Written by AbangNara | April 23rd, 2013

Memang jelas terserlah kemesraan antara pasangan yang sedang hangat bercinta ini. Abang Nara faham apa yang sedang dilalui oleh Nabila Huda dan Nas-T. Kedua-duanya tengah mabuk bercinta dan merasakan dunia ini mereka yang punya. Itu yang Nabila sering berkongsi gambar dirinya bersama Nas-T di Instagram untuk tatapan ramai.

nabila dan nas t

Nampak bahagia kan? Abang Nara teringin pulak nak ajak wife buat posing begini satu hari nanti. Untuk makluman, Nabila Huda berada di Australia untuk penggambaran sebuah drama. Kalau tak silap, Nas-T turut sama untuk menemani kekasih hatinya itu. Memang seperti belangkas sungguh mereka berdua ini.

nabila dan nas t

Semoga Nabila dan Nas-T akan “happily ever after” jua akhirnya. Semoga perhubungan ini akan berakhir dengan perkahwinan. Lagi 5 keping gambar aksi mesra Nabila dan Nas-T dengan membaca entri ini sepenuhnya.

nabila dan nas t
nabila dan nas t
nabila dan nas t
nabila dan nas t
nabila dan nas t

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

104 responses to (7 GAMBAR)Nabila Huda & Nas-T Beraksi Mesra Di Australia

  1. parti kelawar says:

    hitamnye lutut..

    0

    0
    • cik pedas says:

      aduhh kawen jela cepat…sakit plak mata ak tgk balik2 dua makhluk ni…..x padan status janda!!

      0

      0
      • budak2 says:

        xyah ler selalu update sal nie… huu.. klau nak ambik gambar artis kat instagram, bnyk lagi bole pilih…. :D

        0

        0
        • Anonymous says:

          nabila ngn nas-t ni xsesuai. nabila nampak lincah, nas-t nampak lembab.

          0

          0
        • kiah propang says:

          sebanau nye, si nara ni budak2 nak memburuk & nk org kutuk nabila huda. sebab tu die hupdate bende cenggini. sarcasmm

          0

          0
        • missa says:

          bukan nak mendoakan…tapi selalunya kalau suka sangat menayang camni…. tak lame…. betul tak??? senyap2 dahlah.. ni nak tayang kat seluruh pelusuk alam yang awak bahagia ye nabila?? kalau halal takpe gak…. emm.

          0

          0
      • cik pedas says:

        artis jadi macam ni semua salah bn
        konsert sane sini…artis telanjang buat xendah
        ni la pimpinan Najib akahhahahahahahhahahahahhaha
        #hidupPR

        0

        0
        • suka Sabree Abu says:

          depa nih. .haihhh. .
          kalo menikah kan senang, nak buat apa pun boleee.
          kalo aku bole menikah, laa ni jgk aku nk p menikah hang tau dak??
          iskkk !

          0

          0
        • watever says:

          cik pedas: sume tu adalah diri sendiri..xpayah nk salahkan org lain…

          0

          0
        • Anonymous says:

          x yah nak berpolitik la kat sini…cari tmpat lain k..Jangan nak POYOOOOOOOOOOOOOO sangat!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          bajet bagus lah cik pedas tu, tak suka aku org mcm tu

          0

          0
        • coklat says:

          tak suka cik pedas tu, semua benda nk dipolitikkan

          0

          0
        • ko komen gune kepala lutut says:

          budusnye ko ni cik pedass

          0

          0
        • Anonymous says:

          bukan marah tapi pelik, bila ada yg sedap2 buat salah dan beromen. salahkan kerajaan.. x pelik ke? nnt dlm kubur x tanya ko kerajaan apa tau.. dlm kubur walaupun ko PKR atau PAS sekalipun tiada kad kebal api neraka kalo perangai tetap mcm ni, walau kat mana2 sekalipun.. belajar dulu ilmu agama cik pedas, jgn main taram hukum walaupun ko suka UMNO.. xsuka UMNO tu hak ko, tp dosa pahala bukan mainan

