Written by AbangNara | April 16th, 2012

Sejuk mata memandang Natasha Hudson yang nampak sungguh ayu di dalam baju pengantin lengkap bertudung semasa majlis pernikahannya baru-baru ini. Terserlah keanggunan Natasha Hudson. Semoga perkahwinan Natasha Hudson kali ketiga ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat.

gambar natasha hudson nikah

Lagi 6 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Masih ada banyak lagi gambar untuk dikongsi tapi buat masa ini layankan apa yang ada terlebih dahulu. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

gambar natasha hudson nikah
gambar natasha hudson nikah
gambar natasha hudson nikah
gambar natasha hudson nikah
gambar natasha hudson nikah
gambar natasha hudson nikah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

180 responses to (7 GAMBAR)Majlis Pernikahan Natasha Hudson Dan Carleed Khaza

  1. ODAH says:

    selamat pengantin baru & lama..

    0

    0
  2. Irman Hazz says:

    sy first,,, huhuhuh,,,, mujur cpat,,

    0

    0
    • Irman Hazz 2 says:

      sangat laa hahaha!

      0

      0
    • Atiqah says:

      eyy mana ada,orang lain,perasan

      0

      0
    • Anonymous says:

      haha..dlm mimpi!

      0

      0
    • Anonymous says:

      erkk..apakah ??

      0

      0
    • Irman Hazz says:

      kesian kat nko…
      btw ko ni indon ke?

      0

      0
      • Irman Hazz says:

        sy org melayu rakyt msia,, jgn tiru nama sy awk nie x der identiti seniri ker wat malu jer,, by teh way kalu indon skalipun ape dosa org indon ngan awk,,jgn la pekauman sgt,,Allah jdkn manusia bebagai2 bangsa adlh utk saling knal mengenali antara 1 sama lain okk,,, peace yoo,,, peace no war?

        0

        0
      • hahahahaha says:

        by “teh” way?????? rosak2 dak irman ni.. ko ingat teh bohhhhh ape?

        0

        0
      • Irman Huzz says:

        nampak sangat yang irman hazz ni memang dari seberang

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        uwargggggg…cedehnya…uwargggggg kena sound dengar Irman Hazz..uwarggggggggggggggggggggggg……

        0

        0
      • marie says:

        Irman..xpyh nk cari publisiti murahan sgt la~saje la tuh…komen byk2 puiiii

        ~natasha cantek~

        0

        0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Waaarrrrrrrrkkkkhhhh……kah…kah…kah…kah…kah…kah…!!!
      Tak maluuuuu…… ko pun nak 1st gak… kah..kah…kah…kah..!!!

      0

      0
      • NENEK KEBAYAN says:

        kah…kah….kah..kah…kah…..hak tuihhhhhhhh….!!! bak kata ada org tu..mesti ngah tahan cirit kat McD … hahahaha…

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        popular jugak budak Irman Hazz ni, tak sampai setengah jam Nara post entry ni, berderet-deret orang komen kat dia aje .. disebabkan budak ni, orang dah tak peduli watak utama entry ni iaitu Natasha Hudson. Nampak sangat ramai yang tengah duk tunggu nak cari “bahan”..

        0

        0
      • stylo says:

        menyemak la Irman Hazz..adoi..
        Irman Hazz ko akan bakal ikut jejak Adibah..dia dh lari ke Vietnam dan tak balik2 dek tak tahan kena hambur kat BN ni haha..

        0

        0
    • Anonymous says:

      mujur cepat??? hahah… kesian…

      0

      0
    • jgn ketawa says:

      hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha *tolong, x dpt bhenti ketawa nie* ….. cepat la sgt yer? sory irman..nampak lawak la awak nie..x tahan pula bila 1st td tgk komen (sy first)…hahahahahahahahah…x tahan..mak, help me

      0

      0
    • adoi la... says:

      Ko pun nak first jugak?…ape2 la dik oi.tp ayat ko (mujur cepat) tu buat aku gelak guling2.

      0

      0
    • Anonymous says:

      irman haz bongok, arbok puaka!

