Written by AbangNara | March 27th, 2014

Seronok Abang Nara melihat gambar pasangan suami isteri Aidil Zafuan dan Zarema Zainal ini. Memang terserlah kebahagiaan yang sedang dikecapi mereka setelah sah bernikah kira-kira 2 minggu lalu. Tentu mereka masih berada dalam fasa bulan madu dan sedang mengenali diri masing-masing dengan lebih mendalam lagi.

zarema dan aidil

Apa pun, kehidupan selepas perkahwinan lebih mencabar dan pasti ada dugaan serta pancarobanya. Kenalah banyak bertolak ansur dan saling memahami. Semoga kebahagiaan yang dikecapi kini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Lagi beberapa gambar pasangan ini dengan membaca artikel sepenuhnya.
zarema dan aidil

P.S: Berita baik untuk pelajar dan pemegang Baucar Buku 1 Malaysia (BB1M). Tebus BB1M dan menangi ipad di koperasi kedai buku universiti anda menggunakan 3 langkah mudah. Untuk maklumat lanjut layari www.pts.com.my/bb1m


zarema dan aidil
zarema dan aidil
zarema dan aidil
zarema dan aidil
zarema dan aidil
zarema dan aidil

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

129 responses to (7 GAMBAR)Pasangan Bahagia, Aidil Zafuan & Zarema Zainal

  1. Ntah says:

    First!!!!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      perlu ke????? jaga la perasaan org lain.. tak payah menunjuk sgt.. kalau dua tiga minggu kawen mmg semua manissssssss.. tgk la dua tiga tahu.. jgn keluar statement lain plak.. kang malu jilat ludah sendiri

      0

      0
      • Datin K says:

        eh mcm lawa pulak zarema dalam ni.. owh lupa, gambar selfie, mestila upload yang lawa2 je.. kikiki

        0

        0
      • betik says:

        apa masalah ko? nk jaga hati sapa? dorang dh nikah. dah halal.
        sapa2 yg jeles tu, jeles x bertempat.
        dh dorang mmg tgh happy, bior ler..

        0

        0
        • Anonymous says:

          kahwinlah 5 kali pon aidil…halal macam rita pun bercerai jugak… dasar jantan dayus. puihh

          0

          0
        • chronicz says:

          tgok la dalam kesemua gambar tu? sapa beria selfie lebih.. hahha
          nk tayang kat orang ke jemah?!!

          0

          0
      • Neelofa says:

        budak camera360 ni, cantik pulak muka..

        0

        0
      • Wawa Zainal says:

        lebih sweet kalau ngn rita weh,
        tak tipu,

        0

        0
      • ayu perlis says:

        jaga perasaan sapa? perasaan hang? haha
        dah tu sampai bila plak dia nak kena jaga perasaan ex janda dia?
        paham ka maksud move on hang ni?

        kot nak jaga perasaan anak2 dia pon. bukan dia berzina. dia dah kawen. so?

        tolong la biaq p la kat depa. kalo hang support RR pun jangan semua yg depa dua orang ni buat jadis kudis kat mata hang.

        live ur life happily boleh tak?

        0

        0
        • Anonymous says:

          ADIK zarema ke ni? marah semacam je

          0

          0
        • izz says:

          tu si ayu raudoh ler

          0

          0
        • Anonymous says:

          emo lebeyh. kalau hang adalah ex wife dia, hang rasa la mcm mana perit tgk gambaq ni. hang ni betina ka, wanita?
          Simpan sikit rasa simpati sbg seorng wanita boleh tak?

          0

          0
        • anonymous says:

          Hang ni emo lebeyh awat? klu x support RR pown, blh pikiaq la sbg seorang manusia yg ada hati perasaan. Hang ni, perempuan ka? oh, mungkin hang ni pown bini no.2..tu pasai hang senang2 ja bg komen mcm nih.
          Kalau hang di tempat janda dia, hang taw la mcm mana..
          jd lebih berperikemanusiaan sikit blh tak?