          0

          0
        • ok jerrr says:

          negara nie bnyak kaum kot..lau islam aje bley la nk bt ikut peraturan islam sbijik..ckp smua nk tunjuk baik..peraturan yg skit cmgni pon blum tentu ikut..org skrg mmg cmgni..ckp tlbh..pdhl diri pon x btl sgt…

          blk2 dok bising konsert..rambut rosmah..
          ank bini laki kt umah tunggang tbalik..x tgur pon..lau ada konsert hiburan pnuh jugak..p tgok..smyg sah2 entah kemana..bckp lau x mgata org x sah..dlm fb aib org sna..aib sni..share rahsia diri..smua bnda nk tunjuk..aurat diri..tu x dosa..
          lau bley melepak kdai mkn..smyg entah ke mana..bnyak lg laaaa…ya nmpk cm kecik..tp sblum nk tgur bnda yg bsr..atau dlm erti kata lain..nk tgur org lain..kita tgur dulu diri..fmly n sdara mara kita..

          lg stu lau kita btul nk mngur org kerana ALLAH..
          kdg2 jgn kita nmpak slh org yg kita x suka jer..kita pon kne gak mngur org yg kita suka..lau dia bt slh..bkn org Umno jer bt slh..org2 pas/pkr pon bsepah bt dosa..telan la wlau pon bnda tu pahit..jgn bukak mata sblh jer..celik mata..celik minda..celik hati..hiasi peribadi..k

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap compter says:

          itu hak masing2 tkde sape boleh kntrol ! lain la kalau masok msjid pakai skirt …ini bukan salah sape2 paham!

          0

          0
        • niko says:

          kau mesti lesbian tak pun pengkid kan cik pedas..sbb tu la sokong PR..lol

          0

          0
        • DF says:

          tak payah nak politik2 kat sini. aku tgk penyokong pembangkang nie kebanyakannya mulut mcm longkang.

          0

          0
        • Anonymous says:

          BODOH BETUL KAMU

          0

          0
        • CIK PEDAS BACA NI !! says:

          cik pedas ni..mkn pedas banyak sngat kot..tu yg ayat dia dh mcm org kepanasan..abis klu bdak2 Kelantan dtg Bandar buat hal pun krana BN ke?yg pmpuan lg lh..duk kmpung pakai tudung..bila dh jejak banda tudung pun terbang entah kemana..tu nk kata BN jga ke yg salah..ayat kau nie tk blh belah seh…

          0

          0
        • bukan macai says:

          wahaha kemain semua macai2 mengamuk haaa

          0

          0
      • cik pedas says:

        sume macai tgh marah kat ak…hahhahhahaha!
        buka mata ,buke minda. salammm~

        0

        0
        • hmmm says:

          kat negara lain tutup litup bagai pun ada org yg seksi meksi, lagi dasat dari nabila ni. tu nak tunjuk jari kat bn ke? Salah individu bukan tanggungjawab bersama. xkira lah hijau ke biru ke merah ke kuning laut ke, biru jambu ke, merah langsat ke. bukan takat buka je mata n minda. kena kasi fungsi baru betul. selamat hari raye, maap zahir batin. heee

          0

          0
        • Anonymous says:

          typical lonely person, so sad

          0

          0
        • Dadidu says:

          Ko tu yang kena buka mata n minda…memang la pemerintah pun patut main peranan, tapi camna skali pun berbalik kepada diri sendiri jugak. Adess, sedih tengok politic freaks cam ko…Guna hak berfikir dulu, sebelum hak bersuara..

