Written by AbangNara | March 20th, 2013

Masih ingat lagi entri gambar Nora Danish berjalan-jalan di Jepun? Abang Nara ingatkan Nora Danish pergi makan angin namun rupa-rupanya ada photoshoot untuk Uniqlo di sana. Jutaan tahniah diucapkan buat Nora Danish yang telah pun dilantik menjadi duta Uniqlo Malaysia.

nora danish uniqlo malaysia

Memang amat sesuai dan tepat sekali pilihan Uniqlo Malaysia untuk menjadikan Nora Danish sebagai duta mereka. Nora memang cantik, manis, cute, comel serta menawan dan memang bersesuaian dengan variasi pakaian yang dikeluarkan oleh Uniqlo. Pasti lebih ramai yang akan mencuba untuk membeli belah di Uniqlo selepas ini.

nora danish uniqlo malaysia

Jutaan tahniah sekali lagi kepada Nora Danish atas perlantikan ini. Lagi 5 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Uniqlo Malaysia.
aura whiteP.S: Sekiranya anda mengalami mana-mana masalah yang tertera di atas, bolehlah cuba mengambil Aura White sebagai langkah penyelesaian. Ramai yang sudah berpuas hati dengan kesan yang ditunjukkan. LIKE Facebook CantikNara untuk info lanjut.

nora danish uniqlo malaysia
nora danish uniqlo malaysia
nora danish uniqlo malaysia
nora danish uniqlo malaysia
nora danish uniqlo malaysia

p/s: Hangat betul butik zawara, semua kawan-kawan abang nara dah jadi peminat setia butik zawara, Jom sama-sama tampil bergaya dan sopan dengan koleksi exclusive dari zawara. Kualiti macam jenama antarabangsa tapi harga murahnya!!! KLIK GAMBAR INI

89 responses to (7 GAMBAR)Nora Danish Dilantik Menjadi Duta Uniqlo Malaysia

  1. Peah says:

    Dah 32 pun nampak macam 23 dia ni

    0

    0
    • furby says:

      awww cantiknya. macam artis korea. dia ni makin berumur makin cantik.

      0

      0
    • maggi kari slurrpppp says:

      comel…style mcm org Korea
      ND nmpk sgt muda, mcm remaja….tak nmpk mcm mak org pun

      0

      0
      • Mariah Kari says:

        kdg2 aku tgk muka dia ni mcm dct….comel dia ni…ala2 korea gitu..tp asli n no plastik..hehe..nway dia nmpk tinggi plak dlm pic ni…penah jumpa dia live tp x la tinggi sgt..

        0

        0
        • Kari Family says:

          nora ni memang awet muda, hr tu dia ambik pic dgn rayqal..nmpk mcm kakak 18 tahun dgn adik…bukan mcm mak dgn anak

          0

          0
    • lalalililulu says:

      adoyyy comey’yyyyyy … mcm xcaye die nie 32 thn… mke mcm baru lps abes SPM jeee….

      0

      0
    • nenas says:

      Seriously muka nora macam muka JIHYO runningman.
      sama cantik, tapi mesti nora lagi original. hehe

      0

      0
    • bukan artis says:

      seiras Song Ji Hyo (Running Man)

      0

      0
    • cungkam says:

      kan dawt tu ko nain ng mah nih pei na ka dawt lo cu

      0

      0
    • Dia lahir 1982, so umur dia 31 lah.. apa pulak 32..

      Apa-apa pun, Nora.. Kau tu dah tua… tak payah nak Uniclo sangat lah…

      Ha ha ha ha ha ha…

      0

      0
    • kak timah says:

      ye lah nora nampak mcm jantan hasil kesan edit contoh gambar nmbe 2 mcm ada otot sikit

      0

      0
    • Olga says:

      YANG NICK IFA RAZIAH MASUK HOSPITAL TU KNPE?XHBIS HBIS DENGAN TONG DRAM N PELAMIN RUNTUH . . . SEPANJANG AKU HIDUP NI XPNH DGR PON ORG BRSNDING PELAMIN RUNTUH N BERANAK KATIL HOSPITAL RUNTUH . . NTAH2 KO KOT . .SJE NK TUTUP MALU G CKP KT ORG LAIN PLAK

      0

      0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      memang betol cakap kau tu peah minah jambu stuju…nora ni muka dia macm minah studen je kan cantek je muka dia…elehhhh 32 maseh muda lagiiiiiiiii ella ratu rock tu maseh lagi jambu n ayuuuuu…..

      0

      0
    • nara reader says:

      cakap terus terang, aku memang suka konsep photoshoot macam ni.
      kat korea dah banyak CF konsep pastel colours ni, menyerlahkan lagi wajah model.
      malaysia pun patut banyakkan natural colours camni, jangan asyik nak tonyoh muka models dengan eye shadow hitam kau & lipstick merah darah mung.
      orang malaysia terbukti cantik menarik tertarik kau memang the bomb!

      0

      0
  2. 1dfan says:

    Setakat gmbr mcm ni igtkn kt Malaysia pn blh ambik gmbr..bukan ada pemandangan pn. Perlu ke jalan jauh2? Baju uniqlo kt sini brlambak je. Btw,Nora Danish cantik gile

    0

    0
  3. Anonymous says:

    awet muda sungguh nora ni.

    0

    0
  4. she says:

    walaupun gambar sebelum2 nie die seksi ya amat.. tp tak dapat dinafikan die mmg comel sangat.. kalau pkai tudung beribu kali ganda comel…

    0

    0
  5. runners says:

    she reminds me of Song Ji Hyo. hiks

    0

    0
  6. Qistina says:

    comel sgt nora danish . awet muda >.< .

