Written by AbangNara | March 15th, 2013

Rupa-rupanya Abang Nara tidak pernah berkongsi gambar-gambar aksi Memey Suhaiza bersama dengan anak sulungnya, Mohamed Darwisz dengan pembaca BeautifulNara. Memang jelas terserlah sifat keibuan di dalam wajah Memey tatkala dia menjaga anaknya. Cute sangat-sangat!!!

memey suhaiza dan darwisz

Semoga Darwisz membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh untuk kedua-dua orang tuanya. 6 lagi gambar si comel Mohamaed Darwisz dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Bagaimana manusia menjadi tua


memey suhaiza dan darwisz
memey suhaiza dan darwisz
memey suhaiza dan darwisz
memey suhaiza dan darwisz
memey suhaiza dan darwisz
memey suhaiza dan darwisz

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

82 responses to (7 GAMBAR)Mohamed Darwisz, Anak Sulung Memey Suhaiza

  1. hrp aku first says:

    first ke? haha

    0

    0
    • anti - hrp aku first says:

      sbb ko aku x first!!!

      0

      0
      • mama cantik says:

        kesian abby..terharu plak mami tengok dia..mulia sungguh hati mu itu abby..

        0

        0
        • maggi kari slurrpppp says:

          geli sial pic norman tak pakai baju, alang2 abby dgn memey tu dah baik..apa kata norman rujuk balik dgn abby..memey mesti tak kisah punyer

          0

          0
        • Anonymous says:

          geli pulak aku tgk norman hakim pose tanpa baju tu.. hero tua dah

          0

          0
        • miss pineapple says:

          eeeeee sgt lah geli tgk norman tak pakai baju…hanya bapok sahaja yg menyukai nya

          0

          0
        • miss pineapple says:

          NARA…u ni keje office ker, mana gosip baru…??? hari ni langsung u tak update blog..

          0

          0
        • Mat Serbu says:

          Abby Abadi dah nampak cam nenek… Kkakakakakakakah

          0

          0
      • Rita vs Ayu says:

        Persamaan Memey dan Fasha Sandha: Kedua2nya jadi isteri kedua dengan cara yg kontroversi
        Perbezaannya pulak: Memey boleh terima isteri pertama Abby Abadi, Fasha xkan mampu berbaik ngan Nora, apatah lg nak ziarah-menziarai utk tanyakan khabar…

        0

        0
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          wah kerlaszzz abang norman begambor x pakai baju!
          merembessssssss tengok!
          tp syangnya pic kabur! untung memey!

          0

          0
        • Anonymous says:

          mungkin belum tiba msenye lg..kite nie doakan jer la gar mereka berbaek semula..jgn nk jd batu api je,2 punca keadaan lg tmbh teruk..

          0

          0
        • Rita vs Ayu says:

          Mana ko tahu. Entah entah dorang dah okay. Cuma malas nak bagitahu org. Yelah nanti dikatanya propa lah. Apalah. Silent is the best policy :)

          0

          0
        • errrk says:

          ala…fasha sadha tu kan..suka jer post..klu benda baik aje terus dia bagitahu……nak dapat pujian bagai. i yakin kalau dah baik..dia tweet jer cerita betapa bagusnya dia….hipokrit mcm tu pun xada org nampak..pelik bebonar.

          0

          0
    • Olga says:

      lepas ni nak tengok pasha sendat ngn nora danish plk berbaik

      0

      0
      • aku benci kontoversi.. says:

        harap2lah..tapi fasha ambil laki nora dengan cara tak elok takkan dia nak berbaik..sejak dia nandong je dia tak burukkan c nora tu..law tak macam2 dia cakap pasal nora…

        0

        0
    • Olga says:

      merembes plak tgok gmbr norman xpakai baju dukung anak dia tu

      0

      0
      • miss pineapple says:

        mcm tu pun nak merembes, let me guess…u ni mungkin bapok or ayam tua yg lonely

        0

        0
    • TANTE says:

      sonoknye tgok biler ABBY dalam keadaan SILENT..~ HUHUUHUU

      0

      0
    • mahaguru says:

      anak pmpuan abby dania tu siyes comel

      0

      0
    • K.A.A says:

      comel anak die.. macam muka mak dia..

