen dibaca..nak tergelak pon ade..dari atas sampai ke bawah nak dikomen..saya..no komen..

    0

    0
  24. imahhaaaiii says:

    baju kat luar, samping kat dalam tu, cuma cantik kalau buat dengan baju melayu teluk belanga la bro. ko singaporean, patut tau kot jiran Johor sebelah aje

    0

    0
  25. see says:

    Alahai..xyah la expose bini tu sesangat..bosan ar…aaron jer yg jd artis bukannyer bini dier…

    0

    0
  26. azizi says:

    bini hantu gigi…sekali dia cengkam pakai gigi bedarah! larikkkkkkkkkkk…

    0

    0
  27. erica says:

    HUISSHHHH UNTUNGNYA ANDAI BAKAL SOMI AKU MCM MUKA AA…..MUAH FOR AA…

    0

    0