Written by AbangNara | April 6th, 2015

Nombor rasmi masih belum dikeluarkan namun Abang Nara menjangkakan jumlah mereka yang menonton Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2014 (ABPBH2014) semalam mampu memecahkan rekod yang sedia ada. Secara jujur, gandingan 3 pengacara iaitu Amy Mastura, Sherry Al Hadad dan AG agak hambar. Tak ada chemistry dan kurang menghiburkan. Nasib baiklah ada persembahan seperti Faizal Tahir, Siti Nurhaliza & Dayang serta 4 jejaka iaitu Black, Akim, Hazama dan Lan untuk menyelamatkan keadaan.

dayang siti nurhaliza Detik yang paling diingati ramai sudah tentu ketika Abam Bocey menjerit ‘Gemuk Is Awesome’ ketika memberi ucapan kemenangannya buat kategori Artis Komedi Lelaki Popular. Apa pun, ABPBH2014 telah berjalan dengan lancar dan walaupun ada pihak yang mempertikaikan sesetengah kemenangan, itu adalah lumrah. Mana ada yang akan puas hati bila pelakon/penyanyi kegemaran mereka kalah kan?

dayang siti nurhaliza

Tahniah diucapkan kepada penganjur dan juga semua pemenang. Semoga ABPBH2015 akan dianjurkan dengan lebih baik tahun hadapan. Lagi beberapa gamabr dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook ABPBH.

dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza
dayang siti nurhaliza

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to (75 GAMBAR)Sekitar Malam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2014

  1. Fakta says:

    Yg terbukti suara Dayang lebih lunak dan lembut drp suara Siti Nurhaliza. Byeee

    0

    0
    • Vida says:

      Didie Alias…bukan orang suka. Lagi nak termuntoh.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Setuju. Kalau beli 10 barang dah 30-50rm bayar GST.
        Itu baru barang keperluan bukan yg lain2.
        Tiap2 bulan kerana GST beratus-ratus akan habis.
        Next PRU sumpah takkan vote UMN0-BN.
        Menyusahkan rakyat lagi ada. Mampuslah Najib.
        Biar PM pertama jadi pembangkang.

        0

        0
      • Anonymous says:

        kenapa jihan muse tak menang? pelik laa

        0

        0
    • Abang sado jalan tonggek says:

      Tak boleh lawan AJL.
      ABBPH makin lama makin nampak low class.
      Takziah.

      0

      0
    • Lawak says:

      “…yang penting kita muda remaja”-kata Ifa Radziah.

      Anda setuju? :D

      0

      0
    • Penggemar Muzik Siti says:

      Dear Fakta, kau kena tahu betapa aktifnya Siti Nurhaliza dalam aktiviti nyanyian sejak dia start karier sebagai anak seni lagi. Konsert dia sana sini punya banyak, yang jelajah seluruh Indonesia and Malaysia lagi, persembahan eksklusif untuk majlis korporat and kerabat, persembahan kt overseas like di Jepun, London, Thailand, Singapore, China. Itu belom masuk kira latihan nyanyian dia sebelum konsert2 tu semua lagi. In fact seminggu sebelum abpbh semalam pun siti dah pulun berlatih untuk konsert dier esok (6 April).

      Bila dia dah diumur 36 thn ni, memang akan ada effect pada suara dier yang pada umur 20-30 dulu sangat gemersik and nyaring. So degrading Siti sangat la x fair dan x patut. Pada telinga aku, Both Dayang and Siti really complement each other mlm tu. Both pulak pernah menang Vocal Terbaik AIM!

      0

      0
    • Anonymous says:

      tpi…siti cantiknya!!!!!!!!!!!!

      0

      0
    • roke says:

      fathia tu confident btl dengan baby bump die tu. haha

      0

      0
      • makcik says:

        hoiii..aku igt aku ja perasan!kah kah kah.. apelah pakai macmtu..nampak btl munggilnya bawah perut mu iteww

        0

        0
    • Mozart says:

      Dua dua pun best tapi DCT lebih berjaya, cemerlang dalam industri & kaya dari Dayang. Itu Fakta.

