Written by AbangNara | February 20th, 2014

Misai sememangnya menyerlahkan lagi kemachoan dan kehenseman seorang lelaki. Agaknya misai juga salah satu penyebab Datuk Siti Nurhaliza jatuh cinta kepada Datuk K. Memang Datuk K nampak sangat matang, cool dan tampan dengan misainya. Namun apa pula jadinya kalau Datuk Siti Nurhaliza pula ber”misai”? Pasti comel kan?

datuk k bermisai

Tema “misai” ini adalah bersempenan sambutan hari jadi Datuk K yang ke 55. Cute sangat kan? Selain sambutan yang diadakan di pejabat SimplySiti ini, turut diadakan ialah acara memotong kek dan majlis kesyukuran, tahlil dan juga sambutan Maulidur Rasul.

datuk k bermisai

Selamat hari lahir diucapkan kepada Datuk K. Semoga kehidupan anda bersama isteri tercinta sentiasa dirahmati dan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

datuk k bermisai
datuk k bermisai
datuk k bermisai
datuk k bermisai
datuk k bermisai

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

77 responses to (7 GAMBAR)Siti Nurhaliza Bermisai Sambut Hari Jadi Suaminya

  1. anti propa says:

    Emmm…ct mcm bodo je

    0
    0
    • Anonymous says:

      gambar pes macam laki bini.. hehehehe

      0
      0
    • Minah Jambu Merah Blue Black says:

      Nasib baik nama dia Dato CT kalau dia bukan Dato CT dah kawin cam gini lama tak ada anak confirm laki dia dah pasang angan angan nak tambah lagi satu cawangan untuk ada zuriat.

      0
      0
      • abang yang tak bangang says:

        dato’ k memang xkan cari lain. asal nak kene cari lain sebab nak kan zuriat sedangkan die dh ade 4 zuriat. pada awal nye pon die memang nak cari yg muda kaya dan cantik dan xnak anak sebab senang nak enjoy. bosan dh ngan bini tua dulu so nak bini muda utk enjoy tp xnak komitmen anak. so dh tercapai la cita2 datok k tua bangka ni.

        0
        0
        • Olga says:

          Memang Dato K tak ada anak dengan Tok Ti no issue punyer tapi Tok Ti mestilah nak zuriat macam isteri-isteri yang lain. Tak gitu abang bangang ooopppps sori abang yang tak bangang.

          0
          0
      • merah jambu di tikam todak says:

        bodoh lah kau merah jambu blue black. bukan dato k yang kawin lain. dato ct patut kawin lain. laki tua sperm pun tak aktive. phuii lah kau merah jambu asyik nak cari salah perempuan aje.

        0
        0
      • ye-ye-o-jer says:

        khabarnya dato k ni ada diabetis kronik….tu yg x blh ada ank dgn cik kak ni.. (sumber dr hospital *tut*)..pnh byk kali nmpak dato k follow up kes diabetis dia kat situ…tp itu pon balasan gak kat cik kak ni..(perampas)

        0
        0
        • musang berjanggut says:

          tak habis-habis dengan isu perampas. tak percaya pada jodoh ke nok. esok kalau anak kau kawin dgn laki orang jangan nak meroyan pulak kat bn ni. kepada prempuan yg dah kawin kalau tak nak laki cari lain. rajin-rajin lah kedapur ye jaga makan minum suami. masak sedap-sedap. kepit kuat-kuat sikit. jangan nak melaram aje 24jam enjoy aje. kahwin ni bukan nak mengangkang aja. kawin adalah satu tanggungjawab yg merangkumi seluruh aspek kehidupan.

          0
          0
        • ye-ye-o-jer says:

          cik musang berjanggut; bkn sy x percaya jodoh tp xkan dah terang lg bersuluh kan…?? klau isteri bg servis tiptop pon, menu masakan kat rmh kalah restoran tp klau konek tu gatal nak test market, ke laut gak rmh tangga tu…mesti cik musang berjanggut ni choooiiiiii mcm cik kak siti….

          0
          0
        • musang berjanggut says:

          tau pun kau ye-ye- jer taik kucing konek dia gatal. dah tu kau nak salah kan siti sorang buat apa. masa ko panjang lagi. tak kena kat kau kena kat anak cucu cicit kau plak. sekarang Allah bayar cash aje betina. masa tu kau ingat lah apa yg kau dah buat dengan mulut puaka kau tu. jangan bimbang dato-dato, tan sri-tan sri, laki org takde nya nak minat dengan kau yang muka kampung macam mat lampir tu mulut plak busuk macam longkang tersumbat. choii untuk diri kau jugak. muka tak laku.

