Written by Bella | June 1st, 2016

Selepas selesai melangsungkan majlis resepsi kedua mereka di Hotel Grand Dorssert Subang, Hafiz Suip dan isterinya Nureffy sudah boleh meluangkan masa berdua dan menikmati percutian bulan madu di Sydney, Australia.

Hafiz sempat memuat naik foto beliau dan isteri ketika berbulan madu dan mereka sempat berkunjung ke tempat menarik seperti Sydney Opera House dan Hard Rock Cafe Sydney.

Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar bulan madu Hafiz dan isterinya di Sydney dengan membaca entri ini sepenuhnya.

15 responses to (8 FOTO) Sekitar Bulan Madu Hafiz Suip Dan Isteri Di Sydney

  1. PANTAT MELATI says:

    FIRST…YEAHHHHH

    0

    0
  2. Unknown says:

    #first_comment
    Mulut bini si hafiz nmpk besar laa, ke aku je yg tgk mcm tu? (Skali tgk aku ingatkan bini dia tu lelaki..)

    0

    0
    • Anonymous says:

      Motiff kutuk fizikal org?? Perlu ke?

      0

      0
    • BlaBlaBla says:

      Mulut ko perfect sgt ke???

      0

      0
    • Anonymous says:

      Biar mulut besar jangan mulut puaka

      0

      0
    • aaakulahhh says:

      aku suke jek jenis mulut besau ni..gigi die jek kedepan skit kot..
      tp ok jek sbb jenis selalu senyum tgkkan gaya nye le..kat luo x tau la belagak ke tak…
      cuma kureng cara makeup bini hafiz ni..apsal la suke beno pakai bedak putih kt muke jek…nampak beno pelik nya…

      0

      0
    • Anonymous says:

      mesti mata ko herot

      0

      0
  3. Anonymous says:

    Wow Sydney babey, pusing2 jumpa Circular Quay. Have fun.

    0

    0
  4. missv says:

    tak nak lak dukung kendong2 cam gmbr pre wedding aritu…

    0

    0
  5. Fidot says:

    Cantik wife dia… Yg ni ok la, sbb dh kawen.

    0

    0
  6. aihh says:

    perempuan dah kawin.. kalau nak suami x nak makan luar.. sila ketatkan ‘lubang’.. kalau dah rasa cam longgar,, sila la makan jamu..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    bestnya tengok matahari terbit kat tempat orang..dahla bersih..harapkan KL???hmmm..dah boleh join dengan negara2 asia yang belah atas sana tu..kotor, sesak, kacau bilau je..

    0

    0