          0

          0
        • blueberry says:

          Xla…tukang cuci jamban rumah Rita 2 yg meroyan sakan dapat gaji sikit jer….hahahahaha

          0

          0
        • ZIOE says:

          sudah-sudah le….diorang bahagia, rita ok, baguslah…cuba tengok diri kita sendiri…kita ni bahagia ke tak?…tak baik dengki n iri hati dengan orang lain… doakan yang baik2, doa yang baik2 tu akan datang kembali pada kita….

          0

          0
        • needy says:

          I setuju dgn Ayu Perlis. Keadaan AZ dgn RR dah terlalu runcing, mcm terlalu complicated utk diselesaikan. Sometimes bila dah jadi macam tu, the only way is to close old book and start a new chapter. Zarema seems to be a nice girl. I doakan mereka bahagia. Ini adalah peluang AZ utk merasa kebahagiaan. I percaya RR pun akan temui kebahagiaannya juga. I tak rasa gambar mereka menunjuk nunjuk. Nampak simple and sweet je. Satu je pesanan. jgn lupa tanggungjawab pd anak anak, terutama bila ada anak baru nanti. Pertalian ayah dan anak takkan putus sampai bila bila.

          0

          0
        • Anonymous says:

          rupanya wawa n neelofa tu org yg sama. ntah2 tu abg nara. sj nak buat crite lbh hot

          0

          0
        • Anonymous says:

          SEDARA mara mungkin hahaha. mcm takde perasaan plakk, name ayu dah, tp mesti hati x ayu sgt kannn kannn

          0

          0
        • Anonymous says:

          korang yg emo lebih2 , tak nampak lak .. biar la depa dah kahwin .. busuk nye hati

          0

          0
    • Olga says:

      APASAL AKU TGOK AIDIL NI SELEKEH MCM X TERURUS JE,TU LA PADAN MUKA SAPE SURUH KAWIN NGN ZAREMA,DAH LA XPNDAI NAK MENGURUS SUAMI,ASYIK SIBUK MENGURUS DAN MENGHIAS DIRI SENDIRI SAMPAI DAH MCM BAPOK SIAM

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku tau ko bapok olga , jgn samakan org lain dgn diri ko ..

        0

        0
      • norleo says:

        Apa nama ex-hubby Rita tu…..Dia tu xada pedoman lansung dan xbertanggungjawab….mmg patut dgn kata ibubapa…tapi fikirlah.

        pada ibubapa yang bertungkus lumus nak pisahkan juga keluarga tu..ingat tuhan tu maha agung dan adil…tak selalunya sentiasa menang. Sekarang ni tuhan nak bagi balasan CASH didunia dah dapat.

        Buat ex-hubby Rita..awak kena jaga betul2 hubungan ni jangan sampai nanti orang tepuk tangan.

        0

        0
  2. Anonymous says:

    yuckk!

    0

    0
  3. Ntah says:

    Fist!!!!

    0

    0
  4. pondan thai says:

    i like aidil

    0

    0
  5. Mr. Right says:

    aidil ni buat anak mmg teror…jaga anak?? hancur..fasa kebahagian sdang berlalu pergi… lps ni zarema plak terima nasib…mamat ni mmg kaki betina…

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Zarema ni nmpk lebih lawa kalau tak make up..natural beauty. Semoga berbahagia till Jannah. Amin

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Pasal lepas kahwin aku tgk muka zarema nak iras2 rita pulak….

    0

    0
  8. Bulat says:

    sedih bila anak aidit tanya Rita “Siapa nie mommy?” hurmm…

    0

    0
  9. BORING TUL.. says:

    Mula-mula kawin bahagialah… dah beranak pinak… minyak wangi pun bau busuk… bosannya asyik citer diorang ni…

    0

    0
  10. lolo says:

    btol… zarema nampak cantik even tak makeup…natural beauty…

    semoga perkahwinan kali ni kekal till jannah..aminn

    0

    0
  11. apepejela says:

    hushhh…aidil dh gemuk..camne nak lari kt padang nie…bayo mahai main bola ntah hape hape…..haiishhh…camne anak2 tgk picture babah diorg ngan org lain…

    0

    0
  12. shi says:

    tolong la.. geli ngan couple ni.. please.. la jgn kuarkan lg citer dia orang ni!!!!!!!.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    apapunn rita jauh lagi cantik daripada zarema.