      0

      0
  2. Anonymous says:

    hye abby!!!

    0

    0
  3. keledek panas says:

    semoga membesar menjadi anak yg soleh. :)

    0

    0
  4. den la ni says:

    tahniah..dlu mmg ak xske kau,,tp ble korg da bbaik,ske plak ak tgk..moga kau sekeluarga tmasuk abby bhgia slalu

    0

    0
  5. she says:

    abby please jgn ajak anak memey kuat politik macam anda…

    0

    0
    • Anonymous says:

      apa lah korg ni org nak berubah jadi baik pun kritik,bile jadi jahat pun kaw2 kena kutuk,so seblm nk ngata org tu sile pndg dr sendr dlsejauh mana kebaiakan kt ni..

      0

      0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      minah jambu geram betol tengok badan si norman ni lah eeeeeeeeee best nye kalau dapat pelokkkkkkkkkkkkkkkkkkk !!

      0

      0
    • Anonymous says:

      banggang ko ni

      0

      0
  6. no name says:

    Abby tue cmleh jdi madu memey jerr..

    0

    0
  7. kepohcie says:

    suka tgk abby dh berbaik dgn memey…alhamdulillah..semoga kebhgiaan mrka trus kekal ke akhir hayat..korg pn jgn dk mengata family abby n memey lg tau..x baik..nti brtmbah dosa korang

    0

    0
  8. surat kabo lame says:

    mcm desperated lak c aby tu

    0

    0
    • meeow says:

      ko ni apelaa..dah orang tu baik pon ko kutuk..kalo dia gaduh pon ko lg la kutuk..elok ape dia dah berbaik ngn memey..aku tgk memey pon makin bahagia..orang pon dah xde nk marah @ menci dia lg..

      0

      0
  9. memey 2 says:

    semua itu POYOOOOOOOOOOO……………..

    0

    0
    • kepohcie says:

      @memey 2: kau tu yg POYOOOOOOOO… x hbs2 nk dngki dgn diorg…
      salah n brdosa ke mereka bila brbaik..Nabi n rasul kita pn suka bila umatnya x lg bermusuhan…hok aloh mek “memey 2” ni…

      0

      0
  10. joyah says:

    tetiba aku mcm suka lak kat abby bila tgk gambar nih…

    0

    0
  11. aku stress says:

    cehhhhh… baru teringin nak jadi 1st…

    0

    0
  12. mak melah says:

    sejuk mata tengok keluarga besar ni. semoga mawaddah wa rahmah. semoga norman rujuk balik bini pertamanya

    0

    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      sejok kn happe !! abby ni tk habis2 nk menyebok ngan kehidopan orangggggggggggg…kasi lah memey ngan laki dia tu idop tenang n jangan campor kehidopan dorang dua ni ! minah jambu tengok pon dorang ni macm tk senang sek asek si abby menyebok je dalam famili doranggggggggggggg abby macm tk senang tengok memey ngan norman ni hepi ! ni mesti abby nk ajak si memey ngan norman ni join P…….. bab tu dia asek asek nk gi rumah memeyyyy ajeeeee..konon konon nk tengok anak laaaaaaaaaaa padahal padahal padahal huh hiiiiiiiiiiipokrit !!

      0

      0
      • meoww says:

        minah jambu merah biru..mulut ko macam puaka..bersangka baik la wei..lagi pon aku tgk tu gambar abby ms dia p tgk baby ms baru lahir bukan tiap ari pon dia p..

