Written by AbangNara | October 23rd, 2014

Nasib baik Abang Nara bangun awal dan buka TV3 hari ini. Menerusi rancangan Malaysia Hari Ini, akhirnya wajah sepasang anak Nurul Syuhada Nurul Ain telah didedahkan kepada orang ramai. Comel sangat-sangat. Untuk makluman, Nurul Syuhada telah dikurniakan seorang anak lelaki dan seorang anak perempuan pada hujung bulan September yang lalu. Seorang dilahirkan secara normal manakala seorang lagi secara pembedahan.

nurul syuhada nurul ain

Maaf kerana kualiti gambar agak kurang memberangsangkan. Ini semua salah TV3 sebab tak buat saluran HD. Hehehe. Seronok plak tengok Nurul Syuhada dapat anak kembar. Mesti tak menang tangan nak menjaga. Seorang bangun, seorang tidur. Seorang nak susu, seorang nak didukung. Hehehe. Abang Nara dapat bayangkan keseronokan dan keterujaan menjaga kembar.

nurul syuhada nurul ain

Nurul Syuhada akan bercuti selama 3,4 bulan untuk menjaga anak kembarnya ini. Semoga si comel 2 orang ini akan membesar dengan sihat sejahtera. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Jom semua shopping shawl yang cantik ni dengan harga RM15 sahaja! Banyak lagi jenis shawl terbaru dan cantik2 kat sini, yang penting harga sangat2 murah!

Boleh click: facebook.com/Gudangmy
Call/sms/Whatsapp: +6019-3618718

 photo Gudangmy_zps276203b3.jpg

nurul syuhada nurul ain
nurul syuhada nurul ain
nurul syuhada nurul ain
nurul syuhada nurul ain
nurul syuhada nurul ain

49 responses to (7 GAMBAR)Wajah Si Kembar Anak Nurul Syuhada Nurul Ain

  1. carnation says:

    Comel nye..jenuh la nak berpantang jaga sakit caeser n normal sekaligus :(

    0

    0
    • karipap sardin says:

      hish Nara ni…kau yang ambik gambar low kualiti ….salahkan tv3 pulak.

      0

      0
      • Yahudi says:

        Tinggi nya bonggol unta

        0

        0
        • BOLA MANISS says:

          bukan bonggol unta la… memang kena ikat tinggi2 waktu dlm pantang rambut tu… org tunjuk gbr baby ko sbok tgk bonggol. akai tadaq

          0

          0
        • yahudi bangang says:

          kan tengah berpantang, rambut kne ikat tinggi2 sebab tu nmpk cam bonggol unta…boleh tahan gak bangang ko nih

          0

          0
        • Yahudi says:

          Ye ker ? KG sgt . European seminggu lepas bersalin dah boleh pegi belly dance , yg korang ?? ikat rambut tinggi2 hahHAhahahahahHAHHAha

          0

          0
        • anaconda spenda says:

          dia kan tgh dalam pantang tu. mana sempat nk pakai tudung, tetiba plak tv3 dtg. terus la sarung tudung. eh kau, ibu dlm pntang mmg bersanggul.sarung mana yg sempat je la.

          0

          0
      • MFBO says:

        Tahniah la ye..semoga anak jadi anak yg soleh dan solehah suatu hari nanti

        0

        0
  2. isma says:

    Abang Nara ni biar betul…x kan Nurul Shuhada tu bersalin hujung bulan November yang lalu? Bulan November pun tak masuk lagi abg nara oii…hehee…

    0

    0
    • mutiara says:

      mamunnn…

      0

      0
      • Zairin says:

        Abg nara …. hahahahha … nov pun tak sampai lg. Aduh typo ke mengelamun aka berangan …. pereksa la dulu klu nak kuarkn berita … kdg2 citer dah ketinggalan baru nak masukkn kat BN …. ini pulak tetiba terkehadapan plak. Tak pelah… abg nara sbg insan yg kerdil lg hina, manusia mmg tak sempurna lg alpa tp esok2 klu buat keje kenelah teliti … huhuhu … Comelnyer ank kembar nurul …. Tahniah smoga menjd anak yg soleh & solehah … ruper mcm ank mat salleh …. Agar menjadi insan2 yg terbilang & gemilang kpd Agama Bangsa Negara. Aameen. Doa utk smua baby2 di dunia ini jua …

        0

        0
    • Anonymous says:

      spt biasa abang nara mmg tak cukup teliti dalam penulisannnya…

      0

      0
  3. […] Maaf kerana kualiti gambar agak kurang memberangsangkan. Ini semua salah TV3 sebab tak buat saluran HD. Hehehe. Seronok plak tengok Nurul Syuhada dapat anak kembar. Mesti tak menang tangan nak menjaga. Seorang bangun, seorang tidur. Seorang nak susu, seorang nak …read more […]

    0

    0
  4. Farano says:

    hujung november?biar benar..

