Written by AbangNara | February 24th, 2015

Amboi cantiknya, amboi manisnya, amboi jelitanya Rozita Che Wan bertudung di majlis sambutan hari jadi suaminya, Zain Saidin. Sedap sangat mata memandang. Insya Allah satu hari nanti akan terbuka pintu hati Che Ta untuk bertudung sepenuhnya. Sama-samalah kita doakan. Menariknya, sempena hari kelahiran Zain Saidin yang 31, Che Ta telah menghadiahkan suaminya sebuah pakej umrah. Hadiah yang amat bagus sekali.

che ta zain

Semoga kasih sayang, kemesraan dan keintiman pasangan suami ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Semoga dikurniakan lagi cahaya mata selepas Aaisyah Dhia Rana. Mana tahu dapat baby boy pula kan? Lagi beberapa gambar pasangan ‘sweet couple’ ini dengan membaca artikel sepenuhnya.

P.S: 2016 Range Rover Evoque ini memang menggoda jiwa

che ta zain
che ta zain
che ta zain
che ta zain
che ta zain
che ta zain

29 responses to (7 GAMBAR)Rozita Che Wan Manis Bertudung Di Hari Jadi Zain Saidin

  1. Chempaka says:

    MashaALLAH cantik Che Ta bertudung.Mudah mudahan Allah bukakan pintu hati Shasha jugak.amiin

    0

    0
    • jiran che ta says:

      korang tahu tak masa hari jadi zain….pada waktu malam tu akak dengar bunyi bising. Akak tengok lah ikut tingkap… terkejut gile akak nampak bayang2 Zain & Che Ta tengah exercise. Hebat betul Che Ta exercise…patut lah Zain sayang.

      0

      0
    • Lola says:

      Che Ta ni pakai produk aper kat muka dia ???
      muka Che Ta nampak licin berkilat. Kalau kulit nature tak macam tuh.

      0

      0
      • minah jambu sayang nenek says:

        kan dh ada aura whiteeee ape aje kau ni macm tk tau pulak…cik taaaaaaaaaaaaaa kalau dia tk ambek aura white ponnnnnnnnnn dia dari dulu lagi muka dia dh memang cantek n cuteeeeee tingiii pulak lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lah Nampak soooooooooooo beautiful n sweettt…lov u cik taaaaaaaaaa..

        0

        0
      • Zain Sardin says:

        dia pakai qu pute lah tentulh puteh

        0

        0
  2. Anonymous says:

    semoga terbuka hatinya berhijab.. percaya la bile kte dh mula bhijab hati tenang.. anda akan mnyukainya nnti..

    0

    0
  3. Siti Payung says:

    Lawa Cik Ta berhijab

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Doa yang baik2 saja….. berprasangka baik…… insha Allah……

    0

    0
  5. yoko yamashita says:

    dimana ada che ta disitu ada man kajang

    0

    0
    • minah jambu sayang nenek says:

      man kajang tu sape? dia artis ke ? mungkin dia rapat ngan keluarga cik ta..

      0

      0
      • HAMBA ALLAH says:

        MAN KAJANG TU PEREKA FESYEN LAH MINAH JAMBU OII. TU LAH SIBUK SANGAT GOSSIP SANA SINI TAPI ORANG2 YANG HEBAT DLM INDUSTRI FESYEN PUN TAK KENAL.

        SEMOGA CHE TA TERUS BERTUDUNG, NAMPAK LEBIH AYU DAN CANTIK, PESONA SRIKANDI DAN BIDADARI UTK ZAIN SERTA ANAK2, AAMIIN YA ROBB.

        0

        0
  6. ann says:

    gmbr no 4 sekali tgk muka che ta mcm tok ti…

    0

    0
  7. sarah says:

    tperanjat tgk shasha!

    0

    0
    • dami says:

      Sb rambut blonde ke??? ape nak terperanjat nya mmg dia anak mat saleh. Kalau eina azman dgn raja ema yg seratus peratus melayu tulen, patutlah terperanjat..

      0

      0
      • ahmad says:

        Sasha bukan 100% mat salleh pun. Tetap ader darah melayu. DAN agama nya ISLAM.

        0

        0
      • minah jambu sayang nenek says:

        ye laaaaaaa tapi shasha atlis ada jugakkkkkkkkkk darah mat salehhhhhhh tk heran la kalau rambot dia blondeee..

        0

        0
  8. anon says:

    agak2nya berat tak mata che ta nak buka lama2, yelah bulu mata nampak mcm berlapis2.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    zain keding je

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Semoga bila balik umrah nanti, Che Ta teruskan la berhijab. Anak2 pun dah besar. Umur pun semakin meningkat. Pelik bin ajaib… di mana ada Che Ta di situ la ada Man Kajang.

    0

    0
  11. melati says:

    first time tgk che ta n shasa bergambar rapat mcm tu…ingatkan mereka ni x berapa ngam…. ternanti2 juga kalo2 ada magazine gandingkan mereka berdua jdi cover girl

    0

    0
  12. ely says:

    alhamdulillah

    0

    0
  13. Dh smpi seru says:

    Nara,mlampau2 ko pji c che tak tu.puji bni ko lg baik lh.smpi skrg aku x dpt dtect knp chetak ske brgmbr cra snget?sbb pe yek..blh nmpk kurus ke?

    0

    0
  14. mamammia says:

    kulit che ta lawa sebab diakan duta produk Rania Gold….. tapi dia ni dari muda memang kulit dia cantik tp gelap sikit. sejak jadi artis baru kulit dia agak putih sikit

    0

    0
  15. Anonymous says:

    mudah mudahan berkekala bertudung gitu…cantik sgt che ta!

    0

    0
  16. Entah la says:

    cik ta pakai tudung lagi cantik dari dia x pakai tudung….aku tngok gambar shasha mcm pelik jer…dh mcm ahli sihir y naik penyapu pn ad…

    0

    0