      0

      0
      • Irman Hazz says:

        anon: sy x kaco awk sy x kutuk awk,,, jgn cr psl ngan sy awk nie sakit otak ker.,,?biasa la salah mcm awk x pnah wat slah,,! loser,,

        0

        0
      • NENEK KEBAYAN says:

        rasa nak babab je ngan si Irman Hazz ni…ouchhh…

        0

        0
      • opah rock says:

        irman oi selagi ko x tukar avatar ko tu selagi tu la dorang akan bahan ko sampai ko bawa diri ke zimbabwe!
        tukar cepat!

        0

        0
      • Anonymous says:

        irman hazz arbok gilaaaaaa…..!! jual muka mcm tahi jubur! so sukati aku la nak kutuk ko, menangis la skang… dh shoohh shoohhhhhhhhh

        0

        0
    • mak enon says:

      irman2!!! kesian mak nengok ko ni…toksah main internet la…baik ko g main zero point….lembab btol!!! dah tu nk online kene g mcd…kesian sgt

      0

      0
    • pemerhati123 says:

      sengal..siap letak gambo lagi…hakphuiiiii

      0

      0
    • pening aku says:

      dapat hadia pae kalau first comment??? beso hadiah??? -_-

      0

      0
    • sang says:

      saya tak dengki n saya x jeles, tp saya kesian sangat2 kat awk ni..batak sgt nak jd 1st comment..kesiann..

      0

      0
    • Irman Hazz says:

      sapa2 yg tumbdown sy atas tu samapai hiden tu mmg jeles n dengki tahap dunia,,? insaf lah semua,, peace yoo#

      0

      0
      • ahkak gile glam says:

        irman, sumpah ko ni mcm someone yg ahkak menyampah..ni nama betul ke olok ni?? patutnya sume org menyampah ngn ko….must be something wrong la ni…wayar short ke….

        0

        0
      • UstazahTerlampau says:

        Oi Irman Hazz!! Kau masi letak pic kau kat cni. Kau ni mg x reti bhasa betl la kan! Dasar bapok tua x sdar diri! Pondan bangkai!! Apa kau ingat lubang idung kau 2 comel sgt nk tayang kat cni hah?! Lubang bontot aku lg comel la!! Sudah2 lg dgn “peace yo” kau 2! Entah2 kau ni konco2 c ac mizal 2.! Kau nak promo MLM kan?! Blah la kau pondan sial!

        Dewi Persik buat pembedahan kat puki untuk jadi dara semula..amboi3! Aku xnak komen pasal c NH ni. Okbai!

        0

        0
      • pizza says:

        Ohh? Dah tukar avatar. Gambaq Naruto tu wayyyyyyyyy better. At least not that annoying compared to most of ur comments. Obviously seeking for attention.

        0

        0
    • pizza says:

      Pathetic la ko ni Irman. Memula x kisah sgt, tapi after several while reading ur statements which were sooooooooooo poyo to me, I’m sure not many here could withstand u. Dengki? Ohhhhhhhhhhhh, puhlisssssssssss.

      0

      0
      • ahkak gile glam says:

        cayalah pizza, ahkak pn menyampah tahap gaban ngn budak irman ni…ntah dtg dr planet mana ntah….

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Mula-mula masa dia muncul minggu lepas, siap kenalkan diri, salam perkenalan bagai, aku gelakkan dia kaw-kaw.. tapi skarang kesian pulak aku tengok dia kena kutuk kena dislike… nasib….nasib… nasib kau la Irman Hazz…. pasni dia pun pi melancong tak balik terus jugak kut..

        0

        0
      • Atiqah says:

        pizza,ko pun tahu jugak kan memang budak ni masuk kat entry ape tah siap perkenalkan diri,apa khabar bagai,,sampai aku pun di tegur tanya kenal dia lagi tak,,aku pun gelak2 bagai baca..skarang tak boleh dah tak kan aku nak layan Blog Nara ni dalam kuliah pulak

        0

        0
      • cinoni says:

        hahaha.. geli pulak hati aku baca komen korang pasal budak irman ni… siannn dia… kan dah merajuk budak tu.. irmannn, nah ambik duit sposen ni, gi main jauh2 yeee

        0

        0
    • ahkak puaka says:

      IRMAN SENGAL ~ NTAH2 NAMA SBNR KO NI HAFFIZ TAK? BAIK NGAKU CEPAT!! LAU BTUL LA, AKU SUMPAH KO JD KATAK GORENG. HUWAHUWAHUWAHUWA. MUKA DAHLA SKEMA!

