Written by AbangNara | November 6th, 2011

Inilah gambar pasangan pengacara Anugerah Skrin 2011 yang dikatakan ramai gagal membangkitkan kemeriah majlis anugerah tersebut. Mungkin ketiadaan pengalaman membuatkan keserasian antara Rozita Che Wan dan Ally Iskandar tidak wujud. Kesian jugak Abang Nara tengok Ally Iskandar yang berusaha keras untuk menghidupkan suasana.

gambar ask2011

Layankan sampai lebam 76 lagi gambar sekitar malam Anugerah Skrin 2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011
gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

gambar ask2011

Kredit gambar kepada Paradigma Studio dan TV3.

90 responses to (77 GAMBAR)Sekitar Malam Anugerah Skrin 2011 Part III

  1. rock says:

    Diana Amir….
    love ur style & image….

    dari tak suker terus suker….
    manis & ayu….

    0

    0
  2. cegampang says:

    hmmm baju tasha shila pun nampak lebih menutup dan sopan berbanding fida. Tak paham la ngan fesyen kau fida oi… Diana amir nye style bertudung pun lagi baik. Cantik je. Ok je. Tade masalah pun. Kau nye fesyen menyakitkan mate ade la. Bajet hot tuih

    0

    0
    • along says:

      sekali tersilap percaturan fida ooiii, makin jauh pula tersimpang aku tgk..hari tu dlm tv ckp dah mengaku salah, terlalu hanyut dgn fesyen, aku hampir2 kesian, tapi tgk2 macam makin teruk ko ni…

      0

      0
  3. LOL says:

    neelopak neelopak!!!!so sweet

    0

    0
  4. pakwe siti saleha says:

    mane nyer gambor siti salehaaa????

    0

    0
  5. Ms Nana says:

    adehhh.. berpinau mato den nengok fesyen retis zaman skrg nie.. dr yg mude..sampai la ke tue.. dr yg fofuler..sampai la ke suam2 kuku.. dr yg xbertudung..sampai la yg bertudung,, tp alhamduliilah.. ade gk la terselit yg sodap mato memandang..

    0

    0
  6. LOLA says:

    FIDA—> pakai baju ketat+kain lengan jarang+kain berbulu2= BAJET GLAM

    Artis yg x bertudung pon pkai lagi sopan kott!

    0

    0
  7. nero says:

    sape nyah 3 org yg pakai gold 2?

    0

    0
  8. […] Here : Beautiful Nara Tags: 2011, Anugerah, GAMBARSekitar, Malam, Part, […]

    0

    0
  9. beLLa says:

    cam ade mkne tersirat je bang nara letak gamba fida then gamba diana tu? ;p
    fida, memang dr dulu btudg. diana, bru bertudg dan lg sopan. ^^

    0

    0
  10. LOL says:

    Lots of Fapping materials!!!!!!

    0

    0
  11. najwanajwinajwu says:

    najwalatif mcm indon da…cbe pkai jgn smpai terlampau nk ikut fashion tp last2 nmpk mcm indon n hodoh…should learn from yuna…sb muka awak xbrape nk sesuai berfesyen sgt…

    0

    0
  12. najwanajwinajwu says:

    shila amzah..you are young..satin is so lame..plus the design is like you were in a star wars starship waiting to fly!

    0

    0
    • @#%&*/ says:

      Haha aku pon tak suke si najwa latiff tu..nak sangat berfesyen tp bruk gler..yg shila tu ok wat??jnji die tak seksi..

      0

      0
  13. meeradiana says:

    hehehe..
    suke giler kat chef riz..hehehe
    macho ar..

    0

    0
  14. diana cun says:

    diana amir cute la….. Like
    Erra pun cun… Like juga..
    Ieja… Memng cun… Sgt like…..

    0

    0
  15. aduhai says:

    diana amir lagi ok kot dari si fida…aduhai…

    0

    0
  16. tahah says:

    lisa sugihani takdak eh?
    ternampak faghed kamil aja pulak..

    0

    0
  17. echah says:

    FESYEN BAJU MARISHA PALING LAWA…SESUAI DGN BADANYA YG TINGGI..

    0

    0
  18. tyaa says:

    iiishhhh. si budak fida nih. ko buat malu kaum pompuan yang betudung je la. kejadahnye pkai tudung *tudung ke??* tp lengan jarang nmpak tangan?!! hoooiii pala hang letak mana? lutut??

    0

    0
    • tumpang lalu says:

      weh tyaa, si fida tu lengan di tak jarang act, kau tgk elok elok, just baju dia je yang berbalut and ketat sendatt -.- memang memalukan kaum si fida nii.

