Written by Bella | July 31st, 2015

Boleh dikatakan sekarang ini rezeki Datuk AC Mizal semakin murah, banyak rancangan di Astro menggunkan khidmat beliau sebagai pengacara selain mempunyai jenama radio sendiri secara atas talian.

Baru Baru-baru ini Dato pergi bercuti bersama keluarganya ke kota London. Yelah setelah penat bekerja mesti la ingin melepaskan tekanan dan meluangkan masa bersama keluarga kan? Memang enjoy habis mereka sekeluarga di sana.

Jom kita layan beberapa lagi foto Datuk AC Mizal di London dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

35 responses to (8 FOTO) Datuk AC Mizal Dan Keluarga Bercuti Ke London

  1. Anonymous says:

    WOIII PAKCIK. KO PERNAH TAK AJAK ANAK2 KO YG PERTAMA N KEDUA TU PI BERCUTI MCM NI? BUKAN AJK2 AYAM K. AJAK YG BTL2 MATI2 NK AJAK. ORG YG SYG ANK JE YG AKN AJK CAMTU. HARAP2 PERNAH LA K.

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      Bila nak pakai tudung Emilia Rosnaida ni..
      Dah mcm pokok krismas musim luruh dah aku tgk…

      0
      0
      • Joyah says:

        Hahaha.. Kelakor la komen ko! Tp mmg buruk pun bini dia.

        0
        0
        • Anonymous says:

          Mmg bini ac buruk pun.. tambah rambut karat tu… ac suka kutuk org tp x sedar bini dia buruk

          0
          0
        • Lois says:

          Dulu cantik dia nie ramai kata kecantikan eksotik, slim melim pulak tu. Sekarang dah macam nenek kpop dah haku nengok. Cubala sesuaikan badan tu ngn rambut ngn muka ngan kulit ngn pakaian. Seperti ada sesuatu yang tak kena padanya.

          0
          0
    • melati says:

      Solusi yang tepat jangan anda putus asah… KI JAYA WARSITO akan membantu anda semua dengan Angka ritual/GHOIB: butuh angka togel 2D ,3D, 4D SGP / HKG / MALAYSIA / TOTO MAGNUM / dijamin 100% jebol. Apabila ada waktu silahkan Hub: KI JAYA WARSITO DI NO: [[[085-342-064-735]]]

      ANGKA RITUAL: TOTO/MAGNUM 4D/5D/6D
      ANGKA RITUAL: HONGKONG 2D/3D/4D/
      ANGKA RITUAL; KUDA LARI 2D/3D/4D/

      0
      0
    • Anonymous says:

      dlm mlm ac ni suka kutuk siti sarah indirectly. pasal rmbut karat la, apa la. dia tk sedar ke yg bini ko 2 pun tk semenggah jgak rmbut nya. tk suka dgn cara ac. lgsg tk profesional

      0
      0
  2. kuis says:

    ni golongan orang2 yang tak terkesan dengan gst. simpan duit elok2 ye. jangan nanti bila dah takde duit, pi mintak derma bagai.

    0
    0
    • nnn says:

      terkesan jugak dorang ni.kalau tak dah tayang dah beg plastik chanel ke prada ke versace ke

      0
      0
  3. KILL says:

    Anonymous..

    Betul tu apa yg kamu katakan. Ex-wife sikitlah punya fight nk dptkan nafkah utk ank tapi hampeh.
    AC ni sya x pernah pun respect dia. Org lain minat dia tu,..minat kenapa pun tak tahulah. Bukan iri hari atau sebaliknya…tetapi kasihan anak dgn bekas isteri yg dulu.
    Sya ex-wife dia tu lagi cantik..tip top. Tapi mungkin memang tiada jodoh mereka.
    Sya pun hairan,..nape erk, bila org kahwin lain ni nampak mesra dgn yg baharu, sedangkn yg sebelumnya sikitlah punya jaga makan pakai, takde pula nak tunjuk pada public…bukan artis yg lain pun sama juga.
    Memanglah bila dah berpisah, bercerai tiada lagi apa2 ikatan, tapi tolonglh jaga dan horamt perasaan mereka yg pernah kecewa. Sebab mereka pernah jadi pasang suami isteri,kan.

