Written by serenity | December 3rd, 2012

Pada 1 Disember lepas, telah berlangsung majlis resepsi perkahwinan Ratu Rock Malaysia, Ella atau nama sebenarnya Norzila Aminuddin dengan Azhar Husaini Ghazali di Kelab Darul Ehsan, Ampang. Khabarnya kira-kira 800 orang tetamu telah hadir ke majlis yang meriah itu.

Photobucket

Pasangan pengantin mengenakan busana dari pereka Rizman Ruzaini. Pasangan ini telah dinikahkan pada Julai lepas dengan mas kahwin RM 50,300. Lagi enam gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Ella Aminuddin.

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

28 responses to (7 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Ratu Rock Ella Dan Azhar

  1. Lisa says:

    Tahniah ella…. Semoga berbahagia…cuma kenapakah dari semua gambar takda pic yang ella senyum…..????

    0
    0
    • Anonymous says:

      itu pun ko nak pertikaikan ke?ape laaaaa

      0
      0
    • lady says:

      congrats ella dis time baru nampak muka berseri sebab rambut kemas disikat.anyway mmg lah susahnya senyum biasanya majlis ni happy tp letih lah.

      0
      0
      • jas says:

        setuju suka tengok ella sanggul rambut..rasanya 1st time kot dia sanggul rambut..maybe dia baca komen peminat2 masa majlis kawin & akad nikah nampak serabai dgn rambut pjg hehehe..anyway tahniah ella & azhar ;-)

        0
        0
    • SHINee_is_the_best says:

      baju gambo first tu lawo..

      0
      0
    • Apa pon says:

      Nk tutp gg besi tu la kang nmpk buruk plak..

      0
      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

      Apesal la mcm x mandi pagi je muka laki ella n kak cham tengok! aritu masa nikah ok sikit… mcm x semenggah je title Pilot tu! so realitynye Pilot ni xde la hensem2 pun mcm fantasi Adam Mukhriz tu!

      0
      0
    • oct1883 says:

      pregnant kot? :D

      0
      0
  2. aku says:

    ok ler kampung kampung…..

    0
    0
  3. Cip says:

    Tahniah…

    0
    0
  4. michelle says:

    nmpk serabut ckit pelamin tp masih cntik! tahniah ella..smoga kekal bhgia dgn suami trcinta..

    0
    0
  5. tepong says:

    slumber je laki ella ni. aku ingat laki dia tu yg rockstar. haha nice

    0
    0
  6. Baby Jane says:

    kualiti gmbr xbpe nk elok :) hmm tahniah ella semoga bahagia ke akhir hayat :)

    0
    0
  7. Anonymous says:

    ella pakai gaun gitu, cantik!

    0
    0
  8. kawaiisakurayuki says:

    1st time tgk rambut ella bersanggul…nampak laen benor rupa die… apapun congratss smoge cepat dpt baby…..

    0
    0
  9. AkuCute says:

    Tahniah… Smg kekal hingga ku akhir hayat. =)

    0
    0
  10. dora says:

    tahniah Ella n pasangan…ella makin tembam..hehe

    0
    0
  11. ni Lopak Tu Lopak says:

    KELAKAR pICTURE 2 tu…mcm bergambar nak terjatuh ker kamera yg tersenget

    0
    0
  12. Rani says:

    Kenapa make up ella mcm ni je? On stage pun make up macam ni. Kawin pun sama je. Mcm takde seri pengatin . Pengantin kan salu make up yg look different.

    0
    0
  13. Pelik says:

    ella mcm dh mengandung jer…

    0
    0
  14. kiah says:

    nape sya tgk muka ella mcm ada iras kris dayanti ker mata sya ada salah tgk…

    0
    0
  15. . says:

    knpa muka suami ella ambil gmbr cam org terkejut jer…

    0
    0
  16. kila says:

    umur ella baya mak aku.

    0
    0
  17. ni Lopak Tu Lopak says:

    kebanyakan photo ella nmpak keras jer bergambar…ker malu2 pengantin…huhhhheehhhh!!!

    0
    0
  18. Anonymous says:

    time potong kek el sgt cantik n sweet..

    0
    0
  19. apa kaba uol semua..? says:

    nampak manjew sgt Ella ni..

    0
    0
  20. Ellala says:

    cun pulak ella ni bila dah dlm persalinan pengantin camni.. semoga bahagia

    0
    0