          0

          0
        • Anonymous says:

          jangan taksub sgt dgn PR smpai tutup mata tutup telinga..smua nk salahkan UMNO…ni la rupa org berfikiran sempit..duk dlm kotak…lama2 jd mcm katak…

          0

          0
        • PEDAS SNGAT KE says:

          sebelum nk suh kitaorg buka mata..baik cik pedas buka mata n minda dlu..bru blh suh org lain buka mata..

          0

          0
    • Anonymous says:

      hahaha

      0

      0
    • BEHATI PRINSLOO says:

      :Perempuan yang baik untuk lelaki yang baik…..

      0

      0
    • klaka beb says:

      hahaha

      0

      0
    • gayah tak seksi says:

      NASTY BTOLLLLLLLLLLLLLL

      0

      0
    • shasha says:

      tgk nabila nie buatkan aku terfikir kat anak dia. sebagai ibu terasa sedih dan sayu anak yang kecil, suci sangat terdedah dengan kemodenan mama dia. aku bukan baik sangat tp takde la bila anak aku besar nanti tengok gambar aku berpakaian macam nabila. Dah tu bercuti sana sini dengan lelaki pulak yang bukan ayah mahupun ayah tiri dia. sama2 la kita doakan anak dia menjadi anak yg baik. amin.

      0

      0
      • jane says:

        bukan bercuti dua orang je lah awak, dia shooting ramai2 dekat sane. ce try bukak instagram dia or tengok keek umie aida. satu crew production seme kat sana. tapi memang tak dpt deny ah nabila sgt sosial.

        0

        0
    • kak timah says:

      CAKAP DAH KNL SEJAK ZAMAN SEKOLAH SO TUNGGU APE LAGI KAWIN JE LAH . . BUAT ORG MELUAT JE TGOK . .LAW DAH KAWIN NK MEROMEN TGH JALAN N NK BRGMBAR CMNER PON ORG DAH X KISAH DAH PON

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap compute says:

        nanti la duluuuuuuuuuuu kasi dia kompol dulu duiit hantarannnnnnn…u ingat janda tk payah ada duit hantaran ! u ingat mentang2 huda janda boleh dapt free ke!! kak timah free tkpe la hehe…..sori ye kak timah minah jambu termelatah pulakkkk …

        0

        0
    • Anonymous says:

      betis gajah

      0

      0
    • Yatie says:

      kahkahkah…btol la… komen parti kelawar ni 2 patah kata je tp cukup menggelikan hatiku… kahkahkah…. nara x abes2 dgn story 2 manusia ni… mentang2 lah story kt bali tu dpt hot komen …. aish… kesian ank ko abil…kurang kasih syg mak…sbb mak asyik merayap jek… aku doakan ko kawen cpt la abil…dr bazir duit g holiday baik guna duit tu utk kawen ko…

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap compute says:

      muka jantan ni macm muka fauzi nawawi sikit kan

      0

      0
    • nama saya says:

      mesti perangai 2 orng nie same jerrrrr..ak tngk muka nk muntah hijau….

      0

      0
    • K.A.A says:

      kalah org pergi honeymoon aku tgk..

      0

      0
    • lutut hitam says:

      lutut hitam sb slalu ddk atas.. toing..toing..

      0

      0
  2. esah says:

    Makcik tak mahu cakap lebih2 nanti orang lain cakap makcik kolot..makcik suruh kahwin bagi halal terus lah,makcik doakan semoga cepat2 bernikah amin…:-)

    0

    0
  3. Anonymous says:

    ????

    0

    0
  4. Anonymous says:

    motif peluk2 mcm tu ? ape ?

    0

    0
  5. First says:

    Seksinya si hitam nie…

    0

    0
  6. GOTH UG says:

    Semoga berakhir ke jinjang pelamin… lme2 tkt lain plak jd nye, huhu

    0

    0
  7. bubblepop says:

    gambar dlm bilik xde keee…wakakakaakka

    0

    0
  8. Anonymous says:

    sape mamat nama nas t ni sbnr nya ? sblm ni lgsg x knl pun …….. tiba2 je muncul !!!!!!

