Written by AbangNara | February 20th, 2014

Misai sememangnya menyerlahkan lagi kemachoan dan kehenseman seorang lelaki. Agaknya misai juga salah satu penyebab Datuk Siti Nurhaliza jatuh cinta kepada Datuk K. Memang Datuk K nampak sangat matang, cool dan tampan dengan misainya. Namun apa pula jadinya kalau Datuk Siti Nurhaliza pula ber”misai”? Pasti comel kan?

datuk k bermisai

Tema “misai” ini adalah bersempenan sambutan hari jadi Datuk K yang ke 55. Cute sangat kan? Selain sambutan yang diadakan di pejabat SimplySiti ini, turut diadakan ialah acara memotong kek dan majlis kesyukuran, tahlil dan juga sambutan Maulidur Rasul.

datuk k bermisai

Selamat hari lahir diucapkan kepada Datuk K. Semoga kehidupan anda bersama isteri tercinta sentiasa dirahmati dan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

datuk k bermisai
datuk k bermisai
datuk k bermisai
datuk k bermisai
datuk k bermisai

Baca Yang Ini Pulak:-

77 responses to (7 GAMBAR)Siti Nurhaliza Bermisai Sambut Hari Jadi Suaminya

  1. anti propa says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 116
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 28
    • Minah Jambu Merah Blue Black says:

      Nasib baik nama dia Dato CT kalau dia bukan Dato CT dah kawin cam gini lama tak ada anak confirm laki dia dah pasang angan angan nak tambah lagi satu cawangan untuk ada zuriat.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 27 Thumb down 26
      • abang yang tak bangang says:

        dato’ k memang xkan cari lain. asal nak kene cari lain sebab nak kan zuriat sedangkan die dh ade 4 zuriat. pada awal nye pon die memang nak cari yg muda kaya dan cantik dan xnak anak sebab senang nak enjoy. bosan dh ngan bini tua dulu so nak bini muda utk enjoy tp xnak komitmen anak. so dh tercapai la cita2 datok k tua bangka ni.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 31 Thumb down 30
        • Olga says:

          Memang Dato K tak ada anak dengan Tok Ti no issue punyer tapi Tok Ti mestilah nak zuriat macam isteri-isteri yang lain. Tak gitu abang bangang ooopppps sori abang yang tak bangang.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 5
      • merah jambu di tikam todak says:

        bodoh lah kau merah jambu blue black. bukan dato k yang kawin lain. dato ct patut kawin lain. laki tua sperm pun tak aktive. phuii lah kau merah jambu asyik nak cari salah perempuan aje.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 16
        • Todak Goreng says:

          Tak boleh cakap abis ada laki tua dah 60 atau 70 tahun bini muda pun boleh dapat anak.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
      • ye-ye-o-jer says:

        khabarnya dato k ni ada diabetis kronik….tu yg x blh ada ank dgn cik kak ni.. (sumber dr hospital *tut*)..pnh byk kali nmpak dato k follow up kes diabetis dia kat situ…tp itu pon balasan gak kat cik kak ni..(perampas)

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 16
        • musang berjanggut says:

          tak habis-habis dengan isu perampas. tak percaya pada jodoh ke nok. esok kalau anak kau kawin dgn laki orang jangan nak meroyan pulak kat bn ni. kepada prempuan yg dah kawin kalau tak nak laki cari lain. rajin-rajin lah kedapur ye jaga makan minum suami. masak sedap-sedap. kepit kuat-kuat sikit. jangan nak melaram aje 24jam enjoy aje. kahwin ni bukan nak mengangkang aja. kawin adalah satu tanggungjawab yg merangkumi seluruh aspek kehidupan.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 5
        • ye-ye-o-jer says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 15
        • musang berjanggut says:

          tau pun kau ye-ye- jer taik kucing konek dia gatal. dah tu kau nak salah kan siti sorang buat apa. masa ko panjang lagi. tak kena kat kau kena kat anak cucu cicit kau plak. sekarang Allah bayar cash aje betina. masa tu kau ingat lah apa yg kau dah buat dengan mulut puaka kau tu. jangan bimbang dato-dato, tan sri-tan sri, laki org takde nya nak minat dengan kau yang muka kampung macam mat lampir tu mulut plak busuk macam longkang tersumbat. choii untuk diri kau jugak. muka tak laku.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • eh ye ye o tersumbat longkang says:

          sentap ke?!. kesah pulak aku. choiii jaga laki ngko elok-elok. takut kena rampas lak dengan erra fazira, nora danish atau retis yg sewaktu dengannya. nangis ngko karang. baik ngko jaga badan ngko betina dari nak menghukum orang aje kat BN ni.