      0

      0
      • tic tac says:

        kalau ditenung btul2, fida pakai inner (skin color) paras siku.. tp den ttp x suko plus tdung (tdung ke?) mcam ngok.. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

        0

        0
        • suka hati gua la!!! says:

          yg korg nk sebok2 jd juri nie apesel ah!!! suka hti dorg la nak pkai apepun…Apesal ko rg dengki ke…hahahah
          lg 1,,,yg korg kutuk2 artis ni krg ingt korg da ckup baik ke tuk akhirat,,,sndri mau ingt la,,,,kite ni ada kubur msing2…so pndai2 la jga kubur kita k…jgn tau nk mgutuk je…ntah2 diri sndri lg truk dri artis nie..ye x? emm…klu ank korg jd artis n pkai bju mcm yg artis ni pkai n ank korg kena kutuk mcm korg kutuk artis ni…apa perasaan korg ah!! FKIR GUNA OTAK MAAAA!!!!!!!!!!

          0

          0
  19. nono says:

    APahal la baju artis nie sume xckup kaen…cian aku tgk…fasha sandha nie nak g mana…g bilik air ke berkemban…aku pelik tol..alyah tue lagi la mcm apa dah aku tgk….nnti kena buat tabungan amal…kutip bagi baju cukup kaen kat artis2 nie..aku yg xberapa nak kaya nie pon ckup kain…yg pakai ttup tapi mcm nangka plk dh..ketat benornye..diana amir la ok ckit dari yg laen2….sekian melaporkn dari bilik berita…zasss….

    0

    0
  20. rizky says:

    Ade plk org kata diorg nie xseksi..? cuba bgthu aku cket apa benda yg xseksi…aku tgk sume pakai x cukup kain ngn pakai mcm sarung nangka..xkan nampak betis, peha ngn berkemban je seksi….yg bonjol rata2 tue pon seksi walaupon ttup…hishh….jgn smpai trun bala sudah la..bala kena kat sume beb…!! bukan plih org..igt2 la…semoga diorg sume berubah..amin…

    0

    0
    • md haieri says:

      yang beri komen sama 2×5 jugak!…..sibuk pasal artis singkat sana-sini,saya lihat,anak perempuan yang kaki komen malah adakalanya terlebih dari artis,uniform sekolah ditiup angin je….malah hasilnya lebih dari artis……?peha/betis macam betik jugak…..?perbaiki kerabat keluarga dulu,jangan tau komplen je…..suruhlah artis semua pakai telekong??…..sumbang kain ela pun tak apa……

      0

      0
  21. gudgirl says:

    diana amir comey je…pakaian dia pon elok je ttup aurat x mcm fida..

    0

    0
  22. minah gebu says:

    shila,jac dan alyah.lagu yg diorang nyanyi mmg best..tp ckup mnyakitkan mata tengok mereka berpakaian.jac pon pandai tutup betis tu..alyah dan shila??macamlah betis comel sangat pon..

    0

    0
  23. sangkenggeru says:

    x cantiknya gamba.abg nara tlg ckpkn dkt forografer sblm bg gamba edit2la dulu ke.etlis amikla gamba angle2 yg cantik.kesian artis2 yg sebenanye cantik jd x cntik, yg mmg x cantik lg ngeri jadinya.mcm guna digicam je.

    0

    0
  24. eka says:

    tiz cantik.. kalau tak nampak gigi..

    0

    0
  25. Emmm says:

    sopan-scha alyahya, marsha, fiza n ada bbrapa artis lain yg xtau nama
    sakit mata tgok- fida..dahla warna karpet merah sama ngan warna baju..lawak..
    najwa- lagu ko sedap, tp kena belajar fesyen dik oi…bukan wajah awk x sesuai bfesyen..tp kalau pandai, nampak la lawa..usaha lagi yer
    fesyen lelaki..ok semua..cuma lan typewriter nampak ganas dgn rambut baru die

    0

    0
  26. wowowow says:

    paling cantik neelofa..beauty queen!!!
    paling sopan diana amir

    0

    0
  27. The Watcher says:

    hurm.. kalau tgk kegelapan kulit nabila huda, mcm mengiakan lg gosip psal artis yg sambut halloween dgn jurulatih selam kat pulau tioman. hoho.. just a wild thought.

    0

    0
  28. miss abc says:

    antara shila amzah, alyah n jacklyn victor…jacklyn nmpak lg sopan kot. still pakai tight pants… die yg bkn islam pon tau segan…

    0

    0
  29. budi says:

    diana amir dan Izara aisyah cantik..

