Written by AbangNara | November 10th, 2014

Tomei, tomei, tomei. Tahun ini kebanyakan selebriti tempatan yang melahirkan anak telah dikurniakan dengan rezeki ‘baby girl’. Tentu mereka semua amat teruja kerana ‘baby girl’ ini lain macam sikit baju-baju dan perhiasan yang boleh dikenakan. Sebagai contoh, anak Abang Nara yang perempuan tue mesti ada ‘headband’ pergi ke mana-mana. Comel tak ingat. Pasti Fasha Sandha pun tak sabar nak menghias puterinya, Putri Raysha Jemaima kelak.

fasha sandha dan putri raysha

Fasha Sandha telah pun dibenarkan pulang ke rumah selepas melahirkan Putri Raysha di Prince Court Medical Centre. Oleh kerana Putri Raysha tak kena demam kuning, maka lebih cepatlah keluar. Nak kena ambil tips daripada Fasha nie sebab anak Abang Nara dua-dua kena kuning. Mungkin ada amalan pemakanan yang dilakukan oleh Fasha.

fasha sandha dan putri raysha

Apa pun menarik juga membaca nukilan Fasha mengenai anak sulung, Rayfal yang kelihatan cemburu dengan kehadiran Putri Raysha. Itu perkara biasa sebenarnya. Nanti lama-lama mesti jadi best friend. Semoga Putri Raysha membesar dengan sihat. Lagi beberapa gambar si comel ini dengan membaca artikel sepenuhnya.

P.S: Mercedes Benz-GLA dilancarkan. Harga bermula RM238k.

fasha sandha dan putri raysha
fasha sandha dan putri raysha
fasha sandha dan putri raysha
fasha sandha dan putri raysha
fasha sandha dan putri raysha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to (7 GAMBAR)Putri Raysha Jemaima, Anak Kedua Fasha Sandha & Jejai

  1. anyra77 says:

    1st!!! Comelnya Putri Raysha.. semoga membesar menjadi anak yang soleh dan taat pada ibu bapa ya.

    0

    0
  2. Melati says:

    Comel…minta2 anak ni tk campur gan melayu Haprak yg komen dlm blog ni tapi tk tulis namer…golongan yg komen tk bagi namer ni selalu nya jenis berzina gan saudara kandung ,sebab tu dia takut nk dedah kan identity sebab malu kat masyarakat..hehe

    0

    0
    • APE DAA says:

      melati oh melati…jari tu nanti jadi saksi kat akhirat atas ape yang ko taip tu..walaupun ko tak tujukan pada sape2,tp tu boleh dikirakan sebagai fitnah melati ooii..tak takut keee…ko letak nama ko melati tu,ntah betul ke idok name ko….huuuiii puas ko nak merangkak kat akhirat nt…

      0

      0
      • Melati says:

        hahaha…Fitnah aper nya Anonymous ni golongon Melayu yg jenis lalang..dia tunggu ader peluang jer…ibarat kalau jumpa Hindu gan golongan Anonymous kt akhirat nanti saya bunuh kita bunuh Anonymous dulu.

        0

        0
        • Anonymous says:

          fitnahnye melati, tu bukan iolls la, tu ape daa.. bodoh ke tak reti baca nama dia ke?. ko hingat iolls sorg je benci uolls ke… ye ke u jmp anon kat akhirat? rasanye uolls ni jadi kayu api neraka terus. kapir laknatullah cam uolls mana kene timbang2…

          0

          0
        • APE DAA says:

          dear melati..kat akhirat nt bukan kau yang berkuasa…cakap pun da macam orang takde ilmu…kau nak bunuh orang kat akhirat?hello…amalan da cukup ke..kalau anon tu golongan melayu jenis lalang,ko tu jenis ape pulak?kaki fitnah?sounds too bad for a human..pardon…are u a human?kesian la kat ko..ko terhibur ke cari perhatian macam ni?*menitik airmata mengenangkan kisah melati yang malang selalu*

          0

          0
    • Adokukesah! says:

      Mudah mudahan apa yg dilontarkan akan berbalik kepada awak atau anak-anak awak atau adik beradik awak.. kata-kata itu kan suatu doa.. dah nk sangat doa mcm tu awak ambikla.. silakan…hahaha
      Lg satu org bknnya xnk dedahkan nama tp sbb mcm memalukan je klu member2 I tau yg I ade join blog murahan.. level kitorang yg xnk expose nama ni up up to the sky sikit.. x mcm awak.. hohohohoh
      Mmg aku hipokrit, adokukesah!kuang kuang kuang…………..

