Written by Bella | May 27th, 2015

Sekitar dua minggu lepas, Rozita Che Wan serta Zain Saidin bersama ibunya telah bercuti ke Switzerland. Kali ini, Che Ta nampaknya sudah kembali ke mood bercuti lagi apabila berangkat ke kota London dua hari lepas.

Percutian kali ini turut disertai oleh dua orang adik beradiknya, anak sulung beliau Ammar Effendy serta pereka busana Man Kajang.

Memang murah rezeki Che Ta bukan? Apa salahnya untuk pergi melancong selepas berusaha keras dalam perniagaan.

Kredit foto: Instagram Rozita Che Wan

Lagi beberapa foto Che Ta bercuti ke London dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


53 responses to (8 FOTO) Rozita Che Wan Bercuti Ke London

  1. mutiara says:

    huntungggg ler…
    yg tuh pakai legging ke..macam tak pakai seluar..
    jgn ler pkai legging..tudung tutup aurat bukan fesyen semata

    0

    0
    • Anonymous says:

      DIA MAMPU..KAU ADA?????????????

      0

      0
      • mutiara says:

        mampu ye btol die mampu, tak dinafikan..tapi masih belum mampu beli pakaian yg longgar2..opss!

        0

        0
        • rumah hijau says:

          happy tgk hidup che ta.. antara insan yg sgt2 dimurahkan rezeki.. mudah rezeki anak, mudah rezeki harta benda, mudah rezeki kecantikan dan kesihatan.. rezeki keluarga bahagia, ada adik beradik yg rapat.. segala2nya.. mgkin dia bkn lg muslimah yg sempurna di mata kita tapi kita tak tahu di mata Allah bgaimana kan? Hanya Allah yg bijak menilai. selagi dia tak menyakiti hati org lain, I tetap adore Che Ta..

          p/s: anak ke2 che ta jarang sgt expose.. mungkin bz study agaknya..

          0

          0
        • Anonymous says:

          weii akak2 dara sekelian, perasan x yg anak cheta makin hensem la.

          0

          0
      • Atas pagar says:

        Ko ni anon..dia x kutuk pn, dia nsht jgn pki legging je..apa kaitan dgn prkataan ‘DIA MAMPU..KAU ADA?’ tu..?..Lenkali, baca komen org fhmkan btl2..

        0

        0
        • Lovelyvic says:

          Kenapa setiap kali Che Ta bercuti, Man Kajang mesti ada?
          Kompius aku nih…..

          0

          0
    • Aku kaya says:

      Aku agak dah.. Mesti blog gossip kuar psl dia p holiday ni

      0

      0
    • KATIJA HARUN says:

      BUAT KORANG YG TANYA KENAPA ADA MAN KAJANG TU SEBAB ZAIN N MAN KAJANG BERMADU SEKIAN !

      0

      0
  2. Anonymous says:

    yela umo senja2 ni klu simpan duit sgt pun buat apa nnti org lain perabis.. baik dia dulu perabis dulu.. yg pasti yg untung yg best zain man kajang.. hihiiiii

    0

    0
  3. Anonymous says:

    bestnyer idup asyik bercuti luar negeri. apalah man kajang tanpa che ta………….

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Che Ta ni antara wanita bertudung yg nmpk cantik dlm pemakaiannya. Malah skg smakin cantik. Bukan ada bbrpa org hijabista tu, konon berfesyen tp dah mcm boria dan badut dh aku tngok. Pkai meriah tp x pndi pdn kn, klau terlebih simple plk dh mcm macik trlmbt bgn nk kjr flight.

    0

    0
    • Anonymous says:

      **Bukan mcm bbrpa

      0

      0
    • Fesyen Ngoks says:

      Yeah..!..Yang dislike gerenti hijabista boria baduts tu kan….
      Terasa ler tuu…Terimalah kenyataan badut boria, sila lihat cermin sekarang….
      Ngko nak bertudung elok2 ker atau ngko nak jadi badut nih???