          0
          0
        • eh ye ye o tersumbat longkang says:

          sentap ke?!. kesah pulak aku. choiii jaga laki ngko elok-elok. takut kena rampas lak dengan erra fazira, nora danish atau retis yg sewaktu dengannya. nangis ngko karang. baik ngko jaga badan ngko betina dari nak menghukum orang aje kat BN ni.

          0
          0
        • ye-ye-o-jer says:

          cik mulut tersumbat longkang ni pon tersentap gak…?? ko spesis betina2 perampas ke?? x pon nak test kote dato’ k?? choooiiiii lar ko… hahahahahha

          0
          0
      • Minah Jambu Merah Blue Black….awk rase ade anak,tp bercerai lpas tu lagi bahagia atau x de anak lansung tapi hidup bahagia,mane lebih bahagia????fikir2kan lah dan selamat beramal..:)

        0
        0
  2. Ritu vs Aya says:

    Happy jer Siti ngan suami dia ni. Dato K pon sporting jer melayankan bini dia yg gile2 tu…Happy Bufday Dato K. Semoga Dato K and Siti akan dpt juga anak pada 1 hari nanti…

    0
    0
  3. markonah says:

    nak muntah ijau aku tgk gambar diorg ni…

    0
    0
  4. tiemah says:

    hehe..sweet je dorng nie..
    jeles akak..pape pon smoga dorng mkin bhgia n dimurahkn rezeki..
    alhmdullih..yg pnting ati mau baek xmo ade mulut jht2 yg suka mncaci org..
    ingt allh xsuka..aka tiemah pon xsuke..hahahaha..lurve ct

    0
    0
  5. up to date says:

    cute giler siti ni .. tanpa mekap lagi cun!

    0
    0
  6. senah says:

    tema misai?? kelakau+ kiut n gedikzzz hehehe..mak pon nak tiru buat bday laki mak..laki mak berjambul tinggi, nnt mak nak buat wig jambul dia tuh…hehehe

    0
    0
  7. plain says:

    cam tak kenal lah.mana mekap 10 inci , bulu mata palsu dan lens biru

    0
    0
    • Kiah Propaaaa says:

      Takkan la kenduri tahlil + doa selamat nak mekap tebal? Kau ni tak baca caption ke?
      ** “Tema “misai” ini adalah bersempenan sambutan hari jadi Datuk K yang ke 55. Cute sangat kan? Selain sambutan yang diadakan di pejabat SimplySiti ini, turut diadakan ialah acara memotong kek dan majlis kesyukuran, tahlil dan juga sambutan Maulidur Rasul.”**
      Kalau Che Ta tu ye la mekap 100inci. Hahaha.

      0
      0
  8. plain says:

    cam tak kenal lah.mana mekap 10 inci , bulu mata palsu dan lens biru.

    0
    0
  9. ada aku kecah nok says:

    ko tak tengok nora lagi tanpa mekap. tersembul hidung bawang dia. ct kira comel apa.

    0
    0
  10. ira says:

    yang penting Adib tentang hensem.

    0
    0
  11. Adib no.1 fan says:

    Hepi 55th b’day DK. Semoga dikurniakan kebahgiaan, kesihatan yg baik dan sentiasa didalam lindungan yg Maha Esa dan diberi keberkatan dunia dan akhirat. Moga-moga sentiasa gembira disamping isteri dan anak2 yg hensem belaka … especially my Adib Khalid. Stay cool, macho n hensem always Adib…

    0
    0
  12. al-hadith says:

    Telah mengabarkan kepada kami Ali bin Hujr dia berkata; Telah memberitakan kepada kami Ubaidah bin Humaid dari Yusuf bin Shuhaib dari Habib bin Yasar dari Zaid bin Arqam dia berkata; “Rasulullah saw bersabda: “Barang siapa tidak memotong kumisnya, (misai) dia tidak termasuk golongan kami”.

    Hadis dari Sunan Nasa’i

    0
    0
    • pantat says:

      aku dah agak orang poyo macam kau mesti ada menyibuk punya. misai punya hal pun kau kecoh. bulu pubik kau tak cukur kau tak kecoh pulak kan??? POYO LA LU BAJET!!!!!

