Written by serenity | December 3rd, 2012

Pada 1 Disember lepas, telah berlangsung majlis resepsi perkahwinan Ratu Rock Malaysia, Ella atau nama sebenarnya Norzila Aminuddin dengan Azhar Husaini Ghazali di Kelab Darul Ehsan, Ampang. Khabarnya kira-kira 800 orang tetamu telah hadir ke majlis yang meriah itu.

Photobucket

Pasangan pengantin mengenakan busana dari pereka Rizman Ruzaini. Pasangan ini telah dinikahkan pada Julai lepas dengan mas kahwin RM 50,300. Lagi enam gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Ella Aminuddin.

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

28 responses to (7 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Ratu Rock Ella Dan Azhar

  1. Lisa says:

    Tahniah ella…. Semoga berbahagia…cuma kenapakah dari semua gambar takda pic yang ella senyum…..????

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
    • Anonymous says:

      itu pun ko nak pertikaikan ke?ape laaaaa

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 2
    • lady says:

      congrats ella dis time baru nampak muka berseri sebab rambut kemas disikat.anyway mmg lah susahnya senyum biasanya majlis ni happy tp letih lah.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
      • jas says:

        setuju suka tengok ella sanggul rambut..rasanya 1st time kot dia sanggul rambut..maybe dia baca komen peminat2 masa majlis kawin & akad nikah nampak serabai dgn rambut pjg hehehe..anyway tahniah ella & azhar ;-)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
    • SHINee_is_the_best says:

      baju gambo first tu lawo..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Apa pon says:

      Nk tutp gg besi tu la kang nmpk buruk plak..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

      Apesal la mcm x mandi pagi je muka laki ella n kak cham tengok! aritu masa nikah ok sikit… mcm x semenggah je title Pilot tu! so realitynye Pilot ni xde la hensem2 pun mcm fantasi Adam Mukhriz tu!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
    • oct1883 says:

      pregnant kot? :D

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. aku says:

    ok ler kampung kampung…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
  3. Cip says:

    Tahniah…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  4. michelle says:

    nmpk serabut ckit pelamin tp masih cntik! tahniah ella..smoga kekal bhgia dgn suami trcinta..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  5. tepong says:

    slumber je laki ella ni. aku ingat laki dia tu yg rockstar. haha nice

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  6. Baby Jane says:

    kualiti gmbr xbpe nk elok :) hmm tahniah ella semoga bahagia ke akhir hayat :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Anonymous says:

    ella pakai gaun gitu, cantik!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. kawaiisakurayuki says:

    1st time tgk rambut ella bersanggul…nampak laen benor rupa die… apapun congratss smoge cepat dpt baby…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  9. AkuCute says:

    Tahniah… Smg kekal hingga ku akhir hayat. =)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. dora says:

    tahniah Ella n pasangan…ella makin tembam..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. ni Lopak Tu Lopak says:

    KELAKAR pICTURE 2 tu…mcm bergambar nak terjatuh ker kamera yg tersenget

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. Rani says:

    Kenapa make up ella mcm ni je? On stage pun make up macam ni. Kawin pun sama je. Mcm takde seri pengatin . Pengantin kan salu make up yg look different.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  13. Pelik says:

    ella mcm dh mengandung jer…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. kiah says:

    nape sya tgk muka ella mcm ada iras kris dayanti ker mata sya ada salah tgk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. . says:

    knpa muka suami ella ambil gmbr cam org terkejut jer…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  16. kila says:

    umur ella baya mak aku.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  17. ni Lopak Tu Lopak says:

    kebanyakan photo ella nmpak keras jer bergambar…ker malu2 pengantin…huhhhheehhhh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Anonymous says:

    time potong kek el sgt cantik n sweet..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. apa kaba uol semua..? says:

    nampak manjew sgt Ella ni..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. Ellala says:

    cun pulak ella ni bila dah dlm persalinan pengantin camni.. semoga bahagia

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0