Written by AbangNara | February 10th, 2014

Anugerah MeleTOP Era telah berlangsung Sabtu lalu dengan penuh meriah sekali. Ramai selebriti-selebriti tempatan menghadirkan diri untuk memberi sokongan buat anugerah yang dianjurkan buat pertama kali ini. Antara yang hadir ialah pasangan suami isteri, Zain Saidin dan Rozita Che Wan, Tasha Shilla dan kekasih hatinya, Zizan Razak dan Emma Maembong serta ramai lagi.

gambar malam anugerah meletop era

Kehadiran Tasha Shilla berpegangan tangan dengan Hans, seorang peninju Muay Thai berjaya menarik perhatian ramai. Adakah ini bermakna Tasha Shilla sudah tidak segan dan malu lagi untuk tampil berdua dengan kekasih hatinya ini? Memang sekali pandang mereka berdua nampak sama cantik sama padan. Tak begitu?

gambar malam anugerah meletop era

Lagi 75 gambar sekitar malan Anugerah MeleTOP Era dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MalaysianDigest dan Era FM.

P.S: Cara terbaik mengalahkan si burung dalam Flappy Bird


gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era
gambar malam anugerah meletop era

136 responses to (77 GAMBAR)Sekitar Malam Anugerah MeleTOP Era

  1. Gulahati says:

    SEKALI LAGI NEELOFA KESAYANGAN ABG NARA FAILED DALAM ANUGERAH NI!~~! UWEKKKKKK

    0

    0
    • Lala says:

      Aku syak la kan, che ta tuh teringin nak pegang watak dalam filem pirate caribbean, dgn topi kau tuh… Very kampung dot com la che ta you punya taste, very tak in langsung fashion tu.. Omputih sane pg majlis anugerah mane nak bertopi bagai. Che ta, i rase u dah salah masuk majlis, kalau teringin nak topi cenngitu, pg majlis pngebumian omputih, atau majlis kawen kerabat .

      0

      0
      • Neelofa says:

        gila lah, ramai pakai cam seetan…

        0

        0
        • Anonymous says:

          termasuk ko lah!

          0

          0
        • amoi says:

          Nara xde taste…si lopak jgk dia suke…hahahahahaa

          0

          0
        • lalalila says:

          paling comel lisa n hanis zalikha….suke tgok…

          0

          0
        • Anonymous says:

          LOPAK PUN SAMA…X BERANI NAK KOMEN DEKAT ARTIKEL “FESYEN NEELOFA DIKRITIK HEBAT”..KE????

          0

          0
        • Willrow says:

          Huduhnya semua. Tak ramai yang sopan. Semua baju melekat ketat macam sarung nangka. Apa kalau pakai dress tak ketat tak cantik? Lagi sweet aku rasa. Yang lelaki pulak takleh blah. Sebelum ni artis2 melayu malaysia ni kutuk2 kpop, cakap fesyen ntah pape la, muka cam pondan la. Tapi siapa yang tiru fesyen diaorang sekarang? Hahahaah artis melayu malaysia memang plastik. Aku bukanlah fan kpop pun. Tapi meluat tengok artis melayu yang tak sedar diri. Yang perempuan pulak baju mesti nak singkat, ketat. Bila kutuk cakap ‘saya masih tahu hukum agama’ hahaahah bodoh. Tu berlambak pakai seksi takde pulak orang nak sound. Lisa pakai jarang kat tangan ngan dada takde pulak orang bising. Tasha shilla pakai ketat tayang bonggol unta depan belakang takpe pulak ye. Tapi kalau orang baru masuk islam eg marion macam tulah yang korang nak tazkirahkan sangat. Bajet yang original islam dah bagus sangat. Puiii hipokrittt. Fesyen dan bakat dua2 kelaut la artis melayu malaysia ni

          0

          0
        • lynn says:

          Firstly, saya nak kata Lisa Surihani memang cantik, gorgeous sgt! simple but classy. tak perlu nak mekap berat2, pakai baju over.

          Yana, kenape mcm org menahan sakit perut dgn muka mcm tu? tak cantik lah. dgn rambut mcm tu lagi. Yana kan comel? hehe.

          Che Ta, sakit kepala nengok dia ni. apesal mesti nak over ngan topi bagai? baju tu kalau tak menumpukan perhatian kat boobs tak boleh ke? haishh.