    0

    0
  14. Mishpenaut says:

    Dy lagi cun kalo xmekap, natural beauty, udah2 ler kome nak marah, dah jodoh depa nih Qada’ dan Qadar,

    0

    0
  15. woiittt.. says:

    apsal aku tgk zarema ni cun plak….

    0

    0
  16. zack says:

    Bukan nak ngata, tapi hakikat sebenar what goes around..comes around.
    Nafkah anak berkira sangat2.kata x cukup gaji la bagai…tp baru minggu lepas datang showroom kereta mewah untuk riki2 kereta baru untuk dihadiahkan kepada isteri baru sempena besday katenye!!!!…hado pulak duit ko ye aidil..tahniah la…

    0

    0
    • perasan forever says:

      lelaki melayu… berlagak lebeh…gile puki. Utang keliling pinggang tak apa tapi MELARAM = MESTI!!. kalo tidak camna nak dapat betina. Tapi kita tau siapa dia sebenarnya sekarang.

      0

      0
  17. minahSENGET says:

    kebahagiaan biarlah kita sendiri je tau. kesian anak2.

    0

    0
  18. ainaa says:

    kaki zarema, blakang aidil, kolam renang.. MOTIFFF???
    kbye!

    0

    0
    • akubencikau says:

      aku salah tengok ke c aidil tuang air sendiri????anyone please betulkan if aku salah tengok…

      0

      0
  19. saje ingatkan says:

    Biarlah mereka dgn kehidupan mereka,cme jgn dilupa tggjwb yg ade ble dh ade yg len. Mmg awl2 kwen manis je semuanya,jgn dh lme kwen yg manis jd masam.pndi2 la jge bhtera yg di kemudi. Jd lelaki ni berat tggjwbnye,krn jika alpa, neraka la jwbnye. Si isterk jgn lpe jge diri, anda tu hanya tuk tatapan si suami. Semoga bahagia and selamat beramal.

    0

    0
  20. penari makyon says:

    honeymoon2 jgk aidil oi.. jgn lupa bli cenderahati utk ank2

    0

    0
  21. farish says:

    fmly pompan ni dlu yg mkn hrta org klg, dlu miskin dilantik jd org beso dkt klang lps tu buat rumah mcm istana kt klang..kaya raya mkn hasil hrta org yg ditipunya, bpknyer da mninggal, yg tinggal abg2 nya yg mcm samseng besar dkt klang ni..dasar fmly xbaek..da kene la tu..lakinya buat org, kawen ngn bni yg mcm haram. org baek kawen dgn org baik. org jht sndiri mau ingt..nti dpt la tu..

    0

    0
    • needy says:

      Astaghafirullah…biarlah Allah sahaja yg menghukum. Takut jatuh fitnah.

      0

      0
    • hashbrown says:

      jgn mengaibkan org mati Islam tak ajar mcm tu..org dah meninggal, tak payah nak sebut benda2 tak elok..berita itu betul atau fitnah, tak payah sebut lagi dah..kerana apa jua kebaikan dan keburukan si mati buat semasa hayatnya, itu antara dia dengan Allah..apa nasib si mati kini hanya Allah yg Maha Mengetahui..kita ni pun manusia yg hina sentiasa berbuat silap..apabila kamu mengaibkan si mati sebegitu sekali, just imagine itu saja dah berdosa..then fikirkan betapa ramai org lain yg membaca..sekiranya mereka percaya, dosa kamu dah bertambah disitu..then fikirkan juga sekiranya org lain menyebarkan perkara2 yg kamu tulis, berapa ramai pulak org lain yg membaca..dah berapa banyak dosa kamu buat..ada yg menokok nambag, dosa lagi..harapnya sebelum kamu menulis apa2 yg boleh menjadi fitnah, yg membuka aib, etc gunalah akal dan iman…bukan menulis ikut nafsu..

      0

      0
  22. ila says:

    bahagia aidil derita rita

    0

    0
  23. KakNgah Gangster says:

    aa la Zarema nmpk muda dan sangat cantikkk lps kawen….tetiba plak aku suka tgk muka dia….tahniah korang berdua.

