Written by AbangNara | May 1st, 2013

Redza Syah Irfhan adalah putera sulung hasil perkahwinan Irma Hasmie dan Redza Syah Azmeer. Memang sangat comel bayi ini. Sekali tengok, memang iras muka si ibu terutama di bahagian mata. Cute sangat-sangat.

redza syah irfhan

Abang Nara yakin dan pasti Redza Syah Irfhan apabila dewasa kelak akan jadi super duper kacak seperti ayahnya. Hehehe. Mesti banyak peminat nanti. Kalau Abang Nara dapat anak perempuan nanti, ingat nak kenenkan dengan Irfhan. Hehehe.

redza syah irfhan

5 lagi gambar si comel Redza Syah Irfhan dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram RedzaSyahAzmeer.

redza syah irfhan
redza syah irfhan
redza syah irfhan
redza syah irfhan
redza syah irfhan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

63 responses to (7 GAMBAR)Redza Syah Irfhan Yang Semakin Comel

  1. haha says:

    Musim baby sekrang ni. Aku pn dapat anak buah. Sedap kan bau baby :)

    0

    0
    • hohi says:

      bau baby mmmg best..itulah bau bidadari syurga…

      0

      0
    • anzalnyah says:

      harap2 jadi soleh lah ye. insyaAllah. :)

      0

      0
    • Kak Ton says:

      Kak ton lagi comel,
      nak kenal saya, klik profile

      0

      0
    • Muka aku cam baby kan?

      0

      0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      minah jambu suka pic yg no 3 tu comel kn cenyummmm je hehe mungkin dia tengah membayang kn masa depan yg indah dn menceriakn…mari kite pikirkn bersama….

      0

      0
    • kekeke says:

      Hutang Negara Akhir Tahun 2009 : RM348.6 bilion
      Hutang Negara Akhir Tahun 2010 : RM390.356 bilion
      Hutang Negara Akhir Tahun 2011 : RM438.467 bilion
      Suku Kedua 2012 : RM476.68 bilion
      Suku Ketiga 2012 : RM484.621 bilion
      Awal Suku Keempat 2012 : RM505.7 bilion
      Suku Pertama 2013 : Sekitar RM547.79 bilion
      Tercari-cari juga kami bagaimana hutang negara boleh melambung sebanyak ini dalam tempoh hanya beberapa tahun sahaja :

      Nak dikatakan Malaysia menyediakan pendidikan percuma pun tidak juga.
      Nak dikatakan Malaysia menyediakan pinjaman pendidikan tanpa sebarang faedah secara keseluruhannya, pun tidak juga. Hanya segelintir sahaja.
      Nak dikatakan duti eksais 80% dikurangkan menjadi 60%, pun tidak juga
      Nak dikatakan harga minyak diturunkan, pun…….tidak juga

      0

      0
      • Rosnah Mansor says:

        Jawapan: Suntik botoks I = seminggu 6K
        I punya spray rambut = seminggu 10 K ( 100 tong)
        baju I size 37 = 500 K sebulan
        gelang = 24 juta
        enbeg dan kasut-kasut = 1 juta

        disitulah kemana duit kamu rakyat marhaen pergi, untuk menyenangkan kami orang kaya dan memenuhkan tembolok perut kami dengan makanan yag sedap2.. muehehehehehe

        0

        0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        mungkin banyak yg berhutang tknk bayar ! contoh nye ptptn dorang pandai ambek loan konon nk blajar pas tu konon dh pandai dh keja hutang tknk bayar mampos la cagini ! tau nk free aje ! camana negeri nk maju n kaya ! contoh nye rumah sewa tau nye nk dudokkkkkkk aje tapi tknk bayar sewa ! dh banyak contoh2 nye tkan kau tk tau kan ….soal hutang2 negara ni biar kerajaan je yg urus kite yg tk tau ape2 ni diam2 one koner sudah jangan nk banyak songel ok !! niari nenek minah jambu masak laok sambal petai ikan bilis sedapppppppppppppppppppp ! ada pulak telor masin emmmmmmmmmmmm boleh juling mate pedassssssss !!

        0

        0
      • muhklis says:

        Buat kekekeke,

        Nyatanya anda adalah seorang yang “memetik:” angka sahaja tanpa faham keadaan ekonomi secara overall. Secara ringkasnya anda adalah orang yang tidak faham tetapi cuba menjadi ‘bijak’ dengan fakta ‘hutang’.

        0

        0
      • aku bukan siapa-siapa says:

        macam ko plak menteri kewangan malaysia..

        0

        0
      • Anonymous says:

        woi….nak berpolitik pg cari tempat lain la..

        0

        0
    • Olga says:

      ABG REZA BILA NAK MASUK MINANG KAK CHAM NI!!!!!!!!!!!

      0

      0
    • Olga says:

      SAPA LAH YG GATAL PUKI G COPY PASTE MESJ AKU PASTU TAMBAH PERKATAAN ‘GATALNYA PUKI’ TU??????????

      0

      0
    • Olga says:

      SAPA LAH YG GATAL PUKI G COPY PASTE MESEJ AKU PASTU TAMBAH PERKATAAN ‘GATALNYA PUKI’ TU??????????