          Nabila AF, ko tak reti ke nak pakai baju yg tak ketat & cover dada? cuba ambil contoh Amira tu. cantik je pakai baju labuh, tudung labuh. ko je yg over. dah lah nyanyi tak berape nak sedap. malu lah sikit dgn Felixia Yeap.

          Lastly, Neelopak! adoyaiii… ni lah mangsa fesyen sebenar. apesal lah pakai baju mcm tu? dah takde rasa malu ke? aku pulak yg tak sanggup nak nengoknye.

          p.s. saja je nak jadi pengkritik tak bertauliah hihihi

          0

          0
        • Didi says:

          Dimanakah penyanyi2 akademi fantasia? Langsung takda dengar cerita dah. Selalu dtg event, tapi jrang nampak diorang dalam tv. Heheheh.

          0

          0
      • Aaron Aziz says:

        fulamak, bapak hensem aku…

        0

        0
        • dila says:

          selalu nya orang kata, kalau muka cantik pakai apa pun cantik.. tapi ternyata kenyataan tu salah.. neelofa cantik pakai baju hodoh, still nmpak hodoh.. hahahahahah

          0

          0
        • mizz cerry says:

          Che Ta = Nak p anugerah orang putih dengan topi ala2 hollywood

          Tasha Shila = Elok ganti tempat lopa turun dari atas bumbung dengan
          pakai skirt ketat yg ada dekat bawah pakat skodeng,
          setiap kali posing ambil gambar asyik nak tayang bontot
          xpaham aku perempuan jenis ni memang xda rasa
          malu ke walaupun sikit?….
          Nabila huda,
          Lisa, Emma dengan hanis zalika = Nampak sopan sikit walaupun bahagian atas dada masih rasa nak tayang jugak walaupun sikit2

          Chaha Maembong = Berfesyen xpadan dengan umur ingat dah 25
          tahun rupa2nya masih budak2

          Fesyen artis lelaki = Caca merba…!!!

          Neelofa = Pemenang Anugerah Fesyen Paling Pelik…
          Mangsa fesyen pakai main hentam ja pakai apa yg
          orang design….
          Dan yg paling best Artis Kegemaran NARAAAAAAAA…
          hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…….

          0

          0
      • Fahrin Ahmad says:

        penat mak bapak ajar pakai pakaian elok2..
        tgk2 pakai cam gini..huhu

        0

        0
      • Wawa Zainal says:

        anugerah apa ntah, tak beri manfaat..

        0

        0
      • nur asyikin says:

        apehal tasha shila tunjuk punggung -_-

        0

        0
      • n says:

        Nabila sangat cantik..Fizo & Mawar sepadan..Neelofa..tak tau nk komen apa..kesian jd mangsa fesyen,muka je lawa baju ntah pe2..

        0

        0
        • damai says:

          Akhirnya, Nabila Huda berpakaiaan yg blh dikatakan sopan. Hope Allah bukakan pintu hatinya untuk berubah kpd kebaikaan, aamiin….

          0

          0
        • ABC ALifBaTa says:

          ya agree, nabila sgt cantik tak mcm fesyen sampah last event die g arituh while for me Fizo n Mawar lak pesen kekampungan sarat blace labuci bagaiii, dhle mawar tu rendang berat derrr mata memandang, neelofa tu takyah amik pusing der, kau cakap arini sok2 die buat lg..ni aku nak nengok belakang baju Lisa Surirumah tu, betul ke sexy back? nape xde pic die mcmtu? kerr press nk cover artis pojaan mereka sgt? Dira n Lana lak, aku tengok cantik la Dira simple n nice just klu boleh takyah la dress depan tu menjongket, pompuan yg gaun panjang hitam sleeveless tu pun simple je evening gownnya-just nice.

          0

          0
        • lisa X says:

          betul2.. lisa surihani tu dress dia sexy back. tak nak amik gambar dari belakang takut peminat lari lar kot. tak faham betul bila korang kata dia sopan. lisa ni mmg hipokrit kdg2.

