Written by serenity | November 19th, 2014

Sebelum ini Ashraf Muslim pernah membuat pengakuan bahawa mengamalkan poligami bukan sesuatu yang mudah. Namun nampaknya dia berjaya untuk mengekalkan keharmonian rumahtangganya dengan isteri pertama, Noor Dayana Lokman dan isteri kedua, Wan Sakinah Ahmad Saburi. Baru-bari ini Ashraf Muslim telah bercuti ke tempat yang tidak dinyatakan bersama Wan Sakinah dan anak perempuan mereka, Sarah Ashraf.


 photo 10748051_829044287118976_43004086_n.jpg
Kita mengharapkan keharmonian rumahtangga mereka berkekalan dan menjadi contoh terbaik kepada masyarakat. Kredit gambar Instagram Wan Sakinah.

Lagi enam gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


 photo 10747763_1600187973543074_571261480_n.jpg
 photo 1538344_1550396558530624_905375631_n.jpg
 photo 10784866_346989268817255_1720912276_n.jpg
 photo 10808842_1594789607408072_877722310_n.jpg
 photo 10809987_823910977647474_1254422907_n2.jpg
 photo 10817809_502452793227842_359550854_n.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

94 responses to (7 GAMBAR)Percutian Ashraf Muslim, Wan Sakinah Dan Sarah Ashraf Yang Comel

  1. Jenab says:

    Hye sarah ! cutenya muahh!

    0

    0
    • hoho says:

      dayana juga yang kesian :( sabar dayana ;) Allah bersamamu ;) mulut kata ok tapi hati ? hanya Tuhan yang tahu .

      0

      0
      • Anonymous says:

        ape yg kesiannye, dia bahagia je.. org yg dah redha dgn ketentuan Allah xkan ade rs x puas ati ke apa. dayana hati dia baik, sbb tu klu nak pilih isteri kena pilih yg mcm dayana..

        0

        0
        • Anonymous says:

          kau apa tau ? kau bukan dayana lah.. kesian bila nampak gambar macam ni dayana yang tak ada ..perempuan ni pandai bohong kata ok sbenarnya tak ..

          0

          0
        • Anonymous says:

          ko pun apa tau, ko dayana ni.. ingat perempuan semua sama cam ko?? ko nak kata dia bohong, ko boleh baca hati dia ke?.. sorry la dayana tu lain, aku kenal dia, dia jauh lagi baik dari batu2 api kat sini..

          0

          0
        • Anonymous says:

          ANON ni maid dayana ke ? kenal sgt dengan dayana??? hahahah semua perempuan sama la hati sensitif .. apelahh .. tu pun nak emo . wakakaka .. kau pun bleh baca ke hati dia cmna ?? emo kau ni da telebih2 . hahaha

          0

          0
        • Yahudi says:

          Kalau aku jadi Dayana , mesti aku sedih gila , dapat laki tak ensem , tak da duet , kot la husband mcm Majid Al Maktoum , or Princes of Saudi(Princes maksudnya Putera2 , bkn Princess , bodoh !! ) or Royal Families of Middle East , dah la handsome , kaya , tak kasih dia nak kahwin berapa puluh org pon HAHAHA , Kuwait kew , Qatar kew , UAE kew , negara2 Arab yg kaya !!

          0

          0
        • Bedah says:

          Kak Bed kagum dengan diaorg, bukan senang hidup bermadu…
          Tahniah…!!

          Tapi kalau Kak Bed…. Ya ampun.. takmo bayangkan laahhhh -.-

          0

          0
        • Anonymous says:

          sukati la maid ke bibik ke.. biarla jadi maid dari jadi batu api. hina di mata manusia keji tapi tidak di sisi Allah… kata la ape yg ko nak.. aku kenal dayana, dia dah lama redha dan xpernah dia rasa apa yg korang semua ckp kat sini. hati dia tak setaraf dgn manusia2 mcm kamu ni…

          0

          0
        • lulu says:

          kasihan tgk manusia2 berhati busuk kat sini, tabah la dayana. org kalau nak tgk kita porak peranda mmg ramai. yang nak bersorak kita bercerai berai pun ramai.. orang mcm u satu dalm sejuta, ashraf untung dapat u.. i doakan u bahagia…

          0

          0
        • kiah says:

          aku tak faham la dgn korang ni, aku tau korang nak membela nasib si dayana, korang tak rasa ke kalau dayana baca dia lagi sedih korang ckp mcm ni?