      0

      0
      • Anonymous says:

        ramainya doakan yg xelok utk melati. kesian la dia. dah la pondan. bitter… sy doakan melati dibukakan hati kembali ke jalan yg lurus… jahat uolls doakan anak dia camtu, dia mana ade anak, dia pondan. klu ade pun anak dia mesti pondan cam dia, xyah nak doa2 dah.. hurmm

        0

        0
        • Anonymous says:

          Si melati pondan bukan ajer boleh beranak ikut bontot, melati pondan ada cakap keta dier handbrake tarik pakai jari telunjuk, favourite past time berjudi di Resorts World Sentosa, Singapore & ada black Credit Card.Dia tak pandang Melayu S’pore & look down on them bab jubo dia pernah kena reject.Itu yg dia anti abis ngan Melayu S’pore.Kata dia lagi member2 dier cina2 kaya S’pore agaknya ah Long lah tu & duit dier hasil banyak makan duit haram RWS & jual jubo pat S’pore.Tak gitu Melati pondan.Pondan spesies penipu lubang besar berbual world.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Tak der aper yg peliknya ramai yg benci kau melati pondan.haters kau berlambak pat blog ni.si anonymous tu bukan sorang ramai yg benci anti kau.aper omputih cakap u get what u give.tu-lah mulut cam haram jadah tak der ilmu nak kutuk org.comments kasi semua comments ala pondan.mengutuk menghina mengfitnah dah jadi darah daging kau, jawablah nanti pat akhirat.lidah & jari jahanam kau jadi saksi melati pondan.kesian melati pondan tak der saper support kau pat blog ni.

          0

          0
  3. cik teratai says:

    welcome world baby! be a good daughter ya!
    muahhciked :-*

    0

    0
  4. qasha says:

    Huhu alala comel nye rayfal cemburu ka adik ye..tahniah fasha!!comel sgt baby gurl u..

    0

    0
  5. Abang Jailani says:

    Tahniah Jejai & Fasha.
    Waah nampak happy datuk & nenek dapat cucu perempuan….Alhamdulillah !!

    0

    0
  6. Jenab says:

    Melati , ckp dengan cermin ke ? bahasa menunjukkan siapa anda . sekian .

    0

    0
  7. imah dauda says:

    lpas ni jgn pulak ada yg komen ‘baby girl fasha sandha xpkai sarung tangan’..baby ni sgt comel..

    0

    0
  8. Melati says:

    Saya ni ..ader kt opis arini sajer nk buang masa yg layan saya ni watper….org bodo jer layan saya ni..

    0

    0
  9. yy says:

    yeahhhh.. nenek dapat cucu perempuannnnnn….

    0

    0
  10. haffizah pja says:

    Tahniah, COMEY baby Girl :)

    0

    0
  11. Melati bunga busuk says:

    nape melati tu komen mcm orag x cukup akal…bang nara…len kali klau melati kasi komen tu bagi tapis la sikit…dia ni klau komen mcm orang x ad iman…ingat melati..ap y ko cakap tu nanti mesti balik kat keluarga ko sendiri…mesti ramai y mendoakan y x baik wat ko dari y baik…

    0

    0
  12. kim kardashian says:

    Comel anak fasha. Yang si nora bila nak kahwin? Kerja merendekkk je dgn nedim. Aku dgn kanye west pun dah kahwin. Tak malu ke?

    0

    0
    • anon says:

      Ni pasal pasha sendal lah, kenapa pulak ade nama nora?? Oh ye tak ye, kan pasha ni perampas laki nora….hmm….harap satu hari ade pulak org rampas laki dia ni.

      0

      0
      • anon anon says:

        hoi anon,perampas ke tak perampas,tgk perangai la.kalau nora tu elok perangai xde nye die nak bertenggek dgn jantan lain.

        0

        0
  13. timah letop says:

    nara anak engko kuning sebab kau bagi bini kau makan dgn duet hasil sebarkan cerita tak baik artis waktu pregnant

    0

    0
  14. dina says:

    comel putri fasha n jejai.
    wat a blessed couple.

    0

    0
  15. Kate says:

    Nara, tak elok anak pakai headband . Not good for their blood circulation. Kalau ketat pun budak boleh cakap ke? Plus, mmg tak cute budak melayu pakai headband. Anakmat salleh pun not all comel pakai headband. So please jgn pakaikan kat anak ok. Kesian budak tu.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    ada sesiapa tak yg tau fasha bersalin normal atau sizer? sebab setau sy 1st baby sizer

    0

    0
  17. Anonymous says:

    jemaima? blh panggil jemah ni..huahua

    0

    0
  18. mak mah naik angin says:

    tak berapa nak cerah + tak berapa nak comel mak jemah ni

    0

    0
  19. noragedik says:

    bagusla si pasha ni dr si nora tu. tengok jejai kemain syg kt si pasha skg sbb fasha ni ibi yg baik.isteri yg baik..asyik dgn anak2 n suami je.bukn mcm si nora yg asyik berkepit dgn baju2 sendatnya.kawinnya tidak.dekat ig nk komen yg baik2 je.cuba korg bg komen teguran.mesty kena block punya laa… dahla dtg berlakon di bukit keluang, kemain berlagak diva.fans nk bergmbo pandang pon tidak.zizan ng sam elok je bergmbo. ajet hot since follower cecah 1m.sombong dn bongkak

    0

    0
  20. siti says:

    saya suka dgn kesederhanaan fasha. takde nak sorok gambar, nama dan sebagainya. dan tak kalut baby baru bape hari nak shoot2 gambar bagai huuhuhu

    0

    0