    0

    0
  24. Olaf says:

    eh nampak lawa plk si zareema ni pas kawin….nk kutuk2 pn x guna dia org dh kawin pn…doa kan dia org bahagia sdh le wlpn hati x suka…

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Kenapa couple ni tak nampak ceria seperti pasangan lain yang berbulan madu. Mana boleh samakan cinta pertama dengan cinta kedua. Bulan madu buat kali pertama dengan kali kedua kan.

    0

    0
  26. Zorro says:

    Cantiknya Zarema selepas di edit camera 360 kann….

    0

    0
  27. zaza says:

    kenapa dulu masa kawin dengan rita rudaini asyik takde masa nak jalan jalan mcm ni ek…ye laa lelaki kan,.kalau dah taknak…hmm sentiasa takde masa..kalau nak…sedaya upaya cuba..

    0

    0
  28. mulut celupar says:

    xgeli ke dgn bapak org zarema?? lepas brnk nnt, jage cket zarema, kang kena tggl dgn aidil ni.ahaks…kaki perempuan.puih…

    0

    0
  29. Anak Jantan says:

    berbulu je Rita Rudaini tengok…bahagia……..

    0

    0
  30. YELA KOT says:

    pape pun….ok la…xdela seksi sgt cm sesetengah artis tu…..huhu

    0

    0
  31. bini azril says:

    ni pun perluka nak kuarkan dalam nara???? adoiiiii tolonglaaaaaaaaaaaaaaaa abg nara huhuhuhuhuhu

    0

    0
  32. Mishpeanut says:

    Bukan ke dulu Rita yang ajak Aidil lari ke siam ? yelah Aidil mase tu baru belasan tahun kalau xsilap lah, dah xdak jodoh depa nak buek lagu mane, kite nih sape lah nak menidakkan takdir Allah, kalu xley mendoakan kebaikan xpayah nak doa buruk2, satgi kena kat hangpa lagu mane ? what goes around come around

    0

    0
    • Anonymous says:

      belasan tahun…tapi telor dah gatal nak berbini

      0

      0
    • chronicz says:

      Rita yang ajak aidil lari ke siam? oh please.. aku yakin, keputusan tu keputusan BERSAMA.. bukan rita sorang, sb klo nak ikot kan, apa yang ada pada aidil tme die nak kawen ngan rita dulu? diaorg ambik keputusan tu sebab CINTA.. tp bila aidil cite kat family dia, family dia x restu… aku yakin, aidil pun sure tak boleh lupakan rita. sebab istimewanya rita dalam hati aidil lah yang membuatkan dia kawen jugak dengan rita walaupun mak ayah tak restu..

      0

      0
    • kuntOm renjOng says:

      Ko nih Punat… cakap jgn pakai lutut… bleh…
      Aidil tu jantan ke betina..
      Yang ikut lari kahwin kat Siam tu kenapa…
      Dah tak boleh pikir ke… kalau pon Rita yg ajak…
      Puuiiihhhh….
      Dah tahu tak cukup umur sibuk nak berbini
      Dah dapat anak pon tak tau nak pikir…
      Sikit2 lari rumah…
      Macam pondan sangat kan….
      Tu lah dah menjangkit… dapat bini pon muka iras pondan …
      Selfie ke hulu ke hilir….
      Feeling lawo ke…
      Apa pon… orang kalau jadi perosak rumahtangga orang ni
      Aura busuk dia lekat sampai bila2…
      Nasib ko lah Jemah…. dah lah muka tua… nampak busuk plak tu…
      Title perosak rumahtangga ni mmg suwe…

      0

      0
  33. hamba ALLAH says:

    kita doakan jela kebahagian dorang berdua. Kalau itu jodoh yg Allah telah tetapkan, siapa kita nak mengadili?!