          0

          0
        • Anonymous says:

          yala ko tau apa..redha knun…sllu amik gmbar bsama madu mmg muka bini pertama tuu senyum plastic je..tserlah kesengsaraan dalam jiwa yg dia tanggung…bkn redha tpi tpaksa..nak taknk kna madu jgk…

          0

          0
        • Anonymous says:

          kiah, tu la yg dayana selalu ckp kat aku, dia lagi sedih baca komen2 org2 mcm ni dari hakikat sebenar.. dia ikhlas terima semua ni, tapi org tuduh dia pura2 la, tak bahagia la, tuduh ashraf tak bahagia dgn dia la.. aku cuma mampu ckp, jgn la baca, bukan mereka2 yg hati busuk kat sini yg tolong kita kalau kita susah… bila aku baca aku pun sedih, ni kan pulak dayana…

          0

          0
        • miowz says:

          btulla ko tau apa…pndai2 je..ntah2 dayana tu makan ati berulam jantung pisang…

          0

          0
        • lily says:

          x payah nk meroyan sgt.. mggu depan dia upload la gmbr dia bercuti dgn dayana pulak.. mcm mana kita boleh tahu isi hati org dgn hanya melihat 7-8 keping gmbr kat internet.. aduhai..

          pastu nnt bila a.muslim upload gmbr dayana, semua org ckp padan muka sakinah kne tinggal jaga anak.. so typical

          0

          0
      • jemah pkasam says:

        jgn la nk panaskan hati dayana..ok ape bmadu,dpt payung emas nt..

        0

        0
        • lulu says:

          payung emas tu hadith palsu. xleh guna jemah. tp aku setuju ngan ko. ape nak jadi la ngan dorg ni

          0

          0
        • daisy says:

          kenapa aku tgk muka baby tu lebih mirip kepada muka Dayana?

          0

          0
        • jemah pkasam says:

          palsu ke tak,jemah no komen..tp jemah x sanggup la bmadu,x sanggupppp..respect org yg sngup bmadu,btapa tabah n kuatnya hati dia org..

          0

          0
    • minah jambu sentiasa merah biru says:

      comel sarah yg gambar last tu hehe lov u sarahhhhhhh..

      0

      0
  2. mawar says:

    kalau aku dayana, msti akan tercuit hati. mustahil langsung xcemburu :(

    0

    0
    • Anonymous says:

      tu ko, dayana tu baik, dulu ashraf bwk dayana pegi umrah x bawak wan sakinah, xde ape pun.. cemburu ni mainan syaitan je..

      0

      0
      • Anonymous says:

        wan sakinah ke ko ni? haha :( anon ni tak habis2 betul .

        0

        0
        • Aku says:

          Aku rasa yelah si Anon ni mmg Kinah. Alamak weii Kinah ada sini uollss..rajin betol balas komen2 kt sini. mcm org kesah :P

          0

          0
        • Anonymous says:

          untunglaa aku jadi kinah.. apa kata ko ckp aku dayana, lagi bagus..

          0

          0
        • Anon says:

          hai Kinah, mcm mna puas honeymoon?? nti if Dayana honeymoon ngan Aserap kau jgn upload pil sakit la, pil ngandung la k..sengaja nk phatian lebih!! kau g honeymoon takda plak Dayana upload sajak sedih, pil pening, pil beranak bagai. oppss lupa plak Dayana hatinya baik n orgnya bijak bukan mcm kau !!

          0

          0
        • Anonymous says:

          mmg dayana baik hati, bukan busuk hati mcm kau nak tgk org cerai berai. kalau aku pegi honeymoon, xde masa nak layan pompuan meroyan mcm kau la.. hahaha.. nasib la kinah dpt madu cam dayana, klu dapat mcm kau, abis kena nasik kangkang la si serap.. pompuan kuat meroyan.. hahaha

          0

          0
        • Anonymous says:

          btw ade ke pil ngandung?? ahahahahah

          0

          0
        • Aku says:

          klu dpt madu mcm kau plak mahu terkangkang Aserap..kahkahkah

          0

          0
        • Anonymous says:

          hahaha… ape la nasib laki ko nak mendera laki je kejenye.. kesian kau.. hahaha

          0

          0
        • kau says:

          si aku ni mesti kak mah rambut busuk kene tinggal ngan laki sbb tu meroyan ye? kesian