      0

      0
      • Irman Hazz says:

        kowang nie mmg x sporting lansung,,? mals lah nk komem kt cni lg,,, kowang sarcAstico narsisi,,?# kowang pedengki no 1 sedunia,,? lbih baik sy main twittwr sy nk twitt abg aaron lg best dr layan kowang yg kuang haja n bucuk ati nie,,? walupon sy x sombong ngan org, sy rasa korang lbih baik muhasabah diri seniri,,kowang pown buakan baik sgt,, kowang pown main internet mita duit mama papa kowang,,, wat malu jerk,,,, kowang nie mmg poyo pastu perasan best,, sy ckp elok2 kowang kaco sy,, kowang nie katak bwh tenmurung,, x reti besosail ker? kowang nie teperuk jerk kt msia nie jerl sbb 2 jd jahat sgt2,,, sy nampk cmni tp penah samapai bandung,,# pnah gi china,, kowang ader ke?! best sgt2 jln2 boleh wat kita jd pemikiran terbuka x mcn korang bucuk ati,,? bulan 6 nie mama abah sy nk bawk bercuti kt manila pula,, walepon mama keje gaji besar, walepon mama ade keta toyota vios tp kami x sombong pown mcm korang,,” korang ader ke!?
        okk peace no war.,,, salam iklas dr sy Irman Hazz,,, bye
        buwerrkkkk,,,,#%mk)(*>>

        0

        0
      • hahahahaha says:

        aku tidak pernah pergi china la irman tp aku pernah g paris.. ko ade?

        0

        0
      • Irman Huzz says:

        bubye irman.. henti kn la SHOW OFF ko tu.. aku dh muak nk tgk.. hope ko pergi tak kembali…

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ko merajuk ke?

        0

        0
      • Anonymous says:

        irman hazz kecik2 dh jadi arbok. kesiann…

        0

        0
      • Nefertiti says:

        Untuk perhatian Irman:
        * kowang ape kowang? (aku lepuk budak ni nanti!)
        * lansung? langsung la
        * komem? komen la
        * pedengki? pendengki la
        *** ish banyaknya lagi ni tak larat nak tolong perbetulkan. Nanti ujian UPSR, kertas BM jawab elok2 ye dik.

        0

        0
      • mak enon says:

        mak aihhh…sembang mcm merendah diri la sgt2…tp show off giler kot…takut mak dengar… woi irman..ko pegi la manila tu…kena bom baru ada akaiiii…baik ko ajak mama ko tu naik kereta toyota vios (haruss kena eja penuh okey) ronda2 kat malaysia je…malaysia dah habis pusing ke yg nak lagak sgt pegi negara org tu? sambil ronda2 tu jgn lupa mkn kfc (dia yg mention ckp mkn kfc hari2 tp tak berlagak) hammmbbboihhhh!!! eksen sgt ni!!

        0

        0
      • ayamgoreng says:

        kesian mak bapak dia dapat anak attention seeker. baik sunat dua kali la irman, bagi matang sikit.

        0

        0
      • Sakeeetttt hati bc comment irman hazz tu says:

        Wow hebbbatttt sgt smpai ke china,,bandung… (dlm nada fake dan mnyampah) dek, akk ni jauh lg dh g, ko adoooo? Songal pnya bdk…. SoSIAL la sgggtttt…. Luku kang br tau… Dushuuuummm brudussss

        0

        0
      • Yang ingin tahu says:

        Hai irman….nk kwn ngan ko bole?bak sini twitter ko…nant kitew twitt abg AA same2 yer….sp lg ko minat yer?izzla minat x?…adibah mesti ko xknl yer?nant aku gtau ko kt twitt..hehe..tamo gado2…peace no war :)

        0

        0
    • Anonymous says:

      yeay!!!!! finally irman tukar gambar!!!

      0

      0
      • ahkak puaka says:

        KNP LA AYAT SI PUAKA IRMAN NI TONGKANG TERBALIK EK??
        FOR SURE BM SI SENGAL NI MESTI LINGKUP! HAHAHA. LAWAK LA SIYAL BACA KOMEN KO NI IRMAN AKA HAFFIZ!