    0

    0
  34. sawi says:

    nara payah nak buat ayat geli boleh,, nyampah .dulu masa kecoh2 hal mike bedua sibuk la kata gitu gini,, bila part bahagia trus backing ..nila manusia dicela pastu di sanjung,,ayat biasa3 sudah,,

    0

    0
  35. cik piNgu says:

    bahagia la.. mmg la bahagia mula2 kawen mne ade org nk bperang besar kalu tgh manis2..

    jgn lagi dua tiga tahun dah buat anak berderet mcm2 plk. tlg jgn show off sgt… simpan je utk diri sendiri. pk hati org lain..

    0

    0
  36. farudin says:

    Baca psl Rita & anak2 kat Utusan hari tu..rupa nya Aidil dah 9 bulan tak jumpa anak2 dia..seblm 2 minggu nak kahwin baru dtg jumpa Rita & anak2.
    Smpi anak2 tanya kat Rita sapa Aidil ni..sedih kan?
    Perlahan2 tebus kesilapan pd anak2 ya Aidil.Jgn abai kn terus.
    Anak2 kamu tgh membesar..comel & cerdik.
    Aku salute kat Rita..kuat btol dia.sgt sporting..lpaskn anak2 spent time dgn bapak mereka.
    Yg lepas2 tu dah lah..they’re try to move on as well.

    0

    0
  37. weng weng says:

    baru kawin mmg wangi..semua perfect..tak berenggang. kita tunggu 3 tahun lagi tengok..

    0

    0
  38. Tabitha says:

    Yucksss… tak minat… pls stop their story… bukan retis pun

    0

    0
  39. AKUEY says:

    Astafirullah al azim..jgnlah komen seolah2 anda jiran/saudara rapat/kawan baik sgt smp tau semuanyer..Fitnah.Doakan yg terbaik.
    “Sesiapa yang ada padanya kezaliman terhadap saudaranya (muslim yang lain); seperti terhadap maruah dan selainnya, mintalah halal pada hari ini sebelum tiba waktu yang tidak ada dinar dan dirham (Hari Kiamat). Sekiranya baginya kebaikan (amalan soleh) maka akan diambil darinya dengan kadar kezalimannya. Jika tiada baginya kebaikan, maka akan diambil dos orang yang dizalimi lalu ditanggung ke atasnya” (Riwayat al-Bukhari).

    0

    0
    • kuang kuang kuang says:

      dah letak gambar suh org tgk..mmglah kena komen..dah tu kalau perangai tu pulak org dah tau tak tanggung jawab ngan anak bini teruklah ko kena..apa hal??

      0

      0
  40. suka suki jer says:

    alaa biaselaa tu manusia ni… memule benci…lame2 msti jadi suke…byk cnth dah nmpk…huhu

    0

    0
  41. Syazwan says:

    Sebagai seorang muslim kite mesti kena ingat..Sebaik-baik kite merancang Baik Lagi Perancangan Tuhan.

    0

    0
  42. sofea jane says:

    si pompuan tu tetap nampak tua gilers…..takde taste betui si aidil nih…

    0

    0
    • O_o says:

      tua takpe.. janji duit berkepok!.. ok laa tu…

      0

      0
      • kuntOm renjOng says:

        Aidil mmg mata duitan
        Dulu dgn Rita pon banyak Rita yg support dia
        Sekang Jemah plak lah…

        Aidil tau cepret sana cepret sini
        Tabur sperma … buat anak…

        Tapi aku rasa dgn Jemah tak berani kot Aidil dari rumah
        Kang abang Jemah yg kememeh tu cari belasah Aidil
        Tak cukup tanah nak lari

        Hahahahaha

        0

        0
  43. tinot says:

    woi sape kte zarema tk lawa.mmg lawa diala dr rita..rita tu nmpak dah tua.lately lgla,mekap tebal giler.putih cam tepung gomak nk cover kedut..logikla skit.mmg lawa zarema ni.tgkla abg dia mcmna.tkkanla lari jauh kot.bcakap bukan main..tilikla diri sendiri..dah nyata dia lg lawa lg muda dr rita yg mulut ya ampun tu.cri publisitila tu kt utusan..wat wat baik..tp ade hidden agenda nk jatuhkn aidil..nk jugak ckp lama giler tk jumpa ank.pdhal sblum ni aidil nk jumpa dia yg tk bg.