          0

          0
        • lulu says:

          terkangkang kepuasan ke aku?? otak melucah je kau ni

          0

          0
    • minah jambu sentiasa merah biru says:

      mesti la dayana cemburuuuuuuu takaaaaaaaaaaan la tk cemburu langsong klakar ke pe ! dayana ni dia jenis diammmmmmmmmm aje..ape yg laki dia buat dia tetap diamm n sunyum tk perlu kata apa apa….Allah bersama mu selalu dayanaaa u sabar aje ok satu masa n satu ketika Allah akan anugerah kan u sorang bayi yg coooooomel untok dayana..aminnn..

      0

      0
  3. ina says:

    sweet… tpi klu bwk dayana lg sweet.. sbb ashraff pun nmpk galak senyum ble dgn sakinah ni… dgn dayana senyum control2 je…better klu bcuti bwk dua2 kn best.. x pun gmbr2 yg mesra sgt xyah show off sgt.. sianpihak lg 1 mesti x byk pun ckit mesti terasa cemburu…

    0

    0
    • Anonymous says:

      ramainya batu api kat sini..

      0

      0
    • abcd says:

      bukankah ashraf dah bagitau yang dia tak nak upload gambar yang ada kedua-dua isteri dia sekali? dia tak nak isteri2 dia dibanding2kan. Biarlah mereka bertiga bahagia, kita pula yg tak redha2 nih kenapa? Nasib kita belum tau lagi… :)

      0

      0
      • Anonymous says:

        betul betul… org bahagia, kita pulak tak puas hati, kena check balik hati kita ni sebenarnye mcm mana..

        0

        0
      • Anonymous says:

        Setau aku ashraff kata hari tu pada bini2 dia jangan upload gambar2 dah supaya tak timbulkan fitnah.so apa si markonah ni upload lagi yek.what is she trying to prove?perempuan ni tak jeran2 ye,apa yang lebih dengan ashraff mesti dia nak uploadkan.baik ke isteri macam ni.dah tau suami & awak tu kontreversi,taknak kalah.nak jugak upload gambar spy suami tu dikutuk lagi.solehah la sangat.good job ashraff.not!

        0

        0
        • aasha says:

          ashraf tak bg upload gmbr sekali dua2 wife dia..ko ni pandai2 je..taktau ke buruk sangka tu pun berdosa??

          0

          0
    • jemah pkasam says:

      ..batu api nya prangai..suci dlm debu ayat ko..haha

      0

      0
  4. lady says:

    ashraff..i sudi jd another branch…u look hensem,ur wife nmpk x sesuai dgn u yg hensem tp dh jdo kan…

    0

    0
  5. PINKY says:

    cume nak komen pic sarah yang last tu super duper cute…

    0

    0
  6. MAK JEMAH MOLOT LAZER UOLLS!! says:

    aku pon perasan lah..kalau si serap ni dgn si kinah nie kemain senyum dye lebau semacam..kalo ngn si dayana tuh kemain suram je..ohh lupe! dye kan sukekan si kina ni dulu kan..tp kina nie otak low,,dayana otak brilliant!! kalo dah perampas tuh perampas jugak..nk show off sgt yg kau g becuti ala2 bahagia gile laki ko ade ngn ko kan kinah..mcm ler xtaw aty busuk ko tuh! puuuuiihhh!!

    0

    0
    • Dafi Gayah says:

      tak payah nak lazer sangat. dah ashraf nak sangat kat kinah nak buat camanerrrr… kalau dayana tu adik ke akak aku, aku suruh jer dia minta cerai. tapi tu bukan dah kira meruntuhkan rumahtangga dia ker???

      0

      0
      • MAK JEMAH MOLOT LAZER UOLLS!! says:

        mak jemah bukn ape uolls..mak jemah kesiankan si dayana tuh..wlaupon masing2 dh move on tp tgok ahh sndri si serap ni ngn kinah tuh cmne..mentang2 si dayana dh pindh melaka..wah kemain suke ahh si kinah dpt mse lebih ngn si serap..dah tuh gunekan ank dye utk tarik si serap..makan aty si dayana nie..si kinah ni lak sikit2 nk show off bile dye ngn si serap tuh..ceh!! ini sume lakonan semata..si serap xblaku adil..

