Written by AbangNara | September 3rd, 2012

Pada 1 September lepas, telah pun berlangsung majlis resepsi sebelah lelaki untuk pasangan pengantin baru, Ustaz Don Daniyal dan Husna. Majlis yang telah diadakan di Dewan Kuis khabarnya sangat meriah dengan kehadiran tetamu yang sangat ramai. Pastinya tetamu yang datang sangat gembira dapat melihat kelibat pengantin baru ini.

gambar ustaz don

Sekali lagi Abang Nara nak ucapkan tahniah kepada Ustaz Don Daniyal dan Husna atas perkahwinan anda berdua. Selamat menempuh alam perkahwinan yang penuh dengan pancaroba. Sama-samalah kita doakan agar Ustaz Don dan Husna cepat-cepat dikurniakan cahaya mata untuk menyerikan lagi rumah tangga mereka.

gambar ustaz don

5 lagi gambar di sekitar majlis resepsi pengantin lelaki dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Media Hiburan.

gambar ustaz don
gambar ustaz don
gambar ustaz don
gambar ustaz don
gambar ustaz don

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

56 responses to (7 GAMBAR)Majlis Resepsi Sebelah Lelaki Ustaz Don Dan Husna

  1. .......... says:

    cantik…

    0

    0
    • tah says:

      memang sepadan. mudah-mudahan bahagia dunia akhirat

      0

      0
    • Anonymous says:

      lagi suka tgk ustz don pakai baju jubah dari baju biasa.hehe…suka punya pasal dgn ustz don, raya thn ni aku bg jubah kat parents.hehe…pa pun, tahniah ustz don & wife

      0

      0
    • lolipop... says:

      Slamat Pngntin Bru..semoga bahagia dunia akhirat..amin…

      0

      0
    • fedap says:

      fedap ah…aku nk gmbr kawin izreen la bang nara!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko jgn nk membongak kt sni bleh tk? ko search je la gamba izreen kawin/sanding tu kt blog lain. klu aku da tengok, mknanya dh ada.

        0

        0
    • STRING says:

      LORHHHH AK DENGAR KALAU ORG2 ALIM CAMNIH KAWIN DY BWAT YANG WAJIB JE….NI PEKES ..SIAP BERSANDING MENAYANG BINI BAGAI…SOLEK CANTIK2 BUKAN UNTUK SUAMI TP UNTUK DITAYANG KAT ORG RAMAI…APA CITA????

      0

      0
      • zara says:

        belah perempuan ritu mmg da pelamin tp hnya utk keluarga sj yg bleh msuk n bleh tgk…blah laki plak diaorg hnya duduk atas krusi biasa bkn pelamin….ustaz dia tau…abg sy pn wat mcm ni dlu….belah pmpuan da plamin tp org luar d larang masuk…..belah laki hnya da mkn bradab tp da skjp duduk kt krusi sbb kna tnjuk siapa bini dia….utk dhebahkn pd jiran2….kang xkenal siapa bini dia plak nti……bini ustaz doon pn xmekap tebal gincu terang…cuba tgk btol2…mekap sekadar hnya nk npk kemas..sbb bini dia mmg natural beauty….

        0

        0
      • don asfaragus says:

        dia nak meraikan org ramai alias peminat dia apesalahnyer…bknnyer dia bermegah ngan membazir pon… jamu makan je…. jgn pikir yg bkn2 sgt lahhhhh lagii membazirrrrr

        0

        0
      • meowwwwwww says:

        jgn lupa yer..ustaz ni popular okay…satu malaysia kenal die kottt..da orgnyer bujang..mestila orang ramai terutama sekali fans die na tgk wife die..untuk maklumkan yang itu wife die……aku tgk..majlis die bese2 je….ad ke pelmin nyer???y aku nampak dorg ni duduk je & makan2…xnampak pun dorg bersanding…xde la over mcm org len….

        0

        0
      • udah says:

        udah la tu string. mu tak dapat ustaz don tu, jgn la meroyan kat sini

        0

        0
    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      pesal baby tu tknk ngan ustaz don ? dia takot ke ngan uztazzzzzzz ? ye laaaaa baby ni jarang nampak orang pakai sarban jadi dia macm heran lah kannnn nk cakap tk tau jadi tepaksa nangis je laaaaaaaaaa……

      0

      0
    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      kenape si husna ni time makan pn leh ketawa …..kelakar sangat ke laok2 tu ? tengok ustaz don rilek je makan tu tanda nye dia hormat ngan laok2 yg di hidang kn…..tk macm si husna ni asek2 nk ketawaaaa je ! ape ! kelakar ke pe ikan yg tebongkang tu !

      0

      0
      • peminat ustaz don dan husna says:

        ko bodoh eh?mana la tau ada orang buat lawak ke..tu yang die ketawe gaknya..x kan la die suke2 nak ketawekan lauk…bengong ko ni!

