Written by Bella | August 5th, 2015

Indah sungguh apabila kami melihat pemandangan yang cukup cantik di Bora-Bora Island, Perancis dimana Hairul Azreen dan Hanis Zalikha sedang menikmati percutian bulan madu mereka.

Memang sweet apabila Hairul nampaknya berjaya memikat hati isterinya untuk berbulan madu di sebuah resort mewah sehingga mencecah ribuan ringgit semalam. Fuh!

Jelas sekali Hairul dan Hanis sedang bergembira di sana dan ini merupakan peluang untuk mereka bermanja-manja sambil mengenali diri masing-masing dengan lebih mendalam selepas bergelar suami isteri.

Jom kita lihat  beberapa lagi  foto berbulan madu Hairul Azreen dan Hanis Zalikha di Bora-Bora Island:-

60 responses to (8 FOTO) Hairul Azreen Dan Hanis Zalikha Berbulan Madu Di Bora-Bora Island Perancis

  1. Anonymous says:

    eja la nama hanis zalikha betul2. main cepat nk publish je eh

    0

    0
    • BELLABUDAK2 says:

      kalau bella yg update memang macam tu,da jadi mcm blog budak2 aku tgk

      0

      0
      • Anonymous says:

        cantik lagi pulau2 di malaysia..org luar datang malaysia, org malaysia ke luar..
        ok cukup, jgn publish lagi gambar honeymoon dorg..huhu, kang ade yg loya.
        btw biasa2 je..tempat tak penting, yg penting perasaan tu..

        0

        0
        • Lembu Gemok says:

          ehhh apa da…bora2 kot..pulau malaysia, pulau malaysia laa..come on..depa ada duit….pasangan yang paling aku sernok tgk…kaya, tp cool jer….semoga humble sampai bila2….ggmu!

          0

          0
        • Anonymous says:

          bora2 ke tora2 ke..the fact is, org luar lagi dok puji malaysia punya paling cantik dan and clearly water

          0

          0
      • Anonymous says:

        tak abeh2 dgn ayat ‘manja’ tuh..

        0

        0
    • Musykil says:

      Hanis Zali kah?

      0

      0
  2. Admin Sedih says:

    Zalikah kepala hotak ko nara???

    0

    0
  3. Anonymous says:

    bestnya.. klu ikot mcm mnbazir g tmpt2 mahal.. tpi bile pikir blk somi klua duit pun nk gmbira kn isteri kan.. nk tgk isteri tersenyum.. apa salahnya kn..

    0

    0
  4. anon says:

    Minah ni sebijik mcm bibik neighbor aku….

    0

    0
    • ANON 2 says:

      cuba ko chek anon kalo2 bapak or laki kau slalu menyedap kt rumah neighbour ko.. yela bibik cantik..

      0

      0
    • Menipu je keje ko says:

      eh elleh..konon cantik lg bibik….hanis tu bks model dan lawa orgnya..klau dh bibik tu lg cantik,..dia x kan jd bibik jauh2 kt ngra lain,…baik dia cari keje yg lbh sng kt negara dia kah kah kah….

      0

      0
  5. Anonymous says:

    sedap jadi artis banyak duet ni….

    0

    0
    • Her Ladyship says:

      tentu lah sedap….ada rupa.. dah “JADI”….. Penaja beratus $$$$$ pencarian “wajah baru “….. “demi menyemarakan industri kita..” kata Artis….. tapi balek2 muka itu jugak…..

      0

      0
  6. someone says:

    jgn salah sangka weii.. kadang2 org marhaen yg pergi tmpt ni budget very the tight you know. breakfast boleh la show off coz usually included in the hotel price kan. ntah2 mlm makan mee maggie dlm cup. keh keh keh.

    0

    0
  7. makEnon says:

    Banyak betul eh duit Hairul Azreen ni. Bora-bora kot. Pehh. Padahal takde ler famous or berlakon bnyk mana pun. Aaron Aziz pernah tak pergi Bora-bora? :p

    0

    0
  8. Woee says:

    Rezeki msing2.nmpk hepi this couple.