        0

        0
        • Anonymous says:

          heeeee tak baik tau mak jemah, si kinah tu pun kabonye jarang jmp serap, tah2 serap nak pasang branch no 3 sape tau..

          0

          0
        • Anonymous says:

          betul2..mmg tserlah penderitaan dayana tuu..tgokla bila bgmbar ngn madu mmg snyum plastic je….mmg mkan ati la…bkn redha smata2 tpi terpaksa…

          0

          0
        • Anonymous says:

          fitnah la dayana tu senyum plastik la apa la… bnyk dosa kau dapat.

          0

          0
  7. kak tipah jendol says:

    bahagianya keluarga ni. semoga sampai ke syurga hendaknya. siapa kata takde wanita yang sanggup bermadu. tepuk dada tanya selera. dalam dunia dah terlalu ramai wanita. so kalau seorang lelaki tu mampu zahir dan batin mmg x salah.

    0

    0
  8. kak tipah jendol says:

    alhamdulillah!

    0

    0
  9. d says:

    Lexus hotel, port dickson. :-P

    0

    0
  10. mambang merah says:

    apa motif hapload gambar holiday mcm ni? walau apa apa pun kena ah sensitif sikit sbb ada banyak hati yang perlu dijaga.

    0

    0
  11. lila says:

    Tengok pun tahu… port Dickson la wei.. grand lexus..

    0

    0
  12. Mat K says:

    Komen mengalahkan yg tidur sebantal.

    Semoga Allah tunjukkan jalan kpd Asyraf bagaimana nak bimbing isteri-isterinya ke jalan Allah.

    0

    0
  13. Wan Tempawan says:

    Inilah contoh lelaki yang di control oleh isteri ke 2…. dayus, tidak tahu menjaga maruah isteri…komen dalam FB rotikaya telah di delete. kesian lelaki ini… mungkin ini cara dia menyakitkan hati yang lain supaya minta cerai…….. mula2 suami mengeluh susah berpoligami….. kemudian wan sakinah upload gambar2 seksinya dengan baju melekat dibadan dan sekarang gambar holiday….. sudah tahu mengundang controversy masih lagi mencari publisiti….. mau dapat pahala mudah tapi entahlah dapatkan kalau sudah tahu? suami macam tuhan dalam IG wan sakinah sampai menghapuskan pahala orang..(membela wan sakinah tapi orang menghina Dr Dayana tidak ada satu perkataan pun keluar dari mulut ashraf… memang sekufulah dua-dua pasangan ini penipu isteri dan curang kepada tunang…balik2 cakap jodoh dari Allah. Allah memang memperkenaan segala doa tapi lihatlah sekarang masih lagi di perkatakan hingga anak cucu nanti…………. semoga ashraf muslim dapat jodoh dengan hanez suraya.. amin ya rabb…….

    0

    0
    • Anonymous says:

      patut la laki byk kawen lain, tgk la perempuan mcm ni? doa x penah yg baik2. mengumpat org sana sini.. laki ko dah kawen lain ke?

      0

      0
  14. Anonymous says:

    Tak suka tengok Ashraf masa ASK2014. Over2 sangat.

    0

    0
  15. Zzzzz says:

    Huarghhh..mngantuk nye.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Bodohnya pmpn rakyat malaysia….makin cetek…org x ape2 dia yg lebih…nasiblah Allah x pilih korg utk diduga…org2 yg diduga je org yg baik2…tahniah asyraf muslim,sakinah n dayana Allah lbih mengetahui…

    0

    0
  17. Semoga bahagia dunia akhirat mereka sekeluarga

    0

    0
  18. anon says:

    So ashraff, bila pulak nak gih jalan2 dgn dayana??? kata kawin lebih dari satu kene berlaku adil, so dayana tengah tunggu giliran dialah tu.

    0

    0
    • datin gayah semanggol. says:

      Kan pernah pegi holidy dngn 1st wife … mrk gi overc berdua shj. Masa tu 2nd wife pregnt. Adil lah jugak. Masing2 ada masa bersama2 suami mrk. Bw both wive skali pun ada. Klu i nak dato’ bw i sorang jer. Takutnya kena madu. Btw tahniah kluarga sakinah mawaddah warrahmah.

