Written by AbangNara | January 19th, 2015

Kata orang, lepas berkahwin sememangnya akan ada perubahan dalam hidup. Iyerlah, dulu seorang kini berdua. Hidup pun terasa lebih sempurna. Semalam ketika AJL29, telah dipaparkan gambar Leez Rosli dan suaminya, Aepul Drama Band. Apa yang menariknya penampilan Leez pada malam itu ialah dengan imej bertudung. Tertarik melihat perubahan tersebut, Abang Nara dengan segeranya telah ‘stalk’ Instagram Leez Rosli.
leez rosli bertudungGambar-gambar terbaru yang dikongsikan oleh Leez Rosli jelas menunjukkan yang dirinya kini tampil dengan imej bertudung. Memang makin comel dan cantik. Untunglah Aepul mendapat isteri yang memahami tanggungjawab. Namun tidak diketahui sama ada Leez sudah berubah sepenuhnya atau masih dalam fasa percubaan. Apa-apa pun, ini adalah satu permulaan yang baik.
leez rosli bertudung

Semoga Leez Rosli terus istiqamah dalam bertudung. Semenjak dua menjak ini memang makin ramai selebriti muda yang berubah ke arah menjadi muslimah yang lebih bagus. Semoga ia akan menjadi contoh kepada gadis-gadis di luar sana. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Pertemuan menyayat hati selepas 24 tahun terpisah diculik


leez rosli bertudung
leez rosli bertudung
leez rosli bertudung

leez rosli bertudung
leez rosli bertudung

17 responses to (7 GAMBAR)Leez Rosli Kini Sudah Bertudung?

  1. Anonymous says:

    sebelum kawin x igt ke tanggungjwb kat mak ayah….ayah yg tanggung dosa xpkai tudung….

    0

    0
    • peah says:

      ohh time dah kahwin tau pulak bertudung, sbb ape nanti dosa semua suami tanggung, taknak bg suami masuk neraka..

      tp bujang tak pikir plak bapak tu, yg jaga dari kecik kot. heh !!

      0

      0
    • Linda says:

      Kena lebihkan pegi ceramah agama ni..

      Sebenarnya konsep tanggung dosa orang lain ini ada dalam ajaran agama Kristian, di mana mereka percaya bayi yang baru lahir telah pun menanggung dan mewarisi dosa asal atau Original Sin yang dilakukan oleh Nabi Adam a.s., oleh sebab itu setiap bayi yang baru lahir perlu dibaptis untuk menyucikan mereka dari dosa itu.

      Akan tetapi di dalam Islam, sebenarnya tiada istilah seorang muslim menanggung dosa orang lain.
      Kita sering kali salah faham bahawa seorang suami akan menanggung dosa2 isterinya manakala seorang bapa akan menanggung dosa2 anak perempuan yang belum berkahwin dan dosa anak lelaki yang belum baligh.

      0

      0
    • xoxo says:

      dah kahwin da dieorg ni…

      0

      0
  2. none says:

    dosa xpkai tudung b4 kawin tu xigt pulak sapa yg tanggung ye?

    0

    0
  3. cik puan nora says:

    tahniah leez..semoga terus istiqamah!..cantik leez skrg, seri pengantin gitu

    0

    0
  4. kutu says:

    sekurang-kurangnya dia berubah kearah kebaikan..ni tak,nak kondem saje orang malaysia ni..
    doakan dia terus istiqamah dah la..
    asik fikir negatif je..sebelum kutuk orang cermin diri sendiri dulu..

    0

    0
  5. miss yna says:

    ade iras2 mawar-fizo muke die..lawa..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Leez ni lawa orangnya. Bila bertudung lagi lawa. Sejak kawin nampak happy je.

    0

    0
  7. kiahkiut says:

    pagi tadi ust hanafi ade cakap kat tanyalah ustaz..banyak betul pahala artis2 yang dah berhijrah sekarang..ade je yang nak kondem macam2 even die dah berubah..wahai c pengkondem2 sekalian..agak2 sempat ke korang nak mintak maaf kat die kalu d takdirkan tuhan lebeh sygkan die ? doakan jela yang terbaek wahai korang2 sekalian..

    0

    0
  8. kemek says:

    nara oi..bole tak jgn nk masuk kan citer artis hangat2 taik ayam mcm ni..tk beselera aku klik..segera scroll laju2 nk tgk citer lain taw.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Artis hangat tahi aym? Ko tau x byk drama gak dia berlakon..buat apa popular dgn gambar2 n post peribadi media social,kontroversi,gosip murah,covergirl,duta product je tp aktiviti seni x jalan..senyap sepi..

    0

    0
  10. jeni says:

    Bekas zizan ni….nasib tak kahwin dengan zizan…suami diz mcm tak berduit..tapi nampak happy sangat..dari makan hati berendzm air mata..kan emma.?

    0

    0
  11. Anonymous says:

    YANG KORANG NI PAKAI TUDUNG SALAH TAK PAKAI SALAH.. APA KORANG NI MMG KOMPOM KE BAIK DAN KOMPONG MASUK SYURGA KA???ADOIII PLSSSS LA JGN SUKA SANGAT NAK CARI SILAP ORANG SANGAT..CARI SILAP SDRI LAGI ELOK DARI SIBUK HAL ORANG…

    0

    0
  12. […] Semoga ia akan menjadi contoh kepada gadis-gadis di luar sana. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya – Beautifulnara. […]

    0

    0