          0

          0
      • MARKONAH says:

        Sumpah aku geli tengok Tasha Shilla bergambaq mcm tu. apasal nak tunjuk sangat bontot pakai padding tuh? Puiii!Geliiiiii.Tergedik gedik

        0

        0
      • DondangSayang says:

        Orang kampung mana yang pakai macam Che Ta tu Lala ? Orang kampung you ke ? Orang kampung i pakai topi nak pergi menoreh or turun ke bendang jer….

        0

        0
      • Nur Zaman says:

        Che Ta pinjam topi Captain Hook…..

        0

        0
      • anti minah klntan ckp xsrupa bikin says:

        orang kelantan….

        0

        0
    • aku says:

      kasut neelopak ngan che ta mcm same jer.. he3

      0

      0
    • Anonymous says:

      apsal kebanyakkan artis pompuan msti nk silang kali masa bergambar.. stylo la konon2nye tu ek..

      0

      0
    • Bukan sape-sape says:

      Kesian pada Che Ta. Beza sungguh pemakaian Che Ta pada malam Pencentus Ummah yang dihadirinya dengan Anugerah Meletop.

      “Mengapa mudahnya..hatimu mendua..”

      0

      0
    • nur asyikin says:

      apehal si tasha shila tunjuk punggung. -_-

      0

      0
    • aku says:

      n baju wife nabil macam pattern skandal adi putra…he3

      0

      0
    • miss a says:

      kesian nye kita manusia akhir zaman ni..kita selalu je lupa yang di akhirat nanti ada sebuah tempat yang dipanggil neraka…tidakkah ada perasaan takut pada hari pengadilan nanti?? remainder for myself too…sama2 kita muhasabah diri…islam pada perlakuan,amal kita..bukan islam kat ic je…

      0

      0
    • Olga says:

      AZHAEL N AZWAN ALI TU FESYEN GAYAH SGT!

      0

      0
    • Olga says:

      TASHA SHILLA TIANG JAMBAN TU OVER LA PLAK POSE PIC MENONGGENG MCM TU

      0

      0
    • Olga says:

      ANUGERAH NI PATOT DITUKAR KEPADA ANUGERAH NERAKA MELEYOP

      0

      0
    • apekebenda??? says:

      Nara oiii..bleh tak ko letak caption nama2 artis sekalik kat gambar2 tue? bosan la ko nih! nk keja senang jer..ko kenal ke suma artis2 ni or ko buat lagi cilok kat blog2 hiburan pastu haplod kt sini? ingt artis malaysia suma org kenal kerr?? plezzz laa B SMART (ni aku refer smart thinkin ek bkn smart dressing) bleh? kata graduan Uni!

      0

      0
      • ROSALINDA AYAMMOR says:

        tau takpe, reris sekrang bukan populer sangat pon. Muka ja lebih. Puihhhhhh. Aku bukan kenal snagat retis malaysia ni. Bakat dah buang ke tong sampah.

        0

        0
    • M.I.C.K.E.Y. CLUB says:

      menyampah tol ngan artis2 pompuan mesia nih. asal nk fashionable je kena pakai kasut MINNIE MOUSE tue. not sexy o.k.? klu kat Western tapak n muncung kasut tebal camtuh lebih byk dpakai Porn Star ceciter Lelucah! bangang abadi tol, byk lg sexy high heel yg lebih sesuai, tu lerr jdiknya nk tiru sgt budaya orglen mbabi buta.so fedup!

      0

      0
    • apa pun tak bley says:

      Nape baju che ta nampak cam gelebeh jer tetek dier.. berkedut2 plak tu baju di bahagian dada dier..

      0

      0
  2. ann says:

    baju emma maembong cantik! & 1st time tgk abil pakai baju yg tutup..cantik! :)

    0

    0
  3. n9 says:

    Nabila xsexy??pelik ni

    0

    0
  4. mama gangnam says:

    Siti saleha & Lisa surihani-sgt comel, cute & vogue!
    Zain & che ta-as usual, mencuri perhatian & che ta looks weird….sori…
    Fizo & mawar-sedondon & manis dipandang
    Tasha shilla & bf-mungkin time ni nk show off relationship….tasha biase je tp nmpk slim
    zizan & emma-sepadan!
    Azwan ali & Iz OIAM-no comment & Iz da mcm kenderaan dlm citrawarna msia
    Amir RL-org ckp apepun, ko ttp legend….colourful!
    Last, neelofa-hurmmm, power rangers ade,teletubbies ade,mangsa fesyen ade, sarung nangka ade, & lu pikir la sendiri…

    #just my opinion#

    0

    0
  5. ana says:

    lisa jugak cantik :) tapi uqasha.. ermm…

    0

    0
  6. Soulfly says:

    Lisa nampak agak berisi tetapi makin cantik. Manis je…

    0

    0
  7. Kan... says:

    Aq rasa bila nabil jadi pengacara baru lawak dia menjadik..
    Kalau kat maharaja lawak mcm susah je nak menjadik..