      0

      0
      • jemah pkasam says:

        Dato mana hubby Datin gayah?jemah tnya je,bukan nk mngorat..:-)

        0

        0
        • datin gayah semanggol. says:

          Yang paling penting tdk skali kali dr Ngra jadian Krajaan Naning tu. Takut lak Dato kena tekanan mental pulak mcm Pi*n C**up#k. Jealous datin dngn kak bed bw laki dia gi bisnz trip ke GoHedGostan, tukistàn, Pakistn. Suami tercinta tak da kat msia sbb tu i nyebok kat BN. Ni pun glxy nte sis in lw punyer.. Menyampah nàk ikut sbb slalu kene tunggu dia free baru blh jejalan berdua. Nak i introduce smone kat u tak? Profsnl cnfrm ati baik tp u kena tahan sabar sbb ppuan sllu nak usha bf u sbb gud lookin’ n duit berkepok. Staff dato tp càmna ahh? Jmpa pun kat BN ni tu lah yg susah.

          0

          0
        • jemah pkasam says:

          ..i dh hubby,xkan i nk blaki ramai Datin..u try tnya kak tipah kurma..hahaha

          0

          0
        • datin gayah semanggol. says:

          Oh ye ke da ada hubby … cute lak komen u ni. Itulah ppuan setia bersama susah dn senang. Ada kekwn i tak ngaku dah berhubby. Pasang bf dlm hndbg. Duit bnyk pun tp perangai mcm tutttt..Ada gak sbb hubby madukn dia lps tu dia madukn hubby dia balik. Mula2 dngr terkesima jap n nak ktawa jugak tp i tak jd sbb ingt azab neraka. Ada yg suka2 nak test laku lg tak kat mata lelaki. Sesaja nak bg hubby jeolous. Perangai ppuan skrang pun jngn tak caya brani mcm superhero. Takut hubby kene ambik tp tak takut nyawa kena ambik dek Tuhan. Klu mati tetiba mcmmana nk jwb?

          0

          0
        • jemah pkasam says:

          keji nya prempuan yg dh ade laki pasang bf lain..haram tu,,tp klu laki pasang lain,x haram hukum nya,just haram jadah nye jantan..Datin gayah free ye,slalu je nmpk Datin kat Bn..x gi oversea ke Datin?

          0

          0
        • Bedah says:

          wahh… datin gayah ada contact hanak2 hekannn… takoott kitew…

          0

          0
        • datin gayah semanggol. says:

          Kahkahkah … bedah jngn lh takoootttt … hanak2 hekan jer bukannya bapak hekan pun. Kekawan punyer bkn i. I jns setia mmg lh kdg2 cabaran dtg sbb dato sllu d ovc. Mata jngn melilau. Tunduk penuh tawdhuk jer klu ada lelaki hndsm. Jemah.. I sllu ikut tp klu ngra sejuk i tak suker lh. I x suke winter. Jemah .. luv yr ayat klasik ” Haram jadah “.. hehehe. Nxt wk hubby balik so kene jd wife mithali skjp. Jd mcm maid lh balik. I terpksa MIA. Dato cntrol freak klu dia tau i dok layan BN mmg kena jeling bebola api. I auta dia yg i bz with my books. Ky jemah cya if im free. Gonna miz u

          0

          0
        • Bedah says:

          uols tak takut ke Gayah bior datuk outstation sorg2?? ikut leww… bukan uols tataw budak2 perempuan zaman sekarang, apprentice HS ramai taw..

          0

          0
  19. ramai sangat yg komen negatif kat sini…kemon guys..kurang2 doakanlah buat asyraf supaya dpt kekalkan kebahagiaan rumah tangga die..ingt senang ke nk poligami mase umur masih mude..tapi die berani ambik risiko ni..kalau die tak sayang bini pertama die mesti die dh ceraikan bini pertama die tu…sama2 la doakan untuk die..jgn tau nak kondem je..ape daa

    0

    0
  20. dina says:

    ashraf sgt untung dapat isteri mcm dayana yg sangat sabar.
    lagak ashraf mcm dia yg kena kerja keras..padahalllll…..