    0

    0
  30. aq bdax ngek says:

    alahai fida……kcian aq tngok ko ha……dipulaukan….jngn tunjuk kampung sangt…..malu kot

    0

    0
  31. mulot lepas says:

    alahai nabila sanggp pon ade ke???alamak!mnympak aq…sia2 aq mnt cikaro mcm ko huuuh atoi!!!sangp2

    0

    0
  32. sakitmata says:

    FASHA & CT SALEHA>>>fesyen kemban…ksian byk duit tp xcukup beli kain….kesiaaan
    nara>>>>mcm amik gambar dkt tv3 pnya web je…hahahhahah…tq

    0

    0
  33. ak sempoi says:

    bukan ke baju fida tu ade dlm punyer? maksud ak yg jarang die tu bukan nmpk lengan sebab ade inner dalam..xtaw la kalau ak slah tgk

    0

    0
    • mizzmind says:

      mmg fyda ada pakai inner tp melepasi siku sket je, stil singkat dan kelihatan spt wrna kulit. mcm mgsa fesyen @ dia mmg x tau berfesyen??

      0

      0
  34. 4girl says:

    xxx suka fasha sandha,,mesti nak tyng body dia…like erra dari dulu smpai skrng, sopan je

    0

    0
  35. mencik says:

    inner pon stakat sparuh tgn je..same je..supe xyah pkai inner

    0

    0
  36. azra says:

    Liyana Jasmay tu kenapa dgn dia punya bibir. tebal semacam . macam bapuk je

    0

    0
  37. sha says:

    BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.BERKEMBAN.

    Tak sejuk ke?

    @Diana Amir <3

    0

    0
  38. roundNround says:

    cik fida, bukak je serban tu terus. tutup separuh2, main2 plak bab aurat ye.. pastu jgn lupe, beli scrub, scrub tgn tu betol2, g manicure skalik ye. ala baru berape hengget je manicure. rm30 dh dpt dh kan…

    0

    0
  39. hunny says:

    fida mcm badut je

    0

    0
  40. pujangga says:

    x suke la tgk fesyen tunang Chef Riz..fesyen baju,rambut etc sentiasa sama….xnmpk bbeza lgsg…cb la cr sst yg nmpk stunning skit…ni x….sik fasyen yg sm je dr dlu…

    0

    0
  41. sukeee says:

    suke Izara Aishah….sopan & cantek sgt…Diana amir pun comel!……Fasha, Fida & Kilafery eeuuwwww….soo over!!!

    0

    0
  42. bulan berbicara says:

    LIKE baju scha, liyana, rita rudaini, ana dahlia, lisdawati,wawa zainal, erra, ila damia, artist yg pakai baju hitam ala2 cheongsam dgn gold clutch, neelofa, diana amir, isteri zul yahya… dan paling like EJA!!

    0

    0
  43. uui says:

    awat buruk bebenor baju si fida neh…bajek glam la neh…macm MUMIA!!!! Bkn mumia cam ko ok ko yg cam mumia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  44. hario says:

    farid kamil hensem siot..
    yg penting nora danish sgt la comel buat muka kesian ..cam baby. geram betoi..

    0

    0
  45. Reena says:

    Pls remove pix fasha & fida..paling menyakitkan mata dowh..sorang baju merah menyala cam tanglung & angpow cina.. sorang lagi, ada hati berKEMBAN tp nampak KEMBANG.

    0

    0
  46. analiaa says:

    hape la haku ni, tgok fida bertudung, duk kutuk, nampak ketiak, buruk, tak senonah…scrol ke bawah..alalalala fiza, sopannya dia… :D

    0

    0
  47. farah says:

    menyampah tol ak tengok roooojiiiiitaaaa che wan…. xsesuai jd pengacara…pengalaman ZERO……..berlakon pn xde la best sgt pn..tayang body lepasla kot…

    0

    0
  48. oops says:

    omigosh! kilafairy sgt2 hideous!! And she looks like the Joker when she smiles..

    0

    0
  49. wan says:

    eeuuuuuu….cm pokok krismas lak tgk dak fida nie…

    0

    0
  50. boi says:

    Awek aku liyana jasmay sgt comel. *drools

    0

    0
  51. Yani says:

    Yana cute!