    0

    0
  9. Anonymous says:

    semoga cpt2 ttup aurat

    0

    0
  10. mariem says:

    Nabila… go girl go girl.. go ke arah yg baik.. (kata2 peransang ok)

    0

    0
  11. nina arina says:

    tak yah nak soul mate bagai la..dah rasa soul mate sgt kawen jek senang…

    0

    0
  12. eidines says:

    lantak ko lahh… nak tungang terbalik ker.. nak tunggang langgang kerr.. ade aku kesahh muahahaa..

    0

    0
  13. dinie says:

    ala abg nara…klu org lain cepat aje suh kawen..yg si lopak tu abg nara senyap ajeeeee xckp ape….aptb laa abg nara niii

    0

    0
  14. Pracerita says:

    Ha kawen nanti panggil kami. Tapi kami tak nak sponsor. hahaha

    0

    0
  15. paukaya says:

    rosak trus pemandangan bile nabila ade kat situ..hahahahahahahaha

    0

    0
  16. kenapa says:

    kawin trus je laa…
    muak x hbs2 nk tnjuk gambar…
    last2 dh putus nnti sendiri yg malu..

    0

    0
  17. BUNKFACE NO.1 says:

    org kat sini bajet suci mengata abil, kan dh sedia maklum perangai abil mcm tu, kau mengata kau dpt dosa, dah gi balik cukur bulu ketiak, bulu betis biar smpai licin, selalunya org yg suka mengutuk ni bulu ketiak panjang, bulu betis panjang, yelah sibuk mengutuk body sendiri tak reti jaga

    0

    0
  18. AKUU says:

    bukan nak sebooookk hai dia..
    tp dah over sgt,mcm xpenah kenal laki..
    bkepit sana pluk sana ciom sana nk wtpa dok tjuk kt org..
    bangga ka buat cmtu..benda elok tk pa la jugekk..

    ps: smoga cpt berubah..lg elok jg ank tu.makin lama makin besar..
    lg bguss.dari buang masa ngn orng yg belum sah dgn ko lg..

    0

    0
  19. Pemerhati says:

    Nabila tak ingat ke kat anak yg kat umah tu?? jadi la contoh ibu yg baik *peace!

    0

    0
  20. Anonymous says:

    la,, tajok bukan maen,, igt an gmbar 18sx

    0

    0
  21. xoxoxoxo says:

    abil oh abil..adalah lbh manis lau die bwk anak die p melancong dr bwk ‘cinta hati’ die tu kot…

    0

    0
  22. umizoomi says:

    kalau nyawa mereka ditarik dalam keadaan sekarang macam mana ye?

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Bapak dia sendiri pun kawin cerai, mana tak anak dia pun 2×5 perangai.
    Mcm kata org tetua…ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke lantai….

    0

    0
  24. alamaya says:

    kahwin je lah.. ko nak bogel2 masuk kat fb ke twitter ke… intag ke.. keek ke.. org dah tak heran dah nabila & nass oiii

    0

    0
  25. odah says:

    dulu dgn johan ashaari pon cam gini jugak bergambar, ke hulu ke hilir sakan, skrg dgn mamat ni pulak.

    0

    0
  26. cik air says:

    cik pedas pencacai pkr wakakaka..

    0

    0
  27. Nicki Minaj mula berleter says:

    bersemangat sungguh abang nara pergi stalk instag si nabila ni kan .

    0

    0
  28. haaaa says:

    harap maklum, ni bukan gambar penuh. dorg bukan gi bercuti berdua je. selori ikut skali. ada erra, ada datin paduka umie aida, ada erma fatima, n beberapa lagi mereka2 yg turut sama ke Australia nih. tapi yang peluk2 baring bagai tu mmg salah lah kan. bukan nak bela nabila atau nak kata dia. tp rasa cam kita ni cepat menilai kan?? alamak, pasti ada yg tersentap dgn komen ni. k lah nak gi menilai diri sendiri jap. kbai.