      0

      0
  2. bubu says:

    baby sume comeiiiiiiiiiiii ^___^

    0

    0
  3. Mak jemah says:

    cantiknya ciptaan Allah

    0

    0
  4. Syarih says:

    wah comelnya baby nih….terasa nak tambah anak lagi laa….maklumlah anak-anak dah besar-besar belaka…

    0

    0
    • wee says:

      hehehekkk…skali tmbh kembaQ 3 skaligus.. go abg Syarih gooo :p

      0

      0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      hoi, tak payah nk giler seks sgt lah, kesian bini ko lubang dh luas sebab asyik beranak jer

      0

      0
      • winky wonka says:

        @BUNKFACE NO.1..
        MasyaAllah..ape masalah ko nie…tak habis2 cari psl kt sini..
        biar la die nk tmbh zuriat, selagi dia mampu..menambahkn lagi umat Islam..

        0

        0
        • Aisyah Zurin says:

          ada betul jugak apa yg bunkface ckp tu, kalau asyik beranak ajerr, lubang pun jadi besar, bila tak puas mula lah gatal nk cari yg lebih ketat

          0

          0
        • mamat says:

          Aisyah Zurin..lu ade pengalaman camtu ke..laki lu tgal lu tuk wat anak dgn pempuan laen yg lg muda kah? xsume lelaki mcm laki lu ..

          0

          0
        • Aisyah Zurin says:

          nanti klau i dh kawin, i nk anak 3 or 4 org jer, tak nk anak ramai2

          0

          0
        • winnie kikizz says:

          sukati you la nak berapa org ank pongggggggggggggg..

          0

          0
        • Anonymous says:

          ok lah tu nak anak 3, 4 org jer…kan anak ramai2 lubang besor susah pulak

          0

          0
        • cahaya says:

          aisya…ko x yah beranak je la…ko dok diam je kt umah layan laki ko,..ntah2 x beranak pon laki ko crik lain..ape la dangkal sangat akal ko ni..haha..

          as s women..malu aku ngan ko nie…

          0

          0
        • princess_ctcutes@yahoo.com.my says:

          orang yang kawen atas nafsu je mcm tu..ce bygkan ade laki setia ngn isteri even isteri die sakit…tu la nama nyer cinta sejati…even nk tmbah anak pon…isteri die leh je mkn jamu ke mende untuk rapatkan balik..ape la hoi…

          0

          0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          lobang lagi besar lagi bagos senang sikit nk branak tk gitu ke ?

          0

          0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          bis kalau asek asek nk menyondollllllllllllllllllllllllll aje lobang pn boleh besar jugak ! bukan kerana pasal branak ke pe ! kalau ada duit pegi aje hospital suroh doctor pakar jait kasi ketat boleh kan? bang nara boleh kan? atau pon mana pompan yg tkde duit nk gi hospital tu ha ambek jarum pandai2 la jait sendiri lagi bagos tk payah keluar duit tk gitu..

          0

          0
    • Dolton Bibiana Layola Al-Muslem says:

      syarih jangan ko tambah nanti anak2 kau tak secomel anak irma nih

      0

      0
  5. Nana says:

    argh kacaknye baby ni… nyum3.. congratz sis irma & suami. moge baby membesar dgn sehat, kuat & soleh menjadi penyejuk hati ayahbonda.. :)

    0

    0
  6. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    comel baby ni cute cuma idong dia aje tk brape mancong macm irma ngan suami…ape2 pon baby ni memang comel..

    0

    0
    • fcbayern says:

      baby lagi laa.. mana nmpk mancung ke idak…

      0

      0
      • zzz says:

        minah jambu tukar kaler merah biru suke ngomen idom org..wekkk..idom minah cmne..macam tok ti ke che ta? ahaks

        0

        0
    • Anonymous says:

      Mmgla sbb baby lg.pnh tgk ke baby keluar2 je idung tpacak mancung terus?Klu tgk dr idung baby ni mmg akn mancung mcm idung irma.muka pun sebijik muka irma….comey!!!

      0

      0
  7. HAMBA ALLAH says:

    tahniah irma and her husband..smoga irfhan membesar dengan sihat dan menjadi anak yg soleh..insyaALLAH..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    comeyyy nye

    0

    0
  9. tak tau says:

    :)

    0

    0
  10. jering says:

    comelnya…

    0

    0
  11. anip says:

    comelnya irfhan :)

    0

    0
  12. hhohoho says:

    mata sepet ikut parents dia..comel je.;)

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      tapi macamana pon minah jambu lebih suka dengan bapak baby ni cute je ;}.

      0

      0
  13. mak bedah comel says:

    gambar 1st tu dah macam leuney bini apek pulak….who’s with me?

    0

    0
  14. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    masa irma ngandong mungkin dia tekenan si muka luney bini apek gak nye…..tkpe la bini apek dia kn jambu….

    0

    0
  15. ....................... says:

    pic y pertama mata baby ni mcm le u ni la..apa pn baby irma ni memg la comeiiii…sok kalau besar mesti ensem mcm papa dia…kecik2 pn dh nmpk ensem dia…..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    comel…congrats

    0

    0
  17. cleopatra says:

    comelnya………

    0

    0
  18. Anonymous says:

    mata tiba2 berair tgok anak depa ni, subhanallah, comel sgt!

    0

    0
  19. syu says:

    comelnya:)

    0

    0