      0
      0
  13. POPCAKE says:

    one of the many couples that i adore. may ALLAH bless Dato Ct & Datuk Khalid till jannah! :)

    0
    0
  14. Joozen says:

    ct ni mmg 24/7 giler berselfie ye..semua gambo2 ct kt atas tunjuk tgh berselfie..perangai mcm budak2

    0
    0
  15. sofea jane says:

    pura2 bahagia jer depa nih…sian ct…idup2 kna tipu….hurmmm….

    0
    0
    • Anonymous says:

      kalau pura-pura bahagia pun, biarlah. takkan nak tunjuk rumah tangga tak bahagia. kalau kena tipu pun, ct dah besar dah boleh pikir n buat pilihan. kalau ni yg dia pilih, apa kita boleh buat. lagipun kalau betul kena tipu, yg ditipunya ct, bukannya ko. len la kalau dgn ko2 skali kena tipu.

      0
      0
    • One Direction says:

      Tok Ti kena tipu dengan suami dia ker? Dato K ada lagi satu cawangan ker? Kalau betul peliklah tak ada yang kurang pada Tok Ti cuma tak ada anak, tak-kan tu penyebabnya.Sila tolong jawab sofea jane, nak tahulah.

      0
      0
      • One Direction says:

        beruk mana yang menyamar jadi aku, dah nak mampos dah beruk

        0
        0
        • One Direction says:

          aku dah famous kat blog ni. tengok aku ada peminat. kesian peminat aku jenis LOSER copycat.

          0
          0
        • One Direction Jantan Perasan says:

          One Direction dah tobat ker? Dah tak minat lagu One Direction lagi ker? Setahu aku One Direction ni budak tengik mulut longkang mulut jamban mulut puaka mulut jubo ayam jantan bangsat yg selalu kutuk bangsa Melayu & menyemak pat blog ni.Real loser dah minat pat Tok Ti pulak pas tu tak mengaku.Perasan pulak tu yg dia ada peminat.Peminat? My foot!!!! Kena sumpah seranah idup2 ada lagilah.Pls-lah get a life.

          0
          0
    • Kiah Propaaaa says:

      Dia kena tipu kau pedulik apa? Biar la dia pura2 pun.Sibuk je kau ni.

      0
      0
      • One Direction says:

        Sebab aku kepoh kaki menyebok, aku nak tahu hal Tok Ti bab tu aku suka baca blog kepoh ni Kiah Pepek.Aku dah jelak dengar lagu One Direction bab tu aku beralih pat blog gossip artis ni. Aku tak tanya kau pun Kiah Pepek apasal kau pulak yang berbunyi. Menyebok ajer.sofea jane dear jawablah my question.

        0
        0
        • Anonymous says:

          HAHAHAHAHAHAHA Kiah Propaaaa jadi Kiah Pepek HAHAHAHAHA…………………..

          0
          0
        • One Direction says:

          beruk mana yang menyamar jadi aku. lepas tu buruk kan One Direction.
          orang yg FAKE memang muka tak malu, jubur lembu !!!!

          0
          0
        • Anonymous says:

          Tak der orang nak menyamar jadi kau Beruk! Tak ader orang burukkan boy band One Direction tapi ramai yg kutuk kau si kuli tak bergaji One Direction.One Direction mulut jubo ayam jubo lembu kau jgn nak perasan ada orang nak menyamar jadi kau.Tak ada orang yang nak jadi One Direction mulut longkang mulut puaka yg selalu kutuk & jatuhkan bangsa Melayu.Jantan bangsat tak malu mengutuk bangsa sendiri & angkat jilat jubo boy band One Direcrion.Kau pegi pakai skirtlah lembu atau kau ni adik adik suka menyemak pat gossip blog artis ni.Budak lelaki lain busy main game computer kau busy baca gossips ngalahkan orang pompan.Tak tahu malu! Pergi mampuslah jantan bangsat mulut puaka menjatuhkan bangsa Melayu!

          0
          0
  16. abang cute says:

    Alhamdulillah….selamat hari lahir Dato K….semoga hidup terus bahagia bersama Siti dan anak-anak….biarkan orang nak mengeji atau apa…yang penting korang hidup bahagia di muka bumi Allah ni….

    kepada Tok ti….suka tengok bila dah berhijab ni….berseri-seri…walaupun ada yang masih lagi mengutuk dan menghina macam-macam….jangan sedih or down….lagi banyaj pahala boleh dapat…..abang cute sentiasa menyokong Siti dan mendoakan Siti terus sukses dalam kehidupan….

