Written by Bella | July 5th, 2017

Tahun pertama menyambut Aidilfitri bersama suami tercinta, Nedim Nazri, pelakon Nora Danish kelihatan cukup manis dengan persalinan berwarna putih sedondon dengan suami dan anaknya.

Peminat memang cukup teruja melihat foto-foto yang beliau kongsikan di pagi Hari Raya Aidilfitri. Seperti biasa, Nora pasti akan meyambut kehadiran Syawal dengan keluarganya dan juga bekas keluarga mertuanya.

Jom kita lihat beberapa lagi foto ketika sambutan hari raya Aidilfitri Nora Danish dengan membaca entri ini sepenuhnya.

31 responses to (8 FOTO) Nora Danish Di Aidilfitri

  1. erk says:

    nara, drpd cerita si nora ni baik la hang up cerita bakal pengantin Song Hye-kyo dgn Song joong-ki…

    18

    4
  2. ta says:

    nape pesen baju raya gitu? alang2 pakai mini skirt je la

    16

    0
    • wekkkkkkk says:

      ala..biasalah..si nora tu keturunan baka Myanmar Su Qi cmpuran drh lebih pada Myanmar dlm 80%, 20% baru Melayu…sbb tu otak terencat akal masa raya, si sang suami bkn main lagi segak brbaju melayu, si bini terang bnderang, rosakan suasana Hari Raya je…tapi bulan lpas ada citer Nora, cute dn comel TAPI skarag…mak ai, badan megalahkan org beranak 5…
      wekkkkkkk

      7

      4
  3. mendouza melati says:

    eleh bella buat2 tak tahu pulak gmbar ni kena kecam aritu..lambat nauu..nak org kecam lagi kerrr…

    6

    -1
  4. nok gebuzzz says:

    beruntung la nora ni…pandai sambar org senang2….family pon tumpang senang,cuba sesekali beraya kat myanmar nak tgk jugak mcm mn org sana menyambut perayaan..

    9

    3
  5. Rj says:

    Baju kurung yang telah dinodai…

    16

    0
  6. c says:

    itu hari dada bukak, mcm jala2 ..hari ini kat kaki la jala2…ropanyer x leh lari dari pakaian jala2..

    8

    1
  7. peace no racist says:

    Nape Nora bole berbaik2 ngan bekas mertua, tapi fasha tak boleh, bukan ka bulan puasa kita harus bermaaf maafan sesama..

    6

    6
    • Anonymous says:

      Tak payah nak pertikaikan bab tu la. Bukannya kita tau pun macam mana keadaan diorang sebenarnya. Bekas mertua semua manusia, bukan malaikat. Ada je yang perangai memilih dan macam hantu.

      14

      3
    • gelidengannora says:

      sebab nora ni kaki ampu… banyak autaaa, bekas mak mentua pun suke laaa… hahahaa

      8

      5
      • wekkkkkkk says:

        sbb nora ni kaki ampu dari zamn aziz m osman lagi…retis yg bukan melayu ori yg paling gedik…segedik2 dari azali..smpai la ni..

        9

        5
  8. Anonymous says:

    sana menteri sini menteri, sapa senang? nora dan adik beradik dia. posing d tangga wajib, klu xde nnt kena kecam gaduh dgn mertua mau x dpt elaun hidup adik beradik sapa nk bg makan pakai jalan2 oversea

    12

    0
  9. Anonymous says:

    aku xkesah dgn baju dia tu cuma nk ckp menyampah tgk adik nora tu..mn2 je ada dia..nyebok aje..

    5

    2
  10. Anonymous says:

    kesian jejai x der bini dah raya ni…

    8

    0
  11. Anonymous says:

    kali ni nampak tua dah nora…semua gmbar nampak tua..dgn kain cam sial… lain kali belajar dgn nekta mcm mn pose sebelah cover kedut…

    2

    1
  12. wekkkkkkk says:

    kalau nora x pakai kasut 3 inci tu..rendah ori dia cuma takat bahu Pak Ramli Ngah Talib…

    ooo..kemetot la dia ni…lagi2 dh gemok…pendek bulat

    2

    3
  13. mok cute says:

    laki pakai dah elok…bini cam x cukup kain…bek ko pakai je cheongsam la nora oi…cam org mental je…buat baju tp baju sendiri cam alas meja

    3

    0
  14. wekkkkkkk says:

    gmbr no. 2 , bang saya minta sesuatu ya, boleh tak masukkan dlm akaun saya 1 Juta nnti, nak buat modal niaga lgi, nk byr gst lagi..boleh tak bang, kalau bang masukkn..mlm ni kita beround2 ya..

    wekkkkkkk

    0

    0
  15. Hamba Yang Daif says:

    Biar la nora nak pakai ape2 pun..dia da suami..kita xberhak pn nak pertikai kan..di sebab kan dia public figure xyah nak kecam dia sangat..dia pun manusia biasa xlari dari kesilapan..kita sendiri da buat salah dan silap..layak ke kita nak kondem orang lain..nak kutuk sampai geli kat dia..kita sendiri macammana lak pada pandangan mata orang lain ye..renung2 kan la..

    6

    0
  16. Julajuli says:

    Mcm baru bangun tido je si jejai Kat belakang nun.

    4

    0
  17. Anonymous says:

    Baju ND tu sebenonyer feshen mini. Bli obersea branded one where got kain. Tapi sebab nk raya ngadap bekas mentua kna creative ler sikit. Kain matching tak sempat irder. Nk Buat syarat Nk tutup kaki tu sentap jer la kain langsir tu kejap. lepas raya gantung balik. Anw ND looks so gorge in white. Comel.

    2

    1
  18. Anonymous says:

    Nk tahu Jejai is not photogenic. Klu jumpa in person he is good looking. Pada mata aku la. Kan Jejai kan? Kita ada jumpa di arport when you travelled with TA.

    3

    0
  19. #bermuladarianda says:

    Dah kenapa jejai pakai tshirt je pagi raya. Baju kene sagat dgn iron ke.

    2

    0

Leave a Comment

Optional