        0

        0
      • Eton says:

        stupid betul lah komen engkau nih.
        alahai malas lah nak tulis lagi. ko memang stupid. puihh!!

        0

        0
      • pizza says:

        Kahkahkahhhakahhhh, padan muka minah kena hentam ngn readers.

        0

        0
  2. eiyda says:

    pengantin paling simple & humble..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuuu 1ssttttttttttttttttt!!!!!!!!!!

    0

    0
  4. Prince Noob says:

    tahniah la ye ustad don dan pasangan

    0

    0
  5. hotmama says:

    Barakallah Alaikuma

    0

    0
  6. Anonymous says:

    ada jambul ke kt kepala pengantin pompuan tu?

    0

    0
  7. jubah says:

    pakai jubah la pengantin pompuan awak tu kahwin dgn ustaz ni baju ketat

    0

    0
    • LOL says:

      tu ketat kat mana tataw.kalau dah setail dengki ngata org.pakai telekong pon dia katanya ketat.heran heran.

      0

      0
    • dindang says:

      dia kawen ngan ustat je pon bukan nye malaikat…. biasalah tu kalau sikit2 terkhilaf… ustat don pon sure tak terperasan time tu dah masing2 sebok… at least sedap mata memandang tengok majlis tu tak over pon mcm yg over2 tu

      0

      0
  8. cuki says:

    bukan nak kata tp obviously terkata..betulla, kite pun nmpk jambul

    0

    0
  9. noy says:

    maaf…jambul kat kepala? xnampak apa pun…boleh jelaskan…t.kasih…semoga berbahagia ust.don dan isteri

    0

    0
    • bola says:

      ala rambut husna tu..dia just ikat..maybe rambut panjang..xkan nak ikat bawah sgt..tp oke la xde la mcm jambul tinggi tu..normal la ni kan..

      0

      0
    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      dh takde modal dorang komen pasal rambot husna ada jambol pulak ….jambol ape nye ni !!!!! minah jambu tk nampak ape2 jambol pn ! kt sebelah mana jambol dia ???? korang jngan main2 eh ! nanti ustaz don sumpah korang jadi burong mat jambol korang baru tau eh !!!!!

      0

      0
  10. hajimaru says:

    kalau dh nama manusia,,ada ja x puas hati..kan bagus komen tahniah..ni jambul la..ntah apa2 ja..suka sgt mencari kesalahan org..

    0

    0
  11. NOY says:

    sanggul rambut yer…ingatkan jambul apa la tadi…mungkin rambut dia panjang dan lebat( bersangka baik)…

    0

    0
    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      itu pon jadi isu !!!! kampong betol la korang ni ….minah jambu dh bermacm2 jambol minah jambu dh tengok tkde ape pn yg berlaku….stay coollllll ya ….god bless..

      0

      0
  12. achik says:

    doakan lah keberkatan di atas perkahwinan mrk..jgn dok p belek tang mana yg boleh dibuat komen..tiada apapun yg bleh dipertikaikan utk pengantin pompuan..sanggul tidak menyerupai bonggol unta, tudung menutupi bahagian dada..tidak menampakkan lekuk2 n sebagainya..semoga perkahwinan ini diberkati ILLAHI..amin

    0

    0
  13. cacimaki says:

    aku tak paham. nape bini ustaz don ni sebok nak pakai shawl. pusing sane pusing sini. kalu lawa tape lah gak. serabut. baju ketat. hermmmm. apelah. pakai cam irma tu kan cantikk. biase je. tp nice. ni dok pusing sane sini. senang cite. muke AWAK tu. TAK SESUAI pakai shawl. pakai tdung yg ade owning tu pon okay. ni mesti kes die rase die lawa pakai cmtu. so pakai lah cam tu kannnnnnnn….. perasan sendiri! haha

    0

    0
  14. powerRangers Pink says:

    dunia da akhir zaman…perempuan yang bertudung macam ni,seboleh2nye nak carik kesalahan dia…tp bile perempuan tu hot,nikah pkai baju seksi nampak bahu pon dikatekan cantik…pelik betullah…tolonglah rakyat malaysia…buka mata,buka minda….

    0

    0
  15. akufarabiniadie says:

    alhamdulillah…tahniah ustaz dan isteri.bahagianya sy tgok anda berdua.cukuplah dgn bersederhana…b’sederhana spt Rasulullah S.A.W…untung Husna dpt Ustaz Don…Semoga b’bahagia dan kekal b’sm sehingga akhirat.Amin…

    0

    0
  16. akufarabiniadie says:

    lupa nk ckp,baguslah pakai shawl.. ni pun slh satu cara dakwah gak..shawl yg labuh dan menutup sehingga ke pusat.baju dia ok jer…??x mcm ketat sgt pon..xnmpk pon bentuk bdn…x baik ckp org taw!

    0

    0