    0

    0
  5. miss mong says:

    tahniah dpt twin..mesti meriah rumah

    0

    0
  6. Aku LELAKI says:

    lawak la kau Nara. tak pernah di buat orang kutip gambar camni..

    0

    0
  7. fun club anti ayu rodoh says:

    series blogger bernama BN ni semakin bodoh…semakin x berkualiti main kutip dri tv cmtu je….lepas tu dia bole kata nurul bersalin november lepas..maknanya anak nurul nk dekat setahun la..tapiii x kan kecik ni budaknya…..bodoh betoi nara ni….aku follow sbb nak taw perkembangan artis n nk mengakaji kebodohan nara sejauh mana

    0

    0
    • Anonymous says:

      orang yang baca blog ni tak b*d*h ke?
      dia silap sikit pun dah nak melenting bagai, itu pun nasib baik dia update dan dapat info dari TV, dan share, ko ada buka TV3 dan tengok rancangan ni ke? kalau tak ada ko lagi b*d*h tanpa sebab.

      0

      0
      • Zairin says:

        @ fun club …. apa yg terkeluar dr mulut @ jari yg menaip …. samalah kat dlm hatinya jd bersihkn hati … bila kita kata org lain bodoh maknanya dlm kotak pemikirannya & hatinya pun sama lah dngn org yg di katakan. Masalahnya abg nara typo @ kurang teliti dlm lakukan pekerjaan bukanlah dia bodoh. Klu tak di tak masuk uni engineering lg tp silala abg nara cubalah pereksa dulu … kan abg nara dah lama jd blogger … masuklah seminar2 @ kursus @ kelas2 berkaitan dngn Penulisan spya imprv penulisan abg nara. Jngnlah dah bertahun2 masih di tahap yg sama. Bg cadangan jer abg nara.. jngn mara ye

        0

        0
      • lawak lawak says:

        relaxlah abg nara tlebih xcited nk jadi owng prtama y tnjukkan gambar twin nurul syuhada..hahaha

        0

        0
      • fun club anti ayu rodoh says:

        ORG BODOH JE YG BACKUP NARA NI HAHA..KBYE

        0

        0
  8. Anonymous says:

    bulan nov..bang nara ni biar btl..nmpk sgt la y bang nara ni baru bangun tido…bangun bang naraaaaa…bangunnnnnn…mesti penat kan jaga ank kembar..wlpn penat tpi seronok..lagi2 klau tengok masa dia org tido…leh hilang penat..

    0

    0
  9. kak hazab says:

    KALAU YE PON NAK LAJU UPDATE DR BLOGERS LAIN…JGN LA GELOJOH SGT BANG NARA OITT…

    0

    0
  10. anonymah says:

    November? Pffttt.

    0

    0
  11. SamsungAce says:

    Tahniah nara..ini adalah entry yg plg jujur dari nara sebab x copy paste dari blog lain hahahaha

    0

    0
  12. nok gebuzzz says:

    untungnyer dpt sepasang kembar lelaki n perempuan…mmg rezeki Allah nak bagi,bukan senang nak dpt mcm tu….tahniah nurul

    0

    0
  13. saje je nak komen says:

    hmm comeinyer, sorang normal sorang ceaser, Allahhuakbar, tabahnye hatimu menanggung sakit, dua-dua dapat rasa, bersalin normal ni pun sakit jahit masih terasa ngeri bila ingat balik, huhu pengorbanan seorang ibu

    0

    0
  14. sukasuki says:

    memandai je sorg ceaser sorg normal..
    dua2 bayi comel tu dilahirkan cara ceaser la…
    *info dari sumber terapat ngan NSNA*

    0

    0
  15. Iyor laa..... says:

    Bang Nara mabuk ketum barangkali……
    xpun…..sedang mamun cz bangun dr tido terus terkam on tgok tv….