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
        • ye-ye-o-jer says:

          cik mulut tersumbat longkang ni pon tersentap gak…?? ko spesis betina2 perampas ke?? x pon nak test kote dato’ k?? choooiiiii lar ko… hahahahahha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • Minah Jambu Merah Blue Black….awk rase ade anak,tp bercerai lpas tu lagi bahagia atau x de anak lansung tapi hidup bahagia,mane lebih bahagia????fikir2kan lah dan selamat beramal..:)

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 9
  2. Ritu vs Aya says:

    Happy jer Siti ngan suami dia ni. Dato K pon sporting jer melayankan bini dia yg gile2 tu…Happy Bufday Dato K. Semoga Dato K and Siti akan dpt juga anak pada 1 hari nanti…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 101 Thumb down 8
    • peminat tok ti says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 72
      • Anonymous says:

        gile dgn gile2 mksud dia berbeza… Kau ni x pnh cmpur org ke?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 102 Thumb down 0
      • baby tomey says:

        mksd dye giler”..happy pnyer owg sempoi,lawak bkn giler mntal la..ape la awk nie..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 0
        • kihkihkih says:

          kelakar si peminat tok ti ni la. ni mesti jenis cepat sentap. lain orang cakap, lain yang dia paham.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
      • Aiman Tak Kisah says:

        entah apa entah PEMINAT TOK TI nih.. baru balik dari planet nameck agaknya. engko tu yang gila lah.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
      • sssss says:

        giler2 dgn giler lain la gila…..apo la….copek na sontap…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  3. markonah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 55
  4. tiemah says:

    hehe..sweet je dorng nie..
    jeles akak..pape pon smoga dorng mkin bhgia n dimurahkn rezeki..
    alhmdullih..yg pnting ati mau baek xmo ade mulut jht2 yg suka mncaci org..
    ingt allh xsuka..aka tiemah pon xsuke..hahahaha..lurve ct

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 9
  5. up to date says:

    cute giler siti ni .. tanpa mekap lagi cun!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 12
  6. senah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 22
  7. plain says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 22
    • Kiah Propaaaa says:

      Takkan la kenduri tahlil + doa selamat nak mekap tebal? Kau ni tak baca caption ke?
      ** “Tema “misai” ini adalah bersempenan sambutan hari jadi Datuk K yang ke 55. Cute sangat kan? Selain sambutan yang diadakan di pejabat SimplySiti ini, turut diadakan ialah acara memotong kek dan majlis kesyukuran, tahlil dan juga sambutan Maulidur Rasul.”**
      Kalau Che Ta tu ye la mekap 100inci. Hahaha.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  8. plain says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 17
  9. ada aku kecah nok says:

    ko tak tengok nora lagi tanpa mekap. tersembul hidung bawang dia. ct kira comel apa.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 6
  10. ira says:

    yang penting Adib tentang hensem.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 5
  11. Adib no.1 fan says:

    Hepi 55th b’day DK. Semoga dikurniakan kebahgiaan, kesihatan yg baik dan sentiasa didalam lindungan yg Maha Esa dan diberi keberkatan dunia dan akhirat. Moga-moga sentiasa gembira disamping isteri dan anak2 yg hensem belaka … especially my Adib Khalid. Stay cool, macho n hensem always Adib…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
  12. al-hadith says:

    Telah mengabarkan kepada kami Ali bin Hujr dia berkata; Telah memberitakan kepada kami Ubaidah bin Humaid dari Yusuf bin Shuhaib dari Habib bin Yasar dari Zaid bin Arqam dia berkata; “Rasulullah saw bersabda: “Barang siapa tidak memotong kumisnya, (misai) dia tidak termasuk golongan kami”.