      0

      0
  5. acik says:

    jap.. nak tanya sket.. kenapa che ta klu amek gambar mesti pandang atas?

    tanya je..

    DHF Che Ta jgn marah ye.. sbb mmg perasan byk gambar dia pandang atas.. especially yg last tu, dia pandang atas, dua kawan pompuan dia pandang kamera..

    #justasking

    0

    0
    • MLM says:

      Dah mmang dia suka posing macam tu.
      Sblum bertudung dan slpas bertudung,sama jek style dia posing,selalu macam tu.

      0

      0
    • fake acik iTa says:

      dia nak tunjuk bulu mata palsu dgn gaya terkelip2 pose senget plak nak tunjuk hidung oprek ms hasil dia bedah masa dulu2

      0

      0
  6. Miss Bunga says:

    Banyak betul duit che ta nie kn dalam setahun brpa kali nak p luar negara..yg aku nie nak pergi Langkawi je pun kena tgu tiket murah dri Air Asia baru la pergi bercuti… HAHAHA !

    0

    0
  7. lala says:

    untung che tah…….murah rezeki.alhamdulilah..aku hanya mampu berangan2 je nk pergi london hahaa

    0

    0
  8. BUNGA KEMBANG PAGI says:

    KAYO BEBENOR C’TA NIE…TIAP-TIAP BULAN OVER SEA…

    0

    0
  9. nok gebuzzz says:

    seronok nya che taq asik cuti ovc jer…tapi man kajang tu consultant pakaian family che taq kew..??asik ada jer!

    0

    0
  10. nok gebuzzz says:

    huntungnya che taq asik cuti ovc jer….tapi kenapa man kajang tu selalu ada,consultant pakaian family che taq kew??

    0

    0
  11. jlo says:

    man sesuai ..siapalah Cik Ta tanpa Man Kajang , atau.. siapalah Man Kajang tanpa Ta???

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Dorg bukan p sje..dorg p cari bahan utk bizns dorg..sbb tu la man kajang follow..jgn dengki rezeki org..skurgnya che ta nie hidup x harap duit vip2 ..ank dato..org kaya yg kemaruk couple gn artis..nk apa usaha je sendiri

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Nampak jakun je retis2 kalau gi overc..pakaian mak aih…ermmm

    0

    0
    • Anonymous says:

      Dorng artis msti nak amek gmbr utk pmnt dorng. Msti nk dressing tiptop, kalo la dorng tu bkn selebriti, mgkin tkde la hadap sgt nk bergaya2 msa amek gmbr kt ovrsea.

      0

      0
  14. chillex says:

    Dimana ada Che Ta, di situ ada ManKajang.
    Why ManKajang WHYYYYYY??
    Haduiiii

    0

    0
  15. ingintahu says:

    Ye le… nak juge thu nape ManKajang selalu ikut Che Ta… sape thu tlg jwb..aku nak thu, nak thu nak thu….

    0

    0
  16. LOL says:

    orang kat london pun tak pakai macam ni.. naik letih la nak pikiaq pasal baju.. jakun giler

    0

    0
  17. melati says:

    Nara2 maner ader org heran pasal artis gi obersi2 ni…hahaha zaman 70an dulu heran lah…org Malaysia akan terpegun jika Tiket Kapal Terbang First Class ke London …baru ler Heran….hehehe..Rozita Che Wan ni Poyo jer lebih…kalau naik Ekonomi tak yah tunjuk nk ke London ker maner ker ..kenak Gelak jer gan 60 peratus raayat Malaysia….Mizz Nina tu siap ader Kondo kt London y
    tak poyo pun…….hahahaha…RCW gi terjun KLCC tu…puiiii

    1

    0
    • Sian Melati says:

      Problmnya ko yg poyo, org yg prgi tu x heran pn nk naik tiket ape, kaya x kaya dorng pn x kisah naik ekonomi ke 1st clss ke, ko yg nanhado je yg mcm kehutanan sgt smpi psl tiket pn nk heran. Sian, yg prgi tu ada x ada rmh kt sne pn, dorng ttp boleh prgi bnding ko yg hnya tengok gmbr org pstu kehutanan dgn tiket.