    0

    0
    • O_o says:

      rita nampak tua?? seiring laa dengan usia dia kan!! iye zarema lawa jugak tp pd pandangan mata org len nmpk tua laa tak seiring dgn usia dia.. kalo nak bandingkn kecantikan rr & zarema tunggula nanti umur zarema seusia rr.. yg kau emo sgt nape? macam tahu luar dalam kisah hidup dorang aje..

      0

      0
    • huh says:

      Adik Zarema ke ape smpi tau org nak dtg jumpe anak ke x? LOL..

      0

      0
    • Anonymous says:

      APA KURANG NYER MULUT AWAK TINOT YA AMPUNNN NGATER ORG MCM TEPUNG GOMAK BAGAI SAMA JE MULUT AWAK TINOT YA AMPUNNNNN

      0

      0
    • kuntOm renjOng says:

      Oi Tinot….

      Ko ni mesti sedara mara kaum kerabat Aidil kan
      Ko tau semua hal dalam spenda dia
      Ke ko kakak dia yg tahi lalar besar anak lesong tu
      Puuuuuuiiiiihhhhhhh

      0

      0
  44. bahagia kewwww.. says:

    Hmm…takpe..kita kasi la diorg wangi2 dulu.tggu la sthn dua lg..samada mslh akan tmbul dari pihak aidil or si bapok ni.nti tbau2 la tu dek wrtawan.

    Aku mmg suka sgt kalo anak2 semakin akrab dgn aidil.sbb aku tau si bapok ni last2 akan rimas..kui3x..lps edit 360 baru nmpak wanita tulen skit.:))).tahniah krn pilih 360

    0

    0
  45. minah jambu merah biru says:

    Aidil macm tk hepiiii je apesal ?????? masa belom kawin kemarin ambek gambar ngan zarema muka hepi je..bila dh kawin pulak ambek gambar muka monyokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk aje dh kenape ????????? teringat n rindukn anak2 ke ? emmmm kalau teringatkn anak2 gi lah tengok anak2 tu…jangan lupa bawak duit sekali sebagai buah tangannnn..

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Mungkin baru sedar yang layanan Zarema tak macam layanan Rita…. itu yang monyok je…Aidil tak nampak happy. Duduk jauh2 dlam flight. Di swimming pool pun termenung jauh. Makan sorang2. Zarema je yang nampak syok sendiri.

    0

    0
  47. tengah tepi says:

    korang semua tau x knp diorg cerai berai..sbb kawen xde restu org tua,,kan dah kter jgn mlwan ckp mak ayah..tak aman rmhtgga..tp brpa ramai yg pedulik bila org tgur..bl dh jd mcm ni..xyh g nk slhkn saper dah..bnd dh jdi kn..bkak buku bru..ml hdup bru..

    0

    0
  48. anon says:

    Tengah tepi……ade restu ke tak, panjang pendek jodoh seseorg ditangan tuhan. Kita cume merancang tapi dia yg tentukan. Erra, Dynas, Sari Yanti, Liza Abdullah and ramai lagi tu…..adekah mereka bercerai kerana takde restu?????? Segala2nya dah ditentukan, cume kita tak nampak.

    0

    0
  49. ditto says:

    Ermmmm…Ermmmm…
    mcm nilah… CINTA pertama dia ng RR.. smpi nun jauh sana kawen.. kira meredah onak duri.. kerat jari lah klu kawen ngan Zarema ni, Aidil tak pernah terlintas psal RR..
    mesti punya lah.. sekurang2nya.. tgk cekodok tu pun teringat cekodok bilis RR.. percayalah!

    0

    0
  50. Sotong Gendut says:

    macam mana eh perasaan anak-anak Rita kalau tengok bapa dia dah kahwin dengan orang lain..gambar sini sana…macam mana eh anak-anak Rita nak hadapi tomahan rakan2 apabila mereka berdua tak de bapa.. mcm mana eh? mcm mane eh? aku yang umur 22 tahun masih tak dapat bayangkan kalau perkara ini terjadi kepada aku… Ya Allah kurniakan kekuatan kepada anak-anak Rita untuk tabah hadapi dugaan.