    Hadis dari Sunan Nasa’i

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 8
    • pantat says:

      aku dah agak orang poyo macam kau mesti ada menyibuk punya. misai punya hal pun kau kecoh. bulu pubik kau tak cukur kau tak kecoh pulak kan??? POYO LA LU BAJET!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  13. POPCAKE says:

    one of the many couples that i adore. may ALLAH bless Dato Ct & Datuk Khalid till jannah! :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
  14. Joozen says:

    ct ni mmg 24/7 giler berselfie ye..semua gambo2 ct kt atas tunjuk tgh berselfie..perangai mcm budak2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 6
  15. sofea jane says:

    pura2 bahagia jer depa nih…sian ct…idup2 kna tipu….hurmmm….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 8
    • Anonymous says:

      kalau pura-pura bahagia pun, biarlah. takkan nak tunjuk rumah tangga tak bahagia. kalau kena tipu pun, ct dah besar dah boleh pikir n buat pilihan. kalau ni yg dia pilih, apa kita boleh buat. lagipun kalau betul kena tipu, yg ditipunya ct, bukannya ko. len la kalau dgn ko2 skali kena tipu.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 11
    • One Direction says:

      Tok Ti kena tipu dengan suami dia ker? Dato K ada lagi satu cawangan ker? Kalau betul peliklah tak ada yang kurang pada Tok Ti cuma tak ada anak, tak-kan tu penyebabnya.Sila tolong jawab sofea jane, nak tahulah.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 7
      • One Direction says:

        beruk mana yang menyamar jadi aku, dah nak mampos dah beruk

        Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
        • One Direction says:

          aku dah famous kat blog ni. tengok aku ada peminat. kesian peminat aku jenis LOSER copycat.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
        • One Direction Jantan Perasan says:

          One Direction dah tobat ker? Dah tak minat lagu One Direction lagi ker? Setahu aku One Direction ni budak tengik mulut longkang mulut jamban mulut puaka mulut jubo ayam jantan bangsat yg selalu kutuk bangsa Melayu & menyemak pat blog ni.Real loser dah minat pat Tok Ti pulak pas tu tak mengaku.Perasan pulak tu yg dia ada peminat.Peminat? My foot!!!! Kena sumpah seranah idup2 ada lagilah.Pls-lah get a life.

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • Kiah Propaaaa says:

      Dia kena tipu kau pedulik apa? Biar la dia pura2 pun.Sibuk je kau ni.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 12
      • One Direction says:

        Sebab aku kepoh kaki menyebok, aku nak tahu hal Tok Ti bab tu aku suka baca blog kepoh ni Kiah Pepek.Aku dah jelak dengar lagu One Direction bab tu aku beralih pat blog gossip artis ni. Aku tak tanya kau pun Kiah Pepek apasal kau pulak yang berbunyi. Menyebok ajer.sofea jane dear jawablah my question.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
        • Anonymous says:

          HAHAHAHAHAHAHA Kiah Propaaaa jadi Kiah Pepek HAHAHAHAHA…………………..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
        • One Direction says:

          beruk mana yang menyamar jadi aku. lepas tu buruk kan One Direction.
          orang yg FAKE memang muka tak malu, jubur lembu !!!!

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
        • Anonymous says:

          Tak der orang nak menyamar jadi kau Beruk! Tak ader orang burukkan boy band One Direction tapi ramai yg kutuk kau si kuli tak bergaji One Direction.One Direction mulut jubo ayam jubo lembu kau jgn nak perasan ada orang nak menyamar jadi kau.Tak ada orang yang nak jadi One Direction mulut longkang mulut puaka yg selalu kutuk & jatuhkan bangsa Melayu.Jantan bangsat tak malu mengutuk bangsa sendiri & angkat jilat jubo boy band One Direcrion.Kau pegi pakai skirtlah lembu atau kau ni adik adik suka menyemak pat gossip blog artis ni.Budak lelaki lain busy main game computer kau busy baca gossips ngalahkan orang pompan.Tak tahu malu! Pergi mampuslah jantan bangsat mulut puaka menjatuhkan bangsa Melayu!

