Written by Bella | March 15th, 2016

Meskipun bakal bergelar ibu tidak lama lagi, Hanis Zalikha masih lagi mempunyai stamina yang tinggi dan baru-baru ini menikmati percutian bersama suami, Hairul Azreen serta keluarga mertuanya di Sabah.

Nampak seronok betul mereka ke sana lebih-lebih lagi dapat enjoy makanan laut yang cukup segar dan murah.

Mari kita lihat beberapa lagi foto percutian Hanis dan Hairul dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

40 responses to (8 FOTO) Hairul Azreen Dan Hanis Zalikha Bercuti Di Sabah

  1. kiko says:

    first

    0

    0
  2. Fido Dido says:

    Beshnye pregnant..semoga dipermudahkan :)

    0

    0
  3. kamal says:

    geli laaaaaaaaaa tgk org pregnant pakai tudung pakai baju ketat2 tonjol perut bulat pastu pusat terjojol…..jgn kecam sy….sy hanya suara ape yg sy rasa je…..

    0

    0
    • Aku says:

      Betullah aku pun sama, cuma taklah geli. Aku terpikir diaorang tak rasa segan ke?

      0

      0
    • Shushhh... says:

      Dah tu, salah dia ke pregnant dengan pusat terjojol? Even orang yg pakai jubah pun still nampak pusatnya. Duhhh…itu pun nak jadi isu -_-‘

      0

      0
    • Anonymous says:

      pernah pregnanat tak?

      0

      0
    • Mak-mak says:

      time ngandung mmg pusat akan terjojol sbb perut tu dah maksimum membulat ke depan..even jenis pusat tenggelam pun akan jadi camtu..pasai baju ketat tu no komen la..ikut selesa memasing…tapi kekadang nmpk ja ketat, dia selesa ja pakai..

      iols pun peminat dia..tapi berdasarkan pengalaman ngandung..pasai pusat tu la..kehkehkeh

      0

      0
      • enon la bukan anon says:

        pusat saya spesis tenggelam..tp so far takde plak terjojol time pregnant..
        tak semua kondisi badan sama

        0

        0
  4. cik mek molek says:

    seluar mcm nak terlondeh…. takot aku tengok.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    X yah tunjuk sangat perut tu elok lah pakai yg sopan

    0

    0
  6. syhhh says:

    la kn bju biru 2 dia pkai leging .xkn kaki dia htm kott .ad je yg nk kondemm :D mlut2 .

    0

    0
  7. Hamba Allah says:

    memang takde kerja ke orang atas ni nak cari salah orang. sejak bila jadi part time malaikat? cuba la doa baik2.

    0

    0
  8. Natalie says:

    How strange!! Every single entry and every single photo published in this blog will get a trash from the readers. It is as if your job as a reader is just to criticise every celebrities that is being said in this blog. Every single comment is always negative and even if there is nothing wrong with the pictures or events etc. etc., you guys will definitely find something just to create controversy and hatred.

    For an instance, she is of small size and her pregnancy is huge and round. What do you guys expect her to wear? Abaya? Come on, she is having a life of her time being with her families. Look closely; Take a look at her shoulder. It fits nicely and it is not even body-hugging. You can’t expect her to wear something that does not fit to her figure / shoulder right? Who will wear such a voluminous shirt? As for her protruding pregnancy, it is inexorable. Every pregnant mother whose tummy is as big as her (some even bigger) even wearing maternity wear, it will still be seen. That is the beauty of pregnancy. Let her enjoy her own pregnancy is her way. Every woman will always feel thrilled and proud especially if it is their first time. It is a customary feeling. It is something new for them and also a start of a beautiful bond – mother and kid.

    Wearing legging is haram if you just wear like that on its own. She is wearing a dress and she is wearing it inside. The dress is loose. It is the same as guys that wear pants inside their Jubah. No matter what type of pants you wear inside the dress, your leg shape can always be seen. It is the same as wearing jeans or any other pants on its own. And I’m positive that the dress is not transparent. Camera trick and the way she pose plays bigger role on how the outcome of the picture will be. Candid pose is the in-thing now. So chill and take a breather. Stop judging her or anyone.
    And if you notice almost all gossip blogs will choose photos that can create polemic to earn readers and high rating. With thousands of photos on each celebrity’s IG or FB, can’t the admin choose a decent one to put on their blog? They will choose something that they know, the readers will fight among themselves in comments and they know that it will boost up their ratings. Admin does play an important role. Whatever we write or post, Allah knows and he is the best judge. So write / post nicely. It can help us a lot in time of needs.