    0

    0
  51. FANS says:

    KITA TUNGGU 2,3 TAHUN LAGI. *kalaupanjangumur

    0

    0
  52. mimi says:

    Jangan nanti kesilapan sekarang jadi igauan sampai tua..ada anak tinggalkan,you miss masa membesar mereka,tak sama nilai duit dengan masa anak2 perlukan kasih sayang bapa.percayalah kau akan menyesal kerana kau tinggalkan tangan2 kecil yang terkapai2 nak hidup.just kerana hasutan dan pujukan orang sekeliling yang tak membantu pun.ada anak langsung tak hirau,ada bini cerai dengan sms je..apa punya insan.

    0

    0
  53. Jiran k0 says:

    Kena ingat si aidil ni ada anak dengan rita . Andai kata dia sayang gila kat anak-anak dia , boleh jadi dia kahwin balik dgn rita .

    0

    0
  54. Linzy Longkang says:

    Sedapnyer aidil kawen anak org kaya komain lepak jekkk kat kolam renang tak pakai baju

    0

    0
  55. Sambal Terubuk says:

    Apalah nara ni..asyik2 citer berok 2ekor ni…boring ler…nengok muka si aidil ngan zaremah nih bikin muntah ijau jer..

    0

    0
  56. Tak Kisah says:

    Elehhhhh…aku mmg peminat RR..dan aku mmg BENCI tahap ULTRAMAN kat A & Z ni…to RR…you are my superwoman…suatu hari you pasti bjumpa sorang lelaki yang benar2 sejati..penderitaan dan kesedihan akan hilang..there is a light at the end of the tunnel RR..

    0

    0
  57. Sape niyhhh says:

    Sapa cakap si zarima ni tak makeup..makeup lah tapi buat ala2 natural..btw…tahniah la..tumpang tangah bahagia ni lbh baik nikmati puas2..keluar ank 2,3 orang pas ni tenguk pulak nasib kau..

    0

    0
  58. cloud 9 says:

    hai sumer blh tak share username aidil dlm instagram..nak follow

    0

    0
  59. cloud 9 says:

    mcm mana nak follow instagram aidil yea….

    0

    0
  60. Melati says:

    Pakai lah Camera canggih camaner pun tetap macam itik serama gan David Bechkam…malu dira Zamrema jer Nara oiii buat aper lah Upload gambar2 Zarema tu Macam David Bechkan kawin gan itik …kesian Zareema tu jadi bahan ketawa aku tengok…

    0

    0
  61. Mdm Poppy says:

    Kan cantik make up natural..Lebih sesuai.

    0

    0
  62. Jadoo says:

    kenapa aku sependapat dgn korang yg ckp zarema cantik dlm pic ni? em..korang takyah la kecoh2 ye. rita pun dah move on. dia sendiri dah bgtau takde perasaan lg dah dgn semua tu malah dia seronok tgk aidil dah kahwin. doakan yang baik2 aje ye..

    0

    0
  63. ra says:

    aidil lg byk tanggungan lps ni…maintenance isteri tinggi…dulu blh ar ngan RR…tak bg pun tak pe…la ni…semua kena tanggung….

    0

    0
    • Baba Nyonya says:

      RR yg maintenance tinggi laa sebab culture shock jadi artist dan berlagak diva tak habis2 sejak dulu sampai sekarang..artist Malaysia kan ramai yg perangai mcm ni..biar nampak diva dimata masyarakat w/pun sebenarnya poket kosong..si Z ni maintenance biasa2 aje w/pun dia mmg berduit…lg pun Z ni dah lama hidup kaya..bapak dia masa hidup pun banyak guna nama dia dan anak2 lain utk pelbagai aktivity biz, so kau ingat Z ni takde duit? luaskan sikit otak tu ye..bila bapak dia meninggal, anak2 sebagai waris akan mewarisi harta peninggalan..hartanah aje dah berapa banyak milik arwah tu, cairan tunai lagi, saham lagi, kenderaan lagi, tah apa2 lagi yg dapat pada anak2 setelah meninggal..so, sebelum tulis tu fikirlah sikit bhaii..