    0

    0
  8. woohooo says:

    baju chacha maembong tuh mcm pernah kulihat sebelum nih.. mcm ada retis yg dah pakai jer before nih. btw, baju tuh macam ketat.. so, bila tak muat, itu la kot pin kat tengah jer.

    0

    0
  9. samsul says:

    Tasha Shila asl tunjuk bumper??? ko muslim ke apa ni??

    0

    0
  10. anak miau says:

    Ada 3 org yg aku tgk elegen sgt.. Bini hattan,mawar n nabila huda…

    0

    0
  11. dok knai says:

    nara ni tak pernah la nak tepek caption nama sorang2 ni…
    apa susahnya nak type satu2 dah gambonye semua ko kopipes ooooh my nara

    aku bukannya knal semua retis malaysia ni laaaaah

    0

    0
  12. nok gebuzzz says:

    masa lopa tun nak p ke stage tu..tersembul aku tgk bumpernyer
    pas tu ngan baju yg pelik..kelakor la,mangsa fesyen (lol)!!
    baju ke-2 pon sama ,aduhai………..kesian ko lopa…

    0

    0
  13. mya says:

    muka uqasha kat gmbar yg last tu cm adele. ke mata aku yg silap?

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      mate kau yg silapppppp..sebetol Nye muka uqasha macm muka nelydia adek diaaaa…

      0

      0
      • mya says:

        Ya Allah…memanglah. Dah namanya pun adik beradik..sekarang ni aku cter pasal muka die ngn org lain..yang xde kne mngena ngn die..yg bukan kuarge die..faham tak?? senang cter google la..

        0

        0
        • minah jambu merah biru says:

          hehe jangan la marahhhh minah jambu cuma main2 ajeeeee konon2 nk joke laaaaaa hehe….

          0

          0
  14. nok gebuzzz says:

    mase lopa tun nak p ke stage tu mmg menonjol btol bumpernyer…
    pas tu mmg kelako la….nak kate mangsa fesyen x kan la..kan boleh bitau kalo x berkenan…
    lagi si yana samsudin mmg btol2 perubahan ketara dari segi riak muke…..

    0

    0
  15. Kak Dee says:

    Kenapa artis-artis perempuan Melayu suka pakai gaun menampakkan kaki…ataupun nampakkan belah b..dada…Kenapa tidak pakai evening gown ke mcm tu..Baju Neelofa yg pink tu pulak entah apa-apa..

    0

    0
  16. Siti says:

    lawanya siti saleha

    0

    0
  17. jiji says:

    Tasha shila cantik…tapi punggung tu tlebih lentik pla..mcm bengkak je…sorryy…

    0

    0
  18. Hulubalang says:

    Cara posing Tasha Shilla sebijik cam cover mag PlayBoy…euuuuwwww

    0

    0
  19. nanarina says:

    Sukeeee tengok aaron & wifey candid tu.

    0

    0
  20. mia says:

    xde pon gambar Zara Zya..huhu

    0

    0
  21. themightydingdong says:

    i suke sangat baju emma . i loike uolls

    0

    0
  22. cek bedah kutu says:

    Anugerah – Anugerah syok sendiri astro+ERa… (semua calon penyampai radio, ko bolot, yelah.. kalu natural korang pasti xdpt..) Bored n waste

    0

    0
  23. looser like you says:

    ni adalah satu2 nye anugerah yg artis nie pakaiannye….fesyen plg terok skali…
    xdela meletop sgt sperti yg disangka…

    0

    0
  24. ntahapapa says:

    anugerah rubbish …apa motif anugerah ni? apa tujuan? apa objektif? nk iktiraf apa? kategori pun ntahapapa…

    0

    0
  25. mamadhani says:

    rasanya pakaian yg elok pon si mawar tu kot..yg si tasha shila tu dah kenapa plk tonggek2 kan punggung tuh.aduhhh

    0

    0
    • Bedah says:

      Mama.. dia tu dok tayang pungkoq pasai nak gitaw dia sorg ja yg ada pungkoq.. habis elok laa konon tuh

      0

      0
  26. Ms.Aprils says:

    Azwan Ali! ko dh knape?