    0

    0
  52. BdakKecik tpi ada otk tk mcm artis says:

    byak artis mmakai baju yg tidak cukup kain.erh..cubalah bgi contoh ckit dgn bdak yg msih bwah umur sprti kmi nie..Ini terdedah sano sini..
    seriously,bingung ngan zaman skang..
    Baju yg tidak cukup kain..BERATUS-RATUS RINGGIT!
    bju yg ckup kain..cma Belas-Belas ringgit jerk..haha..!:P

    0

    0
  53. Meyana says:

    pic bwah erra tue sapa erk?

    0

    0
  54. shasha says:

    napelah fida pakai mcm tuh..lebih bek xpyah pkai tudung kalu lher nmpak..elok2 pakai tdung pndai2 bkak leher plak..nk tukar fesyen knun..bek tukar agama trus la..

    0

    0
  55. mak minah says:

    TV3 tak de org lain ke selain Ally tu, semua rancangan nak masuk. hiburan dia, rancangan berat dia, rancangan sedia dia ….. hello tv3, gua dah bosan tengok muka si pendek perasan bagus tu.
    bg pulak pompuan perasan lawa jg pengacara … elok sgt ler tu ….

    0

    0
  56. kuman dan gajah says:

    orang2 yang dok komen ni…jgan ibarat gajah depan mata x nampak…kuman seberang laut leh lak nampak yerr…asyik sibuk kutuk orang tp diri sendiri?? opsssss..klo diri sndri pn dh ckup sempurna tutup aurat 2 alhamdulillah

    0

    0
  57. NH says:

    fida dh mcm fighting fish dh :P sma dgn kaleerr carpet lg tuuuu :P

    0

    0
  58. fususa says:

    FIDA macam pakai maskot ELMO plakkkkk

    0

    0
  59. fususa says:

    brapa erk umur Killafairy tu? lebih tua dri kak rozita ke?

    0

    0
  60. HUMMER69 says:

    FIDA SO SITI WANNABE….!!!!
    BURUK NAK MAMPOS!
    DUA2 PUN SAMA SO OFF BEAT BAB BERFESYEN.
    SAJAK LAH TU DAH NAMANYER SEDARA…
    HIPOKRIT!

    KILAFAIRY… MUKA NAMPAK TUA…!

    FASHA SANDHA…..BADAN KEMBANG!
    mACAM DAH LUNYAI…. :-(
    ZAMAN POPULAR MU DAH NAK PUDAR..
    TAK PERLU LAH NAK BERKEMBAN
    NAK CARI KONTOVERSI LAGI..!
    NORA DANISH ANAK SATU..
    BADAN DIA LAGI BERGETAH!

    0

    0
  61. BLaCK MaMBa says:

    x kisah la klau org nk kata aku buta fesyen tpi aku tgok artis pompuan nya fesyen mcm fesyen bulu ayam versi sapu/bersihkn lantai n dinding je- trutama fida. fasha n kilafairy leh kira ‘twin’ sbb fasha n kila nya dress nk sama je dr sgi warna n pattern cuma fasha kuncup ats n mngembang kt bwah n kila lah mngembang kt ats n mnguncup kt bwah .. designer sma ke? stakat desing baju ala mumia mcm utk diana danielle n fida .. alahai ..mcm dlm prtndingn mmbungkus guna tisu tandas tu.. tpi ni msti byr ribu riban .. brbaloi ke?

    0

    0
  62. chix says:

    aaaiiii…..artis2 yg bukan muslim cam jaclyn victor & marsha londoh pon reti malu lg, xde pakai sexy gile2…ni yg artis2 muslim tu, yg baju sleeveless, baju jarang, etc…especially si pasha sendat yg berkemban…..erm, dunia dah terbalik….

    0

    0
  63. nfi says:

    Fida patut malu dgn Diana Amir..Fida lebih lama bertudung tapi Diana Amir yg seksi giler dulu ni lebih sempurna bertudung drpd si pida yg ‘konon’nya dari awal kemuncullan berimej tudung..Oooo Pida..kau janganla jadikkan diri kau ikutan pempuan2 kt luar sana..kbetudung tp baju mcm nak pecah kalau drg ikut gaya ko..ko pun dapat “share”..Insaflah Pida..ko kuar je la dr dunia seni ni.tak suai untuk ko..lg pulak..tk nmpak pun sumbangan ko..belakon jarang,nyanyi takpenah..yg ko dapat ko menjadikan diri kau sbg bahan fitnah:(
    Dulu aku tak suka Diana Amir ni…skrg Alhamdulillah..semoga Allah akan terus memberi awak hidayah dan petunjuk..

    0

    0
  64. ainul says:

    sukenye diana amir..die pkai tudung tutup dada. :) keep it up honey. wish you istiqomah alright!

    0

    0