Written by serenity | December 3rd, 2012

Ummi Nazeera dikenali kerawa wataknya sebagai Cik Nin dalam filem Hantu Kak Limah Balik Rumah dan Embok dalam filem Hikayat Merong Mahawangsa. Antara yang menyebabkan dia diingati ialah wajah yang ayu dan karakter yang lemah lembut. Kariernya lakonan Ummi terhenti seketika kerana Ummi telah melanjutkan pelajaran di Melbourne, Australia. Kini, Ummi berada di Malaysia dan khabarnya juga Ummi akan menamatkan pengajiannya penghujung tahun ini.

Photobucket

Oleh kerana terdapat permintaan, kami paparkan gambar-gambar Ummi Nazeera sewaktu menghadiri majlis Chanel presentation yang berlangsung ibu kota pada malam 30 November lepas. Khabarnya ramai sosialit yang dijemput menghadiri majlis ini, antaranya VJ E-news Asia, Marion Caunter. Lagi enam gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Ummi Nazeera.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

46 responses to (7 GAMBAR)Ummi Nazeera Di Majlis Chanel Presentation

  1. min says:

    ape yang teruk sangat kualiti gambar nie.. da macam antu plak mate putih je yang nampak…

    0

    0
    • tien tien says:

      beli la henpon baru cik adik oii..pkai je baju chanel, henpon ntah buatan mne ngko beli

      0

      0
      • sakai says:

        dia pakai flash kt instagram la

        0

        0
        • Vforvandetta says:

          Chanel?? Wow lain dari artis lain.ummi ni mmg versatile.bila jadi fadis melayu sgt la ayu.bila berfesyen terus meletop!! TERUSKAN UMMI,YOU MMG PRIMADONNA MALAYSIA. TALENTED BEAUTY AND PERSONALITY. Harap akan terus berjaya

          0

          0
    • SHINee_is_the_best says:

      takutnye aku nengok gambo last tu !

      0

      0
      • Gadismalaya says:

        MELETOP CANTIK AYU STYLO TALENTED BERBUDI BAHASA!! KESIAN REMY TGK UMI SKG MESTI MAKAN HATII. SHE IS SOOOO PRETTTYYYYYYYYYYYYYY

        0

        0
    • bhahaha.... says:

      hakku ghaser nk gelak besar jeer nengok these pics,hahahahaha!!!!!hohohohoho!!!!!!hihihihihihih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

      Umie ni kalau solek mcm mana sekalipun, pakaian urban mcm mana sekalipun muka dia tetap nampak Melayu PPRT!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Takpe uollsss yang penting meletoppp!!!!cantekkkkkk ya Allah!!

      0

      0
  2. marah? says:

    TAK AYU LANSUNG….pui

    0

    0
    • Cik Nin bt Cik Nan says:

      Follow twitter abang dier tu xsilap nya graduate fashion business Parson kat Paris tuh.. Sekolah yg buat rancangan designer2 tuh.. Sbb tu lah dier dressing ala2 gituh tuhh… Tp kat luar handsome jantan jer, dalam gambor nampak lain pulokk

      0

      0
  3. mak jah says:

    muka dia iras2 marion konter eh

    0

    0
  4. mia says:

    err…tu abg die kan?

    0

    0
  5. mia says:

    kamera ape dye guna ni . seramm niehh ..

    0

    0
  6. ... says:

    creepy eyes

    0

    0
  7. ana lee says:

    menyeramkan cam jerangkong..

    0

    0
  8. michelle says:

    sbelah ummi tu laki ke? apsl nmpk pondan? sayangnye..muka hnsem..

    0

    0
  9. nunu says:

    abg die aww aww ker????adehhh…

    0

    0
  10. ubi says:

    maflah abg nara….saya baru j tgk laman web budiey…gmbr2 kat situ terang jelas dan cantik….harap abg nara dpt memperbaiki mutu gmbr2 yg abg nara letak kat beautifulnara ni…upah fotografer profesional ke?leh?(follower setia beautifulnara sejak 2009)

    0

    0
  11. Aku says:

    apa la kualiti pic cam tu..mata dh cam hantu jer aku tengok..pic y last tu dah la umi nmpk kurus dh cam jerangkong aku nengoknya…

    0

    0
    • Dahlia says:

      Dah lah dgn blazer/jaket besar, ummi jaket pinjam ke??panjang nye lengan baju tu!! Janji chanel ye tak?? Pinjam pun pinjam lahhh!