    0

    0
  27. kukucagu says:

    lisa surihani jugak yg cantik..ayu n sedap mata memandang…tp nape aku tgk muka si yana shamsudin tu mkin pelik eh? da cam alien dah….bandingkn ngn muka dia dulu…lain kot…. aduhhh jdla diri sendiri xpyh nk tukar idong tukar dagu bagai….tgk lisa mekap pun natural je…lg cntik

    0

    0
  28. nyonya mansor says:

    Terkesima melihat Baby AA….dengan renungannya yg penuh berahi…Baby AA..ko mmg de bomb…

    ps : Amaran ayat-ayat diatas mengandungi bahan chemical yg boleh menyebabkan kita ketawa selama 44hari tanpa henti pastu innalillah ya…..

    0

    0
  29. natrah7 says:

    oi

    0

    0
  30. budak baik says:

    adusss lawak weiii si lopa nh dah macam power rangers aku tgk ;)

    0

    0
  31. Bedah says:

    Anugerah Fasyen Meletop patutnya Neelofa yg dapat.. Jah, takde sapa pon berani pakai mcm Neelofa! hahahahahahahaha!! Curlast sgt uols mlm tuh Jah.. Pink merelik Power Ranger ngan hijau pokok pisang bintik2 mcm org jahat komik Dragon Ball

    0

    0
  32. kak jemah says:

    si tasha shilla da knape tert0nggek2 p0sing smpai tersentil lidah..
    da la bontot selambak..alahaiii..hudusss dikn0n..
    cikta tuh cikta..k0 hingat ko skang blakon cite omputes dulukala?..
    lawakkkk lak aii..nasib si zain ensem..utk aritu jela..bini erkhhh mimpi ngeri aku tgk fashi0n ko cikta..xde taste langs0ng..
    emma maemb0ng plg lawa la kot..krikkk2
    azwan ali mcm biasa laa..sentiasa kejiiii..bile la ko nk blk ke pngkal jalan?..hahaha
    lana nodin 0k laa..da x seksi sgt mcm dulu2..
    nelopak?…wakakakkkk..7 keturunan ko p0n org akan ingt fashion power rangers n dragon ball ko tu..hazabbbbbbbbb

    0

    0
  33. minah jambu merah biru says:

    ape2 pon lisa Tasha n ck ta jugak yg jambu dlm anugrah ni anak kak ton pon jambu muka ada macm minah arab….jantan yg tasha bawak ni macm jantan baik2 kan…helo tasha ! u jangan jadi kn jantan yg u bawak tu jadi jahat ok ! lov uuuuuu tashaaaaaaa…..minah jambu suka azwan ali dia kelakar seram..

    0

    0
  34. Power rangers kuning says:

    kawanku…dpt job kat malaysia xnk ckp pon..muat lg ek baju 2..setelah lama teperap dalam almari..hehe..by t way baju siti saleha sgt comel..

    0

    0
  35. Barabarabongbong says:

    Azwan Ali amek gmbor wat muncung itik…kekeke
    Daripada ko pakai accessory pompuan cam tu baik ko tanam silikon & buang sarang trus…
    Pastu letak sticker “open 24 hours” kat belakang ko…

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Peliknye tetek che ta..

    0

    0
  37. Kelate demo says:

    Hattan tutup pula kepala.tapi isteri tak pakai pula tudung. Dah terbalik ni. Ke hattan cover pahala untuk isteri, tu yang dia tolong tutup kepala bagi pihak isteri.hehe

    0

    0
  38. Hati Panas says:

    Menyampah dgn zizang ni.. poyosss… nk yg putih je..

    0

    0
  39. sarawak mai says:

    kesian sangaaat tgk artis. duit dah banyak tapi xmampu nak beli yg sopan.
    Minta maafla,dulu,kini dan selamanya aku xkan minat kat korang yg memang xda duit nk beli baju!!!