      0

      0
      • melati says:

        memang sampah btol yg kater Org tk kisah klass Ekonomi gan 1st class,,aper ko ingat tiket Kapal terbang sama gan tiket Wayang…menggong…Tiket Ekonomi gan 1st class untuk Kapal Terbang jarak nya sebiji Myvi kuning tahu tk….aper bodoh nya org yg tulis Sian Melati…tu ,,saya yg kesian kt awak….gi terjun KLCC tu ..puiii

        1

        0
    • Anonymous says:

      cam biasa mulut melati cam puki mak.

      0

      0
      • melati says:

        Itulah lah lain x usaha jgn jadi org kelas Myvi jer …Tiket Ekonomi gan 1st class betapa jauh beza harga nya…nk kesian kt saya , sian 7 keterunan ko dulu…heheheh

        0

        0
  18. blur says:

    awat tak naik business class??? jauh tu KL- London ,tanye je jangan marah ha…

    0

    0
  19. just saying.. says:

    Sedih bila teringat Che Ta menjadi semakin tua… maka Zain kena lah jaga dia baik baik.. jangan pula pi cari yang muda balik.. botox ada.. don’t worry…

    0

    0
  20. mrs pip says:

    best che ta slalu jenjalan pi over the sea … whoever her companion, so what? hey, her husband pun ikut sekali kan … so about man kajang tu, kita bersangka yang baik baik ok … cheer che ta ..

    0

    0
  21. anon says:

    ada jugak pereka pesen sombong tu,meluat

    0

    0
  22. Buah konen says:

    Emm..start dah komen2 sampah nie.. Sesekali nak jgk tgk org yg komen pakaian che Ta ni pakai jubah n stokin bagai ke keluar rumah…

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Apa kaitan man kajang dengan che Ta? Just wonder. Zain tak cemburu ke?

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Tak heran dah sekarang bercuti luar negara..sape2 pon boleh pegi..ape nak heran..tapi3,aku yg bertahun kat overc xdela nk memakai cenggitu..jakun bebenor..

    0

    0
    • IQ lembab ke ko? says:

      Ko celeb kah? Kau amek gmbr pki kemban pon takdak org nak amek tau dan komplen. So tak payah nak samakan diri ko ngn celeb/public figure

      0

      0
  25. Anonymous says:

    aku bcuti kt parit depan umah je…untung la jd org aya.

    0

    0
  26. MILAH says:

    che ta ni jadikan anak die sebagai bisnes,model itu ini.Sebahagian duit tawaran tu die pakaila.Lepas tu dandan aisyah cantik2,cute2 dlm instagram sebagai promosi supaya orang geram,minat, panggil jadi cover itu ini.Lagi satu, bile Nampak orang kaya,rezeki murah itu ini..jaga2.mungkin itu istidraj.Tuhan limpahkan rezeki sebanyak mungkin sedangkan allah tak redha dengan kehidupan,hubungan dgn tuhan.

    0

    0
  27. kelolo says:

    Okay che ta naik flight ape ni? share share seat cam ni? apekah?? ahahahah oohh tak de orang sponser kot.. itu sebab takde seat debak debak utk setiap seorang. kesian kena himpit himpit..

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Nampak sungguh kesempitan nak pi London ni.. duduk macam tu.. bisnes klas terlalu mahai ka? ke tunggu dulu sampai ada duit baru pi London… apakah?

    0

    0
  29. rena says:

    Amboi ! ramai nyer jealous kat Che Ta nie !…tak baik tau jeles2…anyway anak Che Ta soooooo cute <3 <3 <3 …. Che Ta pon semakin cantik ! untung betul Zain…bini cun melecun…hot !…

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Lantak ko lah retis..duit engko..nk pegi mane2 pon..peminat2 plis la jgn emo..xmemberi kepentingan dalam hidup korang pon..lantak diorang le jakun xjakun pon..yg peminat emo2 ni aku xpaham..aptb..kbai

    0

    0