    0

    0
  16. mak jemah pemalu says:

    Ya Allah…indahnya ciptaan dan kurniaanMu

    0

    0
  17. kak wok says:

    kurus gila nurul suhada……jeles akak!

    0

    0
  18. diana says:

    anak comel betul, cam anak org putih…

    0

    0
  19. Jenab says:

    Comelnya .Ya Allah , mcm anak mat salleh dah , mancung betul hidung , jadi anak yang soleh dan solehah ye syg . muahhh

    0

    0
  20. Maria says:

    Comel..anugerah Allah..moga membesar dgn sihat dan menjadi umatNya yg bijak, dikasihi & disegani.

    Nara, gambar 1st tu delete aje laa..Nurul Shuhada tak perasan tudungnya singkat nampak leher di belakang @ nampk tengkuk..kesian la kat dia, dia dah bertudung kan..tak elok pulak kalau lelaki tgk gambar ni..

    bab november ke apa ke, saya takde masalah..adatlah manusia tersilap sekali sekala..bila nampak silap, tegur..bukan mengutuk..sbb kita semua bukan Nabi yg maksum takde silap..

    0

    0
  21. bijan says:

    kenapa tinggi sgt sanggul tu?ish3..pelik bebenor..

    0

    0
    • donut_cute says:

      org dalam pantang mmg cam tu dik. ikat rambut tinggi2 supaya peranakan x jatuh dan kembali ke kedudukan asal. tapi kalu rambut pendek tak leh buat apa la. itu petua org2 tua.

      0

      0
  22. aku says:

    Alhamdulillah. seronok tgk org dapat bb.
    bertuah nurul dapat 2 sekaligus..sepasang plak tu…
    amek berkat skit..kot2 dapat twin sepasang jgk :)

    0

    0
  23. Anonymous says:

    bukan hujung November…tp hujung September lh…cuba baca btul2….

    0

    0
  24. Lara says:

    Dah kalau si Nara bodoh, yang duk mai ngadap dia jugak ni kenapa… standard la silap sana sini, dia bukan robot.

    Btw tahniah Nurul Syuhada, serious comel anak-anak beliau. Memang tak menang tangan la kan, kita yang baby sorang pun dah semput. Best of luck u guys.

    0

    0
  25. anony says:

    Haha….org2 tua zaman dulu mmg mengarut kan, tak pernah dengar aku rambut kene ikat tinggi2 sb takut peranakan jatuh. Ape kene mengena peranakan dgn rambut???? Org2 melayu je yg terlebih pantang. Aku yg beranak 4 tak pernah pantang pun, dari segi makan minum or ape2 yg patut berpantang & tak pakai bengkung pun tapi sihat walafiat. Tak jatuh pun peranakan or perut pn tak buncit. ln fact perut aku mmg kempis pun, seriously…..sampai adek ipar aku pn tegor perut aku yg flat… Berpantang or tidak, kalau gemok perut akan buncitlah, kalau kurus kempis lah. Aku cume tak makan banyak je, masa mengandung or lepas bersalin sb jaga bodi.

    0

    0
  26. dina says:

    May Allah bless her happy family forever till Jannah.
    The twins are absolutely beautiful.

    0

    0
  27. budak sekolah says:

    September lah.. ade plak November.. baca biar jelas..

    0

    0
  28. commel says:

    Comel gile kalah anak retis. Asal anak retis kat malaysia ni rupa gak segojes emak dan bapaknya ek. Yg ni betul-betul commellll lah. Tahniah.

    0

    0
  29. mn says:

    ‘seorang anak lelaki dan seorang anak perempuan pada penghujung September yang lalu’ tahniah!

    0

    0
  30. Lols says:

    Kesian, jauh lebih kurus berbanding masa belum hamil. Sama la ngan adik ipar saya, hamil kembar, perut jer membesar, tapi badan jadi kecut walaupun makan byk. Yerla, tenaga semua anak2 yg amik, mana nak membawa perut lagi. Kesian dalam kegembiraan :). Tahniah!

    0

    0
  31. zafjoongki says:

    Untung laaa.dapat ank kembar sepasang…bukan senang nak dapat anak
    kembar sepasang ni….memng comel…
    muka macam anak orng putih…

    0

    0