        0

        0
  13. Anonymous says:

    Syukur alhmdulilah… Walaupun aku menyampah dgn sikap abby melalut pasal politik tetapi hati dia mulia…. Susah nak tgk org mcm gini walaupun suami di ambil perempuan lain … N dia terima memey dgn sekelip mata…

    0

    0
  14. anne says:

    Bila jiwa tenang, iman kuat, segala dendam, sakit hati, sengketa pon akan lenyap.

    Tahniah Abby!

    0

    0
  15. Zira says:

    Alhamdulillah… suke plak aku tengok.
    Fasha dan Nora bila lagi ?

    0

    0
  16. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    betina felda nih pelakon gred E je pun…kau beranak ke, mati kene lenyek ke, ada aku kesah?…

    0

    0
    • layola yg aku tak kesah lgsg! says:

      ada aku kesah nko tak kesah kat dia?

      >nko kat cni pon takde yg kesah :)

      setuju tak uollsss?

      0

      0
  17. Anonymous says:

    yang si dolton ni setiap kali komen saje nak tarik prhatian…mgelabah..

    0

    0
  18. rombau says:

    camne abby x baik ngan memey… si memey nilah yg dok jaga anak2 dia, dia dok berpolitik.. apa2 pn.. hati memey ni cukup baik, walau apa cerca orang tp dia tak ambik kisah…

    0

    0
    • Amoi Comel says:

      Ye ke… Mana kau tau, kau jiran Memey or Abby ke… Memandai je ko ni…
      Biarlah diorang, bagus ape menjaga silaturrahim…

      0

      0
  19. Anonymous says:

    Seriously tak minat memey!dulu ko berkhalwat ngan si norman busuk tu ko tak pikir perasaan abby,tp skrg bila ko dah berbaik ngan abby boleh pulak ko ckp ko tak sanggup di madukan!

    0

    0
  20. Roundtable says:

    jangan risau abbypun akan dapat jodoh lagi baik dan beriman.Semua yang berlaku ada hikmahnya…hanya Tuhan yang tahu sebab apa semua ini berlaku…Dia yang mengatur hidup hambaNya.

    0

    0
    • nana says:

      btol ke org ckp abby da kahwin ngn seorg ustaz dri kelantan? org2 berpengaruh gak la.. abby da jd wife no 3. ?? nana tnya je. bkn tuduh k. klau tduh tu da jd fitnah.

      0

      0
      • Amoi Comel says:

        ‘orang’ cakap…………… bukan empunya badan cakap…
        Kalau tak pasti better tak payah bercakap/menulis…

        0

        0
  21. Anonymous says:

    dunia politik ni kotor dan kejam tak sesuai untuk Abby.rezeki Allah ada dimana2 kita kene mencari dan berusaha.

    0

    0
    • sweet minah jambu merah biru says:

      betol kau cakap tu minah jambu setuju rezekiu ada di mana kalau kite rajin berusaha keras. kalau ada rezeki bis kalau dudokkkkkkkkkkkkkkkkk je lepak sana lepak sini dengan tk keja n tk buat ape2 ape rezeki yg ada !!!!!!!!!! tkan nk harap kn kerajaan tolongggggggggg aje !!!!!!!!! kalau dh tk laku tu macm2 lah prangai orang2 ni nk kn simpati orang.sendiri tknak usaha huh mengaaaaarot !!!! last last kutok program masak memasak yg di kate kn menipu penonton tu huh ! lagiiiiiiiiiiiiii mengarot !! susah betol orang eksen alim macm si Y……tt .huh !!

      0

      0
  22. menyampah says:

    walaupn dah berbaik…ko tetap perampas, meruntuhkan masjid org…

    0

    0
    • errkk..lelebih plak dia! says:

      nko ni pehal?abby elok jer terima dgn redha,nko plak yg lelebih nak meroyan.diorg dah leklok bebaik sesama sendiri,yg nko nk nyampah bagai ni tak malu ker?

