Written by AbangNara | December 5th, 2014

Penampilan terbaru Shera Ayob, isteri kepada Zahiril Adzim telah menimbulkan tanda tanya sama ada dirinya kini telah berhijrah memakai tudung sepenuhnya. Ia dikuatkan lagi apabila kesemua gambar dirinya tidak menutup aurat telah pun dibuang daripada akaun Instagramnya. Malah di dalam gambar terbaru yang dimuatnaik oleh Zahiril Adzim, caption yang ditulis ialah ‘dating dengan awek baru’. Kemungkinan ‘awek baru’ yang dimaksudkan ialah imej baru isterinya itu.

shera ayob bertudung

Apa pun Shera Ayob memang tampak lebih jelita, menawan dan anggun apabila mengenakan tudung. Semoga penghijrahan ini benar-benar berlaku. Pasti kesemua peminat akan gembira dengan perubahan yang amat dinanti-nantikan ini. Sama-samalah kita nantikan penjelasan sepenuhnya daripada empunya badan.

shera ayob bertudung

Lagi beberapa gambar Shera Ayob dengan imej bertudung dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

shera ayob bertudung
shera ayob bertudung
shera ayob bertudung
shera ayob bertudung
shera ayob bertudung

37 responses to (7 GAMBAR)Shera Ayob Kini Bertudung Sepenuhnya?

  1. Anonymous says:

    cantiknya shera ayub

    0

    0
  2. mamyela says:

    alhamdulillah….comey sangat ;)

    0

    0
  3. hehe says:

    cantik sgt.. alhamdulillah

    0

    0
  4. poyos la says:

    kt mesia ni..wartawan sibuk interview retis yg bhijrah pakai tudung..da memang sah2 la btudung/menutup aurat tu wajib dlm islam..yg lgi bangang yg interview sndri x pkai tudung..klu ak jd artis tu ak interview balik wartawan yg btanye tu..dunia da terbalikkk…tpi ape nak pelik kt mesia ni..name je negara islam tp bini pemimpin byk yg xpakai tudung..pemimpin la sgt..

    0

    0
    • minah jambu tlajak habis merah says:

      asek asek cakap pasal tudonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aje nyampah betol minah jambu huh !! laki jeles ngan bini pastu suroh bini pakai tudong eeeeee mengarot !!! sape suroh bini pakai tudong tu bermakna laki jeles punya pasal..bukan ada pasal lain huh !!

      0

      0
      • black says:

        Bukan masalah jeles minah oi…

        Dosa pahala tu laki dia yg tanggung.
        Kalau tak kawen lagi, bapak & adik beradik laki dia yg tanggung.

        Kau nak ke tanggung dosa orang minah?
        Kalau aku, aku taknakkk. Dosa sendiri pn tak tertanggung dh.
        :p

        0

        0
      • makcik says:

        ape ke bodoh statement ko nih?? hidayah tu datang sendiri laa..bukan sebab sape-sape. statement ko ni mcam tak beragama jek rupenye

        0

        0
  5. anonymous says:

    Ini barulah wanita dengan kecantikan semulajadi, ada artis yg berhijrah tapi mekap bertompok2 kat muka, ada ustazah pun begitu juga mekap kalah artis, pakai tudung lagilah menyerlah ketebalan mekap

    0

    0
  6. Invisible Me says:

    Seronok tengok. Alhamdulillah :)

    0

    0
  7. Hi there, all the time i used to check web site posts here in the early hours in the morning,
    for the reason that i love to gain knowledge of more and more.

    0

    0
  8. I read this pkece of wriging fully regarding the resemblance of most recent and
    previous technologies, it’s remarkable article.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Nampak macam tengah shooting drama je. Tapi kalau betul bagus la. Mungkin sejak kes suami dia kena tegur sembahyang di parking lot, dia berubah hati kot.

    0

    0
  10. mama says:

    pic atas buai n pic zahiril pakai serban atas kepala tu pic mse shooting kot…xsilap untuk drama tv2..bulan lepas asenya tertengok lakonan dorang ni…mase tu zahiril dgn watak ustaz n shera watak anak org kaya yg ke kg zahiril nk dptkan sign jual tanah…ah lebih kurang g2 la…btw..mak suke asben n wife ni sbb dorg xover expose sgt…yg penting xover expose anak walaupun anak dorg sgt comel…eh eh…

    0

    0
  11. weight loss says:

    Hey I am so glad I found your webpage, I really found you by mistake, while I
    was browsing on Digg for something else, Nonetheless I am here now and
    would just like to say many thanks for a marvelous post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read
    through it all at the moment but I have book-marked it and also added your
    RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the great b.

    0

    0
  12. sitihawa says:

    allhamdulilah, tahniah kak shera.. suke tengok kak shera berlakon heheee :) mudah-mudahan berkekalan ye kak shera.. :)))

    0

    0
  13. Anonymous says:

    cantiknya shera..alhamdulillah…

    0

    0
  14. mawar berduri says:

    Alhamdulillah, segala puji-pujian selayaknya untuk Allah ^^ memang suka sangat dengan pasangan ini. Tahniah Zahiril kerana anda berjaya menunjukkan kewibawaan sebagai seorang suami yang dapat mendidik isteri. Semoga rumahtangga kalian berdua di limpahkan sakinah, mawaddah dan rahmat.

    “Barangsiapa yang Allah inginkan kebaikan keatasnya, Allah akan memberikannya kefahaman agama” (Al-hadith)

    0

    0
  15. ... says:

    minat sangat dia ni berlakon drama jangan ambil padang kami ‘ and pelakon2 yg lain belakon citer tu pon best.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    hidayah itu milik Allah…moga kita semua DiRahmatiNya…Alhamdulillah

    0

    0
  17. ceknoni says:

    shera ayob ni mmg cantek orgnye,suker sgt tgk muke dy

    0

    0