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Dah macam kt barat plk baju retis2 kita….

    0

    0
  41. Kak Ton FC says:

    Kak ton jugak yang comel

    0

    0
  42. geli nya aku says:

    geli weh aku tgk si tasha shila tu..asyik nak mendada menonggek punggung je.weksss!org lain pun ada laaa aset cenggitu.xda la nak bgambar mcm ngko tuu yucks!

    0

    0
  43. apa cerita juliana banos says:

    berkerak lutut tasha shilla

    0

    0
  44. Cheq Ti says:

    Azwan…tukar ler pulak beg lain…mana-mana gambo mesti dgn beg gedabak LV nie..dah mcm beg mak bdk bawak pampers….gi pinjam beg lain lak kat Cek Ta…beg dia byk giller…

    0

    0
    • Baby A says:

      hey uolss.. Pesal kaitkan mak.. aku xkacao pon korang.. Ko Ado..
      mulut puaka … wat Ever, meletop (Gelak terguling2)

      0

      0
  45. penukz says:

    Cantiknya wife Aaron Aziz!

    0

    0
  46. milo ais says:

    yana samsudin muka macam AVATAR !
    alien biru. HAHAHAHHAHAHHA.

    0

    0
  47. sue says:

    zain suke sluar warna merah ke?

    0

    0
  48. serot aka joan rangers says:

    byk baju betul artis kene mangsa fesyen..
    tp sbg joan rangers(bukan power rangers pink ya), neelofa is the worst dress fash-ho over the week…
    Best dress – nabila huda color gabungan cantik, princess cut, cuma kalau boleh potong sket hem tu supaya xmeleret sgt ke lantai.. very simple yet elegent..

    0

    0
  49. minah jambu merah biru says:

    artis2 pompan ni dh la pendekkk pastu nk pakai kasot yg tinggi2 bukan Nye cantek sangat ! Nampak lagiiiii la pendek !!

    0

    0
  50. zass says:

    dah tau kaki xbrape nk cantik, nak jgk pakai skirt singkat.. penat mak ayah ajar pakai baju tutup aurat kecik2 dulu.. yg pmpn bertudung pon sama je, serupa xpakai tudung, pendek sgt2

    0

    0
  51. ayam hutan says:

    paling cantik lisa surihani. senyuman nya manis yang menggoda habis muka – muka bapok siam lisa pukul. kalah semua muma-muka botox filler dengan lisa. tahniah lisa. sentiasa cantik anggun berseri-seri

    0

    0
  52. lynn says:

    tahniah lisa surihani…..kerana paling cantik dan natural pada malam tu….suka sangat tengok stail make up,rambut dan baju lisa…..anggun….

    0

    0
  53. kauhipokrit says:

    Cube ler tunjuk blakang baju lisa tu mak oi belah sume badan nmpak, depan mmgla sopan, mne gmbr lisa tunjukla blkg kalo brani

    0

    0
    • gambo lisa telanjang belakang mane says:

      itu ler aku cakap press ni hipokrit. baju lisa kat belakang tu tdedah habis, nape tak bagi kita orang nampak? takut kena kritik kerr? no laarrr i dont think so, lisa brave enough to wear it so should be kind also to received comments right?

      0

      0
      • Luna Lisa Lala says:

        lisa cilok idea baju tu dr Luna kotttttt, bezanya luna belah depan Lisa belah belakang..haiihhh bodoh gak ko nih lisa yee

        0

        0
  54. BUNKFACE NO.1 says:

    aku rasa dress yang cantik
    – Nabila Huda ( aku suka tgk abil pakai sopan mcm ni )
    – Lisa Surihani ( Lisa ni memang natural beauty )
    – Siti Saleha
    – Emma Maembong

    0

    0
  55. peace says:

    neelofa > pwer rangers pink . totally failed!!!
    azwan ali > bapok ker?
    uqasha > nmpk berisi maybe dress dia berat sgt
    emma,lisa > sweet
    tasha > da tw lu memang slim tp npa tyang bontot ?ke nak twerk..
    iz > warna wrni msia terlampau
    yana > pucat semacam je.. tp hidng da imprve nmpk..
    che ta n lakinya > nak jd mcm prince william n kate m..x mjdi

    0

    0
  56. suka kritik says:

    cikta tu bila nak taubat haa..mangsa fesyen jaaa…ingt stail ker pakai topi p bendang masuk ame..poyosss jer..hanis zalikha tu pemes ke ek belakon brapa drama dah..poyoss jer siap ada kelab keknis bagai..artis ni semua poyo laa..suka publisiti murahan…kakton bukan main lagi sopan..tgk anak dia kt sbelah nk tayang dada…terok laaa

    0

    0
  57. diana lempir says:

    lisa sukahati gak yg paling classy & elegant! sekian.