        0

        0
    • akusriata says:

      apesal tiap kali aku tgk nickname ko ni rase geli ketiak plak.. x usah nk first2 sgt la.. asyik muke ko jer.. apesal x letak dh pic muke ko yg poyos tu.. hahahah.. mane thu kot2 aku leh wat modal berdiet… tgk je muntah.. msti cepat kurus.. hahahha

      0

      0
    • Bz body says:

      Oooooi budak..np ko muncul lg…baru balik dr sek yer????ne mest online kt mcd…keja umah dh siap blm????wakakakakaka….smpi bgelinang air mata tgk ayat ko “mujur cepat”….aduhhhh..plzzzz lah…ko tukar pic pun aku ttp myampah sm ko dik…tlglah jgn myemak kat sini..dah lah bahasa lintang pukang…aku tgk ko yg over,pastu riak nak mampus…org tegur xnak dgr..tlg lah dik……tlg blah dr sini ble??????byk2 tukang komen kat cne..aku ok jer…melainkan ko sorg yg btl2 aku menyampah tahap gaban…

      0

      0
      • mizz says:

        lurus betul budak irman nie…abis semua cite dlm diari dia bukak kat cni… baca komen2 dia nak gelak pun ada kesian pun ada… by ‘teh’ way komen2 dia ley jugaklah wat aku terhibur ptg2 mcmni…

        0

        0
  3. dreamstar says:

    nice

    0

    0
  4. cik joyah says:

    huhu kali ketige dh…. hopefully kekal la kali neyh…
    dgr2 dier dh bertudung hek?

    0

    0
  5. sayang salmah says:

    ntah berapa kali nikoh le…. doa je yg terbaek…. 1st kot aku?

    0

    0
  6. kak nad says:

    tahniah………….

    0

    0
  7. peah tonggek says:

    Firstttt! haha

    0

    0
  8. Anonymous says:

    semoga allah memberkati dan melimpahkan berkat pada pada natasha and khalid.. aminn..

    0

    0
  9. Dhiaa says:

    make up nmpk pucat..

    hehe pape pun congrats!!

    0

    0
  10. hahahahaha says:

    cuba lagi adik irman.. lepas ni soh mama pasang unifi kat rumah ok! boleh dapat first plak nanti.. tak payah susah2 nak online kat MCd…

    0

    0
    • Irman Hazz says:

      cuba lg hahahahaha,,, nk kata org tp dier 2 salah komem ke bwh lak,,,,sowyy,,,?sy bukan kt mcd okk,..

      0

      0
      • hahahahaha says:

        salah komen takpe .. tp jgn PERASAN sudah ler ….

        0

        0
      • kakak neelofa says:

        selain dr jd BAHAN, Irman Hazz adalah sgt membosankannnn…..

        0

        0
      • UstazahTerlampau says:

        “Sowy”?! Hah! Mg sah c irman hazz ni pondan yg x laku!! Ejaan gedik nk mampus mcm ni just golongan sotong kurita jer yg guna. Oi bapok y u so pondan ar!

        0

        0
  11. Atiqah says:

    kesian dak Irman ni kan..pergi balik tengok ASTRO beyond ko tu! susah2 mama ko bayar pasang

    0

    0
  12. Aya Ariel says:

    comel..

    harap natasha kekal ngan imej begini..alhamdulillah..

    jgn pulak pakai topi yg tutp rambut jer..tapi leher ngan dada terdedah bidang gitu..hikhik..

    0

    0
  13. Kurus says:

    sian aku tengok dia ni..
    semoga bahagia hendaknya

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      ko kesian kat sapa Kurus?

      0

      0
    • Anonymous says:

      kurus arbok forever alone, xyah nak kesian, at least die kawen, dr ko x kawen2!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku kesian kat kurus sebab ko kurus

      0

      0
      • Kurus says:

        ;=(”’
        aku bkan aper
        sbg wanita yg berpisah 2kali tntu hati dia ni tabah

        lepas tu.. jujur aku nk pesan kt KHALID (kalau bacalah)
        tolonglah treat natasha ni baik2..
        jgn kerana dia janda, treatment ala kadar jer
        sebab natasha ni nampak sgt beriya2 nk berumahtangga..kan..kan
        mcm betul2 nk jadi isteri yg baik.. kelihatannya..
        kan..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Kerap betul kau tukar gambar, apakata kau letak gambar kau sendiri..