      0

      0
  12. omaswati says:

    hantu kak ummi balik malaysia hahaha

    0

    0
  13. Geram says:

    apa pasal umi nmpk kurus sangat…leper jer…tang leher tu dh le wat letak air…x menarik n x tertarik langsung…

    0

    0
  14. . says:

    umi kenapa wat fesyen rmbt cam tu…awak pnya pipi nmpk cengkung n awak nmpk kurus…pic y last tu sy tengok dh mcm tiang lampu jer…

    0

    0
  15. Jemah Jematon Jr says:

    Jgn hiraukan pendapat org lain Umi yang “Kampung” cara berfesyennya..anda sememangnya our next Fashion Icon!… Jacket Chanel and Kasut Louboutin..cukup membuktikan anda mempunyai selera berpakaian yang tinggi…

    0

    0
    • Fashion guru says:

      Jaket pinjam dik non ooiii!! Ada beza org gila jenama dgn org yg ada taste berfesyen! Kena belajar jgn jadi mangsa fesyen! Berpakaian biar kena dgn badan, jgn hentam je, pinjam baju org semata2 sebab brand!

      0

      0
  16. kagaya mad says:

    Teruknya abg dia pehal g pkai mcm tu x sesuai lgsg..ummi ni plk mcm mkin kurus wt plk sgul gtu mmg mcm jerangkong sguh la..tp plg xleh blah biji mata tu dh mcm mata hntu ank ponti..huhuhu

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Muka ummi dengan marion sama lah.

    0

    0
  18. aklehman says:

    Muka ummi ni macam anak patong. Stylo gilewrr! Cun.tertarik aku tgk

    0

    0
  19. sonicgirl says:

    Oh my Gucii!! Cantiknyee ummi nazeera mcm model! Sungguh meletop!!

    0

    0
  20. simplifuncky says:

    Marion dgn ummi seiras. Dua dua cantik. Bangga tgk org malaysia kita berfesyen sama taraf dgn antarabrangsa. Keep it up gurll

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Ummi keluarga kaya. Takpe dek non oii yang penting kau mampu dan tak berlagak. Suka tgk ummi dah kurus cantik. Rindu tgk lakonaan ummi

    0

    0
  22. aku says:

    hantu anorexia!!!!!!!!!!!! lari

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Kenapalah byk sgt negative,nampak sgt semua tak berpengetahuan luas. Ummi berbakat dan ada paras rupa. Harap akan kembali ke layar perak

    0

    0
  24. pinkswan says:

    Boom kaboom kaboom! Meletop top top! Sukenyee abg nara post blog ni. Tapi tak faham kenapa manusia manusia kat atas ada yang negative. Sugguh kampung. Tergelak baca, sampai red eye pon nak komen! Hahaha. Manalalah negara kita nak maju klu bangsa sendiri pon taknak motivet sesama sendiri. Abg nara letak la gmbr ummi yg mereka bole faham mcm pakai tufung apa barulah ok agaknya mereka di atas ni. Sedeyh

    0

    0
  25. Cik Chantek says:

    Org kalu dah lawa pakai aper pun lawa si umi ni.. retis korea lelaki ramai jer pakai cam abang dier korang x bising.. biasalah skrg org lelaki berpesyen.. tgk gambar abg dia kat instagram umi masa gi kawin farid kamil, handsome jerr..

    0

    0
  26. En Bustaman Bustamin says:

    Kehadapan ahli ulamak alim sekalian. sekiranya takut akan dosa2 sila jgn baca gossip2 di sini.. dah tau sini ruangan gossip n gambar2 artis, saper suruh lu tengok.. dah tengok sibuk nek berceramah agama pulok.. aper kes.. menengok pun berdosa, saper suruh mu tengok.. *&^()()@^&^^#!!

    0

    0
  27. pusak says:

    gaya dan karisma ummi mcm artis international. kalah victoria beckham. bannga ada artis melayu yg cantik original. tahniah jugak ummi sebab berjaya meneruskan dan meningkatkan hidup positif walaupun selepas kes remy. u are way above these haters and uve proven yourself repeatedly. TO ALL HATERS- terima kasih tambah pahala kat ummi dengan kutukan u’olls yer. cubalah tukar attitude tu

    0

    0
  28. Cik Peah says:

    Tang mane yg cantekk aku pn xtau la…aku rs umi nazeera sblm p sambung study dlu lg cntek dr skrg…kurus kering mcm jerangkung aku tgk…

    0

    0
  29. Eloisa says:

    It’s really a nice and helpful piece of information. I’m satisfied that you just
    shared this useful info with us. Please stay us informed
    like this. Thank you for sharing.

    0

    0