Written by serenity | October 9th, 2012

Nama Qazem Nor bukanlah nama yang popular, tapi beliau mempunyai peminat sendiri dan telah berada dalam industri selama sembilan tahun lamanya. Pernah juga dia mengatakan yang dia tidak popular kerana dia tidak ada kontroversi. Namun begitu Qazem memang sering berlakon dalam drama-drama televisyen dan baru-baru ini diberi peluang melakonkan watak utama dalam filem yang berjudul Mafia terbitan IMS Production & Trading Sdn. Bhd.

Buat pengetahuan anda, Qazem akan berkahwin pada 20 Oktober ini dan inilah gambar-gambar pra-perkahwinan Nazim dengan bakal isterinya, Nor Azuriana Amirudin atau Embun.


Photobucket
Photobucket

Apa pun kami mengucapkan tahniah pada Qazem, semoga semua urusan perkahwinannya dipermudahkan dan berjalan lancar. Lagi lima gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar, Sweet Pictures yang juga merupakan jurugambar rasmi perkahwinan Qazem nanti.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 responses to (7 GAMBAR)Pra-Perkahwinan Qazem Nor Dan Embun

  1. mam says:

    blom nikah pon da bpeluk bagaiiii…. *_*

    0

    0
  2. hafizrahim says:

    gambar dah lawa..yang tak lawa tang peluk2..belum halal lagi tu bang oi..

    0

    0
  3. puikkk says:

    aku lak yg rase berdebar2 tgk bini die..aummm lawanya!!!

    0

    0
  4. sape2 je la says:

    belum kawin tapi gambar da macam da kawin… berpeluk sakan… ish ish ish … dosa dosa dosa…

    0

    0
  5. nabilla tayang perut says:

    comelll sehhhhhhhh….

    0

    0
  6. artis manusia hipokrit says:

    berbulu tengok..beria posing macam dah kawin..

    0

    0
  7. aku la says:

    peluk macam da nikah…. dosa dosa…. belum kawin da penuh dosa…..

    0

    0
  8. saya ok jer! says:

    TAHNIAH :)

    0

    0
  9. Menyampah says:

    gigi wife dia cam siti saleha…

    0

    0
  10. Johnjeninz says:

    tunggu dah nikah la der baru gambo camni….ramai melayu skrg wat stail camni….mak bapak diaorg xde tegur ke ape??

    0

    0
  11. kak nara gemuk says:

    korang kalu nak jadi ustaz/ustazah jangan bukak abg nara kesayangan ai nie punya blog ok. dia dapat duit bg makan kami sekeluarga kat sini ok. hasil2 gosip nie ok. siyuhh siyuhh pg main jauh2.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    KENAPA EMBUN TU BUNCIT SEMACAM JE………..?????

    0

    0
    • semut api says:

      aku pun rasa dia ni mcm dh pregnant je… perut bawah dia besar lain mcm..

      0

      0
      • ting tong says:

        kalau nak buat fitnah mmg sng je kan..tak baik bersangka buruk camtu..dah dia buncit nk wat camner.. jangan kata orang camtu..ingat kite ni ada keluarga.. haih…

        0

        0
    • aloha!!! says:

      bersangke baik je..perut die g2 sebab mkn bersulam ngn air..kahkah

      0

      0
    • rainbow says:

      rase nye sebab postur die berdiri la..berbaik sangka.. =)

      0

      0
  13. Anonymous says:

    Yg nuleh kat ateh ni tk ke gatey dgn gf n bf memasing? Cam bajet baik je..

    0

    0
  14. gua says:

    dier ni bujang ke?.. sbb penah nmpk mase kat bazar ramadhan with wife n anak..huhu…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    korang yg bagi komen ala2 ustaz/ustazah ni cam xpernah pegang tgn/ peluk pasangan masing2 sebelum nikah.. bila org buat semuanya korang nk komen.. yg penting dia dh nk nikah.. yg korang yg dok komen2 ni plak mcm mana? jgn dok usung anak dara org ke sana sini (opsss itu pun kalau masih dara)

    0

    0
  16. neelofa says:

    penyebokk je sume org nihh…biarla dia nk amik pic camtu…. ntah2 korg pn sama… xyah nk poyo2 alim laaa….. uweekk nk muntah…

    to embun & qazem… korg sesuai & sweet…. tahniah…

    0

    0
  17. boni kacak says:

    dia ni dah lama tak nampak kat tv.. tahniah kepada beliau

    0

    0
  18. mata-mata says:

    sapa nie?

    0

    0
  19. Haini says:

    Baju Embun warna putih & pink sama jenis kain… hanya warna aje lain. Cuba perhati kan corak nya sama kan…

    0

    0
  20. embun says:

    Salam…firstly thanks to beautiful nara..n thanks jga pd yg wish…psl perut buncit ni bkn sbb embun preggy or buncit…tp sbb embun xbape sesuai pkai corset..tu yg jd mcm ni..bole tgk pic embun di fb utk kepastian…tq..wslm..

    0

    0
    • mia says:

      betol tu kak embun. Memang sbb korset. Jangan layan sgt komen2 kat BN ni. Dorg tahu tahu fitnah je. Saya mmg fren ngn kak embun dah hampir 3 tahun dan saya tahu kak embun dan abg qazem mcm mane. U go gurl!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      biase la tu…klo pkai korset bju kawen nie memg slalu nmpk muncit..org memg suke wat fitnah..seronok gknye ke haper org2 cmni..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Semoga semua nye berjalan lancar kak..abaikan kritikan2 yg kat atas ti..macam la dorang ti baik sgt…xsesar diri..

        0

        0
  21. eyda says:

    xyah la nak kutuk sgt..korang xknal kak embun pon.. nak ckp bukan2..korang sbnarnye jeles kn..sbb kak embun ni cantik.. p/s : sila cermin diri sendiri sebelum mengata orang .. salam..

    0

    0
  22. rose says:

    BUNCIT! MCM MANA BLH TERLEPAS PANDANG NI???

    0

    0
  23. peminat.. says:

    ya Allah..
    mati-mati aku ingat jantan ni gay..hehehe
    sorry abg qazem..

    0

    0
  24. GURP2 says:

    SUDAH2 LAH AMALKAN BUDAYA PRA- PERKAHWINAN…. INI ADALAH PETANDA UNTUK PRA – NERAKA…

    0

    0
  25. nini says:

    Baju rins suzana ke ni cik embun?cantikkk

    0

    0
  26. kita says:

    chantek… tp tang rambut tuu ada kureng siket. kalau d kemaskan lg chantek.

    0

    0
  27. geligeleman says:

    cantik ko kata embun tuh…..???? cer tgk sendiri kt fb dia… http://www.facebook.com/embun.oshin.1

    0

    0
  28. GuaMantok says:

    INFO TERKINI: DIORANG TAK JADI KAWEN..

    0

    0
  29. hamba Allah says:

    bukn artist jer buat pra wedding..yang tak artist pun berlambak jer buat..sama jer..

    0

    0