      0

      0
    • Faktab says:

      Siti Nurhaliza ngan Dayang tu punyalah saling hormat menghormati. Konsert Siti dekat Dewan Filharmonik KLCC pun actually pernah Dayang pergi. X baiknyer perangai kau ni. Apa kau rasa orang compare kau dengan Adik sendiri. LIKE ADIK KAU LAGI BERJAYA AND CANTIK DARI KAU? Apa kau rasa. Jahat betul mulut.

      0

      0
  2. Olga says:

    siapalah yg sponsor baju diaorang ni. semuanya mcm….TAIK !!!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Please la…gantikan Amy Mastura tu. Tak lawak la…Meluat lagi ade.

    0

    0
    • amy lasso says:

      Betul la. Amy mastura ckp berlebih2 dh ala2 kump senario. Menjerit2 bajet nk wat kelakar tp x jadi

      0

      0
    • Anonymous says:

      Bukan Amy mastura je. Sherry pun a complete turn off. Lawak ss.

      0

      0
  4. Shhh says:

    Mmg sgt2 membosankan..yg tahun 2014 ni yg paling membosankan..dgn mukadimah nya yg panjang lebar, penutup dia lagi..rasa mcm nak hempas je tv tu…Si Amy Mastura dgn suara nyaringnya..Sherry ok kna improved lagi..AG ok tpi nmpak tak da keserasian dgn dorg..Better utk tahun 2015..tlg lah cri pengacara yg bagus sikit..ABPBH ni dah masuk edisi yang ke 28..kalo manusia umur mcm tu dh nampka matang so penganjuran kena lbh bagus…nasib semalam tak mcm AJL asik dgn qu puteh je..kali ini kurg sikit tpi pegi tunjuk pic penganjur bukan main lama..2 3 kali aku tgk..pastu persembahan..yang paling terkesan ialah Black, Hazama, Azlan dan Akim..tpi tak puas..kemudian Dato CT dan Dayang serta persembahan opening..yang tak best aku tertanya sapa nyanyi dgn Ayda Jebat tu..tahu2 rupanya adik si Ayda rupannya..sori korg berdua sgt out..tpi kecian sgt kat Atilia dan Salamiah Hassan, nasib mereka bijak share mic tu..pastu yg lain2 tu biasa2,,kalo penutup tu jelah balik2 rock..muak aku..pastu aku paling boring bab penyampai yg bagi anugerah..letak sorg yg kelakar sikit supaya nampak lah best gadingan penyampai tu..pastu pemenang da yg ok da yg tak..dan tahun ni buatlah undian melalui online..tak suka tgk kelab peminat beli secara pukal..mcm no fair..eh zizan tak menang ye..pastu amar baharin apa cerita…dan satu lagi up sikit lah kategori..memadangkan sekarag ni ramai suka tgk drama..letak lah kategori drama paling popular ke, lagu paling popular, filem paling popular ke..dan tukar lah trofi tu jadi lebih baik…

    0

    0
    • Mirai Suenaga says:

      AG tu tak sesuai hos acara award mcm ni. Bajet klaka… elok ko balik mengacara MHI lagi bagus…

      0

      0
  5. ada aq kesah... says:

    alah korg xpayah la kondem org sgt..cermin diri sendr sudahlah..dosa pahal dorg yg tanggung bkn ko..law ada benda ko x suke senyap tutup mulut..xpayah nk canang satu pelusuk dunia..doakan bebaek utk mereke smua yer…peace no war..hahha :)

    0

    0
  6. gatai lagi says:

    mmm plakun lelaki baru yg menang tu serba padat dan mantap…kenyang uollllsssssssss

    0

    0
  7. pen says:

    sape la yg nyanyi dgn ayda jebat tu…syok sendiri sgt

    0

    0
    • mia says:

      adik die tu si fina. fina kn penah masuk AF sama batch ngn hazama kalo x silap la.. mcm a bit annoying la die nyanyi, sbb lagu tu simple, tp da mcm rupa nyanyi lagu beyonce..