        0

        0
    • Kurus says:

      boleh jugak..
      tp kang korang suh aku berenang ke vietnam kang
      caner..?

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Hahaha…. ye tak ye jugak.. gambar2 yg ko letak tu artis bollywood ke? Sory aku tak tahu sangat pasal artis luar.. Kalau Hollywood tu tahu la sikit-sikit.. Kenapa ko tak gambar pompuan jer, kan ko ada cakap sbelum ni ko pompuan..

        0

        0
      • Kurus says:

        tu semua celebriti arabs…
        i loikee…
        sok sok i akan letak gamba wanita2 arab yg gebu2 n chanteq2 lak..
        (kem salam jer kt kim kerdesian)
        save the best for last :))

        0

        0
      • Anonymous says:

        ahh poyo la ko ni, tah2 ko ni dibah!!

        0

        0
      • Atiqah says:

        Kurus ko letak gambo Nancy Ajram,,Heifa Wehbi ke..okay ntah betul ke tidak eja nama ni

        0

        0
  14. chentalove says:

    cantik + ayu natasha ni…
    smoga bhgia hngga hjung nywa…

    0

    0
  15. AA menang aku suke says:

    tahniah la.. untung jd org cantik.. 2 kali jd janda pon maseh laku lg..

    0

    0
  16. christina says:

    sgt cantik laa natasha . . Moga berkekalan ya . .

    0

    0
  17. fatin says:

    congrats
    suke tgk hantaran.. simple n biasa2 je..
    penuh dgn ciri2 kesederhanaan..

    0

    0
  18. kem says:

    first. try test gop kali..*thumbs down*

    0

    0
  19. meeradriana says:

    alhamdullilah cantik sgt..
    tutup rapi gitu..
    majlis yang pun simple..
    simple better than membazir..

    0

    0
  20. JEJARI KONTOT says:

    So sorry terlari tajuk. Disebabkan Nara tak post pasal kuman,aku terpaksa mengomen kat sini. Aku just nak sampaikan msg kepada Zed Zaidi “kalau baca ler”. di manakah Zed Zaidi Timbalan Presiden?? yg ingin membantu artis malaysia katanya. Tu haaa BOB kuman inginkan bantuan. Pi tolong dia. Dapat pahala. tak payah dok sibuk pasal Aaron Aziz ker Milea ker Cermin gelap ker… ada paham

    0

    0
    • Anonymous says:

      nmpk sgt hang x baca artikel sampai habis..kuikuikui

      0

      0
    • cekodok says:

      err, bukan ke dalam blog mazidul ada mention Zed Zaidi yg tolong suarakan pasal hal ni kat persatuan. sebelum tu Adlin Aman Ramli ada bagi bantuan, pinjaman utk bayarkan bil hospital Bob. Memang la Zed Zaidi agak celupar bagi statement pasal anugerah tu. tapi dari segi lain, at least dia bantu. dah few days dah citer dia.

      0

      0
    • Jensen kontot mcm gampang says:

      Apa yg ko merepek ni bahalol banging Babi sial… ni kisah Natasha hudson bukan kisah zed atau boyan bangang si aron anjisng siak.. kalau ye kipas mati agak2 la siak…. Ptttuuuuuuiiihhhhhhhh kahak tuuuuiiihhhh

      0

      0
    • Natasha gula2 hacks says:

      jejari kontot otak pun kontot gak… sibuk dgn aaron .. apa yg ko dpt naik kete baru dia? bau kentut dia pun jauh sekali…. mmg muka ko layak di kahakkan … bangang tahap maksimum ko ni… dah pergi rendam kepala tu dlm mangkuk jamban

      0

      0
  21. mak jemah tak berape jemah says:

    Cantik2 hantaran nye.Simple mimple. Suke macam tu daripada hantaran yang penuh bunga setaman

    0

    0
  22. hehehe says:

    aku pun suka gak gan hantaran dia…simple n nice jer tak ler meriah sgt2 mcm org lain…kira ok la tu…mmg cantik la hantaran mcm tu…leh deco bilik anak dara mcm nie…selamat pengantin baru…

    0

    0
    • mak jemah tak berape jemah says:

      Aku rase dulang die tu yang mahal. Ade kerawang2 bentuk daun.. Tu yang nampak cantik

      0

      0
  23. Peminat Irman Hazz says:

    sy peminat Imraan Hazz, tolong jgn bahan die. WAKAKAKAAK

    0

    0
    • mak jemah tak berape jemah says:

      Aku rase mesti sekarang Irman Hazz tengah carik butang “delete comment” kat komen die yang “sy first,,, huhuhuh,,,, mujur cpat,,” tu!

