Written by AbangNara | October 17th, 2013

Comelnya eh Datuk Siti Nurhaliza ini. Beruntunglah Datuk K mendapat isteri yang sangat cantik, menawan dan penuh dengan aksi manja. Suka Abang Nara melihat kemesraan yang dipamerkan oleh pasangan suami isteri ini. Cute sangat-sangat!!!

siti nurhaliza raya

Semoga sambutan hari raya Aidiladha baru-baru ini berjalan lancar buat Datuk Siti Nurhaliza dan keluarga. Sama-samalah kita doakan. Lagi 6 keping gambar penyanyi nombor 1 Malaysia ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

siti nurhaliza raya
siti nurhaliza raya
siti nurhaliza raya
siti nurhaliza raya
siti nurhaliza raya
siti nurhaliza raya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 responses to (7 GAMBAR)Siti Nurhaliza Sambut Hari Raya Aidiladha

  1. zul6 says:

    yahoo first nak hadiah

    0

    0
  2. Datin K says:

    amboi Dato K, macam tak rela je mukanya tu.. hehe

    0

    0
  3. kapit says:

    rancak mekiti bercamwhore.untunglah….

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Muka Tok Kay mcm perogol bersiri..

    0

    0
  5. zul says:

    2+1=3 ha88 ape punye soalanlah … em siti tetap cantik tak kisah lah ye buat stail muke bende pun selagi menjaga aurat….dalam pic nie hi3

    0

    0
  6. BUNGA says:

    siti da mcm org ketagih nk balik zaman remaja da tengok gayenye,,,
    admit dy bole tahan, tp buat muke n pose mcm tu memg yurrrrrrrrrrrxxxxxxxxxxxx

    0

    0
  7. grumpydrive says:

    She looks way better without her usual thick face paint.

    0

    0
  8. siti says:

    aku perasan sejak 2, 3 menjak ni siti pandai amik gambar buat muka pelbagai. mcm zaman remaja punya trend skang. uhukkk uhulkkk. :)

    0

    0
  9. alahaiiiiiiiii`` says:

    muka dato k dh cam gay siam aku nengok dgn ct tgedik2 tlengok2..alahaiii semput!

    0

    0
  10. kak long says:

    Apa hal dato K merenung kubur? nak booking tempat ke?

    0

    0
  11. Mak Jah says:

    Allah….kesiannya Dato’ CT……tak padan lansung ngn Tok Keduk itueew….
    Macam Abah ngn cucu perempuan yang manja bila bergambar berdua ngn Tok K tu…..
    Takpe…..sabar ye CT…
    Mak Jah doakan CT jumpa jodoh yang sebenar tak lama lagi yer….
    In Sya Allah….
    Dan diberikan anak2 sebenar yang comel dengan teruna idaman….
    Asyik kena bergambar ngn anak bujang tiri je…
    Dah macam bf CT je Mak Jah tgk….
    Siannn CT…..
    Saborr ye nak…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    cantik aku tengok tok ti..bio le dia nk tngkp gmbr mcm itik ke…ayam ke…kucing ke janji dia bahagia…elehhh…y x retis pn suka ambil gmbr jelir2 lidah….lagi burukkkk

    0

    0
  13. ... says:

    over nyer tok T tu erk.. amik pic style menayang sokmo.. sampai aku unfollow ig dia … dpd aku kutuk dia dosa.. baik un follow kan? meluat ..peace !

    0

    0
  14. peminat ct no.1 says:

    semoga bahagia…cantikkkk…

    0

    0
  15. taca says:

    banyak pendengki yang komen dalam nie.. cuba korang nie bila tengok gambar macam nie doakan kebahagiaan diorang ke? doakan yang baik2 tak boleh ke?

    comel je aku tengok dato ct nie… dia nak over ke dia nak gedik ke.. biarlah dia… datuk k ok je aku tgk… pelik korang nie

    0

    0
  16. Tengku Zawiyah says:

    Alahai korang ni.. Biar la Siti ni nak brgambar macam mane pon dgn bekas laki aq ni.. Aq dgn Siti pon da ngam da skrg.. Xde masalah da pon.. Yg korang sebuk nak memekak pasal die pose2 camni ni, jeles ke?? Dari korang duk kutuk2 die tmbah dosa, baik korang doa yg baik2.. X susah pon nk dapat pahala.. Typical Malaysians, smua bnda nk dikutuk..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    memang la dulu tak posing sakan..dulu mana ada ig, keek semua tu..
    sekarang kan byk social apps ade,dh canggih bagai,die pun nak jugak merasa :)

    0

    0
    • saya says:

      Btul tu biar kan lah bukan menyusah kan kita ye tak? Dia pun nk merasa nie smua tkkan anak muda jer… bukan dia tua sgt pun blum lagy keraput pun masih cantik… kalau mak saya nk buat pun tk kisah asal dia bahagia…

      0

      0
  18. karly says:

    Perasaan skrg ni siti suka ambik gambar buat muka duck face, mulut muncung.. mcm tak sesuai je dgn imej siti yg dah berhijab, kalau bergambar mcm biasa, tak cantik ke???

    0

    0
  19. Anonymous says:

    peace

    0

    0
  20. mizz says:

    ada jugak yg x bahagia bila tgk org bahagia…
    prkara yg lepas x usahlah dikenang dsbbkan dia bahagia skgni…
    dia nak berlagk mcm muda remaja ke,nak wat duckface ke, gaya mcm bapak dgn anak ke koorg ada ke family yg ceria mcmni…
    klu takde usaha lagi ye…

    0

    0
  21. sayahairan says:

    jari jemari dan mulut org kita ni mmg jahat kan..hmmm..

    0

    0
  22. Myweb4u says:

    Salam Aidil Adha… Maaf Zahir Batin..

    0

    0
  23. Myweb4u says:

    Salam Aidil Adha… Maaf Zahir dan Batin… Semoga Berbahagia Ke akhir hayat…

    0

    0
  24. X Suka Siti says:

    Tu nak tiru stail lisa surihani ngn yusry la tu…come on lah!wake up…x sama langsung oke!mengundang menyampah dan kemeluatan orang adalah…

    0

    0
  25. hantu kubor says:

    gambar yang last tu pipi tok ti. kolagen nak melimpah. kendur pipi. hudus dato k

    0

    0
  26. Anonymous says:

    selca n duckface, trend kpop artist.

    0

    0
  27. […] Abang Nara melihat kemesraan yang dipamerkan oleh pasangan suami isteri ini Cute sangat sangat Read More This entry was posted in Entertainment and tagged AIDILADHA, GAMBARSiti, Hari, Nurhaliza, Raya, […]

    0

    0
  28. Kopipes says:

    GELIIIII dowwwww!!!

    0

    0
  29. Kopipes says:

    GELIIIIIII hokeyyy!!!

    0

    0
  30. ctsuasuweyyy says:

    nympahhhh nengokk ct pose selambak cm g2…takkkkk ssweii…..
    agk2 la…org b’duck face dia pn nakkkkk.. jugakkkkkk…..
    aku tgk tok ti ni makin hr mkin over gdix smcm jer…

    0

    0
  31. ctsuasuweyyy says:

    mnympahhhh nengokk ct pose selambak cm g2…takkkkk ssweii…..
    agk2 la…org b’duck face dia pn nakkkkk.. jugakkkkkk…..
    aku tgk tok ti ni makin hr mkin over gdix smcm jer…

    0

    0
  32. KUCING says:

    masa muda nak jadi tua.itu ok.masa tua nak jadi muda.itu ok…tapi kau tgk lah ..buroknya..dt k.pon malas nk layan.malu kot.kalau kawin ngan penjual karipap mesti kau dah suam2 sejuk.la nie

    0

    0
  33. zamir says:

    cantik! luve you!

    0

    0
  34. sendu says:

    acah acah muda nak camwhore.

    0

    0
  35. loverinn says:

    siti ni x matang tol la. asyik camwhore je. bkn x bleh tp jg la status ko tu dah dato. laki plak org busnes.tp bla pikir blik, retis, apa nk hrp sgt…

    0

    0
  36. […] (7 GAMBAR)Siti Nurhaliza Sambut Hari Raya Aidiladha (63) […]

    0

    0
  37. […] (7 GAMBAR)Siti Nurhaliza Sambut Hari Raya Aidiladha (65) […]

    0

    0