      0

      0
    • si comel says:

      itu fina adik aida..diorang dedua budak AF..dulu Aida tersingkir dimasokkan Fina tu pasal sore fina tu sedap..tp mse audition Fina xdpat pasal umo die xlepas..

      0

      0
  8. eee says:

    1st baju si fathia menampakkn bentuk yg tak patut nmpk. Geli.bluerk
    2nd finaaaa comel jee. Lagi lawa dari kakak
    3rd merah hitam dah mcm indon dah haha.
    4th awek takda hal.bro mmg comel. David teo ambik laaaa belakon.
    Kbai

    0

    0
  9. dina says:

    asik2 sam jer….padahal lakonan biasa jer.
    n nothing memorable so far.
    anyway weldone neelofa…:)

    0

    0
    • sue says:

      kan!..movie dia dgn fazura tu tak melonjakkan nama dia sebagai pelakon tahun 2014. setakat tumpang popular sebab statement fazura dalam reality show tu je. macam pelik je macam mana boleh menang. undi sendiri ker?

      0

      0
  10. Linzy Longkang says:

    uniknyer baju dd alias, cantek gak baju dia ngan Ella dan beberapa kerat tuh, yg lain seme nan hadoo style cam taik

    0

    0
  11. Azizah Alias says:

    My BOSS sO CHARMING…TAHNIAH BOSS…

    0

    0
  12. ugly nara says:

    Aku plak malu tgk baju fatia… Buncit! Buruk..
    K bai

    0

    0
  13. mimi says:

    simple tu lg baik…emma apa yg serabut kat bahu leher tu adoi… sape2 yg ropol2 tu dh ujud lah 2015 ni adoii…. knapa jd mangsa fashion… yg nmpk ada class mlm tu hanes suraya , Elizabeth tan, nelofa, Tasha shila ,heliza , siti nohaliza ada lah lg tp sikit sgt..yg lain emm… lgi satu menyampai atau pengacara tak payah la nk jerit2 ..umum nama pemenang tu relax ja lah… xyah nk jerit2…

    0

    0
  14. mimi says:

    Sori dah tak wujud ropol2 thn 2015 ni….hihi

    0

    0
  15. Mirai Suenaga says:

    buruknya pompuan kurus melidi ni…

    0

    0
  16. sue says:

    gandingan pengacara ABPBH tahun ni ta menjadi lah. Yang sesuai untuk acara macam ni AC Mizal, dan gandingan dengan pelawak-pelawak Negara. next time, jemputlah pelawak senior jugak. Jangan lupakan bakat-bakat orang lama.

    0

    0
  17. kiroro says:

    klu korg dgr kt radio baru korg tau kot.. kat radio dgr mmg ok je.. puas lgi dgr je kt radio tak yah tgk depa pon.. ni tgk fashion masing2 alahai2.. hihihihih…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Anugerah mcm ni, rasanya perlulah dibuat dgn lebih profesional dan lebih sofistikated, lawak tu bolehlah, tapi penonton mungkin akan jadi bosan apabila terlalu byk dialog yg diucapkan. Ce tgk grammy award,mat saleh punya, wlupun menggunakan pelakon komedi, lawak yg diberikan cukup ringkas tapi tetap kelakar. Kita memerlukan seorang yg boleh berkomedi tapi versatil, contohnya Neil Patrick Harris. Patutnya kita contohi mereka dari segi ni, bukannya budaya tayang body dan tak,senonoh tu. Take note,ok.

    0

    0
  19. Lawanyer aku... says:

    Penganjuran anugerah kali ni membosankan…
    Tahun depan amik pengacara lain…

    0

    0
  20. alia says:

    Emm ok ke adira menang…lame mendiam diri kuar 1 lagu bru n menang

    0

    0