    0

    0
  9. melati says:

    Aper lah makEnon ni…kan Malaysia ni kalau nk kaya mesti kutip Derma…so kena tunjuk lah supaya byk lagi penderma2 Menggong…hahaha

    0

    0
  10. Anonymous says:

    time out of season, tmpt ni agak berbaloi utk yg affordable..good choice .. included in my list for visiting next year.. janji kene menabung…

    0

    0
    • Anonymous says:

      klau tak sempat nak menabung boleh minta derma.. lagi cepat.kikiki

      0

      0
    • Anon8 says:

      Out of season situ bila ya?

      0

      0
      • Anonymous says:

        maitai polynesia bora bora offered from rm1500 utk 3 mlm excluded tax… antara yg termurah dan boleh la afford kalo menabung n ada org nak derma.. usually autumn to winter is consider as out of season session utk tmpt peranginan macam ni sbb mungkin cuaca x berapa consistent (hujan..) dalam kawasan pulau… tapi bora bora ni nmpk mcm kawasan tropika…. byk pokok kelapa.. jadi cuaca rasanya bukan masalah besor kot…

        0

        0
  11. nana says:

    bora bora kt perancis ke?

    0

    0
    • Ain says:

      Bukan kat perancis, tapi bawah jajahan perancis. Pulau ni kat lautan pasifik, dlm kelompok french polynesian-pulau2 kecik

      0

      0
    • jadore says:

      BORA-BORA ISLAND
      Bora Bora adalah salah satu pulau di kepulauan Tahiti, French Polynesia. Salah satu pulau yang dikelilingi oleh lagoon berwarna biru, hijau turquoise di sekeliling main island, dan di tengah-tengah pulaunya terdapat 3 gunung berapi. Kepulauan di Tahiti ini sebagian besar terjadi karena letusan gunung berapi yang terjadi ratusan atau ribuan tahun yang lalu yang pada akhirnya membentuk pulau-pulau beserta lagoon-lagoon di sekelilingnya. Karena lagoon yang sangat indah inilah banyak pengarang-pengarang, salah satunya, James Michener, menyebut Bora Bora sebagai “the most beautiful lagoon in the world.” Banyak sekali artis-artis hollywood yang sering vacation ke pulau ini, antara lain, John travolta, Eddie Murphy and Tracey Edmonds dan yang lain-lain. Bahkan ada diantara mereka yang sudah menjadi langganan salah satu Luxury Hotel di Bora Bora ini.

      0

      0
  12. Anonymous says:

    tak de ke org nak DERMA kat aku sikit duit boleh la aku p Bora-bora island. mkn sedap2 fuh bestnya. mgkin dlm mimpi

    0

    0
  13. Anonymous says:

    bagus diorang ni.. walaupun gambar berbulan madu sah dah nikah.. tp x de pun letak gmbr peluk2 terlebih mesra ke ape…kalau artis lain..belum nikah pun dah bercuti sama2 tunjuk gambar2 mesra bagai siap atas katil :D

    0

    0
  14. Anonymous says:

    hairul ni banyak benor duitnya.. belikan mak mitsubishi asx, beli rumah, bagi hantaran 91k, majlis kawen lagi, honeymoon tmpt ribu riban semalam.. semua dalam masa dekat2 jer..fuhhhhh.. nk kata top, sendu jer..

    0

    0
  15. hanis says:

    wow bestnya kalo dapat bercuti ke Bora-bora island. hiks.

    0

    0
  16. mulut celupar says:

    banyak duit hairul ni, ptt dpt ngorat hanis..pulau tu mmg cantek.sweet jer diaorg kan.

    0

    0
  17. Teddy Bear says:

    seronoknya bulan madu kalau banyak duit

    0

    0
  18. damai says:

    Hyrul nie banyak buat stand-by stunt behind the screen, itu yg he make $$$$$, kau ada

    0

    0
  19. OTAK NARA says:

    sebelum kawin lepas kawen..lepas nikah lepas honeymoon,lepas beranak lepas pantang,lepas masuk anak 2 3 org itu je blog sampah ni update…hancus nara

    0

    0
    • Show off jer keje nko says:

      Ntah lah.aku dah masuk tahap bosan dah ni.dah nikah tu..diam2 udah lah.pasni g mana plak.tak abis2 duk tayang kebahagiaan.cubalah ikut cara si yusry dan lisa tu.duit berkepok2.g jln serata dunia dah.tp xde sibuk nk show off bagai.biasa kalu gini gaya..yg duit semput2 jer..yg slalu tayang kehidupan setiap saat.

