Written by Bella | January 28th, 2017

Baru-baru ini pelakon Nora Danish telah mendapat peluang keemasan apabila dapat menjejakkan kaki ke Tanah Suci Mekah untuk menjalani penggambaran filem Bukan Cinta Malaikat dan pada masa yang sama berpeluang menjalani ibadah umrah juga.

Untuk pengetahuan anda, filem Bukan Cinta Malaikat turut dibintangi oleh pelakon daripada Indonesia Fachri Albar dan pelakon tempatan Ashraf Muslim.

Nora sempat berkongsi beberapa foto ketika beliau berada di Tanah Suci menerusi akaun Instagramnya buat tatapan anda.

Jom kita lihat beberapa lagi foto beliau dengan membaca entri ini sepenuhnya.

[jetpack-related-posts]

22 responses to (8 FOTO) Nora Danish Di Tanah Suci Ketika Menjalani Penggambaran Filem Bukan Cinta Malaikat

  1. minah jambu say no to DRUG says:

    hensem ashraf n nora pon comel je bertudung..

    1

    2
    • Orange says:

      Kenapa melayu suka sangat nak jadi Arab ???? Jadi orang islam x semestinya ikut budaya Arab. Tengok orang islam kat China… agama islam tapi kekalkan budaya cina. Melayu sibuk nak jadi arab.. bila nyer nak promosi budaya melayu… buat lah drama pendekar ker…drama raja melayu zaman dulu ker…ni tak asik2 pakai jubah berebut perempuan cinta sampai jannah…boring nyer drama melayu sekarang !!

      43

      0
      • Cinta agung what ???? says:

        Ko jgn x tau ni film cinta agung . Cinta agung mesti ada dalam semua drama/film melayu. Kalau x nanti makcik2 & akak2 pprt akan mengamuk x dapat tengok scene menvurik.

        7

        0
      • Ugly says:

        Lagi satu bukan je suka jadi Arab tp suka Sgt myibuk hal dan urusan org mcm ko..

        3

        1
  2. Nok gebuzzz says:

    Kesian ko nora…1 anugerah pon blom ada…harap cite ni ada la sangkut 1 anugerah tok ko…pastu dah boleh berenti belakon…jaga si nedim tu baik2 ye…

    6

    2
  3. Anonymous says:

    song ji hyo malaysia…x jemu pandang wajah nora ..cute sgt

    0

    18
  4. Anonymous says:

    pakai je terus hijab tu,kou ni,sampai tanah suci je bertudung,bila balik buka berkemban balik,promosi tudung berhijab,balik rumah sama juga,togel balik,pakai je terus tudung tu,awak tu lagi comel berhijab dari bertogel.

    11

    1
  5. cik jue says:

    Yg dh dapat anugerah pun brlakon pun kayu jugakk…

    14

    0
  6. Kiosk says:

    Knp x pki tdung yg mcm ultraman kt sne smbil mngrjakn umrah.??untung2 org arab cnun brknan ,mne tau kn??

    4

    1
  7. Dira says:

    Jalan cerita mesti cinta 3 segi , x pun nak cari cinta. Itu lah produser melayu otak x kreatif…….sampai ke tanah suci pun still buat cerita giler kangkang x abis-abis.

    12

    0
  8. enot says:

    Melayu yg memperagung bangsa arab bangsat. Memang patut amerika ban kan diorang masuk negara mereka. Malaysia patut buat benda yg sama

    4

    2
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      jangan macm gituuuu hormat menghormati antara satu dengan lain tk kire bangsa dn agama ..pakai baju macm arab takpe asalkn prangai jangan macm orang arab sudaaa….berjubah sambil berbowling tidak di boleh kn ye..pakai pakaian yg sewaktu dengan Nye ok…!!

      1

      0
  9. Mat Ronggeng says:

    Tudung zip mana? Tudung zip. Tudung zip yg rekaan tercanggih abad ini…hahahaha iyo lah tu…

    2

    0
  10. Kunta says:

    sedap nora ni kalau kena doggy.

    0

    5
  11. Mime says:

    Cantik dh…tapi kali ni biarlah ikhlas dgn Allah…pakailah terus tudung tu…then kawin la jgn la tayang boyfren sampai dh mcm suami isteri….glamour,popular semua dh rasa..

    0

    0
  12. hakak cun says:

    hingatkan pergi tanah suci tunaikan umrah ke haji…ghupenye berlakon jerr..

    0

    0
  13. gatai says:

    foto 1 mcm nora nak pegng pelir asrap boleh edit ni

    0

    0
  14. Soulfly says:

    sorry la… aku agak tak berkenan dgn style jubah yg nora pakai. penuh dan semak dgn ropol2 sana-sini. aku tgk dah mcm ropol kain langsir la pulak. sgt2 tak berkenan…

    0

    0
  15. Bida buzz says:

    NORA DANISH X PANDAI BERLAKON. LIKE SERIOUSLY!! MOVIE LAKONAN NORA DANISH SEMUA CAP AYAM. HARAP CERITA PUTERI TV3 TU JA YG KASI NAIK NAMA DIA. MO HARAP MOVIE DIA, SEMUA KE LAUT. MUKA JA CUTE. TP X PANDAI BERLAKON.

    0

    0

Leave a Comment

Optional