    0

    0
  29. miss s says:

    perangai cm ni kawin cerai jlh jwbnyer..
    ank xthu spe jage,mumy dier enjoy cm org bujang!

    0

    0
  30. Anonymous says:

    kau teringin nak buat cmni gak ngn wife kau bang nara?
    buat sekarang lah , kau dah halal ngn bini kau.
    si abil ni, retis lain cuti bersme menafikan, dia bangge menayangkan.
    aku kalau ade duit mcm dia aku dah pergi kawen woo.

    0

    0
  31. mulut puaka says:

    kalo jenis sundal mcm ni bila dah nikah grand2 mak kompem paling lama pun 3 bulan dah BERCERAI.. hahahaha

    0

    0
  32. lulu says:

    Ni boleh dikira pic biasa je. Yg luar biasa yang baru ni pic nabila n peminatnya at pool party.terang dan jelas beliau pakai bra kaler pink. Juz utk that gurl iaitu peminat beliau I know tuhan bg rezeki u murah dgn jual baju yang pic nya diedit utk nampak cntik.gunalah rezeki yg tuhan bagi ke arah yang betul.g tioman pun pakai bikini. Jaga badan semata2 nk tnjuk so bila pakai bikini takdelah babatnya terkeluar.dunia2

    0

    0
  33. aku tulis says:

    kalau besar nnti, klu anak ko teruk. jenguk balik blog ni

    0

    0
    • cik_ says:

      setuju sgt…kita ni negara Islam…dan yang bergambar ni pun Islam…tak fikir ke 1 ari nnt…anak dye masuk skola,anak dye ade kemungkinan dipandang ‘slek’ oleh rakan2 yg tau perangai mak nye…mintak dijauhkan semua tu jadi…setuju dg statement ‘perempuan yg baik utk lelaki yg baik’…
      ps : tetiba teringat time abil komen pasal tutup aurat kat ‘tanya linda’ 1 mase dlu…hurm…Ya Allah…bantulah kami…

      0

      0
  34. aku tulis says:

    kalau besar nnti, anak ko x jd oran. jenguk balek blog ni

    0

    0
  35. mulut puaka says:

    ooo kalo gitu amy search muda2 mesti suka mengutuk anak orang kan, tu sebab anak dia bila dah besar jadi JANDA JALANG mcm ni.. keh keh keh

    0

    0
  36. bukan mak jemah says:

    doakan yang baik2 je utk abil.

    saya peminat abil. cantik dan berbakat :)

    0

    0
  37. rr says:

    nara ni suke update cerita da lame,,,cube la update latest skit,,,rotikaya ngn blog2 lain da publish cite nj dulu,,,

    0

    0
  38. missa says:

    bukan nak mendoakan…tapi selalunya kalau suka sangat menayang camni…. tak lame…. betul tak??? senyap2 dahlah.. ni nak tayang kat seluruh pelusuk alam yang awak bahagia ye nabila?? kalau halal takpe gak…. emm.

    0

    0
  39. innocent :) says:

    amy search tak marah ke ? ^___^

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap compute says:

      kalau dia marah pon kalau anak dia tknk dengar nk buat cmana? tkan Amy nk panggil orang pukol pulakkkkkk……anak dia dh besar dh tau mana baik n mana tk baik…tu terpulang la mana satu yg anak dia nk pileh paham….dh paham blm? BAGOS… terima khaseh.

      0

      0
    • kak dara says:

      Amy search nak marah apasal ko tengokla ayah dia cam mana.

      0

      0
  40. Anonymous says:

    kenapa mesti ada komen yang memburukkan seseorang secara fizikal?