      0

      0
      • penin la ko says:

        yg ko hangin life dorng npe…ko nk ke ape ko wt org lain tentukan smpikn nk upload gmbr pun nk ikut kate org..sukaht dorng la..ko ada hak utk berambus xya tgok pape gmbr atau hl dorng..adoiyaiii…aku x minat dorng pn x ada aku hingin nk tgok2 gmbor dorng tp x ada la jaki ngn ape yg dorng kecapi..tumpang gmbira tgok org lain bahagia…

        0

        0
      • Hmm..tgk jer lah besok... says:

        Ha ah kan.dah cerai besok..mulalah dgn spek itam besor kat muka.pastu statement- keputusan utk berkahwin dulu agk terburu2.kami terlalu muda dan mentah sewaktu itu.citt.poodah!

        0

        0
  20. anon says:

    Puas dah bermanja?

    0

    0
  21. dermawanarabcantek says:

    Dh byk duit time muda2 ni simpan la, jgn lak bila tua, sakit teruk mintak DERMA….tunjuk g oversa bagai masa ni….pls think ur future gak ye!!! Klu dpt penderma dr negeri ARAB ok la…jgn marah…pendapat je…

    0

    0
    • Anonymous says:

      bagi aku klau dh ada duit byk muda2 ni elok la separuh utk gi holiday and separuh disimpan.. klau asyik simpan utk tua je semua tak sempat nk gi mn2. dah tua nnti klau byk duit pun dah tak mmpu dh nak jln jauh2 ni..

      0

      0
  22. mimi says:

    mohon lhdn check status tax diorang pls. hahahaaa

    0

    0
  23. Jadoo says:

    Tak sangka hairul ni byk fulus..

    0

    0
  24. zaza says:

    dia anak org kaya .opkos la mak pak support. kalaw nk harapkan duit job berlakon tu mmg tak ar. hairul ni level artis biasa2 je pon.

    0

    0
  25. nak cuit sikit says:

    i still adore Ms Nina and Noh, a very humble loving couple that i respect….Ms Nina anak jutawan bank tpi dalam romantika takde tunjuk sedikit pun kekayaan…minum teh ice ikat tepi lagi dengan roti canai bungkus je….tak tunjuk butik tak tunjuk rumah tak tunjuk pun bilik dia orang menginap di Tokyo….

    tpi ayat last Ms Nina to Noh sungguh menyentuh hati….hope both of you will be together forever till Jannah….amin

    0

    0
    • minah jambu nice girl says:

      ape anak orang kaya tk boleh minum the ice ikat tepi ngan roti canai bungkus ke ?? ooooo orang yg tk kaya aje la yg minum the ice ikat ngan roti canai bungkus gitu !! cakap macm orang cetek pemikiran pulak kau ni huh ! anak orang kaya ke orang kaya ke dorang pon manusia biasa darah pon merah jugak ! cuma kelebehan orang kaya ni dorang ni berduit itu aje beza nyeee kereta pon hutang jugak mana ada dorang beli cash ! ada ke ? ada jugak yg sewa kereta besar2…minah jambu cuma ada basikal aje untok minah jambu gi kedai…

      0

      0
  26. Anonymous says:

    Klu aku dpt tido kat Grand Lexis yg chalet atas air kat PD tu pun dh teruja gile..ni plak dpt pegi Bora Bora…bertuahnya…

    0

    0
  27. Linzy Longkang says:

    Kemain ko jah, siap promote brand apa tu MALEAD pastu tgk laa gelas champagne ngan sparkling water seme breakfast dasattttttt

    0

    0
  28. anon says:

    riak

    0

    0
  29. Nara Kalut Nak Post says:

    NARA, KOT YE PUN NAK PUBLISH LEPASTU KALAU X TAHU, MOHON LA GOOGLE DULU YEEEEE. SEJAK BILA BORA BORA TU KAT PERANCIS WAKAKAKAKKAKAKA #NARAKALUTNAKPOST

    0

    0
  30. mimos says:

    masing2 dgn cara masing2 bio le dia nk gi bor ke borak ke hapa.. xkan nk ikut cara ko pulak.. beromen lam bangunan x siap je ko mampu..

    0

    0