Written by AbangNara | January 21st, 2014

Wow. Kacak, handsome dan tampan sungguh Ungku Azhar, suami Linda Onn ini. Memang patutlah Linda Onn sorokkan selama ini. Takut ada gadis-gadis lain di luar sana terpikat (gurau-gurau jer nie). Sekali pandang, macam Hans Isaac pun ada. 2 kali pandang nampak macam Jehan Miskin. Kesimpulannya memang kacak ah.

linda onn dan suami

Baru-baru ini Linda Onn dan suami telah menghadiri majlis hari jadi Datin Paduka Umie Aida. Daripada apa yang Abang Nara baca, mereka berdua memang “sweet” sangat-sangat. Semoga kebahagiaan ini berkekalan sehingga ke syurga kelak.

linda onn dan suami

Lagi beberapa gambar Linda Onn dan suaminya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Penerangan mengenai Dasar Automotif Negara 2014

linda onn dan suami

linda onn dan suami
linda onn dan suami
linda onn dan suami
linda onn dan suami

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 responses to (7 GAMBAR)Linda Onn Dan Suami, Ungku Azhar Yang Serius Kacak

  1. Kak Jemah says:

    Teruja mak jemah nengok….stimmmm.

    0

    0
  2. Anonymous says:

    ensemnyaaaaaa.. untung linda… kerabat pula tu.. jgn igt andartu tak laku!

    0

    0
  3. mayo says:

    hensem nya husband linda onn ni..macam mix dengan arab..

    0

    0
  4. lily says:

    lol nara ni sounds sgt ‘straight’

    0

    0
  5. damai says:

    hensem hubby linda onn nie. tapi one thing bagus linda nie tak nunjuk2 suami sebelum nikah, semoga rumahtangga linda dan suami kekal abadi. tapi bgm pun damai tetap suka tengok suami Irma Hashmie, itu lagi hensem, cair beb tengok

    0

    0
  6. Anti Jantan Ting Tong says:

    Linda sengih memanjang dapat suami kacak…
    Mana Abg Fahrin klik me plis tu?
    Nak tgk Abg Fahrin lak naik pelamin…

    0

    0
  7. Emalin says:

    Sweet couple.. Semoga berbahagia hendaknya dan kekal hingga ke Jannah.. Amin.

    0

    0
  8. Emalin says:

    Semoga berbahagia hendaknya dan kekal hingga ke Jannah.. Amin.

    0

    0
  9. sotong hitam says:

    linda onn dah kawin,…. hmm haliza misbun bile lagi??

    0

    0
  10. anis says:

    tk handsome mana pun….perasaan lbh…..kacak lgi FA …nmpak sgt nak laki yg berstatus…mcm org luar aje….

    0

    0
  11. Mak suaminya linda onn org belanda

    0

    0
  12. chenta says:

    Anis tuh bkn apa, meroyan tengok linda onn dpt suami encem. Buang2 ler sifat busuk hati awak tu, oiii anis oiii

    0

    0
  13. toyol says:

    cam x padan jerr …… muka jawa ngan muka mix ………..

    0

    0
    • Aku says:

      kalau ko y muka toyol ngan laki linda lagi x sepadan..cuba tengok muka ko kt cermin betul2..memg mcm toyol kan..memg sesuai le ngan nama ko toyol…sape y sokong sy sila thumb up…

      0

      0
    • apa pun tak bley says:

      ni bukan beauty n the beast tapi handsome and the ugly…

      0

      0
  14. Abg kaya says:

    Semoga berkekalan.

    bices akan komen berbaur kebencian

    gheys akan komen stim tgk laki LO

    FA akan komen_______________________(isi tpt kosong)

    mih3

    0

    0
  15. apik says:

    mmg patutla si linda muka jawa dapat muka mix..tu namanya bijak…Memperbaiki Keturunannya ngok

    0

    0
    • Melayu says:

      Memperbaiki keturunan Jawa ke atau keturunan mix? Kalo maksud ko tu Jawa, jd yg mix ni kira bagus

      ler…sedar la diri tu kat cermin ko tu keturunan ape…tgk la keturunan belanda pun kena fix dgn Laki

      Melayu Nusantara…bangga Sgt keturunan org putih tuu..Melayu ‘Coca Cola’

      0

      0
  16. MAXMORA says:

    majlis kawin buat senyap2 ..dah kawin baru nak tunjuk

    0

    0
    • Anonymous says:

      bio la dia MAXMORA..hal dia..lain le kalau dia org dh kawin senyap2 pas tu ad anak luar nikah..lagi bengang…linda ni pas kawin sorok suami..ad tu retis pas kawin mengandung n menyorok kt luar negara…ap cite…

      0

      0
  17. zairy says:

    menyibuk maxmora…lebih baik dari menunjuk kat 1 dunia pas tu tak kawen

    0

    0
  18. Olaf says:

    boleh tahan gak laki linda ni…tpi aku lebih suka tengok laki irma..mcm ad aura gitu…

    0

    0
  19. HAINI says:

    Ni korang cakap handsome hmmmm….. lagi handsome hero cerita Ariana Rose si Keith Foo…

    0

    0
    • Maria Mersadis says:

      Keith Foo only sesuai dgn cina2 kampung or nyonya2 tua yg jual keuw tiow tepi jalan ..