    0

    0
  58. teh ais says:

    lana nordin xbrubah lg ke? same jee.pkai skirt jgk lg

    0

    0
  59. Zain Sardin says:

    pesyen retis lelaki seme masuk gaung kecuali Zain…ada gak yg gi majlis pakai poncho kaum asli amazon nih salah majlis ker?

    0

    0
  60. xoxo says:

    Lisa paling cantik and stylo. sopan sikit

    0

    0
    • yoyojerrr says:

      ko rabun ker dik? ko dah nengok belakang baju lisa tu? haishhh cepat2 gogel..try tengok kot ade pix telanjang belakang lisa tue takpun gmbr NBIL comolot..oppsss

      0

      0
  61. Melati says:

    Semua dlm gambo ni sebiji macam org Bangla nak pergi temuduga, dan yg pompuan tu macam indon keja Karakoe.

    0

    0
  62. Melati says:

    Yg saya maksud kan Hafiz, Zizan, Nabil dan che Ta 3 ekor ni pakain lelaki macam Bangla pegi temuduga…dan Che Ta macam indon keje club Karakoe..

    0

    0
  63. Gaban Meraban says:

    Aku cume perasan cover casing Hp aron aziz dgn hanis zalikha adalah sama. LOL

    psst.. apsal aku nampak mcm tema flora n fauna je dlm anugerah ni..? yg lelaki pakai flora.. yg pompuan pakai fauna.. :P

    0

    0
  64. Kak Zane says:

    Muka bertempek bedak tebal… kaki betis berkarat… takde shape. penuh parut.. baik pakai baju kurung jer….

    0

    0
  65. rara says:

    idup ini trlalu singkat..e2 je aku nk bgtau

    0

    0
  66. david bekam says:

    patut adakan juga Anugerah Pungkok Meletop…biar neelofa dgn tasha berentap…nak tgk sappa yg menang…muahaahah…

    0

    0
  67. hakak says:

    yg sweet & nmpk sopan cuma lisa, emma ngan hanis je…

    0

    0
  68. huhuhu says:

    Kalau kaki tu mcm batang pisang..tak payah la nk tayang. Huduh bebeno aku nengoknye.
    dgn kepala lutut pn hitam,seketul2 nampak…ko ingat cantekkkkk??? tempurung kelapa lg cantik dr lutut ko. Kaki dhla pendek,besar mcm btg pisang..cehhh!!
    Pure malay n islam tp tak sedar diri..xkisah la pd sesiapa pun, Tasha shila ke, makcik ta ke or sesiapa saje yg menayangkn kakinye..mohon terasa ye. Tasha shila perangai ko ni mcm pompuan keberet la..klu org ckp ko menari tiang tau plk mengamok. Tp tertonggek2 cmtu tak malu plk yer. Kalau soo winci pki skirt tayang kaki putih melepak dan cantik pjg cmtu..sedap la jgk mata aku nk tengok.
    LIsa surihani n emma – no wonder la dorg ramai fans sbb selalu jaga kesopanan even dorg still x tutup aurat tp xdela malampau sgt dress up nye dan perangai pn sopan, x macam few artis yg x senonoh…sndri cari kontroversi sndri bikin panas sndri berbogel sna cni pstu bila org kutuk,bila org usik tau plk mengamuk. Hanis zalikha n siti saleha pun nmpk sopan lg.

    0

    0
  69. watevausaid says:

    RCW is tetiba je ngan topi. hodoh.

    0

    0
  70. ADAKAH says:

    Ini komen kita pula..