      0

      0
  24. anti pendengki irman hazz says:

    TAHNIAH IRMAN HAZZ…KAU DAH MAKIN GLAMOUR,,,MOSTLY ORG DENGI DGN POPULARITI MENDADAK ENGKAU……SEMUANYA NAK MENGUTUK ENGKAU….SEMAKIN LA ENGKAU POPULAR…TAHNIAH…ABG NARA JUGAK YG UTG…..BYK VIEWER……TERUSKAN IRMAN…AKU SOKONG…

    0

    0
  25. Akus says:

    tahniah buat kedua mempelai…moga dirahmati ALLAH hendk-Nya..amin..

    0

    0
  26. hahahaha! says:

    Dan anugerah artis yang paling banyak album kahwin jatuh kepada…………….

    *drum roll*

    0

    0
  27. wtf? says:

    Jangan la koya sangat. Nik Aziz bukan artis. Kalau nak diikutkan, Ayah Pin lagi banyak album kahwin……..

    0

    0
  28. totcomeylote says:

    alhamdulillah..rase sejuk mata hati tgk wajah natasha..sungguh sopan, hope sgt perkahwinan both of u ni berkekalan smpai ke akhir hayat..Hope Natasha pandai jaga diri n jaga suami..

    May Allah Bless Both of You…..

    0

    0
  29. Irman Hazz says:

    semua org kat sini stupid!!! bloody hell nak mampus….

    0

    0
  30. mak ok jerrr says:

    korg smua kat sini mcm syialll!!! tiap2 ari menyemak je kat komen ni.. dulu aman je komen psl retis, bkn nk gaduh sesama kita… lama aku perati.. sumer mulut cam babii!!! takat komen x tnjuk muka bleh aaa.. try dpn2… poyo syialllll

    0

    0
  31. mak ok jerrr says:

    aku sokong irman hazz.. smua kat sini mulut cm sialll.. ko ingat ko bgus sgt???? dh otai abis la tu??? siall

    0

    0
    • UstazahTerlampau says:

      Oi bodoh! Kau x pyh la nak brlakon! Kau 2 sbnarnya c pondan Irman Hazz kan?! Ek eleh!! Bodoh sgt….. Kau pegi makan taik ayam skrg! Kau mkn kfc hari2 pun x guna!

      0

      0
      • mak ok jerrr says:

        hahahaha.. terserlah kebangangan anda.. irman hazz aku pun x knal tp at least b’hemah la skit bila komen.. ni duk mengata org mcm korg tu dad abis baguss.. mcm syiallll…

        0

        0
      • Anonymous says:

        dad pun boleh, dad dad dad dad!!!

        ko pun sial sbb mengata mcm sial!! dad dad dad dad dad!!!!!!

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        engko la yang bodoh!!! BUDUH!!!!

        0

        0
  32. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kalau dh tk berape nk laku lebih baik bertudong ada jugak paedah….semoga di kuat kn iman dn di murah kn rejeki yeeeeeeee semoga bahgia…….

    0

    0
  33. […] Sejuk mata memandang Natasha Hudson yang nampak sungguh ayu di dalam baju pengantin lengkap bertudung semasa majlis pernikahannya baru-baru ini. Terserlah keanggunan Natasha Hudson. Semoga perkahwinan Natasha Hudson kali ketiga ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Lagi 6 keping … Continue reading → […]

    0

    0
  34. tina says:

    bile bertudung muka nmpak cam norjuma

    0

    0
  35. lolo says:

    natasha ada iras norjuma bila bertudung.. cantik..

    0

    0
  36. farah says:

    Very Simple and Nice.. tak menunjuk-nunjuk.. Semoga berkekalan buat slama2nya..Amin

    0

    0
  37. Sweet sgt…walaupun simple but nice..slmt pengantin baru..