      0

      0
      • gile kau keith foo x hensem
        klau aku dpt dia kompom aku kurung dia dlm guma
        auwwww~~

        0

        0
      • Husna Zulkifli says:

        @Maria Mersadis
        Keith Foo tu handsome lah…aku bukan fan Keith Foo tapi dia memang handsome, lagi2 bila dia pakai tshirt kaler hitam…makan pakai tangan.

        0

        0
      • maggi kari slurrpppp says:

        To Maria Mersadis
        weh keith foo yg handsome tu kau kata tak handsome…mata buta ke apa.
        tahu lah taste kau paip besar tapi asian pun ada paip besar, asian tu eksotik…bangga lah jadi orang asian, omputih pun nak jadi asian….kita plak sibuk nak jadi omputih.

        0

        0
        • mahema says:

          kan kan kari slurp… hehe. keith foo hensem max la.. omputih tu majoriti sama je budaya dorg. Asian byk hokey…

          0

          0
        • Bangsa Melayu says:

          Dia tu Pompuan Melayu ‘Coca Cola’ . Bangga kan org barat yg telah jajah dan memperbodohkan org kita. Ni la org lupa diri keturunan diri sendiri ape.

          0

          0
        • Maria Mersadis says:

          Malay okey la , muka latin skit , mcm Keith Foo ? So not my taste . Suruh jd geli geli pon tk nak .

          0

          0
  20. Anonymous says:

    betul HAINI…hai…x sabar aku nk tengok cite tu nti ptg….

    0

    0
  21. Anonymous says:

    macam gay boy pun adelah jugak…hmmm…

    0

    0
  22. ishak says:

    tak silap aku suami linda on ni athlete kot.
    die triathlete.
    memang mantap habis lah.

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Pat sini semua sibuk mempertikaikan suami Linda handsome tak handsome kurang handsome sibuk bandingkan dia dgn lelaki lain.Tak payahlah sibuk rupa laki dia yg penting pocketnya dalam, royal blood, berdarjat. ahli sukan & etc.Laki pengomen pat sini ada yg darah biru tak? Kalau tak der sambung masak ajerlah pat dapur tu Senah Jenah Tipah Bedah…………

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      eh komen u ni macm minah jambu kenalllllll aje ! u ni anak pak so’od kan…hahahahahahahahahaha jangan nk temberang laaaaaaaaaa minah jambu tau kau Nye komen memang macm ni bwekkkkkk !!

      0

      0
  24. minah jambu merah biru says:

    meeeeeeeeeemang hensem laki linda ni …tahniah dapat laki hensem…cepat2 ngandong pasal kite2 semua nk tengok baby linda yg pasti Nye comel n cute..

    0

    0
    • Kak raonah says:

      Minah kau bila lagi nk tackle om putih ..
      Dtg la KL confirm dapat yg lebih hansome dan latino mcm RONALDO,,

      Ape2 pun tahniah LINDA..
      Pastikan stamina tu mantap k

      0

      0
  25. Anonymous says:

    mmg serius hensem,
    mcm pak arab sikit,
    tahniah linda onn.
    pedulik la orang kata tak sepadan ka apa.
    aku tgk sesuai ja.

    0

    0
  26. PagiPetangSiangMalam says:

    Kenapakah mamat ni nk dgn si Linda nih?? Ramai lagi yg lawa2 kat luar sana. Msti ramai yg akan ckp dah jodoh.

    0

    0
  27. Linzy Longkang says:

    ni dah kire win-win situation laa linda off kaya , hesben hensem pastu dia nak femes gak so 2-2 untung

    0

    0
  28. Dangggg says:

    Persoalannya… Kenapa muka umi aida tu pelik pelik pelik….. Umi aida pun x pregnant2 korang x bising, siti x pregnant kecoh… Biarlah yg nak pregnant, pregnant.. Yg nak terjun dgn labunya, terjunnnn…

    0

    0
  29. tau2 je dah kawin linda ni.. ape2 pon semoga berbahagia hingga akhir hayat..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    suspend aku tgok lelaki baju putih tu..scandal ngan laki linda ker..lain mcm je lentoknya..