    0
    0
  4. mamak says:

    dia nak bawak family makan angin tu dh dpt pahala…. part dia ofer anak bini lama tu hak dia ler dgn depa dgn Tuhan,. kita takyah judge..takyah saja2 cari dosa kering…dh confem masuk syurga ke kita..

    cumanya blogger takyahlah besarkan kes takat pi landen nih…ramai dah org biasa yg dh pi pun..

    0
    0
    • Sejenis Ke says:

      Kau sama mcm AC ke…?..Sentap laks…Baca komen kau, dan2 aku pergi scroll balik komen atas…Xde pun judge2 orang, xde pun kata2 buruk..Bagos la tu bila org tanya, at least dia beringat sket tanggungjwb dia…Klau ada yg judge pun samala jgak hak dorang dh diri sendiri tu ketara sangat berat sebelah, wht do u expect?..Itu yg public nampak…Yg pnting jgn mengutuk sudah tapi menegur atau bertanya itu kira ok la tu…

      0
      0
      • safen says:

        tak pyh nak sibuk sangat pasal org lain. .tk pyh kutuk pasal rambut istri dy ke muka dy ke. .klau dy tk tutup aurat skali pn bkn kmu yg kna dakwa kat akhirat kelak suami dy jg. . .pasangan hidup kta d kmudian hari blm tntu lg mcm mna. .so. .lbih baik diam dan diam trus diam. .nk komen2 bnda yg tak baik buat rugi ja. .drng dpt pahala org yg mngutuk dapat apa??so fkr la ckt. .nk jd hater’s skali pn brpadah2 ckt. .nk tgr2 mmg tk salah klau teguran yg membina. .tp kalau bt teguran yg menghina. .tanggung sndiri la. . .bkn nk tunjuk baik pn. .bkn nk sokong mna2 pn. .ni pringatan brsama. .okey. .jgn mrh. .jgn sedih. .hehehe

        0
        0
  5. Anonymous says:

    kesian anak2 dgn wife pertama kalau tgk gambar ni.
    budak makin membesar makin memahami..
    masa kecik mmg la boleh lekeh2 kan..nnt dah tua..jgn baru nak cari ye AC.

    0
    0
  6. Ana says:

    Aik..anak2 kecik lagi dah kalerkan rambut depa..gila punya mak bapak..anak2 dah besar bawa2 lah mengucap…taubat…yg si bini tu dah mcm ape tah..ingat lawa sangat la tu rana rambut cenggitu..buruk tau

    0
    0
  7. orang_penting says:

    adoiii….imej bini dia dr dulu camtu…tak bertuko2….fashion lama lah… :P

    0
    0
  8. ntahnya says:

    urmmm setahu aku la anak2 dgn isteri pertama mmg x suka dgn dia da.
    kesian mereka..

    0
    0
  9. Riang ria says:

    Klu laki aku duit byk cm AC ni,aku trus g london mnagemnt tuk slim kn blik bdan.aq tgk bini dia dh x nmpk lher dah.AC,aq nk psan ank ko bukn tu je ye yg dr bnih ko.klu ko lupakn ank2 ko tu,1000 kli dia lupakn ko.

    0
    0
  10. bedah bedot says:

    Laki kaya….takde perunding imej ke? Atau rumah takde cermin…. hehe

    0
    0
  11. Sampai ati hang ac.. says:

    Aku rasa bkn mata aku srg jer yg tgk si emilia karat ni buruk.kulit leher berkerak..hidung plastik abess! Rambut toksah cakap lah..cenggini level datin?teruk betul taste nko ac oii..tgk lah body dia..nmpak sgt body pemalasss..bergendut sana diri.soal dia tak bwk anak kandung lg 2 org tu..aku no komen lah..mnjwblah dlm kuboq yer.yg aku loya duk tgk skrg ialah datin wannabe ni.hish!