    0

    0
  7. she says:

    mesti nelopak yang dislike komen orang kate nora comel even da 3series.. yela die baru 20-an da nampak macam 30-an..hihihi

    0

    0
  8. nara reader says:

    alamak aii…dah macam rupa orang Korea ar mung nih !!!

    0

    0
  9. Anonymous says:

    dah rupe mcm song ji hyo dlm runningman…memang korea abis…

    0

    0
  10. kiah keembong says:

    flawless even without make up… ce rozita che wan ganti nora danish… mesti nampak mcm teenage balik dengan baju uniqlo nih.. hahaha

    0

    0
  11. okay says:

    tahniah! rezeki kamu la tu

    0

    0
  12. belalang says:

    Mohon buat RM versi malaysia..sbb muka mcm song ji hyo nomnomnom

    0

    0
  13. miss apple says:

    kenapa pelik yea badan nora danish . macam badan lelaki je .

    0

    0
  14. MISS MONG says:

    Song Ji-Hyo !!

    0

    0
  15. Kai Exo says:

    Song Ji Hyo versi Malaysia ni

    0

    0
  16. ayam gemuk says:

    badan laki pe nye ? ni mesti tgok gambar laki pakai spek tu..tu bukan Nora Danish ler :P

    0

    0
  17. lola says:

    muka dia mcm lain

    0

    0
  18. entah says:

    macam photoshop badan orang lain je..badan nampak laen sangat,tepek kepala..

    0

    0
  19. Mat K says:

    Nora, tak ingat abang lagi ke? luls

    0

    0
  20. Mok CiQ says:

    cantik…mmg cantikss

    pakai tudung lagi bertambah cantikssss !

    0

    0
  21. ............. says:

    Nora ni kalau jadi duta korea memg la sesuai sgt sb muka dia mcm jepun sikit…ND ni awet muda la..comeiii n cantik….umo hnya pada angka jer dia ni bukan pada wajah…lofa..kilafairy..shila amzah kena belajar dri ND ni mcm mana nk awet muda sb ko orang semua tua sebelum waktunya…….

    0

    0
  22. Menyampah says:

    comeiiiiiii gila si ND ni….muka pn mcm budak baru abis spm jer…..cute jer dia ni….

    0

    0
  23. waty says:

    Baca komen korang sesama sendiri pun dah geli hati..adoii..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    ha’a la…pic no 1 n 2 macam badan lelaki…

    0

    0
  25. Anonymous says:

    look like Song Ji Hyo (Running Man)…. serupa sgt. Comel sgt.

    0

    0
  26. miss s says:

    cantik.comey..
    suke tgk muke dierr..manje..

    0

    0
  27. anymous says:

    cantek la comey la apa2 la.. dia terkeluar tetek tu tak pulak korang bahan. if retis laen mcm2 maki hamun keluar……ini tidak adil ini tidak adil heeee
    ps: sila jgn emo, think pstve k!

    0

    0
  28. Anonymous says:

    bahan ko kata? should have been “baham”..

    0

    0
  29. sekurengrase says:

    chomell…tomeyyy..suke sngat2 kt ND…sayunk kt nd lah weiii…muah muah..opsss over sudahhh…

    0

    0
  30. unknown says:

    eina azman nmpk tua dari nd nih. huhu.

    0

    0
  31. Anonymous says:

    mcm song jihyo..cantik ^-^

    0

    0
  32. nalea says:

    sejibik mong-ji! kalau kate adik pada ji-hyo pun aku percaya. owh adakah mereka bakal berphotoshoot skali? mong-ji sisters haha! :P

    0

    0
  33. zuu says:

    Komen korang serious xleh blah,aq smpai scroll balik tgok gmbar ND tau,but i admit you gus have a point,ND did look like Ji Hyo Running Man.

    0

    0
  34. bignose says:

    apa2 je lah tapi…..badan aje ketot……..idung tetap kembang besarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr………

    0

    0
  35. Anonymous says:

    nampak seploh tahun lbh muda dari pasah sendat

    0

    0
  36. cayalah ND says:

    jom kita pakat tgk nti pasa sandar pas beranak leh maintain semuda ni tak..weweeeew…tak saba nk tgk pasa lakkk.

    ND mmg muka korea pun ada,muka minah salleh country type face pun ada..mmg natural beauty!

    0

    0
  37. nelisa says:

    kadang2 macam song ji hyo, kadang2 iras datuk ct pon ada. :)

    0

    0
  38. nenek kebayan says:

    aku tgk c olga asyik nk kutuk org jek…ko cantik sgt ke? Ntah2 kaki nora lg cantik dari muke ko olga..

    0

    0
  39. Anonymous says:

    song ji hyo!!!!!!! umur dorang sebaya ke ek? song ji hyo pon 30 an. haritu kecoh kembar yoona SNSD, xkan kembar Song Ji Hyo x nak kecoh plak. she remind me to Mong JI

    0

    0
  40. Jaafar OFF says:

    Akak doa kan nora berjaya sllu hendaknya… akaksssss sellluusssss di sisi noraaaaaaa tauu… bia apa org2 dengki nak kata janji job byk masuk, duit byk masyukkkkkkkkk… yang snng kita, yg ssh pun kita.. yg cantik n buruk pun kita jgk yg tngg bkn mereka2 ni.. terus kan baby nora ku.. muuuuahhhhhhhhhhh

    0

    0