    1. pakaian emma paling cantik dan kira sopan
    2. satu perubahan pada nabila.. tahniah..semoga pas ni tak pakai dah yang seksi seksa.
    3. yerkkkk.. rasa klu duduk situ.. rasa nak tendang je bontot tasha tu.. biar tersembab patah gigi..
    4. Masyallah.. apa jadi dgn azwan ali ni..
    5. neelofa mmg paling meletoppppp malam tu.. dgn lurahnya abis meletop.. huuuhhh.. geli noksss
    6. anugerah ni mengarut.. dan entah apa2 tah..

    0

    0
  71. mama miah says:

    x de sapa puji sara ali…nmpk lain sgt..rmbut n make up dia..

    0

    0
  72. frogreen says:

    lisa yg paling cantik

    0

    0
  73. norim says:

    Paling cntik baju yg Emma Maembong pkai… dia pkai pun mmg nmpk cntik…. dh org pun cntik kan………

    0

    0
  74. pening says:

    neelofa ni rase nye die wat entrance cmtu sbb die feel ala2 ramai rindu ni…kn dh lame die x klua meletop…so igt grand entrance la…masuk terbang bagai…kire org nk sorak la…last2 adoi kesian…ko dh cantik weh…xpyh pki pelik2 sexy2 la..pakai bese lg lawa…org tau dh body ko lawa…tp serious baju hijau hatta dolmat tu mmg hancus…cape tu menyerlah kn kekampungannye…sorry yer… jump suit tu kalau kaler itam ok kot…ini dh pink mcm nak gi mandi nye…tp sexy melampau la ko nk pki time award2 gitu…

    0

    0
  75. csi says:

    tasa sila? hahahaha..apa die ckp? bontot cmtu hasil dri gym? squat bagai iye?? hahahhaha… kau tak yah tipu lh. kalu org bsenam/squat msti otot betis diaorg pn ada shape.cube nengok kaki jlo them ols. ni aku nengok kau punya kaki cam gemuk jerr…dah la kepala lutut itam.nak juga pakai dress singkat.uweeekkk…bnyk duit tew buatlh rawatan utk cerahkan kulit kepala lutut tu tasa ha…baru menarik sikit.hihihihi… tapi aku mmg tak suka ah nengok tasa sila ni ape jer posing cm tu.maybe dia tlampau syok kot sb bangga tayang bf dia kt org. hahahaha tasa oi tasa

    0

    0
  76. LalaLand says:

    minta maaf kalau kecik hati.. sepatutnya Nara letak nama utk setiap gambar artis2 ni.. almost half of them, tak kenal tak tau nama.. mcm Nabila, Lisa Surihani, Hattan & famili, Aaron Azix & wife tu, orang kenal, yang lain2 tu, tak berapa sgt.. Ramai rupanya artis kat Malaysia ye..

    0

    0
  77. safiyya says:

    Red carpet anugerah2 di Malaysia sahaja menjadi tempat kita tengok artis2 Malaysia membodohkan diri tayang badan dan baju yang hampehh

    0

    0
  78. not my taste says:

    sorry la nak habaq mai…aku tak de taste langsung ngan artis mlysia nowadays, this malays dressing kalahkan hollywood artists..berlakon pun kayu tak dpt tanding lakonan artis2 era 80-an, awal 90-an/90-an spt ogy ahmad daud, julia rais (mira edora), sofia jane dll artis lelakinya macho (no baby face ok…) spt jamal abdillah, m.nasir, mustafa kamal, rosyam nor dll.. huh, ada jiwa dlm lakonan mereka sbb aku mmg membesar dgn lakonan dan filem2 yg hebat di panggung..
    x dinafikan ada juga beberapa kerat artis skrg yg ok not bad ..aku patut puji dress yg emma maembong pakai tu,,nmpak sopan & sweet…the other one..sape tu tasha shila kerr,,,iyerr what the hell pakai mcm tu…sorry klu ada yg fanatik artis mysia kt sini kot terasa… sorry…opps,,utk nabila huda yess..pakaiannya kali ni nmpak sopan sikit dan of course aku mmg suka dgn lakonan anak penyanyi rock pujaan hatiku suatu ketika dulu…Amy Search seangkatan dgn kumpulan Wings…hebat betul zaman tuu,,Rinduuu

    0

    0
  79. […] (77 GAMBAR)Sekitar Malam Anugerah MeleTOP Era (135) […]

    0

    0