    0

    0
  31. Kikilala says:

    Pelik.
    Lelaki boleh pakai baju longgar, lengan panjang lagi.
    Perempuan baju seketat alam jgk dipilihnya, cam baju budak klu ikutkan saiz.
    Dunia dunia.

    0

    0
  32. minah suka oreo says:

    memang lah lelaki mat salleh tu handsome tapi aku lebih suka lelaki melayu asian, aku ni kalau tgk lelaki mix…aku tak rasa pun nak tegur tapi bila tengok lelaki melayu asian…aku rasa nak tegur and nak dekat…memang taste aku orang asian kot.

    0

    0
  33. Anonymous says:

    aku rasa macam geli jer tengok laki dia, maybe not my taste

    0

    0
  34. mimi says:

    Suami Linda mcm sesuai dgn datin paduka Umie Aida…hahaha..aku ckp ape yg benar… Linda ni bajet2 cun…tp mmg rezeki ah ko dapat laki ensem..next….

    0

    0
  35. nok gebuzzz says:

    aah la mimi….mmg btol pon,linda ni bajet diva..perasan cantik…
    laki dia duda tu yg buat majlis tertutup konon,nak selindung la tuh!!
    kerabat la konon….aku dgr bukan traine org kat larkin sana ke??

    0

    0
  36. dadu says:

    linda lg cantik klau x make up. lau make up udah rupe pondan siam.

    0

    0
  37. semalu says:

    Bagi yg komen hensem and the ugly tu, rase nya betol kot….haha. Tapi bagi yg kata linda pandai sb nak baiki rupa keturunan dia tu, jodohkan kan ditangan tuhan. Bukan linda ni yg terror. Tapi husband dia tinggi and putih lah, rupa pun lawa jugak.Untonglah anak2 dia org nanti. Linda kene cepat2 buat anak sb dah 30an…..neway wish them the best.

    0

    0
  38. Apple says:

    Alhamdulillah sampai jodoh linda..

    0

    0
  39. wekk says:

    linda onn muka kemek…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    0

    0
  40. mak jemah says:

    eh pleaseeeee TAK SESUAI LANSUNG DENGNA LINDA ONN hahahahahhaha

    0

    0
  41. Fuyooo says:

    Suami dia pernah berkahwin sblm ni. He’s a trainer dkt gym

    0

    1
  42. nura says:

    linda dah jumpa jodohnya…lawa ke tak lawa ke..duda ke… soalnya dia dah temu jodohnya dan berumahtangga tak sampai setahun selepas berjumpa. Diharap pasangan sejoli ini akan berusaha untuk berganding bahu dalam mengukuhkan pertalian sah ini, sebagai suami isteri, jaga keharmonian mahligai pernikahan dan dicucuri dengan anak pinak. Linda kenalah banyak beralah sebab dari iras wajah si suami mungkin baran juga orangnya.

    0

    0
  43. Sid says:

    I perhatikan, orang melayu ni, tak boleh tengok orang senang, bahgia, etc… ada saja yang nak mengutuk. Yg mengutuk tentang aurat tu, cuba lihat di sekeliling anda, adik beradik anda, saudara mara anda dll… adakah mereka menutup aurat dengan sempurna? Yg banyak I lihat ialah, kepala bertudung macam singa… menjadikan kepala besar dan badan kecil… baju ketat, ada yang lengan pendek atau tiga suku. seluar ketat … menunjukkan bentuk badan bukan kah aurat namanya tu… Jadi adakah dengan hanya menutup aurat kepala, anda dan segala kampuak anda telah betul betul warak sehingga terus ke syurga? Bagaimana pula dengan mulut anda yang tidak terkawal? I perhatikan banyak makcik makcik yang bertudung, tetapi perbualan mengalahkan orang yg tidak bertudung. Perbualan tidak bertapis… Habis atas bawah semua dijenakakan. Perbualan mulut rabak pulak tu. Satu kedai kopi dengar suara mereka. But in my opinion, I think orang melayu, tidak cantik dan perangai tidak bagus.. What is so nice about malays? Hidung pesek, meningkat umur aje badan gedempol, mulut merabak… nothing feminine about them. They dont look after themselves coz they would rather look after other people’s kain instead. diri sendiri tidak terjaga … and lelaki melayu, hapak pun takda … . poket kosong … perbualan low standard…. ni i cakap kebanyakan lah … boleh dikatakan jealous jugaklah mereka ni … tak dapat yang berharta, badan lawa, jadi mereka hanya mampu mengata lah … cuba mereka in their the celebrities’ shoes, rich, famous…mesti lain cakap punya … malays … lol!!!

    0

    0
  44. mail says:

    salam untuk semua. doakan saja moga bahagia. janganlah lebih-lebih buat komen. doakan je dapat pahala wei.

    0

    0