      0

      0
      • Anonymous says:

        KAYA HARTA BAPAK BUAT APE NOKK…….. BUKAN NNT DLM KUBUR ANGKUT HARTA 2 DLM KUBUR KAYA MANA PON MATI PAKAI KAIN KAPAN PUTIH JUGE SAMA MACM ORG MISKIN JUGE AP NK BANGGA KAYA DUNIA TP MISKIN AKHIRAT….BIAR NMPK MISKIN HINA DMATA MANUSIA JGN SMPAI NMPK HINA DMATA ALLAH SUSH NNT… ALLAH XPNDANG LA HARTA BPAK DY TP AMALN DY,,

        0

        0
      • kaya yg nko banggakan??? says:

        Kaya dgn bedal duit rakyat watper bhaiiiiii…sib baek dah arwah.kalo tak..mmg dlm tangan sprm la dia sekeluarga.toksah nk bangga bagai la dgn limpahan duit rakyat tu.org klang semua tau la.baru takat jd adun je tu dah tibai bagai nk rak.blum lg naik jd menteri.kalo tak…tak tau la umh dia besar gunung fuji agknya.walo ada segunung harta pun tp tak berkat dan jd bualan serta cacian org buat apa baiklah tak ada apa2 tp hidup berkat sntiasa..

        0

        0
      • kuntOm renjOng says:

        Setakat kaya harta wat apa bhai
        Dah lah harta hasil rompakan
        Ko tanya orang Klang… saper yg suka ngan bapak pompuan n
        Tu yang menurun kebencian tu ke anak2
        Dah lah anak2 semua perangai tak semenggah

        Puuuuiihhhhhh

        0

        0
      • Sotong CIMB Clicks Cute! says:

        aku rasa korang ni semua mcm silap topic aje..bukan ke baba nyonya ni menjawab statement ra yg sebut pasal maintenance zaremah tinggi? tu sebab baba nyonya reply pasal zaremah tu dah mmg kaya, so soal maintenance tak menjadi issue..dia kaya hasil bapak dia menipu ke apa ke, itu dah out of topic..korang ni mcm budak2 pulak..baca lain, jawab lain..adoiii la..

        0

        0
  64. mami penang says:

    Baru lagiiii…. mmg la bahagia..

    0

    0
  65. biarlah says:

    biarlah….. kebetulan dapat org yg berduit lebih

    0

    0
  66. Wan Z says:

    Nara ni dah macam dajal

    0

    0
  67. Ruhani says:

    aidil. suami yg curang.zarima perampas dn org tua aidil ?????????? sepadan dn serasi

    0

    0
  68. mom says:

    RR bole trima da aidil kawen.. korang plak yg lebih…. aku tgk gmbr ats tu biasa jer.. org br kawen kan..biasalah… aku rs si Fauziah Gous lg over gedik gmbr gn laki.. dorg ni xde pon gmbr2 dukung, cium2 ke apa wlopon cium pp… RR da redha, so kita doakan la kebahagiaan RR, AIDIL&ZEREMA…

    #zerema lbih cntek without mekap… bila mekap nmpk tua…

    0

    0
  69. anje says:

    dia ni retis ke.. yg sorg main bola jek kot.. yg ppuan dayang nora danish jek kott..

    0

    0
  70. ati says:

    korang nih..udah-udah ler tuh..tak payah gaduh2..seme tuh kan qada’ & qadar..back to basic erk..
    jom!!lawat blog kawan..http://murahnyanakcantik.blogspot.com

    0

    0
  71. Sedara Che Ta says:

    KENAPA BILA TGK GAMBAR AIDIL DAN ZAREMA SELEPAS KAWIN NI… AIDIL SENYUM MCM X IKHLAS JER… MCM ADA MASALAH RUMAHTANGGA JER…

    BERBEZA DGN GAMBAR AIDIL MASA MASIH SUAMI RITA RUDAINI YG DULU… BERGAMBAR DENGAN ANAK- ANAK PUN CERIA JER…

    JUST SAYING. ..

    0

    0