Written by Bella | February 17th, 2016

Sedang berbadan dua kini, Raja Farah dan suaminya Iskandar Ismail sempat meluangkan masa bersama dengan menikmati percutian ataupun kata orang baby moon di kota London.

Menerusi foto-foto yang dikongsikan oleh Farah menerusi akaun Instagramnya, pasangan ini  sempat berkujung ke beberapa tempat menarik seperti Tower Of London dan London Central Mosque.

Pasangan ini juga tampak cukup bahagia bersama. Kami doakan agar Raja Farah dan Iskandar kekal sehingga ke akhir hayat dan mencintai antara satu sama lain dengan lebih setiap hari.

Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar baby moon Raja Farah di London dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Sumber Foto : Instagram Raja Farah

16 responses to (8 FOTO) Baby Moon Raja Farah Di London

  1. anak nogori says:

    simple n nice

    0

    0
    • perempuan says:

      Bulan lepas terserempak dengan raja farah ni. perut dia dah nampak baby bump. comey weh.. dia jual susu kambing. mungkin juga la susu kambing tu yang dapat meningkatkan balik kesuburan. insyaAllah akupun nak try juga la minum.

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Nmpk matang jek asben die..semoga Allah kurniakan kebahagiaan dunia akhirat

    0

    0
  3. aku says:

    muka sama!!

    0

    0
  4. lan says:

    simple.. tak de la bawak jurugambar & posing dengan beg shopping bagai..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    orang tengah bahagia pun relax je jalan xde nak peluk2/pegang2 tangan suami sampai nampak nak runtuh bahu

    0

    0
  6. Gug says:

    Melopong la bkas lki dia.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    nmpk gak jln2 keliling London dah penat2 jln2 singgah kt masjid..or kt museum ambik pahala,dpt knowledge n rehatkan kaki..nih bru traveling 10 dlm 1

    0

    0
  8. Anonymous says:

    nmpk comot la raja Farah ni

    0

    0
  9. Anonymous says:

    comot la raja farah ni

    0

    0
  10. Hurts.... says:

    honeymoon, babymoon, familymoon….
    london jugak…..!!!

    0

    0
  11. Anonymous says:

    aku bharap aku dpt juga jejak kaki ke bumi london nanti

    0

    0
  12. Anonymous says:

    tahniah Raja Farah :)

    0

    0
  13. whiterose says:

    Anonymous ni bekas laki Raja Farah ke??awat komen x abih2 nak negatif??

    0

    0