    Just my 2 cents! (Am positive that this will get trash as well, but you all always said that as a fellow Muslim, we should advise one another. So here I am. If you cannot take it, then your ego is really high. If you are heated, then it is best that you all put yourself in their position and think logically whether you all will love it if wad you did to them, others do to you. )

    0

    0
    • Bulan says:

      Yo la hanis.ke ko ni Kakak/Sedara mara dia?kita memang Tak bole kawal mulut org, tapi Kita bole mengawal diri drp jadi tujuan org mengata.just my 2 cents also

      0

      0
    • keknose says:

      diam la keknis. kalo tak nak orang mengata takyah ambik gamba upload gamba bagai

      0

      0
    • Natalie says:

      It’s funny that you reply to my comment with a question. Is it really important to know who the people behind every positive comment are? Must it always be related to the celebrity? The real fact is that I’m just nobody to her. I’m just like you and the rest – STRANGER. And I am not even a fan. What I’m saying is based on purely observation. I’m not saying about this topic only. It is more to every other topic in this blog or every gossip blogs. Have you ever encounter a blog post with 100% positive remarks? None! Posts that have pictures in it will be bashed like hell. Most readers will start to use their magnifying glass and pin-point everything. It started as small but then it grows.

      How narrow minded can people be? What is the point of having IG and FB if we cannot even upload pictures? Be realistic! Because they are celebrities, their IG and FB are being in constant view. Simple and very comical! When a celebrity refuse to upload or share anything, readers will still bad-mouthed them and when they upload, again, readers will negatively comment. It is really sad to see the temperament of some people in this era. Do some introspection on yourself. Do you like it when every single thing that you did, people will give you negative stare or words?

      Anyway, have a great afternoon/evening and I’m sorry. If you don’t mind, I would like share these 2 quotes. By Vernor Vinge: “Even the largest avalanche is triggered by small things”. And by Zig Ziglar: “Positive thinking will let you do everything better than negative thinking will”.

      0

      0
  9. biskut says:

    normal la tu. masa sarat pun ramai je pmpuan ngandung jln sana sini ihiks

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Kalau mengandung perlu tunjuk ke perut yg membonjol tu? Itu juga sebahagian daripada aurat berpakaian sempit segingga menampakkan bentuk. Kasihan anak yg dikandung, dari dalam perut dah diajar berpakaian kurang sopan. Rasanya tak susah pun cari blouse untuk ibu mengandung. Tak perlulah pakai yg ketat macam tu. Semua org tau diri tu mengandung. Bertudung tapi masih menampakkan susuk tubuh sama juga tidak menjaga aurat. Jangan nampakkan sangat kejahilan kita. Apabila dikritik melenting tapi lebih baik ada yg mengingatkan daripada org tidak memperdulikan kita. Belajarlah berpakaian sopan sebab dah nk bergelar ibu pun. Jgn ikutkan sangat fesyen org yg x beriman yg suka menonjolkan bentuk badan, apalagi masa mengandung begitu, buruk sangat rupanya.

    0

    0
    • Anonymous says:

      cari salah orang je kejenya..

      0

      0
    • babybump says:

      dah nama pun mengandung,mmg la perut terbojol.

      kejadah betul. just bcos dia artis, nak kutuk dia.

      cuba tgk keliling ko,ramai je rakyat marhaen pakai gitu. ko sdiri hari2 pakai jubah,pakai sock,pakai niqab ke?

      gilosss!

      0

      0
    • hanez says:

      Saya da teroii tahan nafas tak nak bagi perut terbonjol.. Tapi gagal.. Hakak ada idea tak mcmna nak sorok perut I ni.. Supaya org lain kat luar sana boleh ikut especially yg mengandung luar nikah.. Melissa hakak.. Share ilmu itu..