      >pi amik air semayang,buat solat taubat.muhasabah diri tu.silap2 nko yg jd perampas akan dtg.takpun,anak beranak nko.

      0

      0
      • mizz says:

        btl…bl org dah berbaik ni kt doakan yg lebih baik…jgn menyampah sgt kang kena kat ko ade lak yg smpi putus nafas…bersangka baik sudah

        0

        0
  23. GadisSunti Murahan says:

    Wahh abg norman nak tunjuk bodi dia dok workout kat gym ari ari ker tuh, tapi sayang makin botak dia

    0

    0
  24. mimi says:

    rasa sayu tgk pic abby dg memey….

    0

    0
  25. mulut celupar says:

    orang kata ank satu rahmat..contoh keluarga ni

    0

    0
  26. Anonymous says:

    sayu tengok gmbr dia renung bb tu, mesti dia rasa..dlu aku bersalin ank last tak dpt pon cmni….sian abby!

    0

    0
  27. ilmuputih says:

    hehehehe

    0

    0
  28. ilmuputih says:

    dh byk kali buang…..hahahaha ni yg 25 hehehehe

    0

    0
  29. vote says:

    Setuju tak kalau kita hapuskan DOLTON BIBIKYANA LAYOLA dan rakan sekutunya SWEET MINAH JAMBU MERAH BIRU dlm ini blog?selalunya komen2 mereka berdua ni penuh dgn penghinaan dan kutukan!!bang nara tolong ambik tindakan..

    0

    0
    • mahaguru says:

      minah jambu merah biru tu sorry to say la, mostly dia bg komen2 yg x cerdik yg kdg2 buat aku fikir “dia ni x fikir dlu ke sblom ckp?”. dah la merapu2

      0

      0
    • sweet minah jambu merah biru says:

      boleh blah la lu !!

      0

      0
    • Anonymous says:

      hapuskan jer bibikyana dgn minah jambu tu, dorang komen memang melampau

      0

      0
      • Sweet minah jambu merah biru says:

        bang naraaaaaaaaaaa !!! jangan ban minah jambu ok minah jambu tk buat ape2 ponnnnnn dorang yg sakit hati ngan minah jambu pasal minah jambu baikkkkkkkkkkkk tol tk bang nara??????? bang nara !!!!!!!!!

        0

        0
  30. i am xoxo says:

    abby menyambut cucu…

    0

    0
  31. Dayang Bulat says:

    lawa memey ni. bagus la dah baik2 ngan abby.. semoga semua terus bahagia, amin…

    0

    0
  32. Anonymous says:

    abby blh terima kenyataan, ape yg berlaku adalah suratan takdir… mmg jodoh die dgn norman sampai situ jer..

    0

    0
  33. n says:

    abby blh terima kenyataan, ape yg berlaku adalah suratan takdir… mmg jodoh die dgn norman sampai situ jer..

    0

    0
  34. Anonymous says:

    ADOIII, DAH RAMAI ANK KOT, BUAT2 LA PAKAI BJU KLU YEA NAK POSE PIC ANAK TU… BADAN AYAH TAK PAYAH LA NK TUNJUK SKALI, GELI KOT TGK BADAN DIA.. PONDAN YELA LA SUKA, NI DAH RASA MCM TGK PENARI TIANG KT DANOKKKKKKKK

    0

    0
  35. degekozencaliph says:

    Saya berpendapat bahawa adalah wajar jika pihak admin memadam atau mengeluarkan segala gambar dan entri yang berkaitan dengan aurat artis wanita muslimah kita yang telah berhijrah ke arah kebaikan. Menjadi tanggungjawab kita bersama untuk memelihara kehormatan mereka dengan sedaya mampu kita.

    0

    0
  36. Ain says:

    Tahniah! Sangat comel! :)

    0

    0
  37. […] (7 GAMBAR)Mohamed Darwisz, Anak Sulung Memey Suhaiza (81) […]

    0

    0