    0

    0
  41. Anonymous says:

    entahlah aku rasa artis n bukan artis pun banyak juga bergambar macam ni bersama partner masing masing
    tapi tidaklah pula distalk dan dipublish sebegini rupa
    mengapa ada bias di situ?
    oh baru aku ingat peristiwa dulu itu

    0

    0
  42. Dolton Bibiana Layola Al-Muslem says:

    bestnye dorang dapat berjalan merata rata, pepun kita harap yg terbaik buat dorang berdua

    0

    0
  43. tacacila says:

    lantak la abil dgn personal life dia. yg penting bakat dia, sbb tu dia menang abpbh!

    0

    0
  44. debah debab says:

    Cemburuuuuunyaaa akuuuuuuu, kan saya cantik lagi rajin , kenapa takde lelaki nak kat saya, kenapa abil gila nie lagi laris dari saya? kenapa? kenapaaa??

    0

    0
  45. cik senah says:

    AKU NI MEMANG SUKA GILA KALAU SI NABILA NI BERLAKON. HEBAT.

    TAPI SATU JER LAH. APEHAL LAH KAU PUNYA PERANGAI MACAM NI KAK OI? KAU TAK RASA MACAM ISHHHHH. KAU NI ADA AGAMA TAK KAK ABIL? LELAKI DAN PREMPUAN YANG BUKAN MUHRIM TAK BOLEH BERSENTUHAN KAK ABIL. HARAM HUKUM DIA. HARAM.

    0

    0
    • cik peah says:

      AKU NI MEMANG SUKA GILA KALAU SI NAS-T NI BERLAKON. HEBAT.

      TAPI SATU JER LAH. APEHAL LAH KAU PUNYA PERANGAI MACAM NI BANG OI? KAU TAK RASA MACAM ISHHHHH. KAU NI ADA AGAMA TAK BANG NAS-T ? LELAKI DAN PREMPUAN YANG BUKAN MUHRIM TAK BOLEH BERSENTUHAN BANG NAS-T. HARAM HUKUM DIA. HARAM.

      0

      0
  46. Boo bo... says:

    nabila nie baik sebenarnya. cuma orang2 yang kat luar tue yang tak kenal siapa dirinya.
    mungkin disebabkan cara pemakaian dan cara pergaulan dia tue yang membuatkan ramai orang melabelkan dia artis social. apa pun orang diluar sana don’t judge this person by its cover.

    0

    0
  47. teacher comel says:

    amboi! lutut berkerakkkkkkkk pon nak showw ke kak longgg??~~~~

    0

    0
  48. bantal says:

    harap condom x bocor.

    0

    0
  49. Nice blog here! Additionally your web site loads up very fast! What web host are you the usage of? Can I am getting your affiliate hyperlink for your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol

    0

    0
  50. Anonymous says:

    hitam nya lutut kauuuu. x sedar diri lg tu. haisshh.

    0

    0
  51. Anonymous says:

    ish ish…bila lh dia nk tutup aurat nie….
    dok asyik nk wat dosa je….
    semoga mendpt hidayah utk ttp aurat k lpas nie… :)

    0

    0
  52. […] macam baru juga kita membaca tentang pasangan bercinta, Nabila Huda dan Nas T bercuti ke Australia dan beraksi mesra di sana. Bagaimanapun, semalam, Nabila atau lebih mesra dipanggil Abil telah memuat naik satu gambar yang […]

    0

    0
  53. bior lerr says:

    Siapala kita nk sumpah seranah orang.Klu tak puas hati diam…tengok ajer.bkn ker elok senyap dr mengata.dlm quran pun ada ckp Dosa mengumpat dan mengata lebih dahsyat balasannya.Saya takut Tuhan…takut balasanya. Jadi sebagai orang islam yg takutkan tuhan saya lebih suka diam dan menjaga hal keluarga saya.kerana satu hari nanti anak2 saya juga akan membesar akan mengikut peredaran zaman. Bak kata org yg baik jadikan tauladan …yg buruk jadikan sempadan. Amin.

    0

    0