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. abang cute says:

    Alhamdulillah….selamat hari lahir Dato K….semoga hidup terus bahagia bersama Siti dan anak-anak….biarkan orang nak mengeji atau apa…yang penting korang hidup bahagia di muka bumi Allah ni….

    kepada Tok ti….suka tengok bila dah berhijab ni….berseri-seri…walaupun ada yang masih lagi mengutuk dan menghina macam-macam….jangan sedih or down….lagi banyaj pahala boleh dapat…..abang cute sentiasa menyokong Siti dan mendoakan Siti terus sukses dalam kehidupan….

    P/s: daripada mengutuk..lebih baik doakan yang baik untuk orang…insyaAllah hidup kita pun akan jadi lebih baik….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 3
  17. nok gebuzzz says:

    seronoknyer jadi ct….nak buat ape smua boleh,walaupon belum rezeki nak ada anak sendiri yg penting anak sedara ramai n anak tiri pon ada…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  18. Anonymous says:

    happy b.day datok khalid..same le ngan bday aku…x kisah la wlpn ap y tok ti wat untk bday laki dia..tpi ap y penting aku lebih suka tengok pasangan ni dari si pojiah ngan laki dia tu..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  19. Anonymous says:

    kesian kan tok ti..semua dia ad tpi rezeki anak lom ad…harap2 pas ni tok ti akan dapat rezeki anak…kalau dia dpt anak sndri mesti wat besar-besaran nti kan..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  20. 143 says:

    ohhh adibbb -_-

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  21. CN says:

    Tema yang comel ! mmg kretip gak sebab misai tu kan simbol Datuk K..btw..sentiasa mendoakan Dato’ CT bahagia selalu..tak salah bila kita mendoakan kebahagiaan orang sebab benda yang baik akan kembali kepada kita ..insyaAllah ;)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  22. nana says:

    Nara…mana pegi citer Jimmy Shanley & baby baru die?? Dah kena delete ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. joyah sport says:

    komen negatif awok-awok xdpt mempengaruh teman ler yop..ok je teman nengok nye..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  24. ERMM says:

    SUKA TGK ANAK DIA YG RAPAT DGN CT..YG GMBA 1ST TU.CUTE!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  25. jemah bortingkek-tingkek says:

    eh engko ni lombab botul lah buek kojo nara oi. orang dah lama tau lah pasal event ni. Dah lah semua gambar pun ko copypaste je dari instagram. Orang lain pun follow retis kat instagram nara ooii. Tak payah nak tunggu update dari engko.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
    • jemah mangkuk bertingkek tingkek says:

      oh cik jemah oiiiii. habis tu yg ko sibuk komen dalam BN ni wat per cik jemah oii. pergilah komen kat insta. nak jugaakk bukak BN kannn kelas kau jaahh!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  26. Jumbo Gajah Biru says:

    Teringat lagi kate seornag pengomen di sini
    “Masa remaja asyik berpakaian n berperwatakan mcm org tua,
    bila dah tua nak jd remaja lak”
    Agree!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  27. keliwon says:

    sejak ada instagram siti makin gedixx

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
    • uweekk says:

      oh ye ke. tapi tak leh lawan kegedikkan nora bersama group dimeroyan nya kan..kan..kan..sampai aku unfollow instagram nora. pening mak asyik post pic syiok sendiri aje.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  28. Melati putih says:

    Anak dato yg sebelah tu ada mcm Bapok sikit eh ..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  29. anon says:

    Tak habis2 makcik ni cari publisiti. Dah2 lah. Nak sambut ape2 pun buat je diam2, wat pe nak bagi tau semua org. Menyampah betol. Dah tua baik gih sambut ape2 depan kaabah lagi elok. Ni dah mcm budak2, tak matang2. lngatkan budak2 je teruja nak sambut hari jadi. Ni dah senja pun buat jugak. Hai….dunia akhir zaman betul, laki bini giler publisiti….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
    • anon sentap tersumbat biji guli says:

      eh dah tentu-tentu ct tu penyanyi tersohor di Malaysia ni. haruuss lah orang nak tengok apa saja aktiviti hariannya. lain lah kalau laki kau memang orang tak peduli pun kecah pun tidak nok. kalau kau tak nak tengok aku nak tengok nok. lagi pun dah jadi laki bini bukan buat maksiat pun berkepit -kepit dengan bukan muhrim.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. […] (7 GAMBAR)Siti Nurhaliza Bermisai Sambut Hari Jadi Suaminya (76) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Comment

Optional


3 + 5 =