      0

      0
    • Anonymous says:

      macam lah kau mengandung tak tunjuk perut kau. eh sukati dia la. nak sibuk hal orang je kerjanya

      0

      0
    • Leta says:

      Poyo. Kau tuhan ke Kak? Ni Mcm mulut hakak hakak yang pakai tudung Tapi Suka mengata orang. Awal confirm masuk syurga? Cuba post gamba hakak Saya nak tgk. Tgk cermin sikit, Dah sempurna? Dalaman macam mana ? Hati Tu Dah bersih belum?

      0

      0
  11. 20 setgh sen says:

    tengok aje lah , xpyh komen yg negetif2.. mmgnye korang ni xtakut dosa ke mngutuk org.. diri sendiri tu dah perfect ke .. jahit kain sediri yg byk koyak tu jgn sebukkn kain org lain.. lantak pi lah die nk pakai ape pun die ade laki yg tanggung dosa die. dah tu korang kutuk2 ni xtakut merangkak kat padang mahsyar ke cari utk minta maaf.. dasar org2 xde keje ..

    0

    0
  12. bestnya bercuti says:

    pasal pakaian aku malas nk comment coz dah faham sgt artis2 malaysia. masa sekolah pun dah belajar. bila tgok gmbr d atas aku cuma rasa jealous sbb dia ada masa free utk berkumpul & bercuti ramai2 dgn keluarga. bestnyaaaa. family aku susah skt nk dpt free time bersama. masing2 sibuk dgn commitment. insyallah satu hr nti akan tiba masanya.

    0

    0
  13. anon says:

    kapel sendu.. berangan …tak sudah menyampah

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Menegur jika nampak kesalahan lebih baik daripada berdiam diri dan menyokong. Paling2 dah ada wakil yg menegur, terlepas dah tggjwb org lain. Mengingatkan mana yg terlupa dan terlalai. T.kasih pada yg cuba mengingatkan kita. Kita pun kdg2 terikut2 juga perangai org lain yg kita sendiri tak tau salah atau betulnya, main ikut je. Lupa tatasusila dan adab sopan kita org timur. Bangga sgt ikut budaya barat. Kalau rasa kurang ilmu lebih baik bljr dan buat kajian. Jgn hanya ikut2 org. Org lain pakai gitu kita pun ikut sama. Bljr dari kesilapan lebih baik daripada terus menerus buat silap.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Diorang berdua ni memang suka menunjuk2…mcm dia berdua je yg paling daring dan romantik. Simpanlah sikit rahsia rymahtangga tu, x payah semuanya nak di kongsi sama. Baru kawin memanglah gitu..

    0

    0
  16. ikan says:

    mmg trend la wei skang ni.. klu bunting pakai baju ketattt.. org dedulu yela baju longgar2 malu nak tunjuk perut. skang ni takde dah. seketat yg boleh. mak aku penah sebut dulu tapi time tu aku rasa alahai mak mende kecik je. ni aku dah nak menua ade geli jugak nengok org bunting pakai ketat2 ni. tapi lantak la ye masing2. tegur2 kang pun kene marah je dapat

    0

    0
  17. Double Mint says:

    Aku tak nampak pulak bayang2 kaki bila dia pakai baju biru tu. Macam mana korang boleh oerhati sampai mcm tu sekali ek? Heran.

    0

    0
  18. pokjeng says:

    Bila lah dua org ni nak habis duit. Asyik jalan2 jer enjoy nengok job macam kurang. Dah nak ada anak tuh berjimat cermat lah. Kang duit kurang kang nyesal sampai gaduh2…. sampai sekarang aku pelik mana laki dia dpt duit banyak2 kawen ngan hanis

    0

    0
  19. Anonymous says:

    sian keknis..pasal pusat pasal baju pun orang nak komen..dah tahu lain orang lain hal tapi dok nak mengata juga..memang jahat mulut tul la manusia2 hari ni..just nak share my xperience masa pregnant..pusat yang tenggelam pun boleh timbul kalau dah perut tu besar..pasal baju tu aku rasa ramai orang pun fikir benda yang sama satu pembaziran pulak nak shopping baju maternity padahal pakai a few month je..so pakai je baju sedia ada..tapi bila perut dah besar baju yang longgar pun boleh nampak perut tu..cubala pikir positif sikit..tengok riak wajah orang bukannya kita tahu mungkin ada 1001 masalah yang dia tengah pikir

    0

    0