    P/s: daripada mengutuk..lebih baik doakan yang baik untuk orang…insyaAllah hidup kita pun akan jadi lebih baik….

    0
    0
  17. nok gebuzzz says:

    seronoknyer jadi ct….nak buat ape smua boleh,walaupon belum rezeki nak ada anak sendiri yg penting anak sedara ramai n anak tiri pon ada…

    0
    0
  18. Anonymous says:

    happy b.day datok khalid..same le ngan bday aku…x kisah la wlpn ap y tok ti wat untk bday laki dia..tpi ap y penting aku lebih suka tengok pasangan ni dari si pojiah ngan laki dia tu..

    0
    0
  19. Anonymous says:

    kesian kan tok ti..semua dia ad tpi rezeki anak lom ad…harap2 pas ni tok ti akan dapat rezeki anak…kalau dia dpt anak sndri mesti wat besar-besaran nti kan..

    0
    0
  20. 143 says:

    ohhh adibbb -_-

    0
    0
  21. CN says:

    Tema yang comel ! mmg kretip gak sebab misai tu kan simbol Datuk K..btw..sentiasa mendoakan Dato’ CT bahagia selalu..tak salah bila kita mendoakan kebahagiaan orang sebab benda yang baik akan kembali kepada kita ..insyaAllah ;)

    0
    0
  22. nana says:

    Nara…mana pegi citer Jimmy Shanley & baby baru die?? Dah kena delete ke?

    0
    0
  23. joyah sport says:

    komen negatif awok-awok xdpt mempengaruh teman ler yop..ok je teman nengok nye..

    0
    0
  24. ERMM says:

    SUKA TGK ANAK DIA YG RAPAT DGN CT..YG GMBA 1ST TU.CUTE!

    0
    0
  25. jemah bortingkek-tingkek says:

    eh engko ni lombab botul lah buek kojo nara oi. orang dah lama tau lah pasal event ni. Dah lah semua gambar pun ko copypaste je dari instagram. Orang lain pun follow retis kat instagram nara ooii. Tak payah nak tunggu update dari engko.

    0
    0
    • jemah mangkuk bertingkek tingkek says:

      oh cik jemah oiiiii. habis tu yg ko sibuk komen dalam BN ni wat per cik jemah oii. pergilah komen kat insta. nak jugaakk bukak BN kannn kelas kau jaahh!

      0
      0
  26. Jumbo Gajah Biru says:

    Teringat lagi kate seornag pengomen di sini
    “Masa remaja asyik berpakaian n berperwatakan mcm org tua,
    bila dah tua nak jd remaja lak”
    Agree!

    0
    0
  27. keliwon says:

    sejak ada instagram siti makin gedixx

    0
    0
    • uweekk says:

      oh ye ke. tapi tak leh lawan kegedikkan nora bersama group dimeroyan nya kan..kan..kan..sampai aku unfollow instagram nora. pening mak asyik post pic syiok sendiri aje.

      0
      0
  28. Melati putih says:

    Anak dato yg sebelah tu ada mcm Bapok sikit eh ..

    0
    0
  29. anon says:

    Tak habis2 makcik ni cari publisiti. Dah2 lah. Nak sambut ape2 pun buat je diam2, wat pe nak bagi tau semua org. Menyampah betol. Dah tua baik gih sambut ape2 depan kaabah lagi elok. Ni dah mcm budak2, tak matang2. lngatkan budak2 je teruja nak sambut hari jadi. Ni dah senja pun buat jugak. Hai….dunia akhir zaman betul, laki bini giler publisiti….

    0
    0
    • anon sentap tersumbat biji guli says:

      eh dah tentu-tentu ct tu penyanyi tersohor di Malaysia ni. haruuss lah orang nak tengok apa saja aktiviti hariannya. lain lah kalau laki kau memang orang tak peduli pun kecah pun tidak nok. kalau kau tak nak tengok aku nak tengok nok. lagi pun dah jadi laki bini bukan buat maksiat pun berkepit -kepit dengan bukan muhrim.

      0
      0
  30. […] (7 GAMBAR)Siti Nurhaliza Bermisai Sambut Hari Jadi Suaminya (76) […]

    0
    0