    0
    0
    • Anonymous says:

      Ac x pandai jaga bini… mulut jahat suka kutuk org tp bini dia mcm tin karat gemuk

      0
      0
    • mami says:

      hai pandainya suh AC jawab kat kuboq…kamu tu menulis macam lupa Tuhan tahu kamu tu siapa? nnti ditanya tanggungjwab kaki tangan kamu guna didunia…kamu jawab kt kabuq naaa

      0
      0
    • Phuii says:

      Sampau ati ang ac. Pandai ko cakap merangkak masuk kubor bagai ek. Mulut busuk macam longkang taik. Ko ingat orang gemuk gendut tu pemalas ke semuanya. Yang body selim melim macam model tu rajin ek? Pernah tak tgk muka cantik badan selim. Rumah bersepah bilik air berkarat. Hitam berkarat? Menghina ciptaan tuhan. Macam muka ko tu cantik sangat. Silap hari bulan badan macam beruang kutup. Makan berak-makan berak-komen kat bn ni aje koje ko.

      0
      0
  12. anon says:

    Hmm…kesian kat anak2 dgn bini pertama, tak merasa mkn angin. Dah lah tak ajak dia org, ni menunjuk2 pulak.
    Kat london tu tak abis2 hujan. Kalau tak hujan, tak sah. Entah apelah yg suka sngt artis2 gih sana…

    0
    0
  13. Iklanicious says:

    Weyy nara. Apa byk2 iklan ni. Aku baru nk view x tekan apa2 dh keluar mcm2 iklan haram jadah kt page kau untuk income kau bulan2 mkn anak beranak. Nk carik duit pun buat la sistem lain iklan tu. Berpuluh kali aku bukak tutup web kau ni. Jaga la sikit hak org2 nk tgk post2 kau ni.

    0
    0
  14. ANon says:

    Emm..kite pon x tau mcm mane perangai bini lame AC ni dulu..kalau tak nape dgn si Emilia ni AC bahagia je & sampai sekarang perkahwinannye bertahan… God knows…

    0
    0
  15. Anonymous says:

    Anak2 AC lagi dua tu dah besar. Mesti sedih bila tengok bapa dia kan. Apa salahnya bawa sekali , eratkan silatulrahim. Darah daging tu.

    0
    0
  16. Lara says:

    Banyak komen kutuk bini nyer ni, si DAtin ni, I pun setuju kot hihiihi. Tapi kan, adik dia lawa kan, yang kawen ngan mamat Adlin ker apa namanya.

    0
    0
  17. permatamama says:

    harap2 AC masih menjalankan tanggungjawabnya kepada anak2 bukan membiarkan sahaj!

    0
    0
  18. Michael says:

    Tunjuk ‘Peace’ terbalik macam tu kat London makna nya ‘Fuck You’ pada masyarakat Britain! Kau jaga jaga AC…silap haribulan Mat Saleh ingat kau mencarut kat diorang..kena pukul nanti!

    0
    0
  19. jojoyah says:

    why is she using a mop on her head? kesian keluarga nie, good genetics must have taken a holiday…a very long holiday.

    0
    0
  20. Anonymous says:

    korang xtahu cita sebenar,bini pertama tinggal AC masa AC susah sebab kejar dato.tp amylia setia disisi ac masa susah dan senang.

    0
    0
  21. kepoh jugak says:

    korang xtahu cita sebenar,bini pertama tinggal AC masa AC susah sebab kejar dato.tp amylia setia disisi ac masa susah dan senang.

    0
    0
  22. Phuii says:

    Wife dia emilia yang banyak carikan job untuk AC. Kenapa busuk sangat hati nak memburuk-buruk kan orang lain.

    0
    0