    0

    0
  21. amir says:

    comella sweet sangat

    0

    0
  22. kiah kokdiang says:

    ehh..muka AM dh ada kedut2??? tension ka bhai bpoligami? kekekeke…jgn mare kak kiah gurau kasaq ja ngan hang..

    0

    0
  23. tak rela dimadukan says:

    Duhai hati…bersabarlah…duhai jiwa ……YA ALLAH berilah dayana zuriat yg soleh dan solehah…..cantik tidak kekal….hebat juga tidak kekal….akhlak yg baik juga kekal selamanya……Dayana,sy mendoakan awak kuat,utuh,sihat dan teruskan usaha untuk dapatkan zuriat,niatkan untuk menjadi daie….bukan untuk bersaing dengan sesiapa…niat sgt penting…..seorang doktor yg hebat mampu merawat jiwa pesakit….saya yakin dayana yang kuat akan melahirkan zuriat….yakin ye…JANJI ALLAH ITU BENAR……..Surah muhammad ayat 7…JIKA KAMU TOLONG AGAMA ALLAH,ALLAH AKAN MEMBANTU KAMU……

    0

    0
  24. dayanayangpasrah says:

    Dayana redho je. Korang lak meroyan lebih

    0

    0
  25. azrams says:

    kadang2 x faham ler ngan org2 yg hanya bijak berkata-kata. Biler pergi bercitu bersama-sama pun korang akan mengata kesian kat dayana..x patut buat cmtu. biler pergi cuti berasingan pun korang kata gak. Dayana sendiri dh redha dgn ketentuan Ilahi, korang plak yang lebey2. Doakan kebahagian rumah tangga diorang lagi berkat sebenarnya. Doakan ketabahan hati dayana. InsyaAllah, asyraf,dayana dan sakinah dh cukup besar dan tahu menilai mana yang baik dan mana yang buruk untuk kehidupan keluarga diorang.

    0

    0
  26. Gayah Lazer says:

    kalau adil,
    kenapa tak bawa Dayana sekali…
    jiran aku berbini dua..mana2 pergi mesti dua2 dibawanya…hmm harap ada pic Dayana cuti berdua dgn asrap pula..# tak suka perampas

    0

    0
  27. zarina says:

    contohi zarina zainuddin.x pernah uplode gambar dengan suami untuk tatapan umum demi menghormati isteri pertama.kalau sesuatu gambar ble datangkan banyk fitnah,salah sangka..baik jgn upload..,sebagai ketua keluarga,asyraf patut nasihatkan sakinah ni.

    0

    0
  28. wan sekinah asap says:

    sengaja upload gambar2 yang kontrovesi supaya dapat orang memfitnah mereka, dapat juga pahala free. sambil2 menunjukkan bahawa serap penipu hanya cintakan dirinya seorang. dua2 suka cari publisiti murahan tiada moral punya pasangan. sudah tahu orang tidak suka makin diprovoke. orang lain pun berpoligami juga tapi pandai jaga maruah. tak lama lagi nanti serap penipu akan buat pembelaan kepada wan sekinah tengoklah. entah ketua siapa ketua keluarga, tentu wan sekinah kan. serap penipu hanya ikut telunjuk bininya yang dicintai wan sekinah. serap penipu pula jadi ustaz memasukkan orang ke neraka.

    0

    0
  29. hamba allah says:

    kite doakan yg terbaik untuk rumah tangga mereka sudah la….cume sebelum ni bukan si ahraff pernah cakap ke jangan upload gamba dalam instagram/ etc…rasaye sakinah kenala jaga perasaan dayana…tak perlu la upload gamba2 macam ni…cube la bayagkan kalau dia berada di tempat dayana…sedikit sebanyak mesti hati dia terdetik juga…sepatutnya dia kenela menghormati isteri pertama…atau madu dia yang da berkorban….mmm pe2 pun kite doakan yg terbaik untuk mereka…peace

    0

    0
  30. serap bajet says:

    dayana bodoh sakinah miang wa tak respek pon kat serap

    0

    0
  31. minah says:

    Serap…dah alang2 teror berpoligami tu tambah la lagi cawangan…Hanez Suraya kan ada…teror rampas merampas ni. Baru Kinah rasa macamana perasaan suami kena rampas.

    0

    0
  32. ff says:

    Cepatnya si kinah ni kurus. Dlu mase peknen tembam habis.

    0

    0