    0

    0
  38. mawar kesepian says:

    simple n nice sangt…. insyallah lau sy nikah nanti sy pn akn wat mcm nie jgkk…

    0

    0
  39. Bini Gajah Mada says:

    Natasha sangat cantik dan simple. I like !

    To budak Irman yang tengah popular sekarang tu :

    Adik , kalau tak cukup umur tu tolong buat cara orang tak cukup umur okay ? Ejaan pun tak betul nak nasihatkan orang. Aku memang berbulu sangat dengan kau ni dari entry Nara yang lepas-lepas lagi. Tak baik riak, takbur dengan kekayaan mama kau tu dik..aku tak rasa orang-orang dalam BN ni nak tahu harta kau tu. Kau pergi China, Bandung dan bakal ke Manila..nak tanya sikit, mama kau dan kau dah pergi naik haji atau umrah ke ? Bukan apa, kau kan keluarga kaya. Takkan tempat-tempat lain kau dan mama kau boleh pergi, umrah tak nak pergi..ialah supaya kau tu boleh insaf sikit..sedar sikit. Kekayaan, harta benda tak boleh di bawa mati dik..berlambak pun toyota vios mama kau tu bukan dapat bawa masuk kubur. Macam mama kau sorang saja ada toyota vios kat Malaysia ni.
    Jadi, aku nak nasihatkan kau supaya janganlah bangga diri sangat dengan apa yang kau ada tu okay ?
    Sekian.

    # kami tak jeles dik, cuma menyampah asyik kekayaan kau tu saja nak cakap. Macam bagus ! #

    0

    0
    • Nefertiti says:

      Masalahnya dia cerita pasal kekayaan mama dia. Mama ok, bukan dia sendiri. Org tak kagum dik Irman oii, sebab kekayaan tu bukan kekayaan ko sendiri. Lagipun aku heran, perkatan tu – kaya – errr sesuai ke?
      Ko tu nak beli roti inti kaya pun belum ada duit sendiri Irman. Hai Irman, Irmaannn…..

      0

      0
    • Irman Hazz says:

      PERSETAN la ko Bini Gajah mada!!!

      0

      0
      • mizz says:

        irman sekolah darjah bapa ye?

        0

        0
      • Bini Gajah Mada says:

        aiseh ! Maki lagi ar.. Jangan bawa aku memaki wahai budak yang paling kurang ajar. Kalau aku yang maki kau ni, menangis karang. Nasib kau ni jauh, kalau kau dekat jak sudah aku antam ni..buang pegi parit. Aku nasihat baik-baik kau melawan.. Tapi ndak apa, aku sabar. Kau balas lagi.. Siap kau ! Puikk !

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        engko la PUIIIKKKK!!! persetan…..

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        Bini Gajah Mada memanazzzzz maut!!!

        0

        0
      • Bini Gajah Mada says:

        Irman, kau la SETAN , ANJING ! Shame on you ! Puikkk

        Dahlah, aku malas layan SETAN macam kau ni . Suka hati kau la mahu cakap apa .

        Sekian . Terima kasih .

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        uuuiiihhhh marah benar Bini Gajah Mada nie…cepat mampus la ceritanya nie….ekekekekekekek….

        0

        0
  40. ct says:

    nape tak pakai inai ekk..

    0

    0
  41. What i don’t understood is in fact how you are no longer actually much more smartly-favored than you might be right now. You’re very intelligent.
    You know thus considerably when it comes to this topic,
    produced me in my opinion consider it from a lot of varied angles.
    Its like men and women aren’t involved unless it is something to accomplish with Girl gaga! Your personal stuffs nice. Always deal with it up!

    0

    0
  42. Travel Info says:

    I appreciate, cause I discovered exactly what I was having a look for.
    You have ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man.
    Have a great day. Bye

    0

    0
  43. Hello just wanted to give you a quick heads up.
    The words in your post seem to be running off the screen in Safari.
    I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I thought I’d post to let you know.
    The layout look great though! Hope you get the
    issue resolved soon. Thanks

    0

    0
  44. gadgets says:

    Neat blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
    A theme like yours with a few simple adjustements would
    really make my blog stand out. Please let me know where you got your theme.
    Thank you

    0

    0
  45. In fact no matter if someone doesn’t know then its up to other users that they will help, so here it happens.

    0

    0