Written by serenity | October 10th, 2011

Kalau korang masih ingat, penyanyi yang merupakan anggota kumpulan boyband Melayu tahun 90’an yang popular dengan lagu Itik Gembo Gembo dan Hasrat, Norazlan Abdul Aziz atau Lan A To Z akan melangsungkan pernikahan dengan seorang gadis bernama Siti Nur Ain pada 11 November ini. Menurut Lan lagi, majlis resepsi mereka akan berlangsung pada 12 November di Rawang. Lan telah menyebarkan perkhabaran gembira ini di Facebook beliau.

Nak tengok gambar bakal isteri Lan? Inilah dia orangnya, Siti Nur Ain. Kredit gambar pada Facebook Lan Ato Z, Ezuandy dan MySpace Siti Nur Ain.


Lan pernah berkahwin dengan Marcella pada tahun 90’an dan mendapat 3 orang cahaya mata, tetapi telah bercerai dan anak-anak Lan dijaga oleh bekas isterinya di London.

Korang boleh tengok lagi gambar-gambar Siti Nur Ain dengan membaca gosip ini sepenuhnya.

***

Jangan lupa temujanji anda untuk sama-sama memeriahkan lagi Festival Dikir Barat Perdana 2011 ~ Himpunan Juara-Juara Dikir Barat & Pergendangan Perdana bertaraf “Malaysia Book of Records” pada 17 Oktober 2011 (Isnin) bertempat di Auditorium Kompleks JKKN Kelantan. Masuk percuma! Untuk maklumat lanjut hubungi 09 – 741  7000.

 

37 responses to (7 GAMBAR)Lan A To Z Bakal Bernikah 11 November Ini

  1. HoNeY bEe says:

    Tahniah…

    semoga berkekalan hingga ke akhir hayat…

    amin…

    0

    0
    • papa says:

      asal muka pompuan tu macam kejap lain kejap lain jer ….

      0

      0
      • comei says:

        may b sebab pakai wig kot..pa pun, tahniah.moga kekal kali ni. t/jwb kat anak2 jgn lupa wpun anak dok london..

        0

        0
    • Selitone Cold steve Austin says:

      Itulah… kalau udah jodoh, akan ketemu juga. Yang berkahwin pun boleh berpisah jika tiada jodohnya apatah lagi yang bercinta.

      Jadi tiada guna untuk bersedih guling-guling atau menangis macam tiada esok bagi mu. Yang mustahak, kita perlu bersabar dan redha dengan ketentuan Allah Maha Pencipta. POKOK SABAR ITU MANIS BUAHNYA….

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      lan pandai pileh pompan yg jambu2 untok buat bini selamat berbahgia ..

      0

      0
  2. Karl says:

    Cun siot!!

    0

    0
  3. cekla says:

    ooo tahniah….ermm

    0

    0
  4. Karl says:

    Cun siot!

    0

    0
  5. sedeyh says:

    voleyy la…buat ringan2…

    0

    0
  6. insan biasa says:

    tahniah :)

    0

    0
  7. tukangsibuk says:

    ni ke pompuan yg kna tangkap khalwat dgn lan dulu tuh?? elok la trus kawin..

    0

    0
  8. rarerariraro says:

    haiii nak yg seksi ajer,,,
    KELLLLAAASSS KO LAN!

    0

    0
  9. Suri says:

    Lebih teruja nak tau mcmaner anak2 dia skrg..dulu sedih sgt Lan kt yg kecik tu x ingt pun kat dia

    0

    0
  10. aulia says:

    tahniah

    0

    0
  11. zaza says:

    pengalamn bercerai yg lalu patut lan jd kan teladan..cari la yg lbh sopan n sejuk mata mmndang…

    0

    0
    • ade aku kesah says:

      betol ckp ko 2 zaza…ni seksi n seksa aku tgk…jgn pisang berbuah 2 x sudah la ek…

      0

      0
  12. aku lah says:

    Aku kenal sgt pompuan ni….. baik org nyer (sambil letak tangan di dada mata ke atas)…. semoga bahagia

    0

    0
  13. Mama Risau says:

    hmm..sbg ibu aku tgk pun risau gak ni..bleh ke nk tumpangkan anak2 si lan tu nti?Budak pompuan ni mcm tak brp nak matang lg ni..mcm tak kompiden jerr rasa.msti si marcella pun rasa apa yg aku rasa.:))

    0

    0
  14. FATRY says:

    perasan lawa la minah ni..kesian nya takde sapa tolng ambik gbr terpksa ambik gbr sendiri hik hik hik..

    0

    0
  15. meeradriana says:

    harap² perangai bini baru ni x mcm bini lama dia..hmmee..

    0

    0
  16. hehehe says:

    kt tgk jer nanti bp lm perkahwinn br nie berthn…coz nampk gynye pempuan nie mcm kaki sosial gak…pd mata aku lar…

    0

    0
    • O_O says:

      cuma nk maklum je lah…bakal bini dia bukan kaki sosial..cuma dress up dia je kot…moga selepas kahwin nie lebih mematangkan dia…

      0

      0
  17. laaa... says:

    dun judge book by its cover guys… who knows right? n
    nobody perfect… :))

    0

    0
  18. Fatini says:

    Astagafirullah… Kenapa bakal isteri lan seksi terlebih? Bukan kah dulu kenyataan semasa awal perkhawinan dgn cella ‘saya suka perempuan kuat ugama, bertudung, sedap memandang’ soalan nya, why fall with a this lady? Jodoh maut dtangan tuhan…betul abg nara?

    0

    0
    • aku Fiz says:

      hati manusia sentiasa berubah..

      0

      0
      • Gadis_Jakarta says:

        nama nya pun udah JODOH… kalian semua harus open mind dong…. yang kalian kutuk kutukin ini.. kalian pikir besar pahalnya??? udah laa doain aja jodoh mereka berpanjang hingga hari tua.. jangan terlalu bercerita tentang orang lain Allah itu maha adil bisa d bayar cash lorr…..

        0

        0
  19. hazamon says:

    semoga lan dapat membimbing bakal isteri menjadi isteri solehah 1 hari nanti….insyallah…btw congrats…

    0

    0
  20. aku_heran says:

    cuba laa kalau nk cakap tu toleh2 blakang sikit… pikir la samaada korg dah buat org lain terasa ke ape ke…
    cth: laa yg dpt jodoh ngn artis ni adik korg, anak korg sndri ke, mak pak sdara korg sndri ke atauu yg paling dekat diri korg sndri rasa2 nye korg nk ckp x, ape yg korg tulis kt atas semua tu? aku xkenal pun minah kt atas tu soo xde benda yang aku nk kate dia sebab aku xtau dan xkenal pun minah tu… jadi korg cakap2 ni korg kenal sgt ke minah ni?? kalau la mak bapak dia baca kecik hati dorg… baik buruk pun tetap ank dorg….. so stop talking bad about others people. u guys do not know her at all.. kita doa kan yg terbaik buat mereka sudah.. xpayah komen mcm2, mcm korg kenal je minah ni sgt2…

    0

    0
  21. kim says:

    budak sekolah aku la dak pompuan tu.. dia baik la, dont judge the book by its cover peeps.. tang seksi tu, Lan didik la nanti.. ok?

    0

    0
  22. lea says:

    negatif betul fikiran org melayu… malu aku

    0

    0
  23. ntah la says:

    Yelah tu ade gak dgr budak ni ng lan kene tangkap basah dulu kan..mak die pon boleh tahan org ckp .. Bzbody..sibuk nak banding2 kan anak die ng anak org..kalau bagus cantik xpe gak

    0

    0